IIiiik paketti!!

Pakko postata tänään uudelleen, sillä sen jälkeen kun oli kirjoittanut niin mun puhelin soi ja FedEx-täti kysyi olenko kotona :) Pian soi ovikellokin ja mulle tuli paketti!!! Pleaserin fitness-kengät kotiutuivat tähän talouteen!

Kengät olivat täytettyinä omissa suojapusseissaan ja
 paketissa on myös Pleaserin kenkäpussukka kuljetusta varten.
Malli on Gala-01 joiden koron korkeus on 4 1/2″ eli noin 11,5cm.

Nyt sitten pääsee treenailemaan kävelyä näillä korkeilla kengillä! Tällaisilla käveleminen on paljon vaikeampaa kuin matalammilla korkkareilla tai kengillä jossa on kiilapohjakorko. Töpöttelin täällä pikkuaskelilla ja onhan tässä tekemistä mutta niin on aikaakin ;) Oon ehkä hupsu kun nyt jo halusin kengät, mutta kyllä se mua motivoi myös treenaamisen ja ruokavalion saralla parempiin tuloksiin. Mun mielestä tätäkään ei voi aloittaa liian aikaisin :) Hitto mä haluun sinne bikini fitness-lavalle! Ja aion tehdä töitä sen eteen!!

Ja sen lisäksi mullehan on tulossa vielä remmillinen malli Ellie-merkiltä kun en osannut päättää… Jos mä sit myyn vaikka toiset jos jommat kummat on paremmat :D Tai eihän naisten korkokenkien määrää saa laskea ;)

Anna

50 vastausta artikkeliin “IIiiik paketti!!”

 1. Tiiätkö! Sun olemus on kyllä niin bikini fitnessiin sopiva että oksat pois, sen huomasi viimeistään näistä kuvista. Sydämestäni toivon että sinne lavalle vielä astut – ja miksipä et astuisi! Tsemppiä ja ei muutako tulta päin vaan. :)

  • Ihanaa <3 Mäkin kyllä mietin et se on mun juttu ja sopii vartalonmalliin (sit joskus kun oon kunnossa myös) :) Töitä vaan pirusti!!!

  • Hah, ne nuo sairaan korkeat kengät myös! :) Ja pitihän sitä maha-itkun jälkeen laittaa kuvia paremmistakin puolista ;)

  • Ne korostaa kyllä kun on kirkas tuo väri ja koko jalkapöytä näkyy ja sit on vielä todella korkeat ;) Nousi joo!!! Pakko päästä lenkille vielä tänään -kuluttaan näitä ylimääräisiä! Tavoitteita kohti vaan! :)

  • Onhan se hyvä tän maharöllykän vuoksi et sääret sentään on kohdillaan ;) Mulla tulikin nuo kengät jalassa pituutta mukavat 183,5cm josta aika paljon on jalkaa :DKiitos murunen! <3 :)

  • Mä luen sun blogia joka päivä, se näkyy mulla lukuluettelossa! Tossa blogisivulla vaan ei näy kaikki mun lukemat blogit kun niitä on niin paljon! :) Hyvin sinäkin oot kaventunut, hieno homma!!! =)

 2. Ohoh, waude, upea oot! Kyllä ne korkkarit naisen tekee, heti ihan kuin olisi tippunut 15 kg pois :DSinne stagelle vaan Barbie ;)!!!Terkuin Mertsi

 3. Voi kun sinä näytät jo upealta!! :O =) Minulla on vasta neljäs päivä menossa tätä omaa ”uutta elämää” (pudotettavaa kymmenisen kiloa). Tänään illalla on herkkujen kutsu ollut kova, mutta vierailu sinun blogissa toi minulle lisää tahdonvoimaa, minäkin haluan noin hienoja tuloksia =)

  • Mua itseä vähän häiritsee nuo peppuposet kun näytän niin urpolta :DMutta siis hyvä homma Tanja, tuo 4.s päivä on pahimpia ja sen ohi kun pääsee niin helpottaa kummasti!!! Tässä vaiheessa on se kun kysytään selkärankaa kun keho oikein kaipaa herkkuja! Sinnillä vaan niin se menee jo viikonlopuksi ohi! ;) Tsemppiä!

 4. Tiedän niin tunteen noista kengistä. :) Itsekin tilasin jo hyvissä ajoin, ja vetäisen ne aina jalkaan jos fiilis on huono tai motivaatio kadoksissa. Lasikengät jalassa tuntee olonsa aika huipuksi! ;)

  • Ihanaa kun mäkin pääsen nyt fiilistelemään näiden kenkien kanssa, tosi kivaa! :) Hyvä vinkki tuo et vetää jalkaan kun on motivaatiopula ;) Nim. just juoksulenkin heittänyt kun sain vähän puhtia uusista kengistä…

 5. Arvasin, että uus postaus tulee kun näin sun päivityksen facessa ;)Hitto sä nainen näytät niin hyvälle. Nyt vaan muokkaat sen kroppas kuntoon ja astut kisalavoille! Sun luonnostaan sädehtivällä olemuksella tulet jo peittoamaan monta kilpakumppania. Sitten vielä siihen muu paketti kasaan niin avot! :)Ja noi kengät. Voisin ottaa itsellenikin ;) Joskus vielä….. ….

  • Ai arvasit :D Oikein meni ;)Kiitos Nooraseni, kyllä tästä sai taas rutkasti lisäintoa treeneihin ja syömisen pitämiseen hanskassa. On vielä paljon hommaa (ja painoa) mutta onneksi tää tekeminenkin on mukavaa, eikä ainoastaa se päämäärä :)Hih sullekin, ehdottomasti!! ;)

  • Mutta nämä tän alan projektit on pitkiä. Itselleen pitää olla armollinen, eikä muutamista lipsahduksista pidä vaipua synkkyyteen. Pääasia, että pohjarunko ruokavaliossa on kunnossa. Sullakin niin pitkään dieetti jatkunut, et viikko sillon, toinen tällön vähän löysemmin ei kaada sun elämänmuutosta. Päinvastoin, sitten jaksaa taas pahtaa sata lasissa. :-)

 6. Voi upeus!!Mää niin näen sut kisalavalla. Kropan mallikin todella astui esiin noiden kuvien myötä kisavaloissa. Eikä tuota kaunista säteilyä ja hymyä voi edes treenata – ja sulla on ne! Nuo sääret… Huh!! ;) *mää pyärryin*…ja viimesillä voimilla lisään, ettei tytöllä voi olla liikaa korkokenkiä… :)

 7. Kauniita kuvia, nuo sun sääret on kyllä supernäyttävät! Kelpais mullekin, hädintuskin 160 senttiselle… =) Ja eipä yllättänyt tieto, että olet Oulusta kotoisin! Jotenkin tuo aitous, vilpittömyys ja ”jalat maassa, pää pilvissä” -asenteesi on antanut viitteitä sinnepäin =)

 8. Mulla on kans noi samat ja pitkään harjottelin niillä, kunnes tilasin remmilliset (piti olla pleaserit mut korossa lukee jotain muut. :/) Ja ne on ihanat jalassa! Hyvä että tilasit kahet, musta on tärkeetä et kisakengät on hyvät jalassa ja kävely luonnollista! NImittäin noissa kun ei oo yhtään platformia niin musta ne on jotenki tönköt jalassa? Mut joo anyways hyvältä näyttää, haluun sit nähä ne toisetki :)

  • No höh jos olikin jotkun muut merkkiset jos piti olla Pleaserit :O Mut eihän se haittaa jos ne oli hyvät ;) Mä halusin kans remmilliset ja biksussahan saa olla platformia 2cm, toisin kuin body fitnessissä ei saa ja nuo Gala-01 kävis siihenkin. Mä oikein odotan niitä toisia myös ja laitan sit niistäkin kuvia kun tulee :) Sulla oli kyllä hyvännäköiset kengät ja tosi kaunis kävely!

 9. Nuo sääret!! Mun pikkutöppöset kalpenee noiden rinnalla, ovat upeat! Kengätkin näyttää yllättävän kivoilta, vaikka oon pitäny tuollaisia maailman mauttomimpina kenkinä :D

  • Kuule ne onkin just noita maailman mauttomimpia ”muovi-lasikenkiä” joita on vaan lähinnä strippareilla :D Plus fitnesskilpailijoilla! En välttämättä laittais mihinkään juhliin, vois joku saada väärän käsityksen ;) Mut oon niin onnessani niistä, hassua :D

  • Mahtavaa jos mun blogi tsemppaa teitä muitakin, siinä missä muakin! Tosi kiva kuulla Emmi!Mä kurkin sun blogiin ;) Tsemppiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta