Voittaja


Blogiarvontapäivä koitti vihdoin!

Onnettaren suosikki oli Annie, joka oli jättänyt kommentin:


”Voi vitsit, kun tää ois mahtava palkinto. Opiskelijana rahat riittää hädin tuskin kaurahiutaleisiin ja rahkaan, vaikka asunkin kotona niin silti äiti ei jostain syystä noita ”erikoisempia ruokia” mulle osta… Saati sit lisäravinteita. Hmpfh! >:D

Sulla on niin mainio blogi <3 Oot pirteä ja silti niin inhimillinen kaikkine milkasuklainesi ja kuppikakkuinesi. Silti kaikesta huolimatta sussa näkyy se potentiaali, mikä vie vaikka läpi harmaan kiven. Olet upea nainen, Erica! :)

Gazozilta tarttuis mukaan varmaan, hmm… Ainakin glutamiinia, ehkä BCAA:takin. Tai sit proteiinipuddingia. Jotain hyödyllistä anyway!”ONNITTELUT Annielle Gazozin 100€ lahjakortista! Tarkkaile sähköpostiasi ;)facebook arvontaan ->


Muita melkein 300:aa osallistunutta (huikea määrä!) jotka eivät voittaneet muistuttaisin, että Gazoz antaa Too big to be me:n lukijoille kaikista verkkokaupan tilauksista alennusta -10% koodilla erica. Se kannattaa ehdottomasti hyödyntää! Verkkokauppaan pääset tästä->

Sen lisäksi facebook-arvontaan ehtii vielä osallistumaan mutta ne lahjakortit jaetaan vain facebookissa Gazozin sivuista tykänneiden ja kuvaa jakaneiden kesken! Tykkäilemään pääsee tästä! Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa! :)


Anna

8 vastausta artikkeliin “Voittaja”

  1. Harmi, ettei voittoa itselle tullut ;), mutta meni varmasti oikeaan osoitteeseen kun tietää, ettei opiskelijoilla ole liiemmalti rahaa.Uusia arpajaisia odotellen =D

  2. Kyselin josksu niistä windpanteista ja pohdikselin, että uskallanko tilata. No tilasin ja onneksi! Kirjoittelin omaan blogiin tilaamisesta tuolta, oli tosi positiivinen kokemus. Jos joskus ehdit niin käy lukaisemassa joskus niin voit välittää gazozille positiivista palautetta. Samalla sitten näät myös, että se xs oikeesti mahtuu jollekkin, kun silloin kirjoitit ettet voi ymmärtää kuinka joku mahtuu xs:ään ;) … ei tarvi ees olla ku kilon päässä ylipainosta, kunhan on LYHYT! ;)http://youcandoitf.blogspot.fi/2012/10/gazoz-verkkokauppa.html

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta