Viimeinen vitonen!

Hips hei, terveisiä aamulta! 

Ei mulla muuta :) kuin että 25,5kg:n urakasta on jäljellä enää 5kg ja risat :) Henkisesti tuo 5kg kuulostaa vaan niin paljon vähemmältä kuin vaikka 7 kiloa missä oon keikkunut jo kuukausia! Tätä lukemaa ei ole nähty vaa’alla vielä kertaakaan ja oon ihan mehuissani :D

Nyt mä lupaan yrittää kaikkeni, et vuoden loppuun mennessä eli kun tulee 1 vuotta täyteen mun fat to fit -projektia niin olisin päässyt tämän laihdutusosuuden loppuun (kun ikuisuusprojekti kiinteytyä jatkuu..) Aikaa on enää 2 kuukautta ja 3 viikkoa joten tiukkaa tekee mutta uskoisin, että se on mahdollista! Aina kannattaa unelmoida ja yrittää <3

Keveää keskiviikkoa! Älkää sit ostako hullareilta mitään munkkeja tai karkkeja ;) T. ex-herkku hamstraaja

Anna

46 vastausta artikkeliin “Viimeinen vitonen!”

 1. Hyvä sinä!! Kyllä olet hienon tuloksen jo nyt saavuttanut ja vielä 5kg, pystyt siihen varmasti. Itsekin toivon saavani tuon 5kg pois jouluun mennessä, vaikka helppoa se ei ole, mulla sitten vielä tavoitteeseen jokunen kilo matkaan.Aloitin tällä viikolla SD extran (SD:n vika viikko ja väliviikko meni aika pitkälti herkutellessa). Mutta nyt taas tsempillä eteenpäin. Ja hyvähän tämä kaurapuuro+raejuusto+mehukeitto on, olin aika epäileväinen.Onko sinulla jonkun laatima ruokavalio vai oletko sen itse kehitellyt?t. Manta

  • Mulla on Minna Pajulalahden mulle tekemä ruokavalio! Kiitti Manta tunnustuksesta, koitan olla sen arvoinen ja päästä tavoitteeseen!Tsemppiä extraan!!! ;)

 2. Hyvä hyvä! Hulluille päiville en viitsi raahautua ettei vain tulisi mielitekoja. Siellä kun on usein ne suht rasvaset salaatitkin tyrkyllä.. Mun pitäisi vetää tästä ruhosta sellaiset -27kg pois ennen ensi kesäkuuta. Huh heijakkaa! Joten lähdenpä vetämään kotitreeniä latarin ällöt kirsikat suussa.

  • No huh heijakkaa! Tiedän tunteen ja mun mottohan on ollut alusta saakka ”Tee se, niin se on tehty!” :) Eli hyvä kun oot alkanut hommiin, ei ne muuten lähde! Kovasti tsemppiä ja iloa urakkaan, se menee äkkiä jos katsoo aina positiivista puolta :)

 3. Siis MITÄ?! Sä oot tiputtanu mut ny ihan täysin pois kelkasta. Yhyy, mulla on vielä 8kg ja risat ennen ku pääsen sinne kuudenkympin puolelle. Mut usko tai älä ni mä ajattelin kans päästä sinne vielä tän vuoden aikana. Ihan vaan sun kiusaks! Hah ;) Ei mut hyvä tsemppi sulla on ollu ja ihan varmaan saat ne viis kilooki vielä tän vuoden puolella pois. :)

 4. Onnea! Ja tsemppiä!Mikä siinä onkin, että ne viimeiset 5 on aina pahimmat… useaan kertaan laihduttaneena tuntuu, että pahin on päästä 70kg:n rajapyykin alle.. Ja mulla samassa ajassa vuoden alusta -8kg, vielä olisi tiputettavaa 71:stä 65kiloon.

  • Joo mä tiedän ja kauhulla odotan, pudotanko niitä seuraavan vuoden… Mut ei auta kuin koittaa! Viimeiset on pahimmat!

 5. jei, mahtavaa! Täällä myös viimeinen vitonen ennen normaalipainoa, mutta vaikka painonpudotus tyssäisi tähän, voisin jo olla tyytyväinen ja elää itseni kanssa. <3 Vielä pitäisi tosiaan kiinteytyä, joten saliharjoittelun aloittaminen on tiukasti jo mietintämyssyssä.

  • Jei jei :)Niin kroppaahan voi muokkaa vielä ihannepainossakin vaikka kuinka hurjasti joten nää on näitä ikuisuusprojekteja :) Salikärpäsiä sinne usuttaen! ;)

 6. En malta odottaa sitä päivää kun mullakin enää viis kiloa jäljellä. Tällä hetkellä vielä vajaa 20 pudotettavaa. Mutta toisaalta alotin 5 kk sun jälkeen (ja 33 pudotettavaa) joten toivossa elän että mäkin oisin 5kk päästä noin lähellä tavotetta.Oot kyllä mielettömän hienon työn tehny! :) Onnea! :)

 7. Ooo, wow, onnea!Eikö tunnukin mahtavalta! Mä olen loppurutistuksessa mukana, mun pitäisi saada pois -7kg, silloin olisin tyytyväinen ja vaatteet istuisi nätisti :)Yhdessä mennään!Mertsi

  • No tuntuu! :) Mut jotenkin silti semmoinen olo, et ei voi vielä huokaista kun ei olla tavoitteessa ;) Sit huokaisen syvään ja teen jatkosuunnitelmat :)

 8. Onnea, ei voi muuta sanoa kun että olen ylpeä susta! :)<3 Ja tsemppiä siihen, ettet tuskastuisi kun ne viimiset on aina niin piukassa ja joutuu tekemään entistä kovemmin vaan töitä. Mutta sä jos kukaan pystyt siihen! Oot tosi upee jo nyt :)

  • Kiitos Janika :)Kiva kuulla, että oot ylpeä musta <3 Joo ne viimeiset on ne pahimmat!!! Vaikka kyllähän tästä varresta vielä riittää kiristettävää joten ne ei oo ne "ihan viimeisimmät" vielä ;) Pitää vaan tehdä kovasti töitä! :)

 9. Mahtavaa ja tsemppiä viimeiseen rutistukseen! :)Mä en ollu kaukana lankeemuksesta tänään kun meidän koululla oli tänään ”Munkkikestit”.. olin hyvin hyvin onnellinen että pääsin koulusta jo 13.45, koska se kahvitauko olisi varmaan päätynyt katastrofiin ku sitä vielä mainostettiin ”munkit eivät kuulu vain pääsiäiseen, keskiviikkona pääset nauttimaan erilaisista kuorrutetusita ja herkullisista munkeista..” ja kun lounaalle meni niin koko ruokalassa oli jo munkkien tuoksu… :D

 10. Mahtava suoritus! Tsemppiä loppurutistukseen, mä uskon suhun, kyllä noi viimisetkin kilot tippuu. :) Terkuin ihan liian harvoin kommentoiva pitkäaikainen lukija :)

 11. Moikka! Oon lukenut sun blogia vajaat 3kk. Itse aloitin kahden lapsen jälkeen kehonmuokkauksen etävalmennuksessan avulla . Eli 3 salia ja 2-3 reipasta kävelylenkkiiä viikossa.Lähtötilanteessa olin normaalipainoinen ja töitä onkin ollut siinä että paino ei lähde liikaa tippumaan, kun herkut on poissa. Mun lapset 2v ja 8 kk. Tykkään blogistasi ja seuraan mielenkiinnolla projektiasi ja otin vinkkejä omaan treenaamiseen. Erityisesti tykkään siitä että elämäntilanteesi on lasten suhteen samanlainen. Olisikin kiva saada postauksia esim. niistä haasteista joita liittyy äitinä oloon ja treenauksen yhteensovittamiseen ( yövalvomiset, ajankäyttö, imetys ja dieetti yms.) Ja vielä kiinnostaisi kuulla, mistä hankkia lisäravinteet edullisimmin? Kestotilauksena? Kiitti vielä blogista, lueskentelen aina kun syöttelen tyttöä iltasella :)Tsemiä viimeiseen 5 kg!! Girl you can do it! :)Carmina

  • Moikkis Carmina!Koitan laittaa postauksiin jotain toivomistasi aiheista. Ehkä pahin aika on ohi noiden yövalvomisten ja imetysten suhteen kun vauvavuosi meni jo, kirjoittelin niistä aina silloin tällöin, enemmän ehkä alkuaikoina kun kaikki mietitytti jne. Meillä kuitenkin meni kaikki todella kivuttomasti enkä koe, että ne seikat ois mua kovin hidastaneet :) Meillä oli ihana ensimmäinen vauvavuosi, nyt tietysti erilaiset haasteet ;)Lisäravinnekaupoissa on aina paljon tarjouksia ja kannattaa tilata ehkä netistä, sieltä saa edullisesti! Myös isommat purnukat ovat aina halvempia ja jos kestää samaa makua niin sillä voi säästää. Te lukijat saatte tuolta mun sponsorikaupasta Gazozilta -10% verkkokaupasta alennusta koodilla erica.

 12. Älä nyt vaan väitä, että tuo Anna on susta kaunis? Esikuva?Haloo. Sairaan näköinen, ei mitään aitoa. Sun projekti inspiroi monia, mutta please, varo, ettei homma mene överiksi.

  • Huoh…Onhan hän kuitenkin lajinsa Maailman mestari… Ja ihan tavallinen tyttö, kuten tässä kuvassa jossa oon Annan kainalossa ;)http://toobigtobeme.blogspot.fi/2012/07/upea-motivointipaiva.html

 13. Hienoa :) Tää on kyllä niin nimensä mukainen blogi! Tulen aina hyvälle mielelle lukiessani tätä ja saan motivaatiota omaan urakkaani. Onnea sulle onnistumisesta ja tsemppiä tuohon viimeiseen rutistukseen. Sä onnistut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta