Kävely-videoo taas

Oon niin innoissani hyvin kulkevista salitreeneistä! Oon käynyt salilla taas eilen ja tänään. Ensin selkä-peppu ja tänään ohjelmassa oli rinta, hauikset ja ojentajat josta sain tehtyä vain 1/3 osan eli rintaosuuden, sillä mulla oli kokeeksi pieni kehätyttö mukana. Ei ehkä enää toista kertaa…

Mutta jos nyt hypitään taaksepäin niin kävin aamulla pienellä kävelyllä ennen aamupalaa ja sitten söin ja pakkailin ja lähdettiin Saran kanssa jumpalle. Arvelin etten ehkä saa treenattua koko ohjelmaa kuntosalin puolella ja otin myös korkkarit mukaan, että voin harjoitella kävelyä nyrkkeilysalissa missä on enemmän tilaa leikkiä.

sama naama kesät talvet!
 
Sit salille!
 
 
 
 
Kuvissa mulle näyttäis käyneen Kim Kardashianit, jonka sanojen mukaan se peppu EI oo iso -vaan se vyötärö on niin kapea. Ainoastaan sillä erotuksella, että mun vyötärö ei oo kapea vaan mun Niken juoksuhousujen vyötärönauha on kireä ja tekee mulle ihanan muhkean pömppiksen…
peppua nyt
peppua heinäkuussa
ja koko mammaa tammikuussa, reilu 9kk sitten…
On nää kamalia!
 
kauhean kiva omena -jenkkikset&peppu&reidet
 

Syksyllä tuolla kuntosalilla käynnistyi kaikki nyrkkeilykurssit taas ja sali on aina iltaisin varattu. Ei olla pitkään aikaan päästy tekemään kävely&posetreenejä, joten edelliskerrasta oli aikaa. Se on kuitenkin tärkeä osa ja oikeastaan todella hauskaa vaihtelua salilla puurtamiselle. Itsehän odottelen mun Englannista tilaamia ensimmäisiä lasikenkiä <3 <3 <3 Pääsee sit niillä treenaamaan.
Kuvattiin taas pieni videopätkä kävelytreenistä ja onhan tuossa tekemistä, ei ihan vielä MM-mestari Anna Virmajoki tasoa :D (Annan kuva tuossa alla). Ihan kamalaa katsoa tätä videolta, mut pitää laittaa kiva kiertämään ;)

Ellie 421-Brook shoes, Clear
 
fitness-esikuva Anna Virmajoki, kuva lainattu Body-lehden sivuilta

Treenin jälkeen oli evästauko, syötin Linnean ja join kahvit kun Sara jäi töihin. Kotiin ruokaa tekemään ja homma jatkuu. Täytyy kyllä todeta, että en vaihtais tätä enää mihinkään. Vuoden alussa olin masentunut, itkeskelin usein mun painoa ja olo oli todella tukala. Miksi mulla kesti näin kauan tajuta, että se *erse pitää nostaa pois sohvalta jos haluaa voida hyvin? Ja kun sen tekee, niin se on ihanaa!

 
suklaa-puddingia, NAM
 
 
 
Ja ainiin;
Elikkäs jos joku käyttää Instagrammia, niin mut löytää sieltä nimellä erica_tbtbm jos osasin oikein laittaa! Saa seurata :) Ja laittaa kommenttiboksiin omia käyttäjänimiä niin mullakin ois mitä seurata!
Anna

45 vastausta artikkeliin “Kävely-videoo taas”

 1. Siis ihan huikee ero ja vain 9 kuukaudessa! Onnittelut! Näkee että työtä on tehty ja katsottu mitä suuhun on laitettu ;) Mun pitäis vielä hioa loppuun omaa kroppaa, mutta jotenkin itsekuri ei riitä täyskieltäytymiseen herkuista jne. ja välillä pää on sekaisin kaikista tee tätä/älä tee tätä -ohjeista, ei tiedä mihin uskoa =D Onneksi olen menossa Trainer Labin kursseille ensi viikonloppuna, josko siellä oppisi vähän uutta ja kuulisi niitä faktatietoja ;)Oletko sinä käynyt jotain liikuntaohjauksen kursseja tms? Voisi sopia muuhun koulutukseesi. Nanahttp://nana-superfitme.blogspot.fi

  • Itsekin ällistelen välillä kun katson noita vanhoja kuvia :D Ei ihme et olo tuntui isolta! ;) Kiitos onnitteluista!Oon opiskellut aikuisliikunnan ohjaajaksi ennen yliopistoa ja käynyt liikuntalääketieteen approbatur-kokonaisuuden Kuopion yliopistoon jo silloin. Eli oon joo oon käynyt :) Hyvin arvattu!

 2. Aika hyvä kuva tuo 9kk sitten. Olet kyllä puolet pienempi nyt, uskallan sanoa. Ja taas motivoi minua kovasti:)Onko sulla tuollainen Virmajoen kaltainen kroppa unelmissasi? Mä en ihan sellaisesta unelmoi, liikaa löytyy hedonistia musta. En halua pyhittää elämääni kokonaan oman kropan muokkailulle:) Mutta kiva kun muut jaksaa.

  • Eikoo älytön! Tuo on ehkä pahin kuva mun mielestä, se vatsa oli ihan oikeasti sellainen RENGAS tuossa vyötäisillä :/Joo Virmajoen kroppa on todella upea! En voi edes kuvitella itselleni sellaista :) Mutta motivoi silti mua omaan unelmien kroppaani kohti!

 3. En oo alusta asti seuraillut, enkä paljoa katsellut vanhoja kuvia ja tekstejä, mutta pitää kyllä sanoa, että VAU! Tuo vanha kuva noiden uusien rinnalla antoi mulle tosi paljon lisää motivaatiota ja musta upein muutos oli kasvoissa! Aivan eri näköinen! (:

  • Tää kuva on ollut kerran aikaisemmin muistaakseni mut ajattelin just siks laittaa kun on tullut uudempiakin lukijoita viime aikoina :) Kasvoista näkee usein laihtumisen parhaiten ja kyllä ihmiset vaan kaunistuu kun tulee luusto esiin! Toivottavasti näin mullakin, ainakin itse tykkään et parempi näin :)

 4. Mahtavaa kun oot pikkuneidin kanssa salille mennyt! Kyllä treeni-into näkyy kaikessa tekemisessä ja ilo välittyy tännekin. Oon huomannut kanssa niin tuon saman että hyvä olo tulee sohvalta nousemalla. :) Kävelyvideohan oli varsin hieno, siinäkin kehitystä tapahtunut ja kroppa on huimasti muokkaantunut. Jippii!Hihii, tämä kanssakutistuja totesi tänään, että tavoitehousuja saa alkaa pitämään – ja vyön kanssa! Piti ottaa kellarista esille uudet tavoitehousut, eihän tässä vielä maalissa olla… Mut ai miten voimaannuttavaa, kun tehty työ kantaa hedelmää. ;)

  • Hihii, kiitti kehuista tuon kävelyn suhteen :) Lämmittää mieltä kun niin nolotti laittaa!Loistavaa Tuua! Sä oot mun pitkäaikaisimpia tsemppareita ja oot siellä itsekin kutistunut tosi hyvin! Harmi et mä en näe tuloksia ;) Onnittelut kuitenkin sunkin hienosta muodonmuutoksesta! Tosi kiva kuulla aina teistä.

 5. Vau! Mahtavaa edistystä tapahtunut :) Pakko nyt oli tulla kommentoimaan ekaa kertaa, kun oli niin hieno edistyskuva ;D Sun blogi on ihana. Oot mun idoli, koska oot niin ihanan positiivinen, mutta silti rehellinen. Ei muuta ku <3

  • Oi kiitos ihana anonyymi <3 Kyllä tässä seurassa jaksaa laihduttaa kun on näin kiva blogiporukka lukemassa! Te ootte mun salaisuus ;) En ois laihtunut varmaan yhtään jos en ois tätä temppua keksinyt! Kiitos!

  • Jälkiviisaana en voi kuin ihmetellä miten oon näyttänytkin tuolta ;) Oon kyllä tosi iloinen itsekin muutoksesta :)

  • No toivotaan! Tuntuu et se tuu ikinä :) Mä niin haluan jo 60-kymppisten kerhoon :) Siellä mä viihdyn ;) Vielä vajaa 7kg!!!

 6. Tosi huikea muutos Erica!!!Oon seurannu sun blogia jo pidemmän aikaa ja tästä saa omaan projektiin tsemppiä myös.

 7. Jokaisella on oma mielipiteensä, mutta olet kyllä tuhat kertaa upeampi nainen kuin tuo ”unelmakroppasi” jo nyt – ja mieletön muutos, olet iso iso idoli myös minulle! :)

  • Kaikilla on makunsa mutta kyllä mä mun röllykän vaihtaisin Annan treenattuun vatsaan millon vain ;) Kiva silti kuulla, että munkin kroppa on jonkun mielestä hieno jo tällaisena :) Kiitos kannustuksesta!

 8. Voi Erica, mahtava muutos, olet kyllä upea nainen! Tekisi saman tien mieli sännätä salille näitä (uusia) kuvia katsellessa, mutta ehkä odottelen rauhassa että flunssa jättää rauhaan… motivaatiot on taas huipussaan, iso kiitos siitä sinulle.Sun blogi on aivan huippu, päivän piristys ja ihanaa on lukea niin rehellistä tekstiä. On mahtava huomata että samojen asioiden kanssa muutkin painii ja se treeni-ilo palaa aina takaisin vaikka välillä hukassa olisikin…Kiitos erityisesti ateriakuvista, itsellä kun on lähes samat eväät ja mielikuvitus ei aina riitä: näistä saa kivasti ideoita ja opin vihdoin ja viimein myös käyttämään tuota heraa :)

  • Moikka JennyG!Kiitti ihanaakin ihanammasta kommentista :) Tän vuoksi bloggailu on niin hauskaa ja saan itsekin pontta treeniin kun saa niin mahtavan tsempin täältä! Samoja juttuja nää kaikilla on, ylämäkiä ja alamäkiä! Jos nyt kuitenkin enemmän koitettas saada niitä onnistumisia :DKovasti tsemppiä sun projektiin ja paranemisia sinne päin! <3

 9. Upea muodonmuutos, onnea! Tuollaseen tarvii kyllä paljon työtä. Mihinkäs fitness-lajiin tähtäät kun kävelyä harjoittelet? :)

 10. Olipas taas ihana teksti! Olen hiljaisesti seurannut tekstejäsi juhannuksesta jolloin oman projektini aloitin. (Silloin 90,0kg, tänään aamulla 77,0kg) Olenkin saanut sinusta hurjasti tsemppiä! Tuo on niin totta mitä puhut siitä että tää tekeminen tekee jo itsessään onnelliseksi ja sitten kun vielä tulokset näkyy peilistä; ah! Minä ainakin olen sokeririippuvuuden tilalle (vaikkei sekään täysin ole poistunut) saanut urheiluriippuvuuden, ja se tuntuu hyvältä. Ainoa mokoma tämä syysflunssa joka pakottaa sängynpohjalle. :DTsemppiä jatkoon, kyllä ne kuutoset siellä vaa’alla meillä ennen joulua näkyy! :)-Kati

  • Mehän ollaan ihan samoissa menossa :) Kiva kun yhtämatkaa laihduttaminen on tsempannut, sulla on ihan mieletön tahti! :) Onnittelut suorituksesta!Juu jatketaan kutosta kohti!! Mukavaa syksyä!

 11. Mikähän tässä syksyssä on, kun ensin joka suunnasta kuului; ”ei oo motivaatiota, ei innosta, repsahdan koko ajan”. Sama oli itsellä. Nyt yhtäkkiä alkaakin joka suunnassa olla innokasta treeniä ja motivaatiota. Hienoa!! Itsekin lukeudun näihin, jotka taas motivoituivat uudelleen pienen hankalan jakson jälkeen :) Kivaa!! :)Mä oon yh, joten mulla on 2,5v tyttö aina salilla mukana. Keväällä aloitin tytön sinne mukaan ottamaan ja hyvin on mennyt. Mulla oli flunssan takia 6 päivän salitauko viime viikolla. 5.päivänä tyttö totesi; ”äiti, tänään kyllä mennään jo salille!” :D Totesin, että ei nyt tänään enää viitsi, johon kuului tomera vastaus; ”no huomenna sitte!” Eli meillä ihan tyttökin tuosta touhusta tykkää :D Linnea tosin onkin niin paljon pienempi, että sitä ”järkeä” ei oo päässä vielä samallalailla :) Mutta piti nyt silti kertoa miten meillä menee ;)

  • Joo tätä on ollut liikkeellä et eka masensi ja nyt moni on saanut hyvän sykkeen päälle! Toivottavasti kestää pitkään tää into! :)Ootpas reipas kun pystyt tytön kanssa käymään salilla, moni ois luovuttanut jo koko salin kanssa. Hyvä sinä! Ja tosi kiva kun kerroit, on aina mukava kuulla miten muilla onnistuu! Ehkä mäkin kokeilen taas jonkun ajan kuluttua miten sujuu :)

 12. Täytyy kyllä sanoa, että olet mielestäni nyt paljon upeamman näköinen kun tuo esikuvasi Anna Virmajoki!Eihän hänen kroppansa ole edes luonnollinen, näyttää ihan barbie-nukelta. Ei ole mielestäni kovin terve esikuva, kun fitnessmaailmasta löytyy kauniita kroppia vaikka kuinka paljon (esim. Elina Tervo, hänellä on upea naisellinen ja luonnollinen kroppa ja on oma esikuvani) jotka ei ole ihan noin äärimmilleen vietyjä. Tämä tietenkin vain oma mielipiteeni, mutta itse en kyllä näe Annan kropassa mitään kaunista vaan olet aivan upea jo nyt!Jokatapauksessa toivotan tsemppiä treeniin, oli esikuvasi kuka tahansa! :)

  • No noh :)Tietysti kaikilla on oma makunsa, enkä nyt itsekään tarkoita että haluaisin olla joka kohdasta täysin samanlainen mutta Anna kuitenkin tuore Maailman mestari Bikini fitnessissä ja sen kropan eteen on paiskittu paljon töitä. Eihän Annakaan ihan tuolta näytä tavalliset vaatteet päällä ilman kisalookia :) Ja nyt mä en ymmärrä miks niin puolustelen edes, kun eihän sun viesti ollut mikään loukkaava :DKiitti tsemppauksesta! Sehän on ihan sama kuka motivoi ketä, kunhan tulee urheiltua ;)

 13. Moikka, mua on jo hetken ollu mielessä kysymys mut en oo sitä vaan muistanu tänne sulle heittää. Elikkä jos sulla on vaikka käsitreeni päivä niin mitä liikkeitä teet ja millaisia toistoja sekä sarjoja? Ainiin ja ihan mielenkiinnosta kysäisen eli millaisilla painoilla teet suunnilleen?:)P.s. Sä oot laihtunut ja kiinteytynyt ihan huimasti! Oon niin kateellinen kun täälläpäin on syksyn herkuttelu masennus jakso vieläkin päällä. Odottelen kovasti taas motivaatiota :D

  • Käsitreeneissä teen yleensä kolme tai neljä liikettä per lihasryhmä josta yksi tai kaksi on superina (eli kaksi liikettä putkeen). Ojentajat esim näin: ojentajatalja+ojentajatalja pään yli, ojentaja dipit+kick pack. Eli kaksi liikeparia. Painoja on nyt vaikea heittää, sano joku liike minkä painot haluat tietää?! :) Teen niin raskailla kun jaksan!Kovasti tsemppituulta puhaltelen sinne päin!!!!!!! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta