Lokakuinen lauantai

Tehtiin aamupalaksi munakokkelia. Ensin paistetaan pannulla joko kalkkunan tai broilerin fileeleikettä (sitä ”leivänpäälliskinkkua”). Sen päälle kevyesti rikotut munat joissa on loraus maitoa ja sopivasti suolaa. Itse laitoin kokonaisten munien lisäksi vielä kolme valkuaista. Ihana aamu: munat ja kahvia -mitä sitä muuta nainen tarvitsee!

Linnea on hauskuuttanut meitä joka päivä niin suloisen haparoivalla kävelyllä. Ensiaskeleet tulivat jo kaksi kuukautta sitten mutta pitempiä matkoja on alettu taittamaan vasta muutaman viime viikon aikana. Me sanotaan miehen kanssa toisillemme varmaan 10 kertaa päivän aikana, että ”kato” -kun Linsu kävelee! Tyyli on sellainen jännä sivuttainen haara-askel ja se on kovin hupaisan näköistä :D Vahtia tulee joskus vähän liikaakin! :)

Alemmassa kuvassa näkyvä mun tekemä lattiatyyny on ollut kovassa käytössä. Sen tekemisestä löytyy ensimmäinen postaus täältä ja siellä on tiedot mistä lehdestä löytyy kaavat jos joku kiinnostui. Valmis työ näkyy tuossa ja tekovaiheita on enemmän ”käsityöt” tunnisteen alla. Näin syksyn tullen tekis mieli taas ommella jotain. Oisko kellään vinkkiä mitä hauskaa voisi kotiin/lapsille keksiä? Jotain joka sopii aloittelijalle :)

Lounaaksi tein riisiä ja kanaa jossa on Setä Benin keskivahva currykastike. Koitin ottaa omaan annokseen pääasiassa kanoja, enkä hukuttanut riisiäni kastikkeeseen. Mutta.. miksi ruoka lasipurkista maistuu niin hyvälle? Johtuuko se siitä, että se ”kiellettyä”?

Koirat vietiin lenkille yhdessä Elielin kanssa.

 
vihreää ja punaista
 
Hei, me vilkutetaan!
 
 

Nyt aikaa perheen kanssa ja arkisia askareita! Oikein ihanaa lauantaita!

 
Anna

8 vastausta artikkeliin “Lokakuinen lauantai”

  1. Ihanan värisiä lehtipuita :)Olen muuten ihmetellyt itsekkin, että miksi monet kaupan ruoat maistuvat niin hyvältä.. olen tullut siihen tulokseen, että niihin ruokiin laitetut lisäaineet vaikuttavat jotenkin siihen makuunkin.. en minä ainakaan saa kotona tekemällä mitään sinne päinkään olevaa makua, vaikka käyttäisin samoja ainesosia.

    • Maisemat on kyllä kauniit kun puut on täynnä värejä!Kyllä niillä lisäaineilla on makuun varmasti myös parantava vaikutus, kaikesta lobbaamisesta huolimatta. Ja sit noissa on sokeria, niin ehkä se on meidän alkukantaistan makuhermojen sudenkuoppa ;)

    • En syö kuin joskus mutta silloin se korvaa riisin määrää. Ostin just pieni pyöreä näkkäreitä niitä oon syönyt iltaisin kuidun lähteeksi! Nam :)

  2. Mä olen ommellut lapsille riisi- ja hernepusseja leikkeihin, ja alkuun päästyäni tein niitä kaikille tutuillekin muksuille :-) Sellaset uimahallipussit tein kerran kaikille tutuille lapsille joululahjaksi, päällinen oli tikkikangasta ja sisäpuoli vettäpitävää ohutta sadetakkikangasta, laitoin niihin päälle kunkin oman etukirjaimen ja pussinsuuhun tuli nyörit. Pariin perheeseen meni kolme niitä, kaikki päälliset eriväristä mutta samankuvioista kangasta. Koiranpetiin olen myös ommellut päällisiä. Ompelu on mukavaa silloin, kun saumat on suoria ja lopputulos ei ole niin justiinsa :-) Vaatteita ei mun hermoilla pystyis ompelemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta