E sydän BB

Kävin tänään hakemassa Gazozilta pari mun tilaamaa Better Bodies vaatetta ja vähän lisää proteiinijauheita. Helsingin myymälä sijaitsee Länsi-Pasilassa ja siellä voi käydä vaikka sovittamassa jos mietityttää oma koko. Oon aivan rakastunut noihin treenikuteisiin ja niin turhamaiselta kuin se kuulostaakin niin kyllä hyvät vaatteet vaan lisää treenimotivaatiota ;)

ensin aamupalaa
 
matkalla välipalaa
ja taas sitä heraa :)
Better Bodiesin vaatteita
lisäravinteita
Vaaleanpunaiset Baggy soft pantsit ois ihanat
Cherry Hill jazz pantseja myös kokeilin pienempänä(M) mitä mulla kotona on ja mahtui :)

Mutta mun tilaama vaate oli jännitystä kerännyt tiukka treenitoppi, support 2-layer top! Tietysti mustana kun ajattelin et jos L on mulle ihan makkarankuori ;) Menin tuolta suoraan salille ja toppi pääsi samantien testiin. Tuntui todella hyvältä päällä, eikä edes näyttänyt niin pahalta mitä pelkäsin. Onhan ne aika muotoja myötäileviä mut antaa olla. Onhan se kivempi treenata vaatteessa joka toimii ja tukee. Oma silmä taitaa olla aina se kriittisin! Kai se on mun aika jo siirtyä mammapaidoista ihan oikeisiin salitoppeihin! :)

 
jalkapäivä jälleen
hyvillä mielin viikonloppuun!
 

Topin lisäksi olin kaipaillut housuja koirien ulkoilutukseen ja sain nämä Contrast Windpantsit. Veikkaan et käytän nää ihan puhki! Nää sopii syksyyn vähän collegehousuja paremmin.
Sit meillä olikin just saunavuoro ja ennen nukkumaanmenoa odottaa taas koirien lenkitys. Voi olla et piipahdan Saran luona jos tilattais netistä Pleaserin fitness-kengät kävelyharjoituksia varten motivaatiota nostattamaan :)

huono valaistus tai Erican karsinogeenipossua…

Ihanaa perjantai-iltaa ja fitness-viikonloppua! Ajattelin käydä Ärrältä hamstraamassa uusimman Body-lehden et pääsen lukemaan Fitness Expon raporttia. Se ja light limukka niin houkutukset unohtuu :D

PS. Maanantaina arvotaan jo eka Gazozin lahjakortti! Nyt äkkiä tykkäilemään facebookkiin ja osallistumaan mun arvontaan täällä.

Anna

37 vastausta artikkeliin “E sydän BB”

 1. EIIIIIII! Ei noita housuja, mäki haluun tollaset ja nyt mä näen sun blogista aina kuvia niistä ;'(Oon jo jonkun aikaa katellut noita, mutta en ole uskaltanut tilata, kun en tosiaan ole ikinä livenä nähnyt eikä täällä missään lähellä myydä niitä. Kun olen vain 152 senttiä pitkä (ja tosi tappijalka) niin xs-koko on kyllä aina pultusta tosi pitkä (varsinkin esim. Nikellä), mutta kuinkahan noissa. Eli osaatko sano, että onko suhteessa pitkät vai ihan normipituset pultut? Mutta niissä näyttää kyllä olevan tuo kiristysnyöri? (:En ole sullekkaan tainnut ikinä ennen kommentoida, mutta oon myös kauan jo sun blogiasi lukenut, olet niin ihanan pirtsakka! :)

  • Voi hitsi oon nyt huono neuvomaan, kun oon itse näin pitkä (172cm). Sen verran voin auttaa, et nilkoissa on kyllä kiristysnauhat, että ne saa niin ettei mee kantapään alle :) Mulla on koko L niin en tiedä minkäpituisen oloiset on koko XS :DKiva kun kommentoit :) Ihanaa v-loppua!

 2. Ihanat noi windpantsit! Minkä kokoiset sulla on jalassa? Vastaako koot hyvin eli onkohan L- koko enemmän tiukka kuin löysä 42-44 kokoa käyttävälle?Tykkään, että lenkkipöksyt levenee alaspäin, eikös noissa housuissa ole vähän sellainen muotoilu?

  • Mulla on ällät ja menis kyllä pebasta ja reisistä pienemmät mut mulla on tuosta jenkkakahvojen ja alavatsan kohdalta sen verran enemmän ympärysmittaa kuin suhteessa tuolta alempaa niin siksi on pakko ottaa ällät. Jos ei oo kovin kapealanteinen niin L on ehkä 42-44 enemmän tiukka :) Mutta lahjetta kohti tosiaan levenee! :)

 3. Oi noita pinkkejä housuja. Määki tahdon!!! Mutta eka saa kyllä tää housujen koko pienentyä ja vasta sitten raaskin käyttää rahaa. Saako tuolta myymälästä niitä sun mainitsemia proteiini”vanukkaita” ja -pannareita? Fitnesstukussa ainakin oli myynnissä, pitääpi pistää nimittäin testiin..-Lottis

  • Vanukkaita saa Gazozin myymälästä mutta pannukakut on eri kaupasta (mass.fi). Mäkin innolla odottelen et housukoko vielä pienenis, en vaan ymmärrä kelle se XS menee :D

  • Voi että :) Mulla ei oo just noita mutta omistan kyllä Bia Brazilin housuja muutamat. Ne on ollut mulla jo n.6vuotta on hyviä edelleen (kun taas mahdun niihin :)

 4. Apuaa, mäkää en kestä, haluun noi pinkin housut heti! Sekä noi perus pantsit, että windpantsit!! Olis koirien kans ja muutenki treenimotivaattorina ihan must. Nyt haluun vaan enemmän voittaa sen lahjakortin <3 Miehelle kyllä vähän vinkkasin, että jos ei lahjakortti osu omalle kohdalle, niin jos S haluis yllättää mut ;) hih!Ja btw törkeen hyvältä näyttää sun päällä noi vaatteet ei oo yhtään makkarankuori. Sä vaan muutut hotimmaks päivä päivältä. Ihana oot <3

  • Voi kun kaikki vois voittaa :) Nuo baggyt oli superpehmeät ja tosi ihanat. Ne on vaan kaikki aika leveitä, kun oon tottunut noihin Abercrombien pillimallisiin college-housuihin :D Pitää totutella takaisin leveisiin :)Kiitti iinu <3

  • Itse kävin hakemassa kanssa noi windpantsit. Nyt tuntuu, että ne on malliltaan ehkä vähän turhankin leveät jalkaosasta. Tottuukohan siihen jossain vaiheessa vai tuleekohan lenkillä aina fiilis, että puntit vaan vipattaa tuulessa? Sun päällä ne näyttää kyllä tosi hyvältä!

  • En mä tiiä :) Itekin oon enemmän pillimallin ystävä joten nää on ihan erilaiset mutta oon toisaalta kaivannut vähän vaihtelua lahjemalliin. Ehkä inan verran vois olla kapoisammat, ainakin just tuulisella säällä :D

 5. Oijoi, aivan ihania vaatteita! Varsinkin noi ulkoiluhousut. Ja sä näytät upealta uusissa kamppeissa :) Mä treenaan kans aina tiukoissa kamppeissa, vaikka makkara pursuaa edestä ja takaa. Ja sivuilta. Heh :D Se vaan tekee paljon paremman fiiliksen kun ei tarvi enää pukeutua säkkiin. Ihanaa viikonloppua! <3

  • Tää olikin aikamoinen vaatepostaus tällä kertaa! Kyllä mullakin rehellisyyden nimissä pursusi, varsinkin just sivuilta :D Mut ei kukaan tullut sanomaan mitään, heh ;) Ja pikku hiljaa ne makkarat sulaa kokonaan pois jos kerran salilla huhkitaa, eiks niin? :) Mukavaa viikonloppua!

 6. Elä vihti laittaa tämmösiä vaatekuvia. Melkeen jo olin tilaamassa itellekki mutta sitte mietin uudestaan että josko maksais laskut ensin ja sitten kattelis treenivaatteet uusiksi. :D Saattais tuo mieski olla tyytyväisempi.

  • Hih :) Niin se on pakko priorisoida! Ettei tarvi laittaa miestä ulkoruokintaan kun mammalla on uudet vaatteet :DD

  • Anonyymi: tuossa oikealla sivupalkissa on alekoodi :) eli oon saanut sovittua että Too big to be me:n lukijat saavat Gazozilta alennusta 10% koodilla erica. Se kysytään verkkokaupan kassalla siellä ihan viimeisimmässä vaiheessa! :)

 7. Voihan vinetto, just noita windpantseja itsekin himoitsen, entiset tuulihousut jo pyörii päällä! Muistan sen hetken jokunen vuosi sitten kun äitini kanssa olimme shoppailemassa ja niistä tuulihousuista juuri ja juuri meni nappi kiinni ja varmaan olisivat persiistä ratkenneet jos olisin kunnolla pyllistänyt. Itku kurkussa ostin ne silti kun ei isompaakaan kokoa ollut. Mutta joo siis ehdottomasti menee noin tuulipökät ”to buy” -listalle :).

  • Sellaset pikkasen kireet housut kyllä motivoi, varsinkin jos ovat jo suurinta kokoa :D Tiedän tuon kun on kaupassa itku silmässä, mulle on monesti käynyt just noin ;( Se on kertakaikkisen kamalaa -jotenkin vaatteita sovittaessa iskee se totuus. Mut onneks ollaan ryhdytty hommiin :) Hienoa jos vanhat on jääneet jo isoksi!! :)

 8. Nuo pökät on niin ihanat <3 Mulle mies lupas, että sitte kun saan tiputettua tietyn verran painoa niin sitten se ostaa mulle moiset ihanat housut ;) Ja siksitoisekseen, kunnon treenivaatteet on just oikea keino motivoida itseään :)

 9. Eikä oo yhtään turhamaista, vaan ihan totta, että uudet vaatteet lisää treenimotivaatiota! :D Itse treenaan vanhoissa rumissa collegehousuissa ja yleensä kissankarvaisissa lörppäpaidoissa, joten salille meneminen ei niiden takia ole aina ihan herkkua. Ja varsinkaan tässä treenaamisen alussa, kun muutenkin jännittää siellä ja tuntuu, että kaikki tuijottaa ja näytän elefantilta posliinikaupassa jne.. :D

  • :DD Niillä mäkin aloitin mut nyt kun taas mahtuu niin onhan se kivaa kun ei tarvi niitä suurimpia collareita ;) Kohta säkin tuut perässä piukoissa pöksyissä :D

 10. Saako kysyä mitä kokoa nuo better bodies housusi ja huppari ovat ? Olen samankokoinen kuin sinä ja ajattelin tehdä tilauksen sinne :) Kiitos ! Terkuin, Pauliina

  • En huomannut, tilasin jo ne (: Mutta tuli varmaan moka, kun tilasin hupparin kokoa M … no saahan ne palautettua !

 11. moro! eksyin vahingossa sun sivuille ku ettin kokemuksia noista better bodies vaatteiden koon sopivuuksista.(miesten). halusin toivottaa tsemppiä että älä vaan harrastusta lopeta, mikäs sen parempaa kun pysyä kunnossa niin on arki helpompaa. ja eihän mikään oo tyylikkäämpää/seksikkäämpää ku nainen joka pitää huolen itsestään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta