Synttärikemuissa

Tein eilen välipalaksi proteiinipannukakkuja, jotka ovat siis Massin tuote. Viipaloin pannukakun päälle 1/3 banaanista, pari lusikallista maapähkinälevitettä ja reilusti rahkaa. Kun eka lettu on syöty niin sitten vedetään napaan vielä toinen samanlainen, sillä annoksesta tulee kaksi lettua, ainakin meidän paistinpannulla. Hmm.. en tiedä montako kaloria annoksesta tulee, tää ei oo mun varsinaisen ohjeen mukainen välipala…

Illalla lähdin käymään Monnan synttärikemuilla jotka olivat rauhalliset kahvit ihan keskiviikkona ja tarjolla oli pääasiassa terveellisiä herkkuja :) Kaivoin kaapista tuolin kanssa ylimmäiseltä hyllyltä jonkun vanhan t-paidan kun huomasin, että mulla ei oo mitään päällepantavaa! En kertakaikkisesti oo ostanut mitään muuta kuin urheiluvaatteita aikoihin ja kaikki kaapissa olevat on ihan väärää kokoa olevia vanhoja mammakuteita. Tarvisin kipeästi kivoja, hieman siistimpiä arkivaatteita! Tää ei todellakaan oo mikään muotiblogi vaikka asukuvia onkin useampi :D

 
Juhlissa söin pienen keksin ja Monnan tekemän suklaatikkarin jonka ohjeen löytää täältä. Lisäksi join kahvia ja juteltiin monien vieraiden kanssa terveellisistä elämäntavoista sillä porukka oli hyvin samanhenkistä. Oikein kivat keskustelut oli! Lahjaksi vein Roosa nauha ruusuja kimpun ja proteiinipatukan -vaatimatonta mutta kelpasi :)
 
keksi ja kahvia
 
 
 
Tänään Monna kävi meillä kahvilla niin ehdittiin kahdestaankin porisemaan pitkästä aikaa! Salista pidän tänään välipäivän. Oon pitänyt pari päivää sports trackeria päällä lenkkeillessä koirien kanssa ja nyt on tullut yhteensä 3h 5min kävelyä ja matkaa ollaan taitettu 11,8km. Muutaman kerran on pienellä lenkillä unohtunut laittaa. Keskinopeus vaihtelee 3,5-5km tunnissa. Aika leppoisaa on tahti mutta ihan mukavaa hyötyliikuntaahan tuo rekkujen lenkittäminen on :)
 
 
 
 
Syksy sen kun kaunistuu päivä päivältä. Löysin tänään kaapista sellaiset kirkkaat tähtivalot ja mietinkin joko saisi ”syys”valot laittaa vaikka uutta lasikippoa koristamaan <3 Sisälläkin on iltaisin niin pimeä… 
 
 
Anna

28 vastausta artikkeliin “Synttärikemuissa”

  • NO ÄLÄ OOOO!!!! <3 Sä tuut perässä ja kovaa vauhtia, kohta me ollaan samalla viivalla ja saman vuoden kisoissa! Pidetään lujasti vaan yhtä ja autetaan ja tuetaan toisiamme!!! Muru jooko!!!!??? U know?! <3

 1. Hotti, hotimpi, Erica! :) Oon niin samaa mieltä Saran kanssa, näytät hitsin hyvältä!! Ja miten pitkältä sun hiuksetkin näyttää ja erilaiselta noin suorana. Vaatekaapin löytökin on varsin onnistunut. :)Tuuan pannulla paistui tänään myös prodepannari, vei kyllä mennessään mielen ja kielen. Sekoitin kyytipojaksi mixerillä marjoja ja steviaa. Kivaa vaihtelua tuli välipalaan! Tunnelmallisia syysiltoja sinne! :)

  • No kiitos murunen :) Hiukset on kasvaneet paljon tänä vuonna ja on tosiaan suorana jo tosi pitkät! Kivaa :)Ai sullakin paistui pannari, jee! Eiks oo namia :) Mäkin ostin just steviaa, en oo vielä maistanut mutta ajattelin kokeilla rahkasmoothieen! Se kaipais välillä makeutusta.Oikein ihania syysiltoja sinnekin <3

 2. No todellakin näytät hyvältä! <3 Ja ihanat nuo valot tossa lasipurkissa, niinku puhuttiin! :) Niin ja kiitos ihanasta juttelutuokiosta kultanen. Vaikka kyynel vierähtikin. ;) pus! <3

  • Just parhainta, ettei ole kiire ja voi jutustella kahvikupin ääressä, syksyiset illat oikein kaipaisi tällaisia lisää :) Oot rakas <3

  • Kiitos Katja :) Kyllä tässä alkaa jo pikku hiljaa figuuri muuttumaan ja sehän se on just parasta :)Pannukakut <3

 3. Hei!Ei todellista, eka pitkä kirjoitus hävis jonnekin…Mut siitä huolimatta,U look good =0)! Hauskasti sun paidan kuva ja Monnan taulu on samksii!Oon käyny säännöllisesti lukemassa kirjoituksiasi, mutta en ole jaksanut paljoakaan kommentoida. En tiedä mistä johtuu, aikapulastako vain????Tein yhden suuren päätöksen: irtisanoin vuosisopimukseni liikuntakeskukseen. Olen siitä surullinen, mutta toisaalta myös helpottunut. Aika ei kertakaikkiaan riitä kaikkeen. Keskimmäisen lapsen uuden aikavievän harrastuksen myötä oli pakko tehdä radikaali ratkaisu – ja minä joustin. Aika ei riitä tarpeeksi kodille ja perheelle. Aina on kellokaulassa mentävä jokapaikkaan,eikä se ole yhtään kivaa. Jatka combatia kotona ja silloin tällöin liikuntakeskuksessa. Päätöstäni helpotti se, että jam jäi ohjelmasta pois ohjaajan loukkaantumisen vuoksi. Nyt on ihanan vapautunut olo: voi käydä lenkillä tai käpertyä sohvannurkkaan lehtien ja kuuman teen kera ( Muumi teet on ihania http://www.kahvilusikka.fi/sites/default/files/imagecache/product_full/muumi%20paketti.jpg) . Voi tunnelmoida rauhassa ihanaa pimeää syksyä, sytytellä kynttilöitä ja tunnelmavaloja, niinkuin sinä olet jo tehnyt! Saa suoda ajatusta hiipivään jouluun… mun lemppariin <3Viikon päästä lennetään miehen kanssa Barcelonaan 3 yöksi <3<3<3love, HV76

  • Joo toi taulu ja paita nauratti muakin kun on ihan samaa kuviota :)Voihan sitä onneksi tehdä muutakin liikuntaa joten ehkä tauko tekee hyvää ja innostut muista harrastuksista kun ei oo ”jumppapakkoa” salimaksujen vuoksi.Mä oon kans niin jouluihminen kun voi olla, enkä tiedä koska uskallan alkaa siitä hehkuttamaan :D Joulun tunnelma on vaan niin ihanaa kun valo vähenee. Siinä on jotain taikaa!Oikein ihanaa matkaa teille Barcelonaan, kuulostaa aivan upealta tuollainen lemmenloma! <3 Nauttikaa myös hyvästä ruoasta kauniin kaupungin ja toistenne lisäksi ;)

 4. Hyvältä näytät kyllä; oli paita sitten uusi tai vanha. Mä olen lukennut blogias jonkn aikaa ja nyt saan jätettyä kommentinkin. Itsellänikin on sellainen terveetelämäntavatkunniaan-projekti menossa. Tai ainakin koitan kovasti etsiä niitä parempia elämäntapoja ja parempaa oloa.

  • No kiitti :)Mukava kuulla että oot kans terveysprojektissa! Se kannattaa ja palkitsee kyllä :) Tsemppiä sinne!

 5. Siis noi letut – pakko päästä tollasia maistaa. Joten täytyy tehdä tilaus ;DAah ja joulunihminen täälläkin… Ihanaa, että on jotain tässä välissä mitä odottaa. Ensin joulu ja sitten saakin taas jo kesää alkaa odottamaan – ja into treenaamiseen varmaan kasvaa vaan. Joskin on sitä intoa nytkin mut tuntuu vaan ettei mitään tapahdu kropalle…jotain on siis edelleen pielessä.Hienosti sait taas stempin repästyä päälle. Yritinkin tonne arvontapinoon vastailla mutta ei tule jostain syystä läpi :IMukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

  • Moikkis!Kävin kurkkaan ja sun viestit on tulleet, ne on siellä alimmaisina kun klikkaa ”näytä lisää” kommentteja. Älä huoli jos on muutaman kerran tullut, voin poistaa ylimääräiset :)Nyt on kyllä onneks taas hyvä fiilis ja kova vaihde päällä! Jess! Kiitti ja mukavaa viikonloppua sullekin <3

 6. Ihanat terveelliset synttäritarjoilut! Täytyy myös noita pannukakkuja kyllä itsekin kokeilla! Täälläkin ilmottautuu jouluihminen! Illumin tavaratalossa avattiin maanantaina jouluosasto ja pitihän siellä keskiviikkona kävästä kurkkimassa, vaikka mielestäni lokakuu on vähän aikainen aloittaa joulun laittoa… Marraskuussa sitten =)

  • No on vähän aikaista! Koitetaan vielä hetki jaksaa niin odottamisen jälkeen tuntuu entistä ihanammalta aloittaa jouluvalmistelut! :) <3

  • Mulla on kaks H&M:n neuletakkia, joissa on nää pitkät etuosat eikä lainkaan mitään nappeja tms. kiinnitysjuttuja. Niitä on aina sillon tällön mallistossa, mun molemmat on ikivanhoja. Sit GinaTricotissa oli samantyyppisiä viittoja (ei hihoja) viime syksynä. Tän syksyn saldoa en tiedä missä ois taas tarjolla! Kyllä niitä varmaan jossain on :) Oisko H&M, Lindex tai KappAhl..?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta