Täyttä höyryä!

Oon paahtanut viikonlopusta saakka kuin pieni apina kun oon saanut hyvän sykkeen päälle. 4-jakoinen treeniohjelma on nyt treenattu jo kerran läpi sen parin viikon tauon jälkeen. Salipäiviä oli siis la, su, ma ja tänään aamulla eli ke! Hyvä minä! Seuraavan viikon koitan jakaa vähän tasaisemmilla välipäivillä.

Tän lisäks mun siippa oli maanantaina polvileikkauksessa ja mulle on KAIKKI koirien ulkoilutukset, tiskit, pyykit ja kakkavaipat -thänks. Tietysti myös toipilaalle aamupala vuoteeseen jne. Mun hoivavietti karisi jo tiistai-iltaan mennessä…

yllä aamiainen miehelle ja tässä mun leivät, hera, kahvi ja vitamiinit
Eilen saatiin meidän tuhlaajapoika takaisin kotiin eli Helmi tuli hirvimetsältä. Kolme hirveä oli kaadettu mutta ilmeisesti Helmistä ei kovin suurta hyötyä ollut :) Aina kun se pääsee vauhtiin niin metsästysaika on jo ohi :D Se on puoliksi tällainen kotikoiruli ja kun ei niin aktiivisesti pääse mukaan niin taidot ei aivan yllä samaan kun metsästysporukan muilla koirilla. Mutta on ihanaa että appiukko ottaa sitä mukaan niin Helmi pääsee toteuttamaan luontaista viettiään -tekee hyvää koiralle! On siitä joskus apuakin ja kyllä Helmi oppii vielä.
 
iltalenkki
tänään salin jälkeen
ja taas aamulenkkiä!
 
Salikuvissa on ensin peppujumppaa maanantailta jolloin Sara oli töissä ja pääsi töitten loputtua nappaamaan musta jumppakuvan. Pinkkipaitaiset on nyt keskiviikko-aamulta. Käytin heti hyväkseni sen kun mies on lastenvahtina ja karkasin aamusalille! Jei miten ihanaa!
 
sit voisin laittaa van tän kuvan peck deckistä… Hartialinja on ihan kiva!
 
mutta huijaisin teitä pahemman kerran, siellä se mun kengurupussi röllöttää!
workout done
 
Ah mulla tulee taas itku silmään kun tuo maha ei lähde mihinkään. En tiedä tuleeko siitä koskaan mitään sillä vaikka volyymia lähtee niin esim. istuessa tuo pussukka on ihan toivoton. Tänään se taas masentaa vaikka välillä oonkin hyvillä mielin! Mut mä en anna makkaroiden määrätä mun elämää ja treenaan normaaleissa salivaatteissa vaikka röllöttäis mikä! En vaan halua aina pukeutua mihinkään mustaan ja löysään tunikaan. Ei sellaisia salivaatteita taida edes olla olemassa? Itseäni motivoidakseni tilasin myös Better bodiesin treenitopin ja kauhulla odotan miten se siukuu mun päällä :D Palataan asiaan kun saan sen!
 
Ruokapuolella oon ollut simppelillä linjalla. Täysjyväriisiä, parsakaalia ja joko naudan paistijauhelihaa tai broilerin filesuikaleita. Taitaa kaikki annokset näyttää samoilta!
 
 
Aamupalat ja iltapalat sit eri reseptillä eikä suinkaan tätä samaa. Mutta helpottaa jo eikä ole mitään ruokahimoja. Treenaaminen auttaa todella paljon pysymään ruokavaliossa. Mites muilla, ootteko päässet kaamosmasennuksen kourista?! :)
 
mammat matkalla aamujumpalle!
Anna

40 vastausta artikkeliin “Täyttä höyryä!”

 1. Mulla oli kanssa joku tollanen hetki, että tuntui ettei mikään tunnu hyvältä, treenistä ei saa irti mitään (harrastan paljon ryhmäliikuntatunteja) ja tuloksia ei tule.No, valitin asiaa miehelle, joka ehdotti painotavotteen lisäksi toista tavoitetta ja nyt olisikin talven aikana tarkoitus treenata nollasta sellaiseen juoksukuntoon, että jaksan paikallisen juoksutapahtuman toukokuussa.Lisäksi päätin jättää kaikki muut paitsi juoksutreenit ja salin hetkeksi aikaa hyllylle, että jos se motivaatio on mennyt siitä että on liikkunut liian rankasti. Jo nyt ekalla viikolla tuntuu jo paremmalta.Vielä kun sai sen ulkopuolisen tekemän ruokavalion, niin johan on jo ihan erilailla puhtia tähän hommaan!

  • Kiva et nyt jo tuntuu paremmalta :) Niin se voi auttaa kun miettii vähän erilaisia tavoitteita! Mulla on omat ajatukset vielä sekaisin mutta jostain syystä tuntuu tuo masennus menevän ohi :D

 2. Minulla jää kaikki treenit flunssan takia. Mälsää.Mutta. Mitä hallitus sanoi talopohdinnasta? Omenapuu oli ainakin kiva!

  • No voih, paranemisia sinne!!! <3Saatiin kuntotarkastusraportti ja voi huoh, miten paljon talossa on korjattavaa… Hinta ei ainakaan ole perusteltu mutta mietitään jaksetaanko noin isoa hommaa ja mitä talosta kannattaisi maksaa. Eli mietitään vielä :) Jostain kumman syystä se ei oo mennyt kuin kuumille kiville :D

 3. Sulla on hyvä draivi! Mullakin on pussukka ja tiukassa se tuntuu olevan. Joskus oon vitsaillu käyväni operoituttamassa sen pois, mut jos nyt kuitenkaan ei ;). Täytyy vaan uskoa ja luottaa, että lihakset syrjäyttää läskit ja iho menee kasaan. Sulla on siihen hyvin toivoa, kun oot vielä niin nuori ;).Tsemppiä sinne!

 4. Noniin, sieltähän näitä tsemppipostauksia alkaa ny tuleen harvase päivä! Mulla on itelläki ny syysväsymys selätetty ja taas lenkki ja sali maittaa. Ja aamupainot motivoi! :) Huikee fiilis.

 5. Moikka! Löysin tämän blogin jokin aika sitten ja nyt se on noussut mulla luetuimpien listalle. Blogin positiivisuus ja mahamakkaroita koskeva realismi on saanut omankin treeni- ja laihdutusinnon päälle, myös mulla on muutama(kymmenen) raskauskiloa pudotettavana parin vuoden takaa… Ja haaveilen myös joskus olevani fitnesspimu ja juoksevani vähintäänkin maratonin jos ei muuta keksi :D Eli ei yhtään haittaa vaikka laihdutusjutut ovat menneet fitness-juttujen suuntaan. Kiitos tästä motivaatioblogista :)-Krista-

  • No kappas, meitähän on ihan samoja ajatuksia jakavia mammoja :) Mahtavaa! Mielummin juu fit ku fat, eli ei muutakun fitnesspimuksi muuttumaan ;)

 6. Siulla mitään kengurupussia ole… :) Herkullisen näköiset annokset, paitsi tuo parsakaali. Söin yhessä vaiheessa sitä niin paljon, että nyt on toistaiseksi kiintiö täynnä.Vieläkö meet Minnan tekemien ohjelmien mukaan?

  • Älä sano kun et oo nähnyt… On aika paha :/ Mut kiitos lohdutuksesta :)Koitan mennä mut tiukkaa tekee kun haluaisin kokoajan soveltaa, oon toivoton! Treenit menee kyllä pilkulleen Minna ohjelmien mukaan mut ruokapuolessa haluaisin olla luovempi :D

 7. Minäkin löysin vasta hetki sitten blogiisi, mutta lyhyessä ajassa tästä on tullut yksi suosikeistani. Tsemppiä treeneihin ja ihanaa syksyä sinulle! :-)

 8. Mahtavaa, että on taas alkanut kulkemaan ja treeni maistuu! :) Itsellä ei kaamosmasennus ole vielä iskenyt ja varmasti suurimpana tekijänä onkin juuri tuo treeni :) Muistan joskus yrittäneeni vetää GFG:n läpi ilman treeniä ja eihän siitä mitään tullut ja sorruin. Nyt terveellinen syöminen on paljon helpompaa treenin ohella!Pidä toi asenne :)

  • Ihan totta! Ilman treenaamista se ruokavalion pitäminen on paljon vaikeampaa! Ne jotenkin tukee toisiaan!Hyviä treenejä sinne! :)

 9. Täällä ilmottautuu uusi lukija, tai oon jo hetken kerennyt seurata blogiasi! Tykkään tavastasi kirjoittaa ja hymy tulee huulille kun luen niitä. Itse pääsin pitkästä aikaa kipeenä olon jälkeen zumbatunnille ja en voi sanoin kuvailla sitä fiilistä tunnin jälkeen! Nyt on semmonen fiilis et vaikka satais räntää ni se ei masenna mua! Sain selätettyä viime viikon syysmasiksen ja nyt oon virtaa täynnä. Ihanaa et sä oot kans päässyt treeneihin kiinni! :) jatketaan samaan malliin!:)

  • Voi vitsit miten voin kuvitella sun fiiliksen :) Niin hyvin osasit kuvailla :D Se voittamaton olo on aivan ihana ja se pitäis muistaa aina masennuksen syövereissä kun makoilee sohvalla! ;)Jatketaan jatketaan =)

 10. Heippa!Olisko sulla kiinnostusta tehdä postaus ruokailuistasi kalorimäärineen ja makroarvoineen? Olisi kiinnostavaa tietää millä kalorimäärällä laihduttelet ja missä suhteessa syöt proteiinia, hiilareita ja rasvaa. Olisin ikionnellinen! :)

  • Moikka!Oon tästä muutaman kerran sanonutkin, että en oo koskaan laskenut mun kalorimääriä tai makroarvoja tarkalleen kun ne on tehty mun puolesta. Muutenkin esim. fitfarmilla sanotaan et kalori ei ole kalori vaan merkitystä on eri ravintoaineiden imetymisellä eikä pelkästään kaloreiden laskemisella. Mulla on nyt mulle suunniteltu ravinto-ohjelma josta oon maksanut ja koska se on suunniteltu vain mulle niin en oo sitä näin tarkkaan täällä jakanut. Toivottavasti ymmärrät :) Kuvat kuitenkin kertovat enemmän kuin tuhat sanaa joten kovin suurista salaisuuksista ei ole kyse ;)

 11. Heippa Erica,Olen seurannut blogiasi melkeinpä alusta saakka. Huippu blogi! Itselläni on myös pitkä ja suuri painonpudotus projekti takana, vielä muutama kilo pudotusta jäljellä. Jatka samaa rataa – jaat innostusta ympärillesi!Mielessä on pyörinyt yksi kysymys. Syötkö lainkaan hedelmiä?Tsemppiä!

  • Oispa mullakin enää pari kiloa, tuskaiset 7 ja sit ikuinen kiinteytysprojekti :) Onnittelut sulle suuresta muutokseta :) Mahtavaa!No mun nykyisessä ohjelmassa ei niitä oo mut kun oon siitä lipsunut niin syön… Melkein joka päivä yhden ;)

 12. Kiitos, kun laitat noita ruokakuvia, ne iskee realismia päähän! Sitä kermaa sun muuta pikku herkkua, kun laittaa täällä joka sapuskaan, niin yllätys, yllätys paino ei putoa…. :-D

 13. Voi, mä niiiiin ymmärrän tuon mahajutun. Näkisitpä mun :D :(, ei se edes istu tähän synnyttämättömän kroppaan, mut minkäs teet.Kaiken lisäksi mä vihaan just vatsalihasten treenausta :/Tuntuu, että liki kaikki kertyy vatsalle.Mut tiedätkös mitä? Näytät kauniilta, terveeltä, muodokkaalta (kyllä, siltä, et lihavalta) naiselta. Itse on aina kriittisempi, ainakin liki aina.

  • ”Kiva” kun on kohtalotovereita vaikka eihän se kellekään mukavaa ole :D Kiitos kun kannustat noin ihanasti <3 Tuli heti parempi mieli kun saan näin mukavia kommentteja!

 14. Hei! Oon kuukauden ajan tätä blogia lueskellu, muttei oo ollu aikaa kommentoida… Joka aamu tuun kurkkaamaan.:) Itellä kesän alusta paino pudonnu 13 kg ja olo mitä mainioin. Sokeritonta syyskuuta vietettiin täälläkin, juurikin blogisi innostamana.:) Tai oikeammin herkutonta syyskuuta, kaikki herkut oli pannassa. Hyvin meni! Sinä oot niin positiivinen ihminen, hirmu hyvä esikuva.:) Kiitos että jaat kokemuksiasi.:)

  • Todella hyvin oot pudottanut kun kesäkin oolut! :) Mahtava juttu! Ja onnittelut reippaasti vedetystä herkuttomasta, siellähän on ihan rautainen tyyppi ;)

 15. Mahtavaa, että tsemppi on löytynyt taas! Sulla on tosi hyvät lihakset yläkropassa, joten kyllä se mahakin siitä treenin myötä varmasti pienenee! Oot niin piristävän positiivinen ja se videopostaus oli ihan huippu!Blogiasi on ilo lukea =)

 16. Hei Erica!Löysin blogisi tällä viikolla. Istuin aamuyöstä 3 tuntia koneella tänään ja luin kaikki postauksesti läpi, katselin kaikki kuvat.. En voi muuta sanoa kuin että susta taisi tulla mulle jonkinlainen esikuva. Nimittäin olemme samanpituisia ja -rakenteisia. Itse painan nyt 93kg eli olen tavallaan sinun laihdutuksesi alussa. Sinä olet kovasti menossa taas sinne minne minunkin pitäisi, eli 70 kilon tuntumaan. Oma tavoitteeni on 65kg.Olen ollut superdieetissä ja extrassa. Nyt olen Bullin pt-valmennettava. Eli samoja ratoja ollaan kuljettu sielläkin. Mulla on 3 alle 6v lasta, kaksi sektiolla ja ISO maha. Sanoisin että samaa kokoa kuin sinulla tuossa yhdessä kuvassa. Niin surullista. Minäkin olin aikoinani sutjakassa kunnossa mutta lasten myötä (ja masennuksen) päästin ruokahelvetin valloilleen. Olen tunnesyöjä mikä tekee tästä matkasta mielestäni vieläkin vaikeamman. Elämässä kun on säännöllisesti tunteita herättäviä tapahtumia. Olen pudottanut elokuusta nyt 7kg. Tuntuu että se ei näy eikä tunnu missään! Mahaa löytyy ja sitä nahkaa, minne se muka koskaan menisi? Haihtuisi ilmaan? Viikonloppuna koin masennusta asiasta mutta kiitos sinun Erica heräsin jälleen todellisuuteen. Jos sinäkin olet saanut mahasi (ja muunkin kroppasi tietenkin mutta tuo maha on meillä yhteinen paha ilmeisesti) kuntoon, minullakin on toivoa. Ja kuten jossain sanoitkin, meillä ilmeisesti lähtee viimeiseksi sieltä missä sitä fläsää on eniten eli mahasta:(Oletko tehnyt jotain extraa tuohon mahan alueelle kuten käyttänyt jotain rasvanpolttovalmisteita, tehnyt extramäärän vatsalihaksia, hieronut kintaalla, voiteilla tms.? Haluaisin sinulta vinkkejä jos niitä on.Koskahan alkaa tuntua tämä pudotus? Harmittaa kun on tämmöseen kuntoon itsensä syönyt ja juonut. Kiitos kuitenkin sinulle Erica kun viitsit kirjoitella ahkerasti!

  • Huippua et löysit! Vertaistuki on sitä parasta ja toivon et blogista on sulle apua omaan urakkaasi, samoin mitä siitä on ollut mulle apua! :)Kyllä se maha jonkun verran pienee, eihän se auta kuin painaa hommia ja katsoa mihin se riittää. Oon kuitenkin miettinyt et ensin täytyy tehdä kaikki mahdollinen, ennenkuin luovuttaa ja masentuu. Kun onhan siinä sitä rasvaakin :) Ei siitä priimaa tuu mut paljon on tehtävissä! Ei anneta sen masentaa meitä :)Itse en oo tehnyt mitään hoitoja, rasvailuja tms. Ehkä jossain vaiheessa voisin kokeilla sitä VelaSmooth tai ReAction hoitoa jotka tehdään siis vatsanpäältä ja niistä pitäisi tulla jotain ihmetuloksia :DPinnistä vielä vähän kyllä se muutos näkyy, veikkaan että oot itse vaan niin kriittinen! Kyllä se palkitsee vielä :) Tsemppiä <3

 17. Kiitos vastauksesta! Näinhän itsekin mietin sen että ensin tehdään kaikki eli laihdutetaan rasva vekka ja tiivistetään itseä treenillä. Tämä henkinen matka tässä kuitenkin se vaikein taitaa olla. Itsekuria ja positiivista mieltä!

 18. Erica, älä ole liian huolissasi vatsastasi :) Kahden lapsen raskaus ja synnytys saakin näkyä :) . Olet tehnyt uskomattoman hienon elämäntapamuutoksen! Sinulla on kuitenkin vielä n.7kg pudotettavaa, joka on sen verran paljon, että eiköhän se mahakin pienene kun tuon määrän saa vielä pois :). Olet kuitenkin ihan älyttömän upea!Tsemppiä tosi paljon!

  • Juu toivotaan et se vaan kiinteytyis kun rasvaa lähtee vielä Paaaljon :) Eli kyllä semmonen 10kg kun lähtis niin varmasti vatsakin pienenee ;) Kiitti kannustamisesta! :)

 19. Luin just uusinta Me naiset-lehteä ja luulin jo, että siinä on juttu susta! Näytät tosi paljon -20 kg laihduttaneelta Lotta Backlundilta tai toisinpäin.. :) Piti oikein tulla tarkistamaan mielikuva tänne sun blogiin, jossa en ole pitkään aikaan käynytkään..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta