Laatuaikaa Anttonin kanssa

 
Helmi on lähtenyt appiukon kanssa metsästämään ja meidän Antton arkajalka, joka jahtaa ainoastaan kissoja on saanut jäädä kotikoiruliksi <3 Ollaan hellitty Helmiä ikävöivää Anttonia ostamalla eläinkaupasta oikeita naudanluita, joissa riittää purtavaa. Kerrankin kun saa rauhassa syödä omaansa, ilman hotkimista tai tuijotuskisaa herkkupaloista :)
 
Ruoaksi tein makaronilaatikon ja jätin taas itselleni osan pastasta ja jauhelihasta. Omat annokset alla ja perheen ruoka uunissa.
 
 
 
 
Antton rakas, 6vee
 
 
Mulla oli tänään molemmat lapset kotona, sillä tykkään perjantaisin pitää Elielin kotona kun olen täällä paljon itsekin, sillä Linnea on vielä kotihoidossa. Käytiin katsomassa yhtä aika suloista taloa(look) joka ois ihan mummolan lähellä mutta näin se on, että Helsingin hinnat on vaan liikaa. Kyseinen ei ole edes markkinoiden kalliimmasta päästä mutta kuitenkin… Ois ollut tosi kiva asua lähellä lasten isovanhempia :) Mutta laajennamme reviiriä. Esittelyn jälkeen hurautettiin mummolaan lounaalle haaveilemaan!
koska (3päivän kuluttua) on lokakuu, kaivoin Axeldan villa&nahkakengät kellarista
Päivän asu
by Eliel

Tätä vuotta on jäljellä vielä 3 kokonaista kuukautta eli neljännes. Painoin aamulla 76,9kg eli vielä olisi tuo 7kg jäljellä tavoitteeseen. Ennen kesää ajattelin, että olisin saavuttanut sen ehkä ennen omia syntymäpäiviäni marraskuussa mutta hitaan kesän jälkeen olen elätellyt toiveita kuutosella alkavasta painosta ennen vuodenvaihdetta. 2,3kilon tiputustahti kuukaudessa on aika kova ja niitä tarvittaisiin kolme putkeen. Tässä kohtaa tekis mieli just samantien alkaa jollekin pussikuurille. Ei vaan meinaa maltti enää riittää kun viikosta toiseen tarvon samassa suossa. Ois todella hienoa jos saisin ”urakan pakettiin” tämän vuoden aikana ja sitten voisi katsoa ensi vuoden tavoitteet taas tammikuun alusta :) Ei vielä heitetä kirvestä kaivoon siis!
Tärkeintä ei tietysti olekaan aika missä laihduttaa vaan se, että se lähtisi rasvakudoksesta joka taasen on verrannollinen myös dieetin energiamäärään ja sisältöön. Sen lisäksi imetän edelleen ja se rajoittaa jotenkin kaikkien houkuttelevien vippaskontien käyttöä ;) Burnerit, greentea-kapselit ym. mahdolliset pillerit on jääneet kaupan hyllylle. Toisaalta se on ollut mun onni, kun on ollut pakko tehdä elämäntapamuutos terveellisesti, höyrähtämättä mihinkään ihmeaineisiin. Nyt tuntuu, että kiusaus on kova kun itsekuri on heikko. Sillähän niitä myydäänkin -laihdutustuotteita epätoivoisille ihmisille.

Jotain pitäisi kuitenkin keksiä, mistä saa lisää tsemppiä loppurutistukseen! Kuun alussa fitness-expon aikaan olin intopiukeena treenaamassa ja nyt on energiatasot ihan kiven alla. Mutta kyllä mä löydän sen vielä! :) Ne before/after kuvat on vielä tulossa! I’m not there yet.

Oikein ihanaa perjantai-iltaa ja alkavaa viikonloppua! Mä ajattelin sytytellä syksyn ensimmäiset kynttilät ja nauttia hetken hiljaisuudesta, ennen kuin omatkin silmät menevät kiinni <3 Öitä!

Anna

30 vastausta artikkeliin “Laatuaikaa Anttonin kanssa”

 1. Toi talo on tosi ihana! Kelpais mullekin, tosin hintansa puolesta ei :( Se on kuitenkin aina kiva haaveilla :DÄlä vielä heitä kirvestä kaivoon! Kyllä sä siihen tavoitteeseen pääset :D

 2. todella upee talo, niin valoisa ja kaunis! :) nuo teidän koirat on aivan ihastuttavia, sekarotuisiako ? meillä on kans kaksi sekarotuista pystykorvaa, jotka myös hyvin persoonallisen näköisiä ja sellaisia ovatkin :))

  • Antton on sekarotuinen (harmaa norjanhirvikoira & suomenpystykorva -sekoitus) mutta Helmi on puhdasrotuinen Itäsiperianlaika. Oikein ihania karvakamuja molemmat :) Pystykorvat on<3

  • joo meillä on Olga suuomenpystykorva / lapinkoira ja Iida on sitten suomenpystykorva / pohjanpystykorva. Olgassa ja tuossa Anttonissa jonkin verran samaa näköä, todella sympaattisia molemmat ! :)

 3. Ihana talo, mutta tosiaan kallis :( Me muutettiin Helsingistä ensin Keravalle ja sieltä lopulta Järvenpäähän halvemman asunnon perässä. Työpaikka on Helsingissä, mutta ajan töihin alle puolessa tunnissa täältä kuitenkin. Että tänne vaan!

  • Omenapuu löytyy, tomaattia ja mansikkaakin kesällä kasvatin. Me asutaan tosin rivarissa, ei olla okt-ihmisiä. Mutta on täällä okt:t joka tapauksessa edullisia Helsinkiin verrattuna. Ala vaan pakkaamaan! ;D

 4. Tosi upea talo! Mut tollanen maksais kyllä jo täällä Porissakin niin paljon ettei meillä olisi ainakaan varaa.. Haluutteko ehdottomasti noin paljon tilaa vai?Meilläkin tehtiin tänään makaroonilaatikkoa :) En kylläkään ottanut itselleni sivuun, kun Jere oli ostanu kauheen rasvasta lihaa!

  • Ei tässä ollut kuin 3 makuuhuonetta ja muut huoneet olikin ne olohuone ja takkahuone eli kyllä mielellään 4h tarvis. Neliöitä voi toki olla vähemmän. Täällä kun laittaa hakuun vaikka 250 000 tai alle niin tulee ainoastaan 7 taloa (täydellisiä saneerauskohteita). Porista tuli 63 taloa :) Eli on siinä kuitenkin vissi ero :D Ei me varmaan löydetä ikinä mitään jos ei muuteta sinne :)

  • Juu siis neliöitä mä vaan katselin.. Kivaahan se olis jos olis tilaa koirien ja lasten temmeltää! No mutta, tervetuloa vain! ;D

 5. Heipparallaa!Aktiivisesti seuraan blogiasi ja nyt laitan viestiäkin. :) Mäkin eilen mietin,että jouluun aikaa vielä 3kk ja nyt kun SD on jo meilkein ohi ja alotan extran voinen tiputtaa 4 kg,mutta se vaatii kovasti töitä.SD tiputti kiloja 4,jee.Tavoitteeseen matkaa 8kg. Tsemppiä sulle,hienosti menee! Mä herkkutelin eilen,mutta nyt pitää palata ruotuun. t.manta

 6. Heippa!Mä niin tiedän sun pussikeitto-fiiliksen!Ite oon ollu laihiksella tammikuusta lähtien. Välillä tsemppi on ollu ihan mieletön mutta sitten into taas lopahtaa. Oon saanu 6kg pois, ja aikaa menny 10kk. Tarkotus oli päästä puolessa vuodessa raskautta edeltäviin mittoihin, mutta yllättäen siihen on matkaa vielä 5kg. Nyt yritän puskea jouluun asti uudella tarmolla ja katsoa mihin se riittää! Eiköhän me kumpikin olla ensi kesänä rantakunnossa! :) TSEMPPIÄ!

  • Voi mäkin meinaan nyt puskea nää loput, koitetaas saada loputkin tiristettyä ;) Hyvin on sulla kuitenkin tippunut, turhaan huolitaan ajasta, kyllä sitä riittää… Ensi kesään ehtii :D

 7. Tuli tosta mieleen kans ku mä alotin oman uuden elämäntapani sillon helmikuussa, nuorimmainen oli tammikuussa täyttäny vuoden ja imetin edelleen. Ajattelin että jos nyt käy niin hassusti että maidontulo heikkenee tästä niin sitten oon imettäny ihan nokko. No kuitenki kävi ihan päinvastoin, maitoa tuli ihan yli äyräiden vielä pitkän aikaa. Poika oli vähä reilu 1,5v kun päätti itse että ei kuules äiti enää maistu ja alkoi juomaan tavallista maitoa. Mutta tosiaan, kaikki ihmekeinot oli karsittu pois jo automaattisesti alusta asti kun mitään ei tosiaan viittiny imetyksen aikana edes koittaa. Ja ajattelin kanssa että se oli oikeastaan onni vaan, oppi sen hyvän tavan syödä ja liikkua millä tuloksia tulee ja pitkälle senkin kanssa on päästy :)Mutta, mulla olis myös tavotepainoon vielä matkaa vähä reilu 7 kiloa. Ja projektin nimi on koko ajan ollut Kesäkuntoon Jouluksi :D Saa nähä onko tämän vuoden aikana tavote saavutettu vai ei. Liityin ensi kuussa alkavaan Superdieettiin nyt kyllä että tarkotus olisi ensimmäistä kertaa testata mitä sillä saa aikaan. Odotan kyllä tosi innolla :)

  • Meillä on myös lapsentahtinen imetys, en oo pitänyt unikouluja tai muutenkaan rajoittanut mutta ei kyllä tuu yli äyräiden :D Ilmeisesti kuitenkin riittävästi :)Hauska tuo kesäkuntoon jouluksi, ihana! :) Kovasti tsemppiä superdieettiin, sillä tippuu takuuvarmasti!!

 8. Ihana talo! On niin tilava ja hyväkuntoinen, että hinta ei siihen nähden tunnu suurelta. Mutta onhan se iso summa. Onnea talohaaveiluun! Se on mukavaa ja kivaa, jos lopultakin aikanaan toteutuu.

 9. Missä Eliel on päivät? Onko hän jo koulussa? Ei näkynyt koti postauksessakaan.. Vai onko hän hoidossa? Täällä maalla sellainen ei ole edes mahdollista että toinen hoidossa ja toinen kotona. :(

  • Ei vielä koulussa vaan päiväkodissa. Eikai ihan pieniä viitsi laittaa päiväkotiin vai tarkoititko, että toinen vanhempi kotona? Mä opiskelen kotona/yliopistolla ja Linnea kulkee joko mukana tai sukulaisilla hoidossa, kun en viitsi 1-vuotiasta päiväkotiin laittaa. Opiskelu on ihan sama peruste päivähoitoon siinä missä työntekokin. Helpompaa tosin kun voi pitää vapaammin kotipäiviä, pitkiä lomia, lyhyttä päivää jne. aina mahdollisuuksien mukaan :)

 10. On kyllä ihana talo! Meillä asunto myynnissä ja omakotitaloa katsellaan..tosin oulussa asutaan. täällä on ihan ok hintaisia taloja.. :D me tykätään rempata yms. joten on vain plussaa jos saa jotaki pientä remppaa tehä. :) mulla olis raskauskiloja vielä 6-7kg jäljellä. tavoite on ollut että ne ois pudonneet ensi kesään mennessä. olen pudottanut hitaasti, kolmessa kuukaudessa 4kg. mutta oon happy! Sun ja Saran blogit on mun lemppareita. löysin nämä joskus huhti-toukokuussa ja kyllä, olen koukussa! :) ihan ihanaa kun on tämmöisiä blogeja, joista saa tsemppiä omaan elämäntapa muutokseen! <3

  • Mä aina välillä selailen Oulun tarjontaa, kun oon just sieltä kotoisin. Mun vanhempien lähellä oli joku aika sitten myynnissä yks aivan ihana talo ja siihen ois rahatkin riittäneet! Mutta meillä on täällä, työt, opiskelut ja elämä. Ei siis auta :)Kiva kun oot onnistunut painonpudotuksessa ja tsemppiä jatkoon. Mukava kuulla, että tykkäät lueskella meidän juttuja :) Itse oon kans blogien suurkuluttaja kun niitä lukemalla on niin hauska seurata erilaisia ihmisiä!

 11. Söpöjä nuo teidän koirat.Meillä tanskandoggi Tuuli ja lapinkoira/samojedi Iida.Iida ihan ulkokoira ja tarha pihalla.Asumme haja-asutusalueella Tuusulassa ok-talossa.Kymmenen vuotta jo asuttu.Remonttia vaillahan tämä olisi kylppärin ja ulkosaunan suhteen ainakin.Mutta se raha puuttuu;=)Asumismenot sähköineen tekee jo niin paljon että remontit taitaa jäädä tulevaisuuteen kun asuntolaina maksettu pois ensin.Laihdutus itselläkin vähän vaiheessa,vaikka pitäisi olla vauhdissa…syksykö pimeyden kanssa tekee tuolle pääkopalle jotain.Mukavaa viikonloppua ja kiitos kivasta lukemisen ilosta.T.Minna

  • Ok-talossa on tosiaan kustannuksiakin sit enemmän! Voi olla, että meidän pitää vielä ”kituuttaa” täällä :D Kiva kuulla muidenkin koirista :) Harmi kun en teidän koirakuvia näe!Jotain semmosta syksyssä on, tänäänkin kävin vaan sisustuskaupoilla kun talvella on sisällä niin paljon, että tekee mieli laittaa kotia :)Mukavaa ja lämpöistä viikonloppua Tuusulaan :)

 12. ihana talo niin valosa ja näyttäisi sopivan sinun ihanaan vaaleaan tyyliisi <3kerroit yksi pv niintä herkullisen näköisistä protein pancake mixistä uskaltaako sitä syödä aqlkuun joka pv 1 kpl kun yrittää makeasta eroon :-( vai onko siitä enenmänkin haittaa ..kiitos jos vastaat

  • Mun mielestä voit yhden välipalan korvata sillä, varsinkin jos et syö lettujen kanssa enää marjoja kummempaa. Pannukakuissa on kuitenkin hiilihydraattia jo aikalailla, joten siksi rajoittaisin päällisien energiamäärää :) Laske oman annoksesi kalorit ja vertaa välipalaan jota muuten söisit! Toivottavasti oli apua :)

  • kiitos <3 öhö muuten söisin leivän tai 2 päällisineen :-( tai pullan :-(((eli siihen nähden parempi vaihtoehto

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta