Kattava kotipostaus

Asuntokuumeen pyöriessä mielessä ajattelin tehdä vähän erilaisen postauksen kuin yleensä :) Alkuaikoina mun blogissa oli enemmän kotijuttuja ja viime aikoina niitä ei oo ollut yhtä tiheästi. Tällä hetkellä mulla on dieetti jotenkin aivan toisella sijalla ajatuksissa, joten siitä ei oo mitään mielekästä postattavaa enkä viitsi sitten valittaa… Mielekästä sen sijaan on aina kotijutut ja sisustaminen. Kotikuvia pyydetään aina aika ajoin ja tässä hieman uusia tältä päivältä ja lopussa taitaa olla vielä pieni video.

 
 
 
 
 
 

Lisäksi tein iltapäivällä videon joka paljastaakin sitten enemmän nurkkia ja pieniä sotkuja kuin kuvat yksityiskohdista :) Blogi-illuusioonhan kuuluu virheettömät kodit jossa kaikki lippulaput on siivottu pois ;) Ihanaa iltaa ja ehkä huomenna taas perinteisempien aiheiden pariin! Toivottavasti tykkäsitte :)

Anna

34 vastausta artikkeliin “Kattava kotipostaus”

 1. Erittäin kaunis koti, itsekkin tykkäisin valkoisesta kodista, mutta tuskin nyt ihan heti jos koskaan tulen sellaista saamaan.. meillä mies sisustaa :D Kuvia on kuitenkin ihana katsella :)

  • Se on Disneyn tapetti, olisiko kansion nimi joku Disney Kids tms. Bauhausin kautta tilasin, sitä oli muutamaa muutakin väriä :)

 2. Aivan ihana koti <3 Miten ihmeessä saat kodin pidettyä noin siistinä ja valkoisena kahden lapsen ja kahden koiran kanssa? Itselle tuottaa hankaluuksia jopa yksi koira :) Todella ihanaa ja selkeää, vaikka onkin noin raikasta ja vaaleaa, niin lämpö huokuu kuvista :)

  • Helposti helposti :D Joo, älä usko! ;) En varmaan postais jos en ois yhtään järjestellyt paikkoja! Mutta ihan helposti nuo vaaleat pinnat pysyy, kivilattia eteisessä ja keittiössä on tosi helppo luututa, sohvat on nahkaa ja niistä voi nihkeällä pyyhkiä kaikki tahrat ym. pois. Sit tietysti koitan siivota aina välillä =)

 3. Voi että Erica sulla on ihana koti. Kumpa mäkin saisin samanlaisen isona!! :DVaikutat sellaiselta, josta suorastaan huokuu lämpö ja rauhallisuus <3 Pus.-Neiti Koo

 4. Onpa kauniin ja raikkaan näköinen koti :) Ja voi kun itselläkin pysyisi asunto noin siistinä! :D En auta omakotitalokuumeiluasi kun sanon, että mielenkiinnolla odottaisin, millaisen sievän kodin tekisit jostain ihanasta puutalosta :D

  • Sara ei onneksi oo käynyt kommentoimassa totuuksia onko aina yhtä siistiä :D Heheh! Oi, puutalo ois ihana :) Voi että ois ihanaa päästä laittamaan sellaista <3

 5. Oii miten kiva blogi, tuli hirvee inspiraatio tästä postauksesta :D. Hassu sattuma että sulla on sama nimi mun kans, harvoin tulee samannimisiä vastaan :D.

  • Juu toiset tykkää ja toiset ei, jos on näin vaalea! Me huomattiin tumman lattian kanssa, että tuon valkoisen Helmin karvat näkyi aina joka paikassa :/ Tässä asunnossa on sisustettu Helmin karvojen mukaan ja nyt näyttää kokoajan siistiltä :D Eli tarpeen kautta on lattian ja sohvankin väritys valittu :)

  • Kiitos molemmista kommenteista :) <3Kyllä me tsempataan molemmat siihen omaan unelmien vartaloon! Tsemppiä! T.*blogiisi kurkkinut* :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta