Hannu Hanhi

 

Mun paino on kekkuloinut jo pitkään tuossa 77 kilossa ja ajattelin eilisen epäsäännöllisen syömisen ja koko viime aikojen vaikeuksien vuoksi sen nousevan entisestään. Olo on kuin Hannu Hanhella sillä puntari oli maanantaista huolimatta hyvällä tuulella. Yleensä maanantai on se viikonpäivä jolloin mun paino on korkeimmillaan. Torstaisin se saattaa olla jopa kilon vähemmän mutta nousee kyllä usein punnituspäiväksi ;) Ensin sain lukeman 76,6kg mutta kun hain kameran ja otin kuvaa niin painoksi tuli 76,5kg. Tää kun on ollut tätä pientä painonvaihtelua jo kuukauden niin en tiedä voiko tuosta mitään viikkopudotusta laskea (+900g, -500g / kaksi edellistä viikkoa).

mansikkaa
mustikkaa ja vehnänalkioita

Päivällä Sara tuli kylään ja tehtiin proteiinipannukakkuja. Päälle vadelmia, rahkaa ja maapähkinälevitettä. Oli taas aika nams :) Naurettiin ihan kauheesti meidän vanhoille kuville, joissa Sara on vähän …lihava :D No ei siis paljon mutta ihan vähän, ja nyt se tuntuu niin hassulta kun on tottunut jo fitness-Saraan. Käykää katsomassa tästä postauksesta ne kuvat, ihan hulvattomia! xD Itsehän olen nyt vielä melkein samoissa mitoissa mutta on siinä muutama kilo ja vielä parin sentin ero pituudessa. En siis halua haukkua, mut näille me nauretaan näin jälkeenpäin. Omille huippuvuosillemme :) Saan kyllä vähän kehua mun laihdutuskaveria, Sara on noista ajoista -18kg kevyempi! Aplodit!!! <3

Kylpylälomalla Naantalissa 6/2009 -14kuukautta esikoisen syntymästä ja olin saanut
pudotettua tällöin jo kaikki raskauskilot (35kg). Painoa n.72kg
ikävä tätä aikaa jolloin MINÄ painoin vähemmän!! :D Jee jee, mutta ilmeisesti never again ;)
Saran huippuvuosi ;)
minä lastensaannin välissä posettelen, 3,5-vuotta sitten
 
 
Ja sit today
 
 
 
 
 
 
 
Ihan hyvä fiilis uuteen viikkoon! Ollaan selattu taas asuntoja koko ilta vaikka mies onkin muka eri mieltä :) Ja ainiin, yksi tuttu välittäjä tulee ylihuomenna kahville. Kukahan sen kutsui meille… ;) Eihän siitä mitään haittaa oo jos vähän jutellaan niitä näitä…
 
 
 
Mukavaa viikkoa kaikille! <3
Anna

27 vastausta artikkeliin “Hannu Hanhi”

 1. Kylläpäs näyttää herkulliselta pannarit. <3 Melkein tekisi mieli itsellekin tilata. Tosin vähän järjen ääni toppuuttelee kun just tilasin protein puddingin toffee-banaani maussa ja voi olla että jää syömättä. :D Ja oot tosi hoikkana ja kauniina tämän päivän kuvissa! :)

  • Kyllä se ihan syötävää on mutta ihan normi rahka vie silti voiton. :) Se kyllä tuoksuu tosi hyvälle ville vallaton toffee jäätelölle mut jotenkin jauhoinen maku. Voi tosin johtua siitäkin että viime viikolla tuli syötyä myös kidiuksen toffee vanukasta ja paula vanukasta, niitten kans ei kuitenkaan voi lähteä sitä vertailemaan. :D Mutta pitää ehkä vielä pari kertaa makustella ennenku osaan päättää että tykkäänkö siitä vaiko en, heh.

 2. Oot ihan yyber-kuuman näkönen tossa 6/2009 -kuvassa! minä kans kahtelen usein vanhoja kuvia, mutta olen niissä niin nätti, että alkaa usein naurun sijasta itkettää :DDD Noh, korkojen kera sitten uuteen kuosiin, niin sitten ollaan niin kuumia että huhhhei! ;) sitten voi vuoden, parin päästä naureskella nyt näinä aikoina otettuja läsö-kuvia! :)

  • Nuori nätti, oi niitä aikoja ;) Mut joo, ei auta kuin yrittää päästä entistä parempaan kuntoon! :) Tsemppiä meille!

 3. Mulla ihan samat fiilikset kun Hennalla, että kun katselee vanhoja kuvia niin melkeen itkettää kun tajuaa miten nätti on joskus ollu. Mutta toisaalta eipä peli oo vielä menetetty, koko ajan mennään takasin kohti lähtöasemia :D

  Ihanan näköstä pannaria ootte tehny! Nami! Onneks itsellä on vielä iltarahkasta masu täys, ettei tullu mielitekoja ;)

  • Aivan, päämäärä mielessä eteenpäin ;) Vanhat kuvat on superhauskoja, voi kun kaikki ymmärtäisivät ottaa niitä :D Ne on laihtuessa parasta hupia, hyvät ja huonot ajat!

 4. Nuo tutut välittäjät ovat vaarallisia :) Mulla kävi kanssa tuttu välittäjä kahvilla (kuka lienee kutsunut) eräänä keskiviikkona, asunto oli lauantaina netissä, sunnuntaina oli näyttö ja maanataina hän soitti että onneks olkoon saatin se mikä pyydettiinkin :D Joten rupeahan pakkaamaan :D

  • On on :) Tai jos on ottunut jo lisäravinteisiin niin oikein nameja. Jos ei osaa juoda mitään palautusjuomia niin nää voi maistua yhtä erikoisilta… Dieettiläiselle kuitenkin kelpo herkkua :)

 5. Itse kanssa ihailen aina tuota blogia Kaunis pieni elämä ja ymmärrän kyllä asuntokuumeesi kun katselee Annen ihanaa kotia. Itselläni on oman perheen kanssa aivan ihana rintamamiestalo ja tykkään sisustaa romanttisesti. Toki oma koti on pieni verrattuna Annen hulppeaan kartanoon, mutta toivon aina että ihmisille tulee meillä sellainen mökkimäinen, pieni on kaunista tunnelma. =)

  • Teidänkin koti kuulostaa ihanalta <3 Rakkaus on se mikä kodin tekee :)
   KPE -koti on kyllä oma lukunsa, niin suuri, kaunis ja huolella sisustettu! Ihan sellaiseen ei myöskään meidän budjetilla päästä… :)

 6. ..ja kuinka surkeaksi Sara muuttuisikaan jos Erica muuttaisi pois naapurista :'( Nyyh, nyt jo :( Etsitään meidän perheille sopiva paritalo siis! :D

 7. pakko kysyä näinkin tyhmä kysymys kuin että paljon tuommoinen elintarvike vaaka maksaa? Mun pitäis hommata ja mietin kuinka suuri investointi sellainen on :D

  • Oisko ne parikymppiä?! Mulla on ollut tää jo 6-8 vuotta ja sama toimii edelleen :) En yhtään muista mitä tästä aikoinaan pulitin, on varmaan jo markkinatkin muuttuneet :D Kannattaa ostaa, en usko et kovin kalliita on ja vaaka on oikein hyödyllinen jos haluaa tarkkaan tietää vaikka puurohiutaleiden, lesitiinin tms. painon. Silmä voi antaa aivan eri lukeman kuin todellisuus!

 8. Hellou! Kerrassaan herrrrkullisen näköistä tuo pannari! Laskitteko kaloreita tuolle annnokselle? Olen PT:n laatimalla dieetillä, ja mietin, mahtuisiko 1500 kcal päivämäärään joskus jonkun sijasta tuota pannaria maapähkinävoilla ja rahkalla…slurps :) MIten toi maapähkinävoi, eikö siinä ole energiaa aika paljon? Onko tuo joku juttu fitness-piireissä, muistelen nimittäin jossain muussakin blogissa siihen törmänneeni? Niin ja sitten vielä yksi kysymys; missä luvuissa sinulla dieetilläsi kalorit pyörivät?

  Ihana blogi sinulla (ja Saralla) edelleen, luen molempien blogit joka ilta, mahtavaa inspiraatiota omaankin treenaamiseen ja syömiseen!

  Noora

  • En oo laskenut oikein kaloreita, enkä tiedä omia kalorimääriä -tärkeintä on ruoan laatu ja määrä. Yhdessä pannariannoksessa (2 pannukakkua) on 240kcal ja päälliset vielä lisäksi. Mun maapähkinävoi on pelkkää pähkinää ja se on kyllä pieninä määrinä todella terveellistä, sillä sisältää hyvälaatuisia rasvahappoja ja lisäksi proteiinia :) Sokeroidut versiot on eri juttu! Kannattaa kokeilla :)

 9. Voihan himputti! :D Miksen ole löytänyt aiemmin sun blogia. Aivan ihana,motivoiva hyvänmielen blogi. Oon lukenu nyt parin päivän sisään jokaikisen postauksen (lapsen päiväuniaika käytetty hyödyllisesti ;) ) ja tää on vaan niin huippu. Kaiken lisäks mulla on aikas sama tilanne. Heh…Ensinnäkin meillä on lähes samanikäset tytöt (mun synt. 06/11) ja mä alotin myös uuden elämän 1.1.2012. Sen myötä on nyt pudonnyt tommonen 16 kg ja edelleen pudotettavaa,meidän lähtöpainokin oli lähes sama. Lisäks,haaveilen bikini fitnessistä :) . Oma mies on classicissa kilpaillut ja oon ihan liekeissä noista salihommista.
  Mutta siis,jatkan mielenkiinnolla sun blogin seuraamista! Tsemppiä!!!
  – tiitu

  • Kiva kiva ;) Onneksi löysit nyt ja tervetuloa! :)

   Meillähän on paljon yhteistä! Hauskaa! Tsemppiä sullekin, oot tosi hyvin jo tiputtanut ;)

 10. Mun mielestä sun pitäis vaihtaa sun profiilikuvaa, koska olet jo hoikempia. :) Toisaalta toi kuva on kyllä ihan onnistunut.

 11. Minusta sinä olet lukusi ansainnut työllä etkä onnella. Olet kyllä upean työn tehnyt ja tulet tekemään matkallasi kohti kisalavoja!

  Se jos joskus on mieli hieman maassa ja värit ovat muuttuneet harmaiksi (viitaten edelliseen postaukseesi) niin tahdonvoimalla ja tavoitteilla saa ihmeitä aikaan. Sitäpaitsi, välillä pitää pitää höllempiä viikkoja. Mitä sokerittomaasi tulee, niin muutamat palat tummaa suklaata ja jogurtti eivät maailmaa kaada. Eri asia onkin sitten kokonainen levy tai puolitoista.. T: viime torstain katastrofi ;)

  • Tiedätkö mulla on ihan samaa fiilistä kuin sulla (luin sun blogia ja motivaatiopostauksen). Mulla on ihan kauhee hällä väliä fiilis, en vaan jaksa tsempata. En oo salillakaan käynyt aikoihin… Noh, ehkä tää tästä! Toivotaan :)

  • Yhdestä annoksesta (70g) tuli kaksi pannukakkua ja ilman päällisiä, veteen tehtynä siinä on 240kcal, 18g P, 36g HH ja 3,2g R. Meillä oli tuossa vielä 150ml rasvatonta maitoa, päällä rahkaa, vadelmia ja pähkinävoita ja niiden kaloreita en oo tuohon laskenut ;)

   Fitnesstukun vastaavaa tuotetta en oo kokeillut. Energiasisällöt poikkeavat toisistaan kyllä jonkun verran!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta