Osin off topic

Mulla on ollut sellainen päivä, etten saa otetta. Oikeastaan tää on tullut hiljalleen hiipimällä ja oon täälläkin valitellut ajoittain väsymystä. En jaksa bloggaa tai saati sitten tehdä mitään tärkeämpää. Ostin pojan huoneeseen varmaan 2-3 kuukautta sitten uusia hyllyjä/seinäkaappeja ja oon koonnut niistä yhden ja sekin nököttää vielä laatikoston päällä. Pojan huoneen uusi seinämaali on odottanut jo alkuvuodesta. Eteisen lamppu paloi muutama viikko sitten, perässä olohuoneen Rondo-valaisimen polttimo ja viimeisenä keittiön Lokki-valaisin antoi viimeisen valomerkkinsä. Täällä alkaa olla jo vähän hämärää… Mutta kuinka monta laiskiaista tarvitaan lampun vaihtoon? Vai oisko vaan helpompaa vaihtaa miestä…

 

Eilistä perunamuusia oli vielä jäljellä joten tänään tein niitä pahamaineisia kalapuikkoja sillä piti kaivella ruoka pakkasesta. Optimistisesti tein itselle alaskanseitiä ja laiskuuttani otin sen kanssa tuota eilen välteltyä muusia… Eikä tässä vielä kaikki. Oon ollut ihan supernälkäinen ja ei-motivoitunut kaikesta esimerkillisestä toiminnasta huolimatta. Mulla on ollut vaikeeta :/ Alamäki alkoi välipalalla rahkan kaveriksi otetusta sokerijogurtista ja päivällisen aikoihin nappailin jo tyytyväisenä kalapuikkoja kitusiini! Illan myötä vielä yksi ohimennessä ja toinen kaveriksi muuten vaan jne.

Mutta mutta… sitten muistin jääkaapissa koko sokerittoman syyskuun ajan muhineen avatun tumman suklaalevyn -jonka näen siellä päivittäin. Nyt se kamelin selkä katkes! Suklaa tänne ja 4 palaa meni. Hyvästi herkuton, mä en kestänyt ilman lipsumista :/

 
Nyt on sellainen päivä, ettei tekis mieli olla suurennuslasin alla. Yleensä bloggaaminen auttaa eteenpäin mut tänään tekis mieli olla se harmaa tyyppi kenen syömisiä ei julkaista missään :D Mutta en voi olla narisemattakaan, sillä huomenna se totuus näkyy. 
 
Sit siihen off topiciin! Mulla iskee vähän väliä ahdistus tästä, että asumme näin kaupungissa. Viimeksi pohdin omakotitaloikävää tässä elokuun postauksessa. Tänään selasin koko aamun oikotiellä, että mun pakko päästä kiertämään näyttöihin. Mutta mitään hirmu potentiaalista ei löytynyt. Oon niin laittamassa tätä myyntiin mut tuo hallitus hannaa vielä! ;) Ketä kiinnostaisi 4h+k Laajasalosta?! :)
 
Ja nyt linkkejä mun meiliin jos tiedätte myynnissä olevan omakotitalon pääkaupunkiseudulta (Sipoo, Espoo, Vantaa, Helsinki). Haavelistalla on iso piha, 4 makuuhuonetta, autotalli ja omenapuu! :) Hinta sit pitää alkaa kakkosella (tässä kohtaa se mission impossible). Talo voi olla remontoitava mutta siinä pitää olla jotain taikaa. Tästä puheen ollen haluaisin mainostaa mun lempiblogia kaikista. Se on blogi jota oon alkanut seuraamaan ihan ensimmäisenä! Luin varmaan vuoden ainoastaan tätä yhtä blogia, en koskaan mitään muuta -kun en itsekään vielä blogannut. Se on varmaan monelle tuttu, maailman suloisin Kaunis Pieni Elämä <3 Annella on kaunis koti, ihanat lapset ja samanlainen kiitollinen asenne elämää kohtaan mitä itsekin koitan vaalia. Postauksia lukiessa aina huokailen ihastuksesta (kateudesta), inspiroidun (matkin) ja käyn usein katsomassa (koukuttuneena stalkkaan). En vaan voisi elää ilman tuota blogia :) IHANA IHANA IHANA! Joka syksy kiemuroin täällä -mäkin haluan omenapuun! :D
 
Kadehdin kovasti noita kädentaitoja ja silmää kauneudelle. Sisustaminen oli yksi minunkin uravaihtoehdoista jossain vaiheessa, mutta olen niin onneton piirtämään että ajauduin toisen intohimoni pariin. Oma talo on unelma joka pyörii mielessä koko ajan. En kestä!
 
 
suklaan himoa tyydyttämään suklaan makuista proteiini vanukasta
Anna

32 vastausta artikkeliin “Osin off topic”

 1. Häntä pystyyn! Ja Lindtin 85% suklaa, eihän se ole herkku. Pelkkää flavonoidia! Terveellistä! Ei voi kieltää kaikkea itseltään, sun peruslinja on kuitenkin aivan huippu! Hymy huuleen!

  • Niin kai :D Ehkä se on kun olin pantannut sitä tuolla jääkaapissa ja laskenut sen herkuksi ja nyt ”sorruin” sit syömään sen pois. Ja ei tosiaan ollut tarkoitus vetää kalapuikkoja, jogurttia tai leipää. Siis ihan plörinäksi meni tänään vaikka ehkä jonkun toisen mielestä nuo ei oo mikään erikoinen juttu. Sitä on tullut vähän kriittiseksi itseään/omaa dieettiä kohtaan :/Mut leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :DKiitos <3

 2. Voi, toivottavasti nappaa jokin! Muistan, kun vuodenvaihteessa olin varma, että tukahdun asunnonkaipuuseeni. Pari kuukautta myöhemmin se meille oikea löytyi vihdoin. :)

 3. heippa, löysin blogisi jo jokin aika sitten ja pidän tyylistäsi kirjoittaa. olen saanut huonoina päivinä tsemppiä teksteistäsi.(kun motivaatio on ollut hukassa). Syksy ja pimeys laittaa jaksamisen kyllä koville kun kodin lämpö ja sohva vetää kun mangneetti puoleensa,mutta ei anneta periksi. Kirjoitit haaveilevasi omakoti talosta ja on ihan pakko sanoa että omakotitalossa ja maalla asuvana on välillä Kamalaa lähteä juoksemaan otsalampun valaisemaa tietä koiran kanssa Pimeässä missä lähimmät katuvalot ovat luoja ties missä :D nauti vielä siis syksyn pimeinä aikoina keskustan valoista ja helppoudesta kun ei tarvitse tehdä lumitöitä :)) kaikkea hyvää sinulle ja tsemppiä tavoitteisiisi (muista ettei saa olla liian ankara itselleen ) :)

  • Mä koitan olla tsemppaaja suklaista huolimatta -ensi viikolla taas paremmin :)Itsekin pelkään pimeää ja omakotitalossa kasvaneena tiedän tuon tunteen kun pitää juosta kotiin kun metsä on niin pelottavana ja tuuli ulvoo puissa :D Huih! :) Pitää yrittää muistella noita huonoja puolia, varsinkin haravoimista ja niitä lumitöitä! ;)

 4. Niin samanlaisia fiiliksiä täälläkin tällä äidillä:) mä oon lukenut tätä sun blogia huhtikuusta asti ja kesällä aloitellut omaa elämäntaparemonttia. Kovasti olen inspiroitunut ja motivoitunut blogista, selkeesti siellä ruudun toisella puolella on aika huippu tyyppi:) mutta kuullostaa niin tutulta tämä aihe, joskus ei vaan oikein jaksa, mutta muista olla armollinen itsellesi:)-Sanna-

  • No kiitosta ihanasta kommentista <3 :) Tänään ei jotenkin tipu sympatiaa, suoraan sanottuna *ituttaa koko viikko tän jatkuvan motivaatiopulan vuoksi, argh! Ehkä huomenaamulla on armo uus ;) Mä yritän! :)

 5. Ei nuo 4 suklaa palaa maata kaada. Itse katkasin kamelin kaulan eilen, mutta huomisesta lähtien alkaa tiukka 4 viikon dieetti.Tuo omakotitalo kuume on kamalan ihanaa, muistan tunteen. Itse oon asustellu omakotitalossa 10v ja välillä huom. onneksi välillä haaveilen kerrostalo asumisesta. Pääsääntöisesti tämä hetkellinen heikkous iskee, kun pitkän työpäivän jälkeen pitäis tehdä ne seitsemännet megalumityöt =D. Kaikessa on siis puolensa. Tärkeintä on nauttia juuri siitä hetkessä jossa on. Tämä meinaa ainakin itseltäni unohtua!Tsemppiä!!!

 6. Muista kuinka hyvin olet tsempannut tähän asti :) tuo tummasuklaa ei kuitenkaan ole missään nimessä pahimmasta päästä, vaikka se sillä hetkellä tuntuikin siltä. Omakotitalo isolla pihalla on täälläkin haaveissa, eiköhän sekin haave toteuteta, kun sopiva hetki siihen on ja se oikea löytyy :)Tsemppiä viikkoon!

  • Joo en nyt ihan mitään hampurilaisia tai karkkipusseja oon syönyt ja hyvä niin, jes! :) Eli herkutonta jatketaan tästä huolimatta kuun loppuun!Ihanaa viikkoa <3 Toivotaan että molempien haaveet toteutuu joskus :)

 7. Mullakin meni eilinen ”vähän” lipsumisen puolelle.. Ensin ajoimme ABC:lle syömään (kyllä, näillä leveyksillä kyseisen firman noutopöytä ON gurmeeta – kun muuta ei ole :D), ja smetanaiset possut ja kukot viinissä ilahduttivat makuhermojani. Riisistä ja perunasta onneksi kieltäydyin, lämpimillä kasviksilla mentiin. Mutta se taivaallisen makuinen vaalea leipä.. Kotiin palatessa 2 pientä lakupatukkaa (jotka muuten painaa yhdessä 40g :-O ) ja kotona hiukan miehen ostamasta Ben&Jerrys-jätskistä. Eikä tässä vielä kaikki.. Suolapähkinöitä! Kahteen otteeseen! Voi kamala.. Kaiken kruunaa tietenkin vielä ”se aika kuusta”, joten turvotus on valtavaa. Kylläpä teki hyvää ripittäytyä! :DEi tässä ole kuin yksi suunta, onneksi se suunta on kirkkaana mielessä :) Hirveästi tsemppiä ja motivaatiota! Tänään on uusi maanantai, tästä on hyvä taas jatkaa!

  • Ihana Liisukka, saat synninpäästön rehellisyydestäsi :D Oot kuitenkin osin tsempannut, etkä mättänyt kaksin käsin -hyvä sinä :)Oikein hyvää viikkoa, kyllä me tsempataan taas ;)

 8. Kuulostaa perus syysketutukselta, eihän kukaan siltä voi välttyä:) Tiedät itsekin että olet pitkällä elämänmuutosmatkalla, eikä noi yksittäiset päivät lopulta mitään kaada -nehän kuuluu vaan elämään!

 9. Voi Erica, muista olla armollinen itsellesi! Sulla on kuitenkin takana sekä vauvavuosi että mieletön painonpudotus! Ei ole mikään ihme, että välillä väsyttää ja itsekuri pettää – eikä se pettänyt edes pahasti! Jos olisit vetässyt koko levyn ja päälle vielä vaikka jätskiä, sitten vois olla jo aika soimata itseään ;)Omakotitalohaaveet tulee varmasti kaikille jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Ainakin käväisee mielessä. Lasten ollessa pienempiä me tehtiin kompromissi, kun ei jaksettu alkaa rakennushommiin. Ostettiin rivaripääty aivan uudesta talosta. Hintalappukin oli kohtuullisempi kuin okt:ssa, rahaa jää matkusteluun ja muuhun mukavaan. Meillä on tosiaan päätyasunto, joten pihaa on sopivasti ja myös se omenapuu – josta tänä syksynä putos kaikki omput ennen aikojaan kun pojat pelas sählyä pihalla illat pitkät ;) Tsemppiä uuteen viikkoon, pohjalta on suunta vain ylös päin =DT

  • Pääsin jo yli eilisestä kun en tosiaan mihinkään tuota kummempaan sortunut. Eilen vaan niin masensi.Oi, kyllä tuollainenkin kelpaisi :) Tuntuu et on vaan niin hankala etsiä laajalta alueelta kun ei tunne paikkoja kunnolla kun en ole täältä kotoisin. Ehkä joskus vielä hyvä löytyy :)

 10. Lumitytöt on mitä parhainta hyötyliikuntaa! Musat korville, ja lykkimään <3 teen meillä pääsääntöisesti aina lumityöt— taidan olla vähän… ;) kunt ykkään.Tätä syys ketutusta on vaan niin paljon liikkeellä. Olen kuukauden ollut vaan, sisutellut enkä liikkunut mihinkään. pahinta on kuitenkin se, että suuhunsa on lapannut kaikkea mahdollista :/ kuin ei olisi ikinä kuullut sanaa itsekuri. Eilen päätin, että maanantaista se taas lähtee. Elokuussa kun lopa loppui lapsien kolut ja piti taas saada arkirytmi kuntoon niin se hiukan jät, mutta tänään! on se päivä :DIhanaa alkanutta viikkoa!http://www.etuovi.com/crometapp/product/realties/common/public/search/item/item.jsp?portal=eo&list_id=13484676532550&itemcmd=move16&listSize=19&doListClickStat=true&itemgroup_id=50.1&itemgroup_id=50.7&item_id=41.1759166

  • Syksyisin tosiaan tekee mieli sisustaa kun on taas kesän jälkeen paljon sisätiloissa :) Huono puoli on et kotona oleskellessa tekee just mieli syödäkin enemmän :DHei olin tän jo bongannut! Ihana piha, sisätiloihin tosiaan uppoaisi vielä pitkä penni :D

 11. Aivan ihana blogi sulla. Löysin sen tänään ja rakastuin! Tsemppiä kovasti laihdutuksessasi! :)Ps. oot tosi kaunis ja vaikutat elämäniloiselta ihmiseltä. Pidä siitä kiinni! :)

 12. Voi muruliini laiheliini ;) ole armollisempi itseäsi kohtaan, anna itsellesi anteeksi! :) Sulla on upeaa suoritusta takana, sitä ei muutamat kalapuikot ja suklaapalat kaada! Näitä päiviä vaan aina silloin tällöin tulee, ne eletään läpi ja hiukan lipsutaan ja huomenna on taas uusi päivä. Toivon kovasti, että löydätte unelienne talon! :)Ja tsempillä taas jatketaan, ei katketa.. ;)t. Salla

 13. Heippa! Et ole ainoa joka taistelee himoja vastaan.Meitsillä meni eilen iso suklaalevy, koko päivä meni hienosti ja treenasin mut se ilta sitten :(Ajattelen taas, että ehkä aineenvaihduntani kaipaa boostia, ettei kroppa mene säästöliekille, niin sunkin pitäisi ajatella :) Uusi viikko, uudet lenkit, kyllä se siitä!<3 mertsi

 14. Sinä jos joku saat kuule hetkessä otteen takaisin ja homma jatkuu! Sun motivaatio on ihan huippu! Olet antanut mulle niin paljon virtaa!Mikä on sinun neuvosi painon jumitukseen? Täällä mennään jo kolmatta viikkoa samoissa numeroissa vaikka kiltisti on kiloklubin ohjeita noudatettu ja liikuntaakin on kolme kertaa viikossa plakkarissa. Tästä olisi helppo lähteä alamäkeen. ..Kiitos jos voit antaa vinkkisi tähän aiheeseen. T. Pulla

  • Onko liikunta ollut tehokasta ja oot kaiken syömisen kirjannut? Sit ei huolta, mullahan todisti se inbody-mittaus kesän jälkeen, että läskiä oli palanut hurjasti ja tullut lihasmassaa vaikka painomuutos oli vain -2kg koko kesältä :) Eli sulat varmasti sisäisesti jos oot tehnyt noin! Kyllä se kohta näkyy :) Tsemppiä!

  • En oo kokeillut kovin monia niin en ehkä oo paras suosittelija. Itse on tykästynyt tuohon Scitc Nutritionin: 100% whey protein professional -heraprotskuun mutta myös Fastia olen kokeillut :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta