Juoksemassa Monnan kanssa

Nälkä kasvaa syödessä vai miten se meni? Ois taas läjä ruokakuvia, joten älä rullaa nälkäisenä alaspäin… Vaikka ei tässä mitään erikoisherkkuja ole :) Odotan jo pääsyä omaan tylsän ihanaan keittiööni! Ei enää herkkukiusauksia ja pelkkää heraa.
 
aamupalaa: puuroa, jogurtti, 4 valkuaista ja vitamiinit +
nämä sillä puuroa oli niin vähän, että söin myös palan ruisleipää ja join kahvia
 
lounasta: kalakeittoa ja leipää
minä ja eväspullo
kahvitauolla
välipala: proteiinijuoma, kahvia ja vettä
päivällinen: perunamuusi, uunisei, hemapa ja salaatti
Eilen kävin Monnan kanssa juoksemassa. Käveltiin kyllä välillä joten ehkä se oli jonkunlainen intervallitreeni :) Mun sykemittarin mukaan mulla paloi lenkillä 702kcal, keskisyke oli 155 ja maksimisyke kävi 186:ssa. Mulla on maksimisyke tuota 200 luokkaa ergometritestissä joten ihan peruskestävyysalueella mentiin. Aikaa meni 58 minuuttia mutta matkaa en tiedä. Tekis mieli hankkia tuohon sykemittariin se GPS-mittari. Katsoin vertaa.fi:stä että sen sais reilulla 80 eurolla. Sykemittarina mulla tuollainen Polarin FT60. Oon saanut sen mieheltä vuosia sitten joululahjaksi <3
 
 
 
säteilevät tytöt ilta-auringossa :) <3
Tänään kävin miehen kanssa sauvakävelemässä reippaan puolen tunnin lenkin. On ollut paljon kiirettä ja aikaa urheiluun ei tunnu löytyvän. Illalla olisin mennyt uudestaan kävelylle Monnan kanssa mutta vettä tulee kuin aisaa joten passattiin suosiolla. 
Oon ollut aika väsynyt viime aikoina, enkä ehdi kunnolla edes tietokoneelle. Kouluhommat stressaa kun olen joutunut olemaan nyt poissa ja lasten kanssa on kädet täynnä. Ulkoilu on sitä mun aikaa jolloin saan sen hetken rauhan. Huomenna loppuu tämä kurssi ja mennään kotiin. Siellä odottaakin sitten kasa rästihommia jotka ahdistaa jo valmiiksi. Mut näinhän se menee, aina ei oo pelkkää ihanaa…
sekopää-sauvoja
Anna

28 vastausta artikkeliin “Juoksemassa Monnan kanssa”

 1. Moikka! Lataa puhelimeesi Sportstracker, jonka avulla voi mitata matkoja jos on gps päällä. Kuulin, että toimii ainakin ”suunnilleen”. Olen lukenut paljon sun blogia (tai siis itseasiassa koko blogin) , todella insproivaa vaikka itse olen lapseton, hieman nuorempi naikkonen jolla on vain hiukkasen ylipainoa. Sinun innostus ja päämäärätietoisuus saa minutkin raahautumaan liikkumaan ja jättämään epäterveellisen ruuan kaappiin ainakin osan aikaa : ) -Riina

 2. Joo mä liputan kanssa ton Sporttrackerin puolesta!Vitsi kun en muistanu siinä kattoo lenkin lopuks, mun sykemittarissa on gps.Mutta nyt oon jo poistanu sen treenin, ku mittari on ihan täys. :( :DMut hyvä treeni oli joka tapauksessa! Ja varmaan joku 5-7km oli matka. <3

 3. Puhelimiin saa tosiaan monen monta ohjelmaa, joita voi käyttää trackereina. Itse käytän Heiaheia-sovelluksen sisässä olevaa trackeria aamulenkkien seuraamiseen.

 4. Mäkin olin tota sports trackeria ehdotamassa. Ainakin mun puhelimeen sen sai ilmaseksi ja antaa kaikki keski nopeudet etc sen lisäksi, että piirtää reitin karttaan ja antaa kilometrit. Lisäks siihen voi hankia sen ohjelman oman sykevyön jollon saaa sykkeetki halutessaan. Otin ite käyttöön kuukausi sitten ja oon kyl tykänny.sitä voi sit halutessaa jakaa kavereille fb.ssä tai tekstiviestinä tai sit olla jakamatta. Miehelle ostin viime jouluna sykemittarin ja ton gps.laitteen ja ei tosiaankaan ollu halvimmasta päästä,silti on koko ajan oikutellu, välillä näyttää ihan mitä sattuu, välillä ei ota signaalia ja syö patterinsa tosi nopeeta,yhesti jo käyny huollossa mut ei siin kuulemma mitään vikaa ollu vaan se vaan on *tuollanen*.eli jos halpa hyvä kuulostaa sun jutulle ni ennemmin toi tracker :P

  • Sit voi alkaa feisbuuk-terroristiksi päivittäisillä tracker-päivityksillä :D Niitäkin on ;) Mutta pitäis tosiaan ladata vaikka tää!! :)

 5. Mulla on sykemittarina Garminin gps-sirullinen malli, on kyllä hurjan kätevä kun saa yhdestä laitteesta kaiken oleellisen tiedon selville :) Oli mulla SportsTrackerkin, mutta en jaksanut kovin monen laitteen kanssa juosta :DTsemppiä loppuviikkoon! :)

  • Niinpä, pitää miettiä miten tekis tuon sykesysteemin kanssa, juoksuvaatteissa on usein niin pienet taskut…Ihanaa loppuviikkoa sulle <3 Ja hyviä lenkkejä! :)

 6. Voin kyllä suositella jompaa kumpaa sovellusta, Sport Trackeria tai HeiaHeiaa. Itse tuppaan välillä käyttämään jopa kumpaakin :D HeiaHeiaan saa kirjattua treenjenä tosin monipuolisemmin, jos haluaa kirjata esimerkiksi salitreeninsä myös. Trackeriinhän saa sykemittarin ostettua, ostin juuri avokilleni kyseisen vempeleen ja ja on kovassa käytössä :)Jatkamista loppuviikkoon ja kiitos ihanasta hyvän mielen blogista! :)

 7. Mä taas käytän Map my run -sovellusta puhelimessa. Sports tracker aina meni mulla kesken lenkin pois päältä. En tiiä olinko ite niin sählä, et onnistuin sen stoppaamaan. Nii ja tuolta Map my run -sivustolla pystyy tarkistamaan lenkkien pituuksia jälkikäteen, siellä on sellainen karttapalvelu, jolla saa mitattua.

 8. Sports Trackeriä minäkin suosittelen. Toimii ainakin Symbianilla todella hyvin ja virheittä. On motivoivaa nähdä matka ja keskinopeus ja miten kehittyy. HeiaHeia en ole kokeillut. Myös Endomondo on Sports Trackerin tyyppinen ilmainen sovellus, joka tuntuu olevan suosittu juoksijoiden keskuudessa.

  • Vois alkaa vähän seuraileen näitä kyllä! Sit mulla onkin ihan tosi hidas tahti enkä kehtaa laittaa mitään tänne :D Heh!

 9. Riippuen puhelinmallista kannattaa testata useampaa sovellusta. Ainakin Androidilla ne ovat järjestään ilmaisia. Oman puhelimen laittoi solmuun RunKeeper ja Sports Tracker, jälkimmäinen niin pahasti, että piti buutata lopulta irrottamalla akku. Parhaiten on toiminut hämäävän samannimen SportsTrackLive, jopa niin hyvin, että menin maksamaan sen muutaman euron täydestä paketista. Saan näppärästi ladattua lenkin nettipalveluun, jossa näkee erilaisia karttoja sekä erilaisia kaavioita lenkin kulusta. Esim. koirien kanssa lenkkeillessä mikropysähdyksiä tulee tehtyä huikea määrä ihan huomaamattakin :)Ja jos isoa kolhoa puhelinta tuntuu hankalalle pitää mukana, mini-androidpuhelimia on ollut tarjouksessa alkaen 39 euroa. Itsellä puhelin on aina mukana, koska se luo turvaa esim. metsälenkeillä ja siinä samalla pitää kirjaa lenkin pituudesta. Pituus on luotettava ja tarkka noissa GPS-jutuissa, mutta korkeuseroja se ei oikein luonteensa takia pysty mittaamaan.Ja jos oikein nysväys kiinnostaa, Fitocracy.com on nörtin unelma. Itse vaihdoin sinne HeiaHeiasta, koska saan nyt liikekohtaisesti kirjattua tuloksen ja tarkasteltua niitä tarvittaessa yksittäin :)

  • Koirien kanssa tulee kyllä pysähdeltyä koko ajan! :/ Ja aina ne haluais mukaan… Pitää miettiä/kokeilla näitä, kiitos kaikille hyvistä vinkeistä!! :)

 10. Sports trackeria käytin minäki pitkään mutta se alko ihan ihmeellisesti temppuilemaan ja mittaili matkoja väärin. Vaihdoin Endomondoon ja se on pelannu äärettömän hyvin. Ilmaisia on molemmat. Ja joka kerta lenkille lähtiessä mittaan matkan sillä, sykemittari on sit erikseen kans :)

 11. Joo, Erica, nyt lataa sport tracker! Siihenkin voi jäädä koukkuun, kun rupeaa tsekkailee omien nopeuksien kehittymistä :)T.kesäjojo

 12. Tää ei nyt liity tähän aiheeseen millään lailla, mutta mun on ihan pakko kertoa, mitä unta näin viime yönä! =DMä tulin jostain syystä sun luo kylään (koti oli erilainen kuin oikeasti kuvissa). Teillä oli ilmeisesti jotkut juhlat, muutama muukin vieras oli. Tarjolla oli aivan mielettömän hyviä kakkuja; toinen sellanen keksipohjainen juusto-suklaakakku, toinen joku erikoinen suklaamoussekakku. Otin pienet palat molempia ja ai että kun ne oli hyviä! Sit sä aloit yllyttää et ota nyt vielä toinen kierros, kakkua on reilusti ja kerrankos sitä nyt kylässä oot jne. Mä olin ihan suu auki et Erica, sä mun tsemppari käsket santsata suklaakakkuja! Jatkoit vaan, mut en ottanu lisää ;)Et mitähän tääkin uni sit mahtaa tarkoittaa =DT

  • Hehheh :DD Hassu uni :)Mites mä nyt noin oon kakkua tarjonnut? ;) Oisko se siitä 1-vuotissyntymäpäivien kakkupostauksesta virrannut alitajuntaan jos luit sen?! :) Anyway todella hauskaa! Mutta jos joskus tuut meille kahville niin lupaan etten tyrkytä kakkua =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta