Korkeasaari Zoo

 
Ollaan kotona viikonloppua ja oltiin tänään Korkeasaaren eläintarhassa retkellä! Nähtiin mm. leijonia, tiikereitä, Amazonian ihmeitä ja kameleita! Hurjan hauskaa oli sillä Eliel on siinä iässä, että todella tykkää katsoa eläimiä. Korkeasaarihan on meiltä ihan kiven heiton päässä. Käydään siellä vähintään kerran vuodessa.
Eliel ja Aasianleijona
 
Saukko
ja riikinkukko
 
…menivät Linnealta vähän ohi :)

Nyt oon ihan poikki ja löhöilen sohvalla limulasin kanssa. Tänään liikunta tuli hyötyliikunnan muodossa mutta huomenna meen salille jos vain suinkin jaksan. Herkuton syyskuu on puolessa välissä ja tänään on ensimmäinen kriisipäivä. Oisin voinut syödä vaikka mitä! Korkeasaaressa join vain kahvin proteiinipatukan kanssa ja nyt illalla himo on ollut pahimmillaan.Välillä ei tee sen kummemmin mieli mitään mutta joskus tulee näitä päiviä kun haluaisi syödä vaan jätskiä ja herkkuja. Normaalistihan antaisin tälle periksi mutta nyt meillä on yhteinen kampanja joten ei auta kun olla ilman ;)

Anna

11 vastausta artikkeliin “Korkeasaari Zoo”

 1. Tiiätkö mitä kamu? Mulla kans ollut tänää jostain syystä sairas herkkuhimo!! Aina sillon on pahin kun ei voi syödä! hyrrr, menee se kyllä ohi.. hope so…

  • Oot ihan oikeassa! Silloin on pahin kun ei voi syödä :)Onneksi ilta on jo pitkällä ja ollaan jo voiton puolella, enää ei houkuta niin kuin päivällä. Täällä juodaan kohta iltapalahera ja meen nukkumaan niin on selvitty tästäkin päivästä ;) Tsemppiä myös sinne! :)

 2. Se on hyvä jos herkkuhimo iskee vasta illalla. Mä oon koittanu pitää kaapit tyhjänä herkuista, niin ei sitten hädän keskellä löydy mitään popsittavaa kaapista ;) Ja mähän oon sen verran laiskaa sorttia, etten tasan lähde kaupasta mitään hakemaan erikseen :DP.S. Mä vähän naurahdin sun ”kinkkikiusaukselle” ;D

  • Voi että mä repesin, mikä typo :D Mä söin kyllä yhden jogurtin illalla vaikka en niitä enää nykyään muuten syö. Ne on niin mun herkkua!

 3. Mullakin tänään ollu vaikeavaikeavaikea päivä sokerittomalla!! On tehny niin paljon mieli herkkuja!!! Mut onneks ollaan molemmat oltu vahvoja eikä sorruttu! Näiden päivien jälkeen tuntuu hyvältä! :) <3

  • Mikähän siinä eilisessä oli, kauheesti teki mieli! Mä söin kyllä Elielille avatun jogurtin kun se ei halunnutkaan sitä ja se on mulle niin herkku -ja onhan niissä sokeria. Mutta en muuta dieetistä poikkeavaa :)

 4. Voi mä olen niin kateellinen tuosta saukosta :D Toissa kesänä kun Korkeasaaressa olin niin ei suostunut näyttäytymän ei. Mä muuten pelkäsin pienenä noita riikinkukkoja ja viimeksikin kävi pieni hermostunut nielaisu kun se asteli siihen kahvila-alueelle, ei kait se vaan tule tänne.. :DDDD

  • No höh, se olikin tosi ihana :) Poika sanoi sen nähdessään että hiiri :D Korjasin kyllä et se on hiukan isompi kuin hiiri, niin hauska tilanne :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta