Perjantaita

Hellurei perjantai-iltaan! Kävin tänään taas juoksemassa ja sain seuraa kaverista jolla oli joku gps-mittari tms. :) Juostiin kevyt 37 minuutin lenkki vauhdilla 8,2km/h ja matkaa kertyi 5,1km. Kaveri juoksi lastenvaunujen kanssa joten ei siksi höngitty kovempaa -enkä tiedä olisinko jaksanutkaan ;) Tää oli oikein sopiva vauhti, sellainen että pystyi juttelemaan mutta kuitenkin kunnon lenkki eikä mikään kävely. Sen jälkeen tein vielä staattisia vatsapitoja -hiki tuli! Ja hyvä mieli!

tässä päiväkävelyllä, ei juoksuasussa

Ruokana oli uunimakkaraa joka oli mulle ehdoton nounou. Ei tehnyt yhtään mieli sitä ja muusia joten tällä kertaa kaivoin lounaslihaksi tonnikalapurkin. Kastikkeet melkein menee mutta tavallisessa sinisessä lenkissä en oikein nähnyt mitään hyvää mun dieetille. Päivällisen lihamureke meni kastikkeineen ja hyvää oli! Ehkä tällainen normaalista poikkeava viikko tehostaa aineenvaihduntaa ;) Tai sitten se on toiveajattelua… Iltapalaksi söin ruisleipiä, kuvasta puuttuu vielä Valion 30%vähemmän sokeria -jogurtti ja hera jonka join hetki sitten.

Samoissa merkeissä kursseillaan edelleen joten ei mulle kummempaa. Aika on vähän kortilla joten en ole ehtinyt oikein kommentteihin vastaamaan vaikka tuolla vanhoissa kirjoituksissa käy keskustelu aika kuumana. Heti kun mulla ei oo aikaa koneelle ;)

Mutta ihanaa viikonloppua kaikille! Muistakaa sokeriton!

Anna

12 vastausta artikkeliin “Perjantaita”

    • Tää on henkilökohtainen asia joka ei kuulu blogiaiheeseen, ei mitään ihmeellistä kuitenkaan! Toivottavasti ymmärrätte että jotkut asiat eivät kuulu internetiin :)

  1. Juu tottakai henk.kohtaiset pois blogista. Kiinnosti vaan. Ois ihana päästä perheen kanssa jonnekin valmiisiin ohjelmiin ja valmiisiin pöytiin. Ihanaa viikonloppua!

  2. Heippa! Oon lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa, ja ihan mieletön muutos kyllä teikäläisellä! Voit olla ylpeä itsestäs :) Oon saanut paljon inspiraatiota ja innostusta täältä ja päätin sitten alkaa kirjoittamaan omaakin pientä blogiani ;D Jos sua oikeasti innostaa tuo fitness-kisaaminen, niin mä sanon kyllä että go for it! Ei ole mitään parempaa, kuin löytää itselleen juuri se oma laji, joka jaksaa innostaa päivästä toiseen! Itselläni kyseinen laji on aerobic, ja vaikka treenaaminen ottaa paljon, niin se antaa moninkertaisesti takaisin! Ei liittynyt viesti kyllä nyt ihan postauksen aiheeseen, mutta laitoinpahan silti :D

  3. Todella upeita tuloksia oot saanut aikaan!Ite eka kertaa kommentoimassa;)Oon mukana SD:ssä ja huipputuloksia syntyy! Oot kyllä huippumotivaattori! Upeasti on kasvosi kaventuneet! Perässä tullaan :) Elämäntyyli on nyt Itelläki muuttunut , ja se tuntuu upealta <3 Kaikkea hyvää sulle! :)

  4. Kiva kun olet innostunut juoksemaan! Mäkin olen nyt 3 kertaa käynyt juoksukoulussa, yksi kerta jäi väliin kun ei onnistunut karata töistä. Valmentaja sanoi viimeksi, että hurjasti tekniikka paranee, juoksuni näyttää jo rennolta ja rullaavalta. Kumma kun siihenkin tarvitaan opettaja, mutta kai me ihmiset ollaan niin avuttomia, että tarvitaan elämäntapa-,ravinto-, kaiken maailman kodinjärjestys sun muita valmentajia…Mutta olen löytänyt jo nautinnon siitä. Mansikka ja valkosuklaaprotskussa on aspartaamia, mutta käytän nyt kuitenkin sen yhden purkin, en kai mä siihen kuole :) Keksin, että se on rahkan seassa aika hyvä, lusikalla kuohkeaksi ja tulee kuin mansikka-kermarahka.Näytät joka postauksessa timmimmältä ja hoikemmalta, en voi kuin ihmetellä, hyvä sinä:)Liikunnallista viikonloppua,Mertsi

    • Niin me ollaan :) Munkin juoksuasennossa ois varmaan parantamisen varaa… Enkai mä nyt ihan joka postauksessa näytä, heh :D Se oiskin hyvä! ;)Ihanaa viikonloppua! ja hyviä lenkkejä! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta