Hyytelöä mahassa ja sen ulkopuolella

Herkuton syyskuu on ajanut mut kokeilemaan erilaisia ”terveysherkkuja” ja tänään nautiskelin Gazozilta tilattua Mannisen suklaavanukasta ja se oli oikein ihanaa vaihtelua välipalaksi. Vanukas tehdään maitoon ja se kiinteytyy jääkaapissa parissa tunnissa. Itse ostin suklaanmakuista jauhetta mutta sitä saa myös vaniljan tai banaani-toffeen makuisena. Koostumus on pehmeä, eikä hyytelömäinen ja maku ainakin pitkään dieetillä olleen makunystyröille varsinainen herkku! Jos olet kuitenkin viime aikoina maistellut Paula-vanukasta niin veikkaan ettei kannata verrata ;) Tuote on nyt tarjouksessa ja sille jää alennuskoodilla erica hintaa 26€.

 
Ollaan vietetty tavallista viikonloppua kotosalla. Lapset leikkivät aamulla Elielin huoneessa junaradalla ja mamma sai rauhassa juoda kahvit. Ihanaa kun Linneasta on kasvanut jo Elielille leikkikaveri! <3 Tosin usein pieni on kuulema myös tiellä ja sotkee leikit mutta hetkittäin on suloista sisarusrakkautta ilmassa :)
 
Mun aamiaiseen kuului kahvin ja vitamiinien lisäksi se varsinainen juttu eli kaurapuuro. Edelleen mennään sillä, lesitiinillä, raejuustolla ja mehukeitolla. Välillä tylsää mutta aina hyvää joten mitä sitä ruoalta muuta toivoisi…
 
 
 

Lounaalla ja päivällisellä jotka olivat täsmälleen samannäköisiä, söin miehen tekemää perunamuusia, paistijauhelihaa ja vihersalaattia. Vaa’an kautta ja ääntä kohti!

Päivällä lähdettiin taas jumpalle, kenenkäs muun kuin mun ihanan (lihavan), siskon (kilpasiskon) Saran kanssa :D No joo! Älkääpä verratko meitä siellä kommenteissa :) Se on vaikeaa kun ollaan ihan bestiksiä!  <3 Onneksi me ei haaveilla samasta lajista kun oltaisiin pituuden puolesta samassa sarjassa -se vois olla liian rankkaa :) Täytyy kyllä tunnustaa, että en tiedä olisinko tässä ilman Saraa. Ystävän tuki on todella tärkeää. Oon niin onnellinen että meillä on samat kiinnostuksen kohteet. Tää on lähentänyt meidän ystävyyttä entisestään. Olet paras muru!

reenaa *itch
vielä jaksaa!
ainakin laihistaa!
ja vertailla roikkuvaa nahkaa
 
jota on eteenpäin taivuttaessa näin paljon :(
väreillä tää kuva ois liian shokeeraava!
”paremmat vartalot” -muijat
 

Mutta elämä on. Kengurupussia tai ei -niin aamulla lähdetään Fitness Expoon imemään treeni-intoa! Toivon etten itke koko kotimatkaa omia läskejä kun olen päivän kulkenut amatsonina pienten ruskeiden ihmisten keskellä. Kyllä mustakin tulee pieni ja lihaksikas -ei ehkä huomenna mutta joku päivä!

Jos törmäätte niin saa tulla juttelemaan :) Onko täällä muita messuillelähtijöitä?!

Anna

28 vastausta artikkeliin “Hyytelöä mahassa ja sen ulkopuolella”

 1. Ihana toi vika kuva lapsukaisista! <3 Ja ihana sun laihistelukuva!! :) <3Oot niin super hyvässä kunnossa jo ja niin upeen työn tehnyt!! pus <3

 2. Kysymys: Tuo ruokalautasesi on ilmeisesti Teemaa? MInkä kokoinen se on? Mulla on käytössä Teeman 23 cm lautaset, mutta harkitsen vakavasti hankkivani pari pienempää, halpaa lautasta ruokalautasiksi tämän projektini ajaksi. Tykkään kun lautanen on täynnä ruokaa :) Aurinkoista sunnuntaita!

  • Sori kun kommentoin tähän mutta mulla on ihan sama juttu :) Syön tällä hetkellä evääni keittolautasesta kun tuntuu että sillä tavalla saa ruokaa paljon enemmän. Joskus kun pistää ruuan normilautaselle niin tuntuu että eihän siitä saa edes puolikasta täyteen. Tämä on psykologista sodankäyntiä jos mikä :D

  • Kuulkaa mun lautanen on 26cm! Oon oottanut että joku kysyis tätä vaikka oon joskus kauan sitten maininnut tästä kerran. Meillä on myös 21cm Teema-lautasia mutta en koskaan syö niiltä kunnon ruokaa koska salaatti ei muuten mahtuis. Laihduttaessa täytyy syödä isoja annoksia puhdasta ruokaa :) Eli reilusti vaan ruokaa lautasella ja puolet aina salaattia/kasviksia niin täyttyy tuo 26cm Teemakin! Ei mitään kitudieettejä :D

 3. Hei,jopa joka postauksessssa näytät aina vaan paremmalta ja hoikemmalta!Mä tilaan sun koodilla tänään protskujauhetta ja palautusjuomaa, täytyy tsekata onko niissä aspartaamia, sitä vältän kuin ruttoa :DNyt aamulenkille kirpeään aurinkoiseen syyssäähän.Mukavaa sunnuntaita ja messuantia!terkuinMertsi

  • Scitecin on ainakin kaikki aspartaamittomia :) Tai mun mielestä siis pitäisi olla :)Kiitos ihana Mertsi :) Nautinnollisia lenkkejä!

 4. Oletko ajatellut että myös vatsanahan kiristys voisi olla mahdollisuus? Saattaa kuulostaa turhamaiselta, mutta mielestäni omissa nahoissa kuuluu viihtyä, joten voihan niitä vähän muokata kirurgin veitsellä jos se lisää onnellisuutta. Itsenikin pitää luultavasti jossain vaiheessa miettiä tätä vaihtoehtoa, eriasia mistä siihen saa rahat haalittua…

  • Kyllä mun mahasta voisi kiristääkin mutta en oo kauheesti harkinnut. En usko että meidän lapsiluku on vielä täynnä ja sen jälkeen ei suositella enää raskauksia joten siinä esimerkiksi yksi syy :/ Toinen on myös todella kallis hinta..

 5. Kiva kuulla tuosta Protein Puddingista. Olen sitä monesti miettinyt että josko ”uskaltaisi” tilata ja tuo banaani-toffee kiehtoo jostain syystä tosi paljon. Saisi välillä vaihtelua siihen iänikuiseen rahkaan, vaikka rahkassa mitään vikaa ole.. :)

 6. Hei! Olen uusi lukijasi, luin kaikki postauksesi parilta istumalta. Sen jälkeen olen käynyt täällä päivittäin toiveikkaana kurkkimassa uusia postauksia. :) Sinulla on kadehtittavan positiivinen elämänasenne ja olet saanut hienoja tuloksia aikaan lyhyessä ajassa, näytät jo todella hyvältä! :) Itse olen jojoilija ja aloittamassa – taas kerran, mutta tällä kertaa pysyvästi – terveellisemmän elämän. Tarkoituksenani on laihtua yhteensä 15 kg (2 jo lähtenyt) vähähiilihydraattisella ruokavaliolla ja liikunnalla. Saan täältä blogistasi aina hurjasti lisää motivaatiota ja ruokavaliovinkkejä. Siihen liittyen olisinkin kysellyt, että osaatko sanoa missä vaiheessa tilausta tuo koodi erica on tarkoitus syöttää? Yritin nimittäin tilata äsken tuota vanukaspönikkää, mutta olisin joutunut kassalle ilman että koodia oli missään vaiheessa kyselty.

  • Moikka! Tuossa onkin Mertsi jos vastannut että tosiaan se alekoodi kysytään vasta kassavaiheessa mutta on se verran selkeästi ettei siitä voi mennä ohi! Itsekin kokeilin ja odottelin että millä sivulla se kysytään mutta sieltä se tuli ennen kuin tilaus lähti ihan viimeisenä :) Hyvin ole aloittanut taas (ja viimeisen kerran :), on hyvä tiedostaa omat sudenkuopat niin osaat tällä kertaa tehdä homman oikein! Kovasti tsemppiä sulle! :)

 7. Hei Omppu, tilasin tänään juuri sitä suklaavanukasta ja se koodi syötetään siinä ihan viimeiseksi,kun lasku näyttää jo valmiilta, siinä sitten tyhjä lokerikko missä kysytään alennuskoodia, sitten lasketaan automaattisesti alennus. Tulipa sekavaa tekstiä, toivottavasti sait selvää :)TerkuinMertsi

 8. Jälleen kerran ihanan inspiroivia kuvia. Tuntuu, että sun kehitys alkaa nyt konkretisoitumaan; näytät kuvissa todella hyvältä ja alat olemaan solakka. Loistavaa. Täällä tullaan perästä! :D

  • En tiedä inspiroiko nuo röllykkäkuvat ketään mutta ehkä muut :D Kiitos kommentista :) Dieetti-intoa sinne! :)

 9. Ihanan oloinen ja aito blogi sulla! :) Löysin tänne juuri ja nyt muutaman päivän sisällä olen selaillut innolla. Yksi kysymys olisi. Oletko huomannut minkälaisia vaikutuksia tuota lestiiniä syödessä, ja onko sen tarkoitus lähinnä rasvan määrää pienentää?

  • Moikka!Lesiitini on hyvälaatuista rasvaa ja sisältää paljon omega-6:sta eli linolihappoa. Hyvälaatuisten rasvojen saanti on vähäenergisellä dieetillä tärkeää joten syön siksi sitä :) On ainakin tähän mennessä hyvin rasva palanut, kun syön monipuolisesti öljyjä, lesitiiniä ja pähkinöitä!

 10. Oot kyllä niin ihanan iloinen, sun postauksia on tosi mukava lukea :) Harmi muuten, tilasin just lauantaina proteiinivanukasta :/ Innolla toki odotan maistamista, mutta nyt olis saanut edullisemmin! Tiedätkö kauan toi sun alekoodi on voimassa? Voisin tilata suklaan lisäksi toisenkin maun, mutta en uskalla vielä ennen kuin ole maistanut tota tulossa olevaa. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta