InBody tuloksia

 
 

No niin, tentti tehty ja hyvin meni! Tässä siis eilisen InBody-mittauksen tuloksia, kun käytiin mieheni kanssa Monnan luona mitattavana. Edellisestä kerrasta oli 15 viikkoa aikaa eli 3,5 kuukautta. Ihan ensimmäisen tein helmikuussa.

EDELLINEN 24.5.2012

Ensin tulos, suluissa edellinen, -muutos:

Paino: 78,1 (80,5kg) -2,4kg
Lihasmassa: 29,5kg (28,2kg)   +1,3kg
Rasvamassa: 25,1kg (29,7kg) -4,6kg
Proteiinimassa: 10,4kg (10,0kg) +0,4kg

Painoindeksi, BMI: 26,4 (27,2) -0,8
Rasvaprosentti: 32,1% (36,9%) -4,8%

Paino oli muuttunut vain 2,4kg kesän aikana mutta olen onnistunut vähentämään rasvamassaa 4,6 kilolla, sekä saamaan lihasmassaa 1,3kg!!! Kannatti uhota edellisen InBodyn jälkeen! ;)

Viimeksi mulle kävi niin, että olin laihtunut -10,1kg ja mittausten välissä oli 3 kuukautta ja 10 päivää. Tuosta määrästä rasvamassaa lähti 7,4 kiloa mutta onnistuin polttamaan lihaksia myöskin 1,6 kiloa. Nyt väliin jäi 3 kuukautta ja 12 päivää ja vastaavat luvut ovat rasvamassaa -4,6 kiloa ja lihasmassaa ei lähtenyt yhtään vain sain ansaittua takaisin +1,5 kiloa! Aivan huikea ero siinä mistä paino on lähtenyt kun vertaa siihen mikä painonmuutos mittausten välillä on. Ei siis turhaa sanonta siitä, että ”pinnan alla” tapahtuu ja keho muokkautuu kuntosalitreenillä vaikka se ei niin helposti näy vaa’assa verrattuna kitudieetteihin tai pussikuureihin.

Edellisen mittauksen jälkeen olin aika masentunut, sillä en missään nimessä halunnut laihduttaa lihaksia painonpudotuksen ohella. Silloin päätin ja sanoin, että nyt alan panostamaan kuntosalitreeniin ja myönsin sen, että en ollut käynyt salilla kuin satunnaisesti kääntymässä. Heinäkuussa sain myös uuden tavoitteellisen kuntosaliohjelman Minna Pajulahdelta joka pisti myös ruokavalioni uusiksi. Siinä suurin muutos oli kattavampi määrä lisäravinteita.

kiireisen aamun pelastus: kahvinkeitin valmiiksi ladattuna ja aamukapselit
nautintovalmiudessa annosteltuna…


Aloin kiltisti popsimaan BCAA-kapseleita (ne ovat aminohappoja jotka estävät kataboliaa) ennen treeniä ja treenin jälkeen. Lisään nykyään myös palautusjuomaan glutamiinia (nostaa kasvuhormonitasoja, nopeuttaa palautumista ja myöskin estää kataboliaa) jota otan myöskin ennen nukkumaan menoa. Palautukseen ja yöksi juon myös amonihappotiivistettä jotta lihaksilla on varmasti tarvittavat ravintoaineet kasvaa nukkuessa mahdollisimman suuriksi ja vahvoiksi :D 

Ja tietysti ruokavaliota vielä tärkeämpi, olen käynyt siellä salilla, treenannut kovalla intensiteetillä monta kertaa viikossa. On siellä tehty siis muutakin kuin otettu valokuvia :D

hetki sitten tehty lounas


Oon siis enemmäin kuin tyytyväinen tämän kerran tuloksiin. Pienellä painonmuutoksella rasvaprosenttikin oli tippunut -4,8% joten väkisin hymyilyttää. Meinaan antaa aplodeja itselleni täällä kotona, kun oon niin onnellinen että nyt mä teen tän homman oikein! Oon täysin oikeilla jäljillä, miten laihdutus kannattaakin tehdä ja kun edellisestä mittauksesta olin allapäin niin nyt voin todeta, että se vaan vahvisti mua ja opin siitä.

Mä oon matkalla kohti unelmia, eikä mikään voi estää mua! Tuntuu että päättäväisyydellä, innolla ja oikealla asenteella voi saavuttaa mitä vain. Nyt mä vain nautin, ainakin siihen saakka että joku tulee tiputtamaan mut pilvilinnoissa sanomalla, että tuollaiset InBodyt on ihan huuhaata…

Pelkkä haaveilu ei auta, pitää myös syödä oikein! ja kun siihen tottuu niin se on NIIN hyvää!

Anna

45 vastausta artikkeliin “InBody tuloksia”

 1. Kuulostaa ihan mahtavalta! Harmi, etten itse hoksannut käydä missään mittauksessa ennen dieettiä.Ja siis sä olet tehnyt upean muodonmuutoksen, oot ihan paras motivaattori!

  • Joo se kannattaa tehdä, vaikka ois aluttanutkin :) Näkee miten kiinteytyy jatkossa, jos vain kiinnostaa!Kiitos <3

 2. Olen vilkuillut blogiasi aina kadonnutta motivaatiota etsiessäni, ja annan blogillesi ja uurastuksellesi täydet kymmenen pistettä! Olet varmasti laihduttajablogosfäärin tämän hetken ”kuumin nimi” eli monet ovat todella saaneet innoituksensa sinun taipaleestasi! Myös minä itse. Onnea hyvistä Inbody-tuloksista! Postauksesi huokuu hyvää mieltä ja itsetuntoa. Tsemppiä eteenpäin!

  • Hahah miten hauskasti kirjoitettu :) Aika hienoa olla esikuva :D Ja kivaa että ihmiset lukevat muutakin kuin muotiblogeja.Kiitos tsemppauksesta, laitan mun pahanpäivän koriin kaikki kannustukset :D

 3. Upeaa, voin vain kuvitella kuinka onnellinen olo sinulla on :) Nyt olet oikeilla raiteilla. Mukavaa lukea tälläisistä onnistumisista. Minäkin haluaisin käydä testaamassa tuollaisella INBODY laitteella kunhan pääsen lomalle suomeen, pitääpä ottaa missä päin suomea niitä on ja mihin hintaan :)ps. Tästä sai taas hyvin itsellenikin motivaatiota ;)

 4. Upeat tulokset! Itse en uskaltanut hypätä edes projektin aluksi mittauksiin. Viimeksi kun joskus muutama vuosi sitten kävin niin tuli ihan hirveä masis. Meillä on siis se ihan kotimittari, ei anna tarkkaa tulosta mutta toimii hyvänä seurantatyökaluna, kun vertaa vaan omiin tuloksiin. Huomenna kun otan kuukauden mittoja, ajattelin hypätä tuolle pelätylle vaa’alle. Saas nähdä millaisella mielellä sen jälkeen. Jos tulee ihan sikahuono tulos, niin voi vähän ahdistaa viikonloppuna tiirailla huippukireitä kisaajia expossa ;). Onnea kuitenkin sulle vielä ja tsemppiä treeneihin!

  • Nää ällistytti! Meillä vaan 2,3kg, ei pysty samaa makua isompaa pönikkää vaikka meneekin miehen kanssa tuo aika nopeasti ;) Vaihtelu virkistää :D mutta Scitec maistuu!

 5. Wow sun tuloksia. Siistii, kun rasvamassan osuus pienenee ja lihasten kasvaa :D Itse kävin samaisessa testissä eilen. Kävin myös viime syksynä ja nyt keväällä. Ja kesä meni miten meni, mutta tulos eilis mittausten jälkeen taas todisti edistystä tapahtuneen ensimmäisen, toisen ja kolmannen mittauksien suhteen. Ja todellakin suosittelen Inbodya kaikille. Itse olin hieman skeptinen sen suhteen ensimmäisen mittauskerran jälkeen, vaan enpä ole enää :D Ainoa asia mikä vaan aina naurattaa, kun n. ½ vuosittain käy…joutuu miettimään minkähän ikäinen sitä taas olikaan, kun tietoja sinne syötetään :DIllalla olin myös niin väsynyt treenien jälkeen, jotta ”säästin” aikaa aamulta ja latasin kuin latasinkin Moccamasterini aamuksi valmiiksi – joten tässäkin suhteessa samalla kaavalla :D eihän se toki vie kuin pienen hetken, mutta joskus se pienen pieni hetki on vaan niin ihana pötkötellä mielummin kuin nousta kahvia keittämään.

  • Hienoa että sielläkin seurataan tuloksia! Se on hauskaa ja hyvää tietoa! Loistavaa et sullakin homma edistyy hyvin :)Kahvinkeitin valmiiksi on jotenkin ihana juttu, samoin laitan päivän vaatteet jo pinoon jos tiedän että on aikainen&kiire aamu ;) Sit ei tarvi aamulla miettiä yhtään mitään!

 6. Onnea hyvästä tuloksesta!Minä varasin itselleni huomiseksi ensimmäisen InBody-mittaukseni, voi vitsit että jännittää!! :D Sinänsä harmittaa, etten käynyt mittauksessa dieetin alussa, eikä siten ole mitään mihin verrata, mutta matkaa on vielä paljon edessä. Nyt on Scitec kainalossa (mansikka-valkosuklaa, *mmmm*) ja tää tyttö suuntaa saliohjaukseen! Nyt tuntuu että homma pyörii taas, kiitos sinun ja ihanan blogin! Halit!- Tiatha

 7. Mitä kaikkia lisäravinteita käytät noiden aiemmin mainitsemiesi lisäksi? Mikä palkkari on käytössä?-K

 8. Kiitos kivasta blogista, olen jonkun aikaa silloin tällöin käynyt lukemassa tätä ja aina tullut hyvä mieli, vaikutat erittäin positiiviselta ja elämänmyönteiseltä ihmiseltä=) Itse aloitin juuri fitfarmin lite weight loss -ohjelman, ensimmäinen viikko menossa ja kauhee tsemppi päällä :) Pudotettavaa ois ihannepainoon inbodytestauksen mukaan 14kg. Hienot tulokset tullu sulla inbodytestauksella! Pitää itekkin käydä taas, viimeistään sit 10 viikon liten jälkeen!Ps. Sulla näkyy usein noita proteiinipatukoita kuvissa niin ootko ostanu niitä ihan kaupasta vai tiedätkö saako niitä tilattua jostain halvemmalla? Ne on aika kalliita kaupoissa mitä oon katellu :/

  • Moikka!Mä oon ostanut ihan K-supermarketista. Meidän läheisessä ne maksaa 1,99€/kpl ja ostan joskus muualtakin ja silloin hinta on yleensä n.2,4€ siis tuossa Leaderin Lo carb -patukassa. Mutta silloin tällön ostelen kun ei ole muita paheita ;)Ihanaa että oot noin innostunut! :) Musta Litessä oli parasta yhteinen foorumi missä pystyi vaihtamaan kokemuksia :) Kovasti tsemppiä dieettiin!!!

 9. Onnea onnea <3 Tuon sun tiivistymisen näkee tosi selkeäasti noista kuvistakin mutta mahtavaa saada siitä ihan kirjallista dokumenttiakin. Olet huippu ja toistan edellisiä kommentoijia eli kyllä, oma motivaatio nousi taas pykälällä :D

  • No mahtavaa jos mun esimerkki kannustaa teitä muitakin! :) ja kiitos onnitteluista, onhan tässä silti vielä puurrettavaa :D

 10. Hipheihurraa! Työvoitto!!! Hurjasti aplodeja ja onnittelusheikkauksia. Lihakset <3Ja kiitos ruokakuvien, on mentävä munia keittämään… Nams! ;) -Tuua-

 11. Loistavaa Erica, loistavaa!Mä olen käynyt noin vuosi sitten inbody-mittauksessa ja se oli kauheaa luettavaa. Täytyykin pitää silmällä, jos olis lähistöllä pian mahdollisuusn mittaukseen. Antaahan se paljon oleellista tietoa. :)

 12. Mahtavuutta Erica!!!! Itse en ole ollut ikinä inbodymittauksessa, vaikka yhden sellaisen saisikin ilmaiseksi kun liittyi jäseneksi kuntoilukeskukseen. Ehkä se ”mustaavalkoisella” on liian raakaa omalle psyykeelle…!??!!! Olet kyllä siinä(kin) suhteessa rohkea =0D! Mutta pidän kyllä tuosta tavasta mitata koko kehon ”suhteita” kuin tuijottaa johonkin BMI lukuun, joka tarkastelee asiaa vain yhdestä näkökulmasta.Olin eilen cxwork:sissa ja combatissa. Meillä alkoi uudet ohjelmat – huh että oli vauhtia! Tuntien jälkeen olin ihan poikki, mutta voi mikä fiilis(!!) ja kotona tein vielä intona kotihommia loppu illan!! Ostin eilen pari protskupatukkaa – en olekaan ostanu moneen kuukauteen. Mutta ajattelin että jumpan jälkeen on (makean)nälkään parempi vetää protskupatukka kuin suklaapatukka ;0). Ja hyvä mielihän siitä tuli, kun ei tuhlannut kulutettuja kaloreita heti suklaapatukkaan.<3HV76

  • Niin se on hyvä vähän seurailla kaikkia, painoa, mittoja ja kehonkoostumusta jne.Kuulostaa rankoilta nuo jumpat, mä en varmaan yhtään jaksais noissa! :D Hyvä Hyvä, jatka samaan malliin vaan! <3

  • Kiitos vain :) Salaatti oli hyvää, turhan harvoin jaksaa keittää kananmunia vaikka ne salaatissa niin hyviä!!! :)

 13. Nyt on minullakin mustaa valkoisella että olen lihava (läski)! 168cm/79,2kg, painoindeksi 28,1 ja rasvaprosetti huikeat 38,7! Visceral Fat onneksi hyvä, 59,1. Lihasmassa, proteiinimassa yms, oli ok, rasvaa vaan pitäis saada huimasti pois. Vyötärö-lantio -suhde on meillä sama. Voi voi voi… kai tämä tästä. Onneksi on elävä esimerkki, että toivoa on… :)-Tiatha

  • No mutta nyt tiedät missä mennään :) Oot ostanut palautusjuoman ja saanut uuden kuntosaliohjelman joten hyvillä työkaluilla pääset tuota taltuttamaan :) Ei tuo mikään mahdottoman huono edes ole, tippuu kyllä nopeasti!! Tsemppiä sinne :) <3

 14. Monnan kautta löysin mielenkiintoiseen blogiin. Mieletön muutos täällä on tapahtunut, siitä saa ja pitää olla ylpeä. Palaan varmasti toistekin.

 15. Saanko kysyä montako kaloria syät suunnilleen päivässä? Entä proteiinien, hiilareiden ja rasvan suhde?-Heidi

  • Voi hitsi, en oo ollenkaan laskenut kun olen vain noudattanut mulle tehtyä ohjelmaa. Karkeasti arvioituna kaloreita tulee ehkä n.1800/pv mutta en pistä päätäni pantiksi :D Pitäis varmaan laskea jossain vaiheessa. En osaa noihin suhteisiinkaan vastata. Oon ennen tätä syönyt suhteilla 30%P40%HH30%R ja nytkään ei varmaan kauas mene, ehkä hiilihydraatin suhteellinen osuus on tuosta vielä pienentynyt.

 16. Heippa ja kiitos kivasta blogista! Mahtava tulos! Olen itse laihduttanut kesäkuun alusta -7,2 kg, nyt 77,8 kg eli aika samoissa mennään! Olen oppinut proteiinien merkityksen verensokerin sääntelyssä. Nyt on tarkoitus alkaa lisätä liikuntaa ja blogisi toimii hyvänä tsemppinä, ateriakuvat myös. Mukavaa syksyä ja tsemppiä jatkoon!

  • No juu samoissa mennään :) Totta että proteiinipitoinen ruoka pitää myös kylläisenä pidempään.Tsemppiä sinnekin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta