Jaksaa, ei jaksa?

Hellurei uuteen viikkoon! Mä olin laihtunut paljon, jee jee! Viikkopudotusta tuli -1,3kg. Pitkästä aikaa tällainen suurempi muutos.
Päivällä kävin yliopistolla ja ihanasti iski taas kouluinnostus! Todella kivaa opiskella mammavuoden jälkeen. Ainoa paha on, että kurssiohjelmassa ei ole oikein mitään herkkuja. Perusopintoja: fysiikkaa, kemiaa, tilastotiedettä. Oon käynyt niin paljon mukavia kursseja, että nyt oli pakko laittaa kalenteriin ne mitkä ei ole oikein maistuneet. Muistiinpanoista näkee, että aloin heti laskemaan todennäköisyyttä painon tippumiselle perustuen alkuvuoden laihtumistahtiin… Vuoden vaihteeseen mennessä paino olisi 67,1kg jos lineaarisesti laskee ;) Voisin tehdä oikein tilastollisen ennustuksen jossa otan huomioon laihtumistahdin muutoksen viikottain mutta en nyt yhdessä illassa jaksanut alkaa sellaista väsäämään :) Palataan siihen myöhemmin.

Mun lempi-converset, valkoista nahkaa.
Ostettu Lontoosta -07 ja hyvältä näyttää edelleen!
 
 
ja tää on siis niin minä, joka paikassa!:  :D:D:D
kuva

Illalla oli sellainen olo, että kun Sara soitti salille niin voivottelin puhelimeen että en yhtään jaksais. Salkkarit ja Huippumalli haussa oli alkamassa ja sanoin, että jään vaan kotiin katsomaan telkkaria… Tuli todella huono omatunto kun tiesin, että Sara ois halunnut seuraa ja olin aikonut kyllä mennä itsekin. Vartin pähkäiltyä soitin, että odota -mä tuun sittenkin! Ja tehtiin ihan huikea jalkatreeni! Oli prässiä, hackia, askelkyykkyjä -u name it! Ja ihan loppuun asti tein vaikka olin tullut pitkin hampain salille. Aina ei tee mieli mennä, mutta pitää silti jaksaa. Lopussa olin niin tyytyväinen itseeni ja onnellinen, etten jäänyt sohvanpohjalle. Ei se unelmien vartalo tule pelkällä istuskelulla, vaan se vaatii töitä ja mä oon valmis niitä tekemään!

hack hapotus ja Sara näpsäisi kuvan
 
 

Ruokapuolella menee mainiosti. Oon ihan innoissani herkuttomasta, sillä mulla oli lähtenyt etenkin viikonloput vähän lipsumaan. Ei ainakaan toistaiseksi tee mitenkään tiukkaa, mutta vastahan tää alkoi :D Haluaisin pikku hiljaa jo päästä ylläpitopainoon, tää pudottaminen vähän puuduttaa vaikka kiloja on vielä liikaa. Vasta 3 kilon päästä oon edes virallisesti (bmi:n mukaan) normaalipainoinen. Ei oo kivaa olla lievästi lihava.

Loppuun vielä sellainen kuva, joka motivoi mua. Eli tässä on karsinnoissa toiseksi sijoittunut Nina, joka pääsee nyt ensikertalaisena Lahden fitness expoon! Onnea Ninalle sinne! <3 Tää kroppa on mun mielestä aivan huikea! Tässä vanha postaus jossa Nina näkyy mun blogissa ensimmäisen kerran :) Ei auta kuin uskoa unelmiin ja painaa hommia…

kuva lainattu: BODY-lehden galleria
Anna

31 vastausta artikkeliin “Jaksaa, ei jaksa?”

 1. Moikka! Oot hei onnellisessa asemassa, et sulla on salikaveri, joka soittaa sut mukaan. Mulla ei ole ketään, kuka kyselis mukaan. Sehän tässä laihdutuksessa just onkin vaikeeta, kun pitää vaan ottaa itteensä niskasta kiinni ja yksin mennä.

  • No voi että! Ihan oikeasti on varmaan todella paljon vaikeampaa yksin puurtaa :( Kurjuus! Sitä ei oikein voi kavereillekaan sanoa, että alapas nyt laihduttamaan ja tsemppaamaan myös mua ;) Jos edes se tarpeessa olevia ystäviä on :) Toki aina voi yhdessä liikkua ja koittaa löytää sellaisia ystäviä jostain vaikka harrastusten kautta.

 2. Moi!Kiva, että olet opiskelusta innoissasi=0) Mä en saanut omaan syksyyn oikein mitään kursseja/jaksoja, että aika hiljaista on… keväällä sitten loppurutistus ja päättötyötä tekemään! Ja pisteet sulle, kun lähdit sittenkin salille ;0)Mun tarvis saada nyt niskasta kii ja omat ruokavaliot ja treenit päälle- jos sais sen 5 kg vielä tästä kropasta puristettua ???!?!?!!! I can do it ;0)!No oon mä nyt jumpassa käyny, tänäänkin combat. Mut mein Jam ohjaaja on saikulla, joten tuplatunnit ( jam+combat) on nyt siis tauolla niin kauan ku ohjaajan jalka paranee =0/ Juoksu ei nyt jaksa innostaa, aika on jotenkin niin kortilla, että ei vaan jaksa.Sua sitten pukee toi pinkki =)<3 HV76

  • Missäs painossa sä liikut? Mulla on joku mielikuva, että oot jo ihan normaalipainoinen ja urheilullinen vartaloltasi, oonko mä nyt ihan oikeassa? :) Kun en teidän kuvia näe ;)Oot tosi reipas jumppailija mun mielestä :) Saat kyllä viimeiset kilot pois kun pysyt noissa suunnitelmissa puhtaa ruokavalion ja jumppailun suhteen!Ihanaa viikkoa sinne! <3

  • No joo, normipainossa 63kg tällä 162cm varrella =0)En ole ruumiinrakenteeltani mikään hoikka vaan paremminkin tanakka ( ainakin omasta mielestä). Mut niinku tiedät, lasten jälkeen sitä vatsalöllyä on vaikka olis normipainossa… sitä lähinnä takaa-ajan. Kiitti vaan kannustuksesta =0) <3<3HV76

 3. Vautsi, mikä viikkopudotus! Onnittelut! :D Ja kyllä mun silmiin alkaa näkyä oikein kunnon muutosta sun kropassa. Olet hoikistunut silmissä. Tsemppiä!-Lissu-

  • Jes! Kiva kuulla :)) Kyllä tää muuttuu ja se tuntuu ihan mahtavalta. En voi uskoa että en olekaan se jättimäinen lähes 100-kiloinen Erica, se palaa aina välillä mieleen ja tulen vain surulliseksi kun mietin sitä…

 4. Moi Erica! Oot ihana loistava motivaattori ja ihana nähdä miten sinun kropassa näkyy muutos laihdutuksen seurauksena. Olen nyt puolisen vuotta seurannu sinun matkaa ja hyvältä näyttää! Kiitos tästä blogista!

  • Ihanaa kun seurailet =) Ois tylsää jos täällä yksin oisin!Onneksi on tullut muutosta, muuten ois koko blogin idea aika heikoissa kantimissa :DTsemppiä sinne ;)

 5. Lissua kompaten totean että sulla on kasvot kaventunut ihan hirmuisesti ja ihan tässä muutaman postauksen aikana :) Noista Better Bodies-vermeistä täytyy valitettavasti todeta että ei mahdu päälle,huoh.. Tsemppi päälle siis täysillä olen nimittäin tuota hupparia kuolannut jo pidemmän aikaan mutta kun ei mene niin ei mene, kerpele :D

  • Joo ei ne ihan kauhean isoja ole. Siellä sivuilla on mittataulukko niin voi kuitenkin seurata milloin lähestyt niitä mittoja :) Sitten vaan uudelleen kokeilemaan ;) Ja toiset mallithan menee paremmin kuin toiset, mullakin.Kyllä sä vielä niihin mahdut!! Oon ihan varma siitä <3

 6. Tuossa viimeisessä kuvassa näytät todella kauniilta ja niinkuin muutkin sanoivat niin kasvot on hoikistuneet. Mieti, enää 3kg niin olet normaalipainoinen! Pidän blogissasi erityisesti siitä, että olet normaali-ihminen etkä superihminen. Notkahduksia tulee molempiin suuntiin ja antaa toivoa muillekin, joilla paino heittelee ja aina ei vaan jaksa. Onnistumisetkin tuntuu suuremmilta, kun on joskus antanut periksi tv:lle. Hienosti jaksoit lähteä salille! Itselläni painonpudotusta 4kg jäljellä niin BMI silloin 21.89 ja siihen saa jäädä. Viimeiset kilot eivät vaan tunnu lähtevän millään! Mutta mahdotontahan tämä ei ole, muutkin ovat sen tehneet niin miksi emme me?! :)

  • Oikea asenne! Hyvä hyvä!Kyllä se paino/muoto muuttuu normaalipainon sisälläkin jos tekee töitä! Ja niin, sitähän tämä on. Alamäkiä ja ylämäkiä, ei missään nimessä aina tasaista. Vaikka laihdutus ja elämäntapamuutos on ihanaa, innostavaa ja palkitsevaa niin on se myös raskasta, vaikeaa ja koettelee omia rajoja. Yhtä oppimista kaiken aikaa :) Ja vielä vaikeimpana ehkä se, että ylläpitäisi painon eikä enää lihoisi takaisin..!Tsemiä viimeisiin kiloihin!!! :)

  • Hienosti putoaa paino! :) olen seurannut blogiasi alusta asti, itse en ole laihdutuskuurilla mutta tykkään lukea blogiasi muutenkin ja teveelliset elämäntavat kiinnostavat.Olen itse 22 v 1v tytön äiti. Ihailen sinua kun olet niin positiivinen ja iloinen. Masennuin itse tyttöni syntymän jälkeen ja en osaa oikein iloita ”tästä hetkestä” , mistä sinä monesti puhut.. Itse elän jatkuvan läheisen menettämisen pelon alla, liittyy kai tähän masennukseen. Minulla on kaksi puolta, se iloinen puoli mitä olen ystävieni seurassa ja toinen masentunut puoli mitä olen kotona. Ainoastaan mieheni tietää masennuksestani. No jokatapauksessa, toivoisin joskus löytäväni yhtä positiivisen elämänasenteen mitä sinulla on!Haluaisin itse säännöllisen elämänrytmin syömisen ja liikunnan kannalta. Välillä olen hoikka, välillä logon yhtäkkiä 10 kg kun jämähdän kotiin sänkyyn syömään pahaan olooni. Huomasin tänäänkin syöväni keksipaketin kun huonoon olooni.Pitäisi vaan saada voimia jostain alittaa liikunta ja ruoan laitto. Ei tee keikalle hyvää tämä jatkuva 10 kilon heitto suuntaan ja toiseen :/Anteeksi pitkä sepustus! Olet ihana!

  • Hei anteeksi nuo mun kirjoitusvirheet, olen netissä iphonella joten kirjoitus on mitä on :D toivottavasti saat jotain selkoa.

  • Sain selvää, älä huoli =)Hmm, paljon oli asiaa sun viestissä. Tuli oikein surku sun puolesta sillä masennus ei ole mitenkään sinun syysi. Toivottavasti saat asiat kuntoon ja pääset nauttimaan elämästäsi, joka kuulostaa ihanalta. Mies ja rakas 1-vuotias <3 Ootko miettinyt jolle kulle puhumista? Jos ei terapiaa niin vaikka life coachia? :) Oiskohan sellaisesta apua? :)Henkinen tasapaino on myös tasaisen painon edellytys, se vaikuttaa meidän syömiskäyttäytymiseen todella paljon. Painonpudotuksessa (jos nyt on ylipainoa) siitä tulee usein positiivinen ketjureaktio muihinkin asioihin ja mä taidan elää just sitä kun hehkutan tätä :) Mä puhaltelen positiivisia tuulia sun suuntaasi! <3 Kiva kun kommentoit!

 7. Hieno viikkopudotus, jeii! :) Kuvissa tuttuja maisemia Viikistä, itsekki siellä puurran elintarvike-ekonomian tutkinnon parissa. Kandi olis nyt syksyllä alkamassa..Sissi oot kun sait ittes kammettua sieltä sohvan pohjalta treenaamaan, hyvä Erica! :) Motivaatiokuvat mielessä vaan! Mulla ei ihan noin tiukka vartalo haaveissa, mutta hurjasti tsemppiä omaan puurtamiseen!

 8. Kiva,että sulla on noin hieno tsemppi päällä!Niin mullakin! Jo kolmas viikko superdieettiä takana. Mullakin taitaa olla kolmisen kiloa matkaa normaalipainon ylärajoille,mutta kyllä mä sen 59kg haluan vielä nähä.t.manta

  • Siellä mennään sit samoissa :) Voi kun kuulostaa houkuttelevalta tuollainen 59kg :) Mutta mulle riittää isompikin lukema, ensin tuo 69kg :)Kiva kuulla et SD menee hyvin, sillä kyllä tippuu! :)

 9. Sinulla on niin lyhyt matka normaalipainoon ja silti paino putoaa tälläisellä vauhdilla, loistavaa :) Ja olet kyllä etuoikeutettu, kun saat seuraa salille.

  • Miten musta tuntuu et mulla junnas viikkoja ennen tätä! :) Eli kyllä niitä 100-200gramman viikkoja on välissä, plussaakin! Mutta nyt taas humpsahti ;)Ihanaa viikkoa! :)

 10. Oot sä vaan niin inspiroiva! Itteki tänään aattelin, että en mä millään jaksais, ehkä huomenna sitten ja sit tajusin, että niinhän se on mulla aina mennyt, oon aina ajatellut että huomenna sitten, se saa luvan riittää ja teen nyt aina niin kuin oon suunnittellutkin! Joten hyvä me! Kaikenlisäksi ei sitä voi olla tekemättä päivän treeniä, kun Jillian siellä telkkarissa sanoo ”haluan nähdä sinut huomenna” (eli tänään) ja siellä se huutaa, että mä pystyn siihen xDD Pitää vaan löytää noita pikkujuttuja mitkä pitää motivaation yllä.

  • Tosi hyviä oivalluksia Leena! :) Se kaikki lähtee korvien välistä ja hienosti oot ymmärtänyt omat sudenkuopat! Go Leena!!! :)

  • Kih kiitoksia! Nyt on ollut treenimotivaatio niin nousussa, että kun eilen potkaisin varpaastani kynnen irti (voin sanoa että vieläkin sattuu) ja nyt en pysty edes kunnolla kävelemään, saati treenaamaan, niin harmittaa ihan hirveästi! Pitää sitten viikon päästä, kun on ehkä kunnolla varvas parantunut, niin treenata vähän kiinni päiviä jotka on jäänyt välistä. Huh sitä hien määrää ensi viikolla.. en malta odottaa! XD Nyt onkin hyvä aika keskittyä ruokavalioon.

 11. Ihan mahtava blogi ! Motivoi täysillä ! :) On ihanaa kun on ystävä joka myös treenaa kovaa, ei kehtaa itsekkään jättää treenejä väliin ! Seuraan sun etenemistä varmasti ! :) Omaakin blogia väserrän polvileikkauksen jälkeisestä meiniggistä kohti, toivottavasti, bikini fitness -lavoja. Tsemppiä!xxo Janinahttp://climbofmylife.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta