Hymy huulilla

 
Eihän soijamaito (choco light) kuulu teidän mielestä herkkuihin? Tai proteiinipatukat? Mun mielestä ei :) ja aamulla lähdin niin kiiressä, että nää toimitti mun aamupalan virkaa. Tavallisesti syön kyllä kaurapuuron aamuisin. 
 

Päivällä hain Gazozilta pussillisen sponssikamaa ja täytyy kyllä sanoa, että tuntuu hassulle kun on vihdoin ansainnut jotain hyvää :) Pussukasta löytyi Scitecin heraa joka mulla oli loppunut, banaanin makuisena sekä mun uuden ohjelman vaatimia BCAA-kapseleita (aminohappoja jotka estävät kataboliaa). Tilasin myös Better Bodiesin collegehousut ja -takin, näitä tulee käytettyä erityisesti koirien kanssa ulkona. Edellinen ”kunnon huppari”, se tammikuusta asti näkynyt punainen Peakin huppari on jäämässä todella isoksi! Kiitos Gazoz!

hupparissa on syntymävuosikin oikein!
takki
pöksyt

Illalla suuntasin salille ja tein rinta- ja käsitreenin! Oon katsonut body-lehden galleriasta silmä kovana kuvia Fitness Expon Jyväskylän karsinnoista. Siitä jos jostais saa treeni-intoa. Etenkin mun haaveileman biksu-kisan taso oli yllättävän kova -> linkki mun pituusluokkaan. Blogissa vilahtanut Nina näkyy numerolla 80 ja hän sijoittui toiseksi! Mahtavaa Nina! Tässä kohtaa iskee myöskin todellisuus päin naamaa, sillä en edelleenkään pysty ikinä kuvittelemaan itseäni noin älyttömään kuntoon. Lihakset näkyvät tarkasti ja rasvaa ei ole juuri nimeksikään. Oon niin valovuosien päässä vielä…
Body fitness tulokkaiden pisimmän sarjan taso sen sijaan oli todella vaihteleva. Tuokin on tietysti toinen vaihtoehto mutta vielä on vaikea sanoa yhtään mitään. Ehkä vuoden kuluttua olen viisaampi kun näen mitä kehitystä on tapahtunut!

välipalaa koneen äärellä
salille mars 
treenin jälkeinen ateria

Paino on pysynyt koko viikon 76 kilon puolella ja huomenna nähdään mitä viikkopudotukseksi tulee. Tietysti sitten aamuksi pompsahtaa kun menin kehumaan! Jos ette pystyneet viikonloppua vasten aloittamaan sokeritonta syyskuuta niin huomenna vielä ehtii! 4 kokonaista viikkoa aikaa ja kuun lopussa vaaka kiittää :) Tsemppiä kaikille! Mä meen nyt unille, huomenna on koulupäivä!

Anna

33 vastausta artikkeliin “Hymy huulilla”

 1. TUO SINUN eka kuva… OHhhhoooh!!Siinä on mieheläki uus hellu ;)Ihana sie! Hyvän näkönen. Ja reipas ihminen!!!

 2. Kiva lukea tälläinen postaus, josta oikein huokuu sun tsemppi. (Ei sillä ettei suurin osa postauksistasi olisi positiivisia. :))TÄämän voimalla uuteen viikoon, 5kg tiputettu ja jäljellä olisi vielä paljon. Mitat nyt 174/94.5.-Tirppis-

  • Hyvä hyvä Tirppis! Hienosti menee :) About noista kiloista mäkin aloitin, eikä siitä oo kuin 8kk =) Äkkiä se menee!

 3. Minä voisin lähteä mukaan herkuttomaan syyskuuhun.Pitkittynyt poskiontelotulehdus ja sairastelu on estänyt liikunnan täällä aika tehokkaasti.Olenko jotenkin poikkeava, kun ajattelen näin..mutta minusta liikunnallinen ja energinen ihminen on kaunista katsottavaa, mutta nuo linkkien kuvat..huih.. :/

  • Kiva kun lähdet mukaan! :) Kuun lopussa sitä oon niin tyytyväinen päätökseen!No oot omituinen! No ei vaiskaan :) Eihän tuo oo kaikkien mieleen, mä oon jo niin tottunut ihailemaan fitnessvartaloita, enkä koe noita pelottaviksi. Myöskin kun olen tavannut monta kilpailijaa luonnossa niin tiedän, että tuo hetki kisalavalla on illuusiota, eivätkä ne tytön näytä aivan samalta kun tulevat salilla vastaan ilman meikkiä jne. Mutta makunsa kullakin :)

 4. Heiii! Mageet kuteet :) Meillä vietettiin eilen isomman pojan 4vee juhlia ja kermakakkua on vielä kaapissa.. täytyy äkkiä heittää roskiin! ;) Tänään aloitan mäkin kuukauden herkuttoman, tosin suon itselleni protskupatukat, joita on tilattu laatikollinen kaappiin. Niitäkin se max 1/pvä! :) Me ollaan lähes samankokosia, 76kg ja 173cm. Mikä koko sulla on noissa housuissa? Mun on aina vaikee löytää tarpeeksi pitkiä housuja! Nyt lenkille! Iloa syksyn alkuun!!! :)KT

  • Mulle just tuollaiset kakkujämät on tosi paha paikka :) Tiedän tuon lahjeongelman mutta urheiluhousuissa siihen oon törmännyt harvemmin. Mulla on housut kokoa L ja etenkin näissä collegehousuissa ei ois yhtään pienempi mahtunut viereenkään (vyötärön kohdalta). Mutta mulla onkin mahan levein kohta aika leveä (108cm) =)Kiitos ja hanaa syksyä sinne myös! :) Sekä hyviä treenejä!

 5. Proteiinipatukoiden ravintoarvoja jonkin verran tutkineena voin kertoa, että se ”herkkuu” vähän riippuu minkä protskupatukan valitset, sillä erot ovat aivan huimat patukoiden välillä! Jotkut patukat mainostaa ”high protein” / ”low carb”, mutta todellisuudessa hiilareita on enemmän kuin protskua, tai sokerimäärät ovat päätähuimaavia, puhumattakaan rasvan määrästä! Joten tosiaan kannattaa olla tarkkana sinä patukkaa valitessa :) Itse syön yleesä Fastin ProFX protskupatukan, jossa on oikeasti korkea protskuarvo ja vain vähän hiilareita ja sokereita. Sokeriarvot vaihtelee maun mukaan, muistaakseni caramel maku oli alhaisin sokeriarvoltaan. Mutta tarkoituksena ei ollut ”saarnata”, protskupatukka sopii mainiosti kiireiseen päivään aamupalaksi tai välipalaksi :)Tsemppiä viikkoon ja kiitos kivasta blogista!Nanahttp://nana-superfitme.blogspot.fi

  • Juu ei ollut mikään saarna vaan ihan asiaa ja hyvä kommentti! :)Tuosta innostuneena kaivoin mun jäljelle jääneen (saman Leaderin Protein & so lo-carb!) patukan ja tässä on seuraavaa:199kcalProteiini 25gHiilihydraatti 20g(sokerit 3g, polyolit 17g)Rasva 5gMun mielestä aika hyvä :) Näissä saa kyllä olla tarkkana! Ihanaa viikkoa sullekin =)

 6. Mukana mukana, kolmas päivä menossa ilman karsuja! Laitoin eilen vahingossa Sisun suuhun, mutta kerkesin sylkästä sen kokonaisena pois. :D Haha, kohta nään varmaankin unia karkinsyönnistä, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.

 7. Täytyy taas todeta että olet kyllä hurjan suuri motivaatori! itsellä ollu pariviikkoa työkiireiden takia motivaatio romukopassa mutta kun lueskelee näitä sun tekstejä ni sieltä se taas nostaa päätä, tulee sellanne minäkin haluan onnistua fiilis :) aurinkoista viikon alkua sinne päin :)

 8. Ihana collegeasu! Mun tekis mieli kanssa, mutta odottelen vain koko ajan pienenemistä ja lykkään vain koko ajan uusien ostamista.Mullakin menossa herkuton 3kk pätkä, 2vk jo takana eikä pahemmin ole mielitekoja.

  • Mä en myöskään ostanut dieetin alkuvaiheessa varmaan puoleen vuoteen juuri mitään, nyt on vaikea pitää näpit erossa kaupoista kun vaatekokokaan ei niin nopeasti muutu ;)Oi, onnea herkuttomalle -mahtava että olet noin hyvällä asenteella! :)

 9. Punnitsetko itsesi mihin aikaan päivästä? Milloin on paras aika? =D Aamulla kuitenkin paino on vähemmän..

  • Mä punnitsen ainoastaan aamuisin, vessassakäynnin jälkeen. Muuten siinä on liikaa muuttuvia tekijöitä :) Aamupainoa on helpoin vertailla jos tekee sen rutiininomaisesti aina samoihin aikoihin ja samoissa olosuhteissa.

  • Valitettavasti sitä on näissä rasvoissa vaikea ennustaa. Sitten kuin ylipaino on pudotettu ja rasvaprosentti normaalin rajoissa voi helpommin ennustaa kisa-aikaa :) Useampi vuosi tässä vielä menee :) Ei kiirettä, sinne mennään voittamaan!

 10. Mukana ollaan herkuttomassa syyskuussa! Tästä sun blogista tulee ihan älyttömän hyvälle tuulelle, kiitos siitä! :) Itsekin tilasin sinunkin blogissa esiintyvät cherry hill jazzpant housut, eikun siis postia oottelemaan niin pääsee treenaamaan kunnolla, kiitoskiitoskiitos aivan mahtavasta blogista! :)-H

 11. heiehkä tyhmääkin tyhmempi kysymys …bongasin sun <3 ihananblogin viime vkolla ja nyt etsit tietoa superdieetistä jne …mut jos tuota sun ruokavalioo noudattaisi alkuun kk niin paljonko paino saattais tippua kuulostaa tyhmältä mutta kaipaisin alkusysäyksen salilla käyn jo muutenkin 2 krt viikossa selän takia ..kiitän jos vastaat viestiini terveisin marry

  • Siis mun dieetillä vai superdieetillä? Mulla on ihan oma ohjelma joka on tehty mulle, enkä ole sen tarkkoja ruokamääriä täällä jakanut joten en tiedä paljonko sillä tippuisi jollain muulla ihmisellä…Superdieetillä lähtee varmaan kuukaudessa 2-4kg :) Tuo nyt ihan karkea arvio, en mä tiedä ;)Joka tapauksessa tsemppiä dieettiisi! Kyllä ne kilot lähtee kun jaksaa pitää innostuksen yllä ja hiljaa hyvää tulee ;)

  • :-D tuota superdieettiä meinasin ,mun itsekuri ei riittäisi pitkään vaativaan niinkuin sinulla .kevät meni hyvin mutta kesä oli katastrofi joten nyt ruotuun tuolla superilla ja karkkihimo jää kauppaan….kiitos kun vastasit

 12. Kiinnostaa kovasti tietää, miten hyvin saat otettua omaa aikaa harrastuksillesi, ja varsinkin nyt kun palaat koulunpenkille? Suunnitteletteko miehesi kanssa viikon etukäteen, vai menetkö silloin kun hyvältä tuntuu? Täällä päässä pohdin kovin, että miten saisi tunnit vuorokaudessa riittämään. :)

  • Ei suunnitella kuin päivä kerrallaan etukäteen ja sekin elää ;) En yhtään tiedä miten tässä syksyllä käy kun tänään vasta alkoi yliopisto. Mutta veikkaan että ihan samaan malliin ehdin. Itse en käy siis luennoilla 8-16 vaan teen paljon kotonakin.Onnea aikataulu-suunnitteluihin :D

 13. Löysin blogisi vasta parisen viikkoa sitten. Nyt lukenut koko kuluneen vuoden postaukset ja pudotetut kilot. Onpa todella innostavaa ja kannustavaa luettavaa ja nähtävää! :)Itse aloitin reilu pari kuukautta sitten 79 kilosta ja nyt on jo 9 kiloa takana!Ihmettelin miksi näytit niin paljon hoikemmalta n. 79kg kuvissa kuin minä, kunnes tajusin, että minulla on pituutta 10 cm vähemmän :D Eli hommaa riittää vielä!Pistinpä muuten samalla tilausta Gazozille trikoista ja topista – on sitten taas mukava treenata uusissa vaatteissa!Kiitos mahtavasta blogista ja tsemppiä jatkoon! :)

  • Mäkin tilasin vielä pari juttua jota himoitsin, ou nou ;)Kiva kuulla että oot löytänyt blogista mieleistä luettavaa ja ainahan se on kiva kuulla, että näyttää hoikalta ;) Kiitos siitä!Kova vauhti sulla, vautsi! Mäkin haluan seitsemäänkymppiin ja alle!! *kade*

 14. Hei! Mää olen samaa mieltä sen ”oudon” kanssa, jonka mielestä nuo kisassa olleet naiset on enemminkin rumia / pelottavan näköisiä kuin kauniita. Minusta treenattu, urheilullinen ja sopusuhtainen vartalo on kaunis (esim. Tarzan). Mutta nuo oli rääkätyn näköisiä, iho maalattu muovisen väriseksi ja ilmeet melkoisia irvistyksiä. Onkohan sille Niinalle kukaan sanonut että kun se tekee sen takaposen niin se kääntää sen persuksen liian ylös/taakse (vertaa vaikka nro 80 ja nro 83). Ei kait nyt ole tarkoitus että häpyluu pilkistää sieltä välistä. Itse on ole ollenkaan tuttu tuon maailman kanssa, mutta jo heti ekan kuvan nähtyä se voittaja pisti silmään, kun sen jalat eivät olleet niin muhkuraiset ja suoniset, vaan enemminkin sileät, mutta lihaksikkaat.Mutta voe pojat sanon minä, ku on outo maailma. Sun uudet vaatteet näyttää tosi hyviltä. Onnea viikkopudotuksesta!

  • No olipas arvostelua kerrakseen vaikka et ole tuon maailman kanssa tuttu! Mielipiteitä toki kaikki mutta ehkä asiat voisi kauniimminkin muotoilla… En nyt enempää ala puolustelemaan vaikka paljon ois sanottavaa tähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta