Treenivideota

Hei vielä perjantai-iltaan! Täällä on käyty juuri saunassa ja tämän päivän velvollisuudet on hoidettu urheilun osalta. Iltaohjelmassa on tosin siivousta ja pyykkäystä eikä pelkkää istuskelua. Myös huomisen ruoan teen etukäteen valmiiksi.
 
 
ylätalja kolmiolla + alataljasoutu

Salilla meillä molemmilla oli vuorossa selkä mutta treenattiin omilla ohjelmillamme hieman eri liikkeitä. Mulla on ohjelmassa aika paljon supersarjoja eli sellaisia jossa tehdään kaksi liikettä peräjälkeen. Yllä treenivideo yhdestä!
Kun oltiin valmiita ja mulla oli palkkari kotona niin mun kaikkien aikojen paras huoltaja teki mulle ihanan minttu-suklaapalautusjuoman tiskin takana :) Oli kyllä niin nams!

<3
tän vuoksi kannattaa jo reenatakin ;)
Ja koska oon saanut uutta intoa viimeisten kilojen karistukseen menin salilta suoraan koirien kanssa lenkille ja käveltiin noin 45 minuuttia. Näin se läski lähtee! Hyvä minä :) 
 
 

Huomisen suhteen on tullut omat epäilykset, sillä Linnea vaikuttaa hieman flunssaiselta. Meillä on lastenvahtivuoro jaettu kahteen osaan eli mun täti tulee noin k.14-18 ja Sara noin k.18-22 mutta jos Linnean lämpö nousee tuosta yhtään, en tiedä raskinko/viitsinkö jättää toista muiden hoidettavaksi :( Just tätä tuuria, kun ois vanhemmille jotain kivaa ja lastenvahditkin hoidettu… Itku!

Aamulla käyn jos vain ennätän käyn Gazozilla hakemassa ensimmäisiä sponssijuttuja mutta niistä lisää kun saan tuotteet ;) Vanhoista vaatteista on sen verran monet kyselleet niin näitä kahta mun lempihousua on Gazozin valikoimassa eli kapealahkeista Better Bodies Fitness long tight -housua sekä leveämpää Cherry hill jazzpant -housua. Nää on näkynyt jo miljoonassa postauksessa (kuvissa esimerkkinä tän viikon kuvat)! Mulla on molemmista koko L ja ne meni mulle silloinkin kun painoin melkein 10kg enemmän. Edelleen sama koko tuntuu oikealta ja esim. Saralla taitaa olla kokoa M. Mun mielestä ei ole pakko olla mikään fitnessurheilija, vaikka haluaa käyttää laadukkaita urheiluvaatteita ja koko olisi joku muukin kuin XS. Eli jos jotakuta on jäänyt himottamaan samanlaiset housut niin ne voi tilata -10% alennuksella koodilla erica.

tuotteeseen tästä: Cherry Hill Jazzpant
tuotteeseen tästä: Fitness long tight

Ihanaa viikonloppua teille muruset! <3

Anna

13 vastausta artikkeliin “Treenivideota”

 1. Aargh, sä oot ärsyttävän reipas :D Muutos on ollut huikea, tässä ihan itsekin innostuu!T: Sohvapottu

 2. Moikka Erica!Toivottavasti pääsette huomenna juhlimaan!On pitänyt jo hetken kysyä, että onko sulla ohjelmassa muuta aerobista kuin lenkkeilyä? Ootko harrastanut aiemmin esim. ryhmäliikuntatunteja?

  • Moikka!Ei oo muuta aerobista kuin 3x viikossa lenkkeily. En oo oikein ikinä innostunut jumpista, oon kyllä kokeillut melkein kaikkia mutta ei musta koskaan tullut oikein jumppapirkkoa. Salibandya oon pelannut vuosia ja se oli kivaa :)

 3. Noi jazzpantsit on tosi ihanat! :) Itselläkin himottais hommata urheiluhousut, vaikken oikein urheile tai treenaakaan (lukuunottamatta töitä). Mahtaskohan sitä saada inspistä kun olis tollaset pöksyt…? ;)Jospa tollaset olis mun seuraava tavotepalkkio :)

  • Mä oon just sellanen joka sallii aina itselleen noita urheiluvaatteita vähän motivaatiota tuomaan :) Uudet vaatteet, parempi mieli :D

 4. En ole hetkeen ehtinyt lukemaan sun postauksia,mutta => TODELLA hyvältä näyttää Erica :)!!!Ja tuon sun blogin yläreunassa olevat kuvat toimivat varmasti motivaatioina (samoin kuin paremmmat urheiluvaatteet :) ).Itse tulostin itsestäni vuoden takaisen kuvan,jossa näytän keilalta :P =>se jääkaapin oveen muistuttamaan joka päivä,mitä en enää ikinä halua olla :D.Toivottavasti pääsette juhliin eikä pikkuinen tule pahemmin kipeäksi.

 5. Hyvännäköstä! Saako udella, että mitä painoja sulla tossa oli noissa ja teetkö noita millasina sarjoina? :)

  • Kolmen sarjana teen mutta hmm… en nyt muista yhtään mitä mulla oli. Sara laittoi mun painot mulle eli sopivasti oli. Saraaaa..?! :) Ei sekään varmaan muista.

 6. Vauuu kaunis! Ihania noi Better Bodiesin tuotteet, en kestä! Mun on pakko kans hankkia yhet pökät muiden joukkoon=) On se ihana välillä hemmotella itteään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta