Treeniä ja videopätkä

Tehtiin tänään salilla Saran kanssa yhdessä olkapää-vatsa-treeni ja kun oli aikaa niin jäätiin vielä hetkeksi nyrkkeilysaliin harjoittelemaan kävelyä. Saralla on ihanat uudet korkkarit joilla kelpasi sipsutella. Mäkin haluaisin jo omat fitness-kengät niin voisi niillä harjoitella kävelyä ;) Se olisi ihanan motivoivaa!

 

No joo taas oli hulluilla halvat huvit… Ruokapuolella oon syönyt (taas) enemmän mitä mun ohjelmassa on. Mikähän siinä on kun mun itsekuri on jossain huitsin nevadassa. En oo sentään mitään namia suuhun laittanut mutta käsittääkseni oon maksanut jostain ruokaohjelmasta jota en noudata *murr* :/ Piiskaa mulle!

 
 
lounas
 

Yhteiskuvat jäikin Saran puhelimeen joten nyt on sit omaa naamaa senkin edestä. Voisinpa vielä esitellä samaan syssyyn mun Rhodoksen tuliaisen -ihanan pinkin Hollister paidan! Joku tuntee mut läpikotaisin :)

Loppukevennykseksi laitan mun höpsönhöö T-kävelyn,
 johon ei ollut keksitty mitään koreografiaa… Mut ehkä tää tästä :)
 
 
Ja niin: eilisiä Lady Gagan keikkakuvia voi käydä katsomassa lisää Monnan blogissa :) Seura oli parasta mutta Gaga ei ehkä sittenkään ihan my cup of tea…
 
Anna

21 vastausta artikkeliin “Treeniä ja videopätkä”

 1. Ruokavaliokysymys. Muistelin, että mainitsit kaikkien maitotaloustuotteiden olevan laktoosittomia uudessa ohjelmassa. Kuuluuko siis kuitenkin ruisleipä ja pasta ruokavalioon? En ymmärrä logiikkaa. Mutta jos et nyt noudattanutkaan ohjelmaa, niin tajuan. Minä en voisi olla vähän hh ruokavaliolla päivääkään. Ihania kuvia. Tsemppiä!

  • Joo se oli väärinkäsitys, eli hyla-tuotteet riittää. Ja ei kuulu ruisleipä ruokavalioon lainkaan eli tämä päivä on todella huono esimerkki kun en syönyt ohjeen mukaan -juuri sitä sanoinkin tekstissä ;)Kiitos tsemppauksesta, jospa huomenna sit Minnan ohjeella paremmin!! :)

 2. Hei, tuo eka kuva on susta niin hyvä, oikee hoikkeliini jo =)Mun on pitäny monesti sulta kysyy ”yli ojentuvista polvista” ja ku nyt taas siihen kiinnitin sun kävelyssä huomiota ni aattelin kysästä et ootko itse kiinnittäny siihen huomiota? Mulla on nimittäin sama juttu ja keväällä kunnolla reenatessani ohjaaja otti oikeen työkseen korjata mun polvia eri liikkeissä. Aiheuttaa kuulemma nivel löysyyttä ja pahimmillaan voi lumpio lähtee paikaltaan. (mitä enemmän painoa, sitä pahempi kuormitus)Mä leivoin eilen litran taikinan korvapuusteja. Maistoin yhden maidon kera ja piereskelin loppuillan =P Loput meni onneksi pakkaseen vierasvaroiksi.Koulussa on kivaa !!Iloa päivääsi =)

  • Oot kyllä eka joka sanoo :) En oo kiinnittänyt siis mitään huomiota! Mulla on tosin polvet saaneet vähän iskuja salibandyssa (etenkin toinen) että se rajoittaa mun treenaamista kyykkyjen ja isojen painojen suhteen sekä juoksemista myös. Toinen on oikea murheenkryyni kun alkaa vihoittelemaan ja kerää nestettä.Mulla on edelleen ne mun ihan alkuvuoden pullat pakkasessa! Ihan turhaan silloin leivoin siis kun kukaan ei syö jos en minä. Tuo onkin aina kiva ”hinta” herkuttelusta, hahah :DDIhanaa loppuviikkoa sinne ja lapsille myös! ;) Lähdetkö sokerittomaan..? :)

  • Heips. Mikä sokeriton? =P Lähden lähden, tai siis oon jo.. tiukka linja lähteny taas koulun myötä käyntiin ja tuntuu ihanalle kun ei oo enää aikaa niin paljon ajatella syömisiä;) Kannattaa siellä salilla kysästä noista polvista joltain asiantuntevalta?? Parhaiten sen huomaa just jossain kyykyissä tai pystyssä tehtävissä käsissä/selässä. Mulla on taipumus vetää seistessä jalat saman tien ”lukkoon” siis polvet taakse suoraksi ja nyt oon pitemmän aikaan siihen kiinnittäny huomiota ihan vaikka perunoita kuoriessa.. vaikee se on siitäkin tavasta eroon päästä ja tuntu et ihan eri lihakset tekee seisomisessa töitä kun ei ookkaan enää polvilukkoja =DIhanaa viikonloppua ihannainen =)

  • Kyllä tässä alkaa 70kg (tai mieluiten 69kg :) lähenemään pikku hiljaa! Laihtuessa on kivaa kun tulee kasvonpiirteetkin esiin, eikä oo ihan harpilla piirretty naama :) Yleensä laihdutus muutenkin kaunistaa ihmisiä! :)

 3. Missä sun vatsa on , nainen??!!!!!!!!! Vau ku olet simpsakoitunut sillä aikaa kun olen ollu pimennossa! Nyt täytyy joku päivä ottaa ja lukea nää lukemattomat postaukset, mitä multa on jääny väliin.<3 HV76

  • Eikä :)) Vaikka juu ihan totta, se alkaa vihdoinkin sulamaan! Töitä silti on, mulla maha kerää eniten rasvaa ja se on suhteessa kaikista isoin ympärysmitaltaan! Esim. housut menee jaloista ja pepusta tosi hyvin mutta vyötärö vaatii aina 1-2 kokoa isomman koon kuin peba :DKiva kun oot päässyt taas linjoille ;)

 4. Oot ihan super! <3Painonpudostus itselläkin menossa, tosin hieman hitaanlaisesti. Tälle vuodelle -9kg, paino nyt 79 kg. Vuonna 2010 oli 95 kg, enkä ole edes lapsilla siunaantunut. :/ Tää sun blogi on saanut minuun ihan uuden kipinän, nyt on sellainen fiilis ollu koko vuoden että onnistuu! Kiitos! *hali-pusu-rutistus* Jotten liikaa ala tunteilemaan, niin pakko kysyä: Käytätkö edelleen palautukseen Scitec + hedelmä? Haluaisin kokeilla tuota sinun mainitsemaan merkkiä, mutta riittääköhän se sinänsä palariksi vai pitäisikö lisätä esim. maltoa?Terkuin,(salalukija)Tiatha

  • Voi miten ihana viesti <3 Kiva kun kommentoit senkin salalukija ;) Oot tosi hyvässä vauhdissa mun mielestä! Ei sillä ajalla väliä, oot päässyt pitkälle -onnittelut siitä! :)Oon jättänyt hedelmän pois jo aikaa sitten, otan pelkän heran ja syön aika pian treenin jälkeen päivällisen joka sisältää hiilihydraatteja. Se oli lähinnä imetyksen vuoksi mukana, mutta enää en koe tarvitsevani kun vauva on niin iso. Meillä tämän painoisilla malto on aika turhaa, ellei treeni ole ollut Todella raskas ;) Ihan perus salin tai lenkin jälkeen malto on turhaa. Scitecin hera riittää :) Muista käyttää alekoodia jos tilaat niin saat -10%!

 5. Mulle taas kävi ihan päin vastoin Lady Gagan keikalla maanantaina, et en oo aikasemmin ollut erityisen kiinnostunut, mutta olin aivan huumassa tuolla keikalla! :D Olin ihan yllättyny mikä lauluääni tyypillä on livenä ja kyky ottaa yleisö mukaan (toisin kuin Madonnalla oli), ja olin ihan fiiliksissä kun yli 10 000 ihmistä laulo ja tanssi koko 2,5 tuntia yhtä aikaa. Meilläki oli istumapaikat, mutta sen jälkeen kun keikka alkoi, ei istuttu alas kertaakaan. :D Mutta meillä oli paikat aika kaukana, eli en ehkä nähny ihan kaikkeja akteja liian tarkkaan :D.Upeelta näytät noissa kuvissa!

  • No pöh, tiistain keikalla kaikki istua möllötti… Olikohan se maanantai parempi kun oon muualtakin kuullut siitä ylistyksiä? ;)

 6. Jos miekin ryhdistäytyisin lukijana ja kommentoisin. Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta sain liityttyä vassta nyt lukijaksi. :) Kovasti ittelläki kutkuttelee jo pleaser-korkkarit, poset ja kävelyt vaikka matkaa vielä on.. :DJa ihan huippujuttu tuo sponsori!! Onnea! :) Tsemppiä ohjelmassa pysymiseen, I know the feeling. ;)

  • Oon kans googletellut Pleasereita vaikka mistä! Ei oo vielä löytynyt sopivaa kauppaa ja mallia ;) Vinkkaa heti tänne jos löydät jonkun hyvän nettikaupan josta ne saa edullisesti :) Ihana hengenheimolainen <3 Tsemppiä sinnekin! :)

 7. Mä olen seurannut sun blogia jo toukokuusta asti, mutta olen todella harvakseltaan kommentoinut mitään. Susta huokuu ihana rakkaus elämään ja ilo. Sen takia jaksankin seurata blogiasi. Olet solakoitunut huomattavasti, joten tsemppiä hurjasti!

  • Olipa ihana kommentti Lissu -kiitos <3 Kiva kun jaksat seurailla, just postasin mun 200:nnen postauksen, ajatella! :)Kiitos tsemppauksesta myös, sitä tarvitaan tällä tiellä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta