Vapaalla

Siinä se nyt on eli Gazoz lähti ensimmäisenä tukemaan minua kohti unelmiani pienimuotoisella sponsoroinnilla treenivaatteiden ja lisäravinteiden suhteen. Se sopii mulle kun nakutettu, sillä vaatemerkeistä löytyy esim Better Bodies ja BiaBrazil jota käytän jo nyt aktiivisesti ja samoin lisäravinnevalikoimasta löytyy mun suosikkimerkki Scitec, jota oon hehkuttanut jo monessa postauksessa. Sain myös sovittua sellaisen herkun, että mun blogilukijat saavat Gazozin verkkokaupasta 10% alennusta tuotteista koodilla erica. Oon todella iloinen uudesta yhteistyökumppanista, joka haluaa uskoa ihan tällaiseen ”tavalliseen mammaan” :) Merkitsen jatkossa yhteistyö-tunnisteella postaukset jotka sisältävät mainoslinkin.

kuva

Mutta nyt kajalia silmiin, hullut vaatteet päälle, tukka pystyyn ja kaupunkia kohti Monnan kanssa. Se ois sit Lady Gaga 2night!!! Raa raa ra ra raa…. Ihanaa laatuaikaa Monsun kanssa pitkästä aikaa, jei!

No ei mulla oo mitään erikoisvaatteita tms. mutta näillä mennään! Rok Rok!

Anna

49 vastausta artikkeliin “Vapaalla”

 1. Huippua !Ja tiedoksi kaikille pääkaupunkiseudulla tai lähistöllä asuville, että Gazozilla on showroom tuolla Pasilassa jonne voi mennä hypistelemään vaatteita ja toki ostoksille.

  • Kiitos Leena <3 Olit muuten säteilevä morsian! <3 Kävin katsomassa sun blogissa kuvat ja näytit hoikalta ja kaikista tärkeintä -rakastuneelta :D Onnea avioliittoon! :)

  • Ihanaa kiitoksia kaunokainen! Olisit kommentoinut jotakin 0_o Ja oon kyllä tosi tyytyväinen miltä mun kädet ja selkä näytti jee, vielä silti jatkuu tämä, toivon mukaan ikuisesti! XD Niinkun sielläkin päin!

 2. Saiskos tänne sit tietoa mitä/ miksi/ milloin vois käyttää lisäravinteita, kun en ole kehdannut lähteä ummikkona kyselemään… Kiva,et mekin saadaan sit alennusta!! :) T.kesäjojo

  • Ilman muuta, kerron kyllä mitä voi käyttää ja kelle sopii jne. Tuosta lisäravinteet -tunnisteen alta löytyy ehkä jotain vanhoja postauksia/vinkkejä myös aiheesta :)

 3. Oot todella ansainnu sponssin. Onnea siitä. Mietinkin joskus aiemmin, että kuin hyvä kanava tämä olis mainostaa monellekkin firmalle. Uskon, että saat uusiakin sopimuksia. :)

  • Hahaa, tänne vaan ;) Tää on oikeesti hyvä juttu opiskelevalle kotiäidille. Ehkä joskus pienistä puroista virtaa iso joki ;)

 4. Eksyin sun blogiin ihan sattumalta ja en voinut olla selailematta! Ihan mahtava blogi, ihan mahtava muutos, olet mahtava. Tsemppiä kovasti sinulle, toivottavasti pääset tavoitteeseesi :) <3N

 5. Hei, ihan pakko onnittella myös sponsista. Mä oon vähän uudempia lukioita :) Ollaan ilmeisesti oltu samaan aikaan gfg:llä ja litellä… Tosin mun lite meni penkin alle kun en voinu enää loppua kohden laihduttaa tai hääpuku olis tippunu päältä… Nyt yritellään taas pikku hiljaa ottaa oikeaa asennetta :)

  • Joo mä olin vuoden alusta gfg:n ja liten putkeen :) Sullahan on mennyt vähän liiankin hyvin :D Parempi niin päin! ;) Tsemppiä jatkoon!

 6. Hei Erica! Sitä piti kysymäni, että kun käyt koirien kanssa lenkillä, niin kuinka pitkiä lenkkejä teet? Esim. iltaisin???

  • Jos on hyvin aikaa niin teen 45-50min, harvemmin yli tunnin lenkkejä. Mutta aika usein jos(kun) on tiukka aikataulu niin lenkki kestää 30min tai vähän yli.

 7. Mulla on mennyt ilmeisesti ohi sun lisäravinnepostaukset, eli mitä tuotteita sä tällä hetkellä käytät? Oisko sulla (tai jolla kulla lukijoista) muuten tietoo, että löytyiskö joltain merkiltä jotain lisäravinteita, joissa ei olisi noita keinotekoisia makeutusaineita (aspartaamit, sukraloosit jne)mukana (mutta jotka oisi silti ihan ok maultaan), kun itselle menee niistä niin vatsa sekaisin ja mietin, millä nyt korvaisin noi perus Fastit…

 8. Niin ja onnittelut sponssista myös minulta, luulenpa, ettei todellakaan jää viimeiseksi :)! Niin ja tsemppiä eteen päin! Mulla itsellä alkaa maanantaina Lite, oon itse 3- vee 5 kk ikäisten pirpanoiden äiti ja tavoitteena kans timmiytyä. Ihannepainoon ei ole kuin 7 kg matkaa mutta lihaskunnon kasvattamisessa sitäkin enempi puuhaa…Tää blogi todellakin tsemppaa ainakin tätä mammaa!

  • Samoin, tsemppiä sinne ;) Saman verran on mulla suunnilleen pudotettavaa, sitten ikuisuusprojekti rasva% kanssa :DD

 9. Hei Erica!Ihana toi viimeisen kuvan lookki!!! Niin mun makuun ! Mistä toi paita on? <3 HV76Sori, olen ollu aika kiireinen, en ole ehtinyt koneella olemaan ja sun blogi on jääny ihan paitsioon.

  • Se on H&M:n paita, sieltä nuorisopuolelta :D Tosin jo vuosia vanha! Eiks oo aika räväkkä pääkalloineen ja timantteineen. Siinä on joku todella kiva kangas ja se on siksi ihan mun suosikkeja, ei oo muuttanut muotoaan kovasta käytöstä huolimatta jne.Tervetuloa takaisin <3 :)

 10. Melkoisen julmaa, että heti tuon sivun avattua iskee tarjous tosta ihanasta BB:n topista. Suunnilleen huudan täällä itselleni, että lupasin olla ostamatta _mitään_. Hihi!Mutta onnea valtaisasti sponssista! Olen myös jonkin aikaa blogiasi seurannut, vaikka nyt taidan ensimmäistä kertaa kommentoida. :)

  • Heheh, ostolakot on aina pahoja kun sillon alkaa himoitsemaan vaikka mitä :)Kiitos vain onnitteluista! Kiva saada konkreettista hyvää pitkästä työstä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta