Mun muru tuli takaisin

Onnellinen Sara-Rouva on tullut takaisin kotiin ja käytiin tänään heti tekemässä yhdessä jalkatreeni. Olipa mukavaa treenata yhdessä pitkästä aikaa! Sara on myöskin tehnyt suuren hääpostauksen omassa blogissaan ja sinne pääsee tästä.

Treeni meni paremmin kaverin kanssa kuin yksin. Oon päivitellyt tuonne yläkulmaan myös maanantaipainon joka ei oo mikään suuri uutinen. Tästä aavistuksen kiukustuneena oonkin alkanut miettimään herkutonta syyskuuta, edellinenhän taisi olla viimeksi toukokuussa. Oon alkanut napsimaan herkkuja joka viikonloppu ja nyt näyttää vähän siltä, että nollaan sillä hyvän viikon eikä painossa tapahdu oikein mitään. On aika ryhdistäytyä. Lähtisikö muita mukaan herkuttomaan syyskuuhun..?! 

Treenikuvia ei tullut otettua mutta yllä muutama räpsy mun ihmeellisistä posetuksista! Hiki tuli, liekö sitten hyvästä jalkatreenistä vaiko eilisestä prinsessakakusta… Oikein ihanaa viikkoa! Oon muuten saanut ensimmäisen sponssin eli yhteistyökumppanin ja siitä lisää myöhemmin, jihaa!

Anna

44 vastausta artikkeliin “Mun muru tuli takaisin”

 1. Kannatetaan herkutonta syyskuuta! Mä olin melkein kaks viikkoa GFG:lla + herkkulakossa (suuri saavutus jo tuo kaksi viikkoa itselle :D), kunnes repsahdin nyt viikonloppuna pahasti ja ryhtiliike olisi nyt paikallaan! :-)

 2. Herkuton syyskuu, messissä olen ja aloitin sen jo itseasiassa eilen :) Proggis kulkee nimellä sokeritonsyyskuu mutta eiköhän me samojen asioiden äärellä painita. Samoin käynnistymässä on projekti äläostamitäänsyyskuu mikä pitää sisällään mm. mun heikkoudet eli pokkarit, dvd:t, lehdet jne jne. Tässä kuussa tuli vähän innostuttua liikaa shoppailemaan niin ryhtiliike lienee tässä osoitteessa enemmän kuin paikallaan :) Yhteistyökumppaniuutisia odotellessa.. KERRO JO!!!!! :D

  • Joo samaa juttua, pitäisköhän munkin pitää vaan sokeriton niin vois jotain suolaista herkkua joskus maistaa :D Nams!

  • Tiedätkö mä oon varmaan ollu sellainen pulla/jäätelöhiiri että mä en ole oikeastaan koskaan mieltänyt suolaisia juttuja herkuiksi. Kerran lähettiin tuttavapariskunnan kanssa kuukauden herkkulakkoon ja kun sieltä rupesi tulemaan että ei saa syödä metukkaa, vaaleaa leipää, maksamakkaraa, sipsejä jne jne, niin olin ihan ihmeissäni että mitä ihmettä enhän mä syö muutenkaan noita. Eli sokeri, liian suuret annoskoot ja liikkumattomuus ovat meikäläisen tähän kuosiin saattaneet. On olemassa yksi suolainen asia joka on mulle herkku ja heikkous ja voisin elää niillä nimittäin röstiperunat.. Oi joi.. Selkärangan metsästys jatkuu :D :D

 3. Mukana ollaan herkuttomassa syyskuussa. 3.9 alkaa Lite, johon olen jo ilmoittautunut….ja sen ajattelin mennä täysin ohjeilla. Ilman herkkuja :).Onnea yhteistyökumppanista! T: onnekas

 4. Mä voin tulla mukaan herkuttomaan syyskuuhun, paitsi 1.9 vähä saatan banaanilastuja ottaa kun poljen 3 tunnin spinnimaratoonin! Mutta muuten tässä ollut jo 14.5-> ilman herkkuja niin mieluusti astun taustajoukkoihin tukemaan sokeritonta syyskuuta!:)

  • Vautsi, oot ollut jo tosi hyvin =) Ehdottomasti voit tehdä noin pienen poikkeuksen, niinkin hyvällä syyllä :D

 5. täytyy miettiä tota herkutonta..mitä lasket herkuiksi ;) ?Kyselisin sellasta..että.. kahen lapsen imettämisen jälkeen rintani ovat aika roikkuvat ja ei niiin hienot enää..tiiätkös onkos jotain treeniä millä sais kiinteemmiksi? vai saako nyt näin jatkaa sit loppuun asti?iho kun on veltostunut niin en tiiä onks siihen muuta apua kun veitsi :SOn tosi kiva et sulla on kaveri joka kannustaa ja harrastaa salia sun kans, ootte niin symppiksiä.

  • Joo se on aika raaka peli: kaikki suolaiset herkut eli piirakat, pizzat, sipsit tai hampurilaiset, jopa tosi rasvaiset juustot jne. Sen lisäksi kaikki makeat eli karkkien lisäksi, keksit, jäätelöt, pullat jne. Siihen jää vaan ihan tavallinen, terveellisesti valmistettu ruoka, (+hedelmät ja marjat).Hmm… jos on kovin paljon löysää niin pelkään et mikään tissitreeni ei niitä kauheesti nosta. Karua on tää elämä :/ Paras vinkki on kunnon rintaliivit!! ;) Jos niihin satsaa niin kukaan ei tiedä :)

  • taitaa multa jäädä herkuton väliin. mut muuten oon vähentänyt tosi paljon mun herkuttelua. jess..niinpä..kunnon liivit sit vaan, mut aina sen tietääite et kun ne ottaa pois niin ei oo mikään hieno näky enkä siks ikinä voi olla kaunis..harmin paikka. mutta näin se elämä menee..höh.

  • Hei Meea, ei se kauneus ole siitä kiinni! Olet imettänyt kaksi lasta ja se on tärkeintä <3 Ja olen aika varma, että olet itse rintojesi pahin kriitikko. Hyväksy ne sellaisena ja kanna itsesi ylpeästi -se on kaunista! :) Kaikkea hyvää sulle! <3

 6. Minulla alkaa myös herkuton syyskuu Liten merkeissä. Tämän kuun aikana (kun Superdieetti Extra loppui eikä Lite vielä ole alkanut) olen huomannut tuon saman, että vaikka viikolla onkin herkuttelematta niin viikonlopun karkit ja kaikki muu keräävät kroppaan niin paljon nestettä että menee koko seuraava viikko siitä aiheutunutta painoa karistaessa… Mukana siis ollaan!

  • Joo siis sullako sama, eikoo inhaa!? Ihan turhaksi vetää koko viikon melkein :/ Parempi ois olla ilman kun ei ne herkut oo sen väärti! Hyvä siis jos tää saa tuulta alleen, nyt mäkin ihan tosissani innostun! :)

 7. Herkuton menossa! Ajaton toistaiseksi, 4kg tavoitepainoon vielä. Ainoa mitä sallin itselleni on 2 palaa raakasuklaata, sehän ei sisällä sokeria tai muuta epäterveellistä, vaan on juuri sellaista kuin mitä luontoäiti tarkoitti suklaan olevan. 2 palaa päivässä ja silti tuloksia syntyy :)On vielä niin pirhanan kallistakin, että ei viitsi enempää syödä :DONNEA SPONSORISTA!

  • Pakko tähän kommentoida, että Lidlistä saa tummaa suklaata ( olisko ollut ainakin 70%, 75% ja 82%) tosi edullisesti :)Toinen vaihtoehto on tehdä itse raakasuklaata, joka on tietysti vielä parempi vaihtoehto! :P Eikä valmistukseen menee aikaa juuri mitään! :)

  • Hyvä hyvä jos siellä ollaan jo herkuttomalla :D Itse en myöskään pane tuollaista pahaksi jos noin vähän syö raakasuklaata ;)

 8. Aloitin pari päivää sitten herkuttomuuden tuonne 24. joulukuuta asti ja sillon voin syödä kolme päivää jouluna 24.-26.päivä. Sen jälkeen jatkaisin jälleen herkuttomuutta.Päätin kuitenkin, että juhlissa ja vierailuilla syön, jos on tarjolla herkkuja. Minulla on keliakia joten silloin, kun on gluteenitonta tarjolla, on se minua ajatellen tehty/ostettu. Eikä silloin tällöin juhlissa herkuttelu maailmaa kaada. Kunhan se kuri löytyy silloinkin. ;)

  • Huih miten pitkään :D Tsemppiä :) Mä en varmaan jaksais ihan niin pitkään ainakaan kokonaan ilman vapaapäiviä!

 9. Mieki voisin ryhtyä herkkulakkoon, lähinnä siis sokeristen suhteen, kun kaikkea muuta meneekin kohtuudella, paitsi niitä välillä :D

 10. Mukana herkuttomassa. Tai siis olen karkkilakossa jouluun asti. Herkkuja (siis pullia, kakkuja, ym) olen sallinut itselleni yhtenä päivänä viikossa, mutta silloin mässäilen helposti liikaa. Koko syyskuuta en voi olla, koska on pakko päästä herkuttelemaan esikoisen synttäreillä, mutta sitä yhtä päivää lukuunottamatta voi olla herkuttomalla. Höyrymehuja (oikein sokerisia) juon ihan liikaa aina syksyisin, mutta ne on niin hyviä. Hieno juttu sponssi. Lisää vaan!-pii

  • Ai siellä ollaan karkitta jouluun, hyvä hyvä! :) Saas nähdä miten oma syksy. Hauskoja synttäreitä sinne <3

 11. Mäki taidan lähteä mukaan herkuttomaan syyskuuhun, onhan tässä jo vötkisteltykkin asian kanssa. Jospa sitten lähtisi paino taas notkahtamaan alaspäin. Paino on pysynyt samassa, mutta kuvat ja ympärillä olevat ihmiset puhuu että olisin edelleen laihtunut. Liekö sitten se lihasmassa joka täällä kasvaa :D

  • Ihan hyvin voi olla että muutosta tapahtuu tai sit paino junnaa ja kaikki kehuu suotta :D En nyt väitä että sulla ois jälkimmäistä mutta aina voi petrata eli hieno juttu jos lähdet mukaan ;)

 12. Moikka!Näytät tosiaan hoikistuneelta! Ja onnea sponsorista!!Mulla nyt superdieetiä takana 1,5vk ja lähestulkoon täydellisesti olen sitä noudattanut (hiukan kuivaa valkkaria nauttinut). Eli herkoton syyskuu tulossa!Olen oikein yllättynyt, kuinka mulla onkin ollut tuota itsekuria. Ja tämä diettiä on mulle ihan uudenlainen kokemus, syön terveellisesti ja on ruokajat, se onkin mulle tärkein juttu, että en napsi koko ajan jotain pientä.Ja myöskin se, että en vaan laske kaloreita tyyliin ”tänään saan syödä vielä puoli pussia poppareita ja 4 palaa suklaata”Mun paino oli tänään 68,5kg. (pituus siis 160cm) Paljonhan sitä vois tämän kuuden viikon aikana lähteä? Haluaisin aikanaa samaan vanhaan painooni, joka on n. 57kg.t. Manta

  • Kiva kuulla että noin hyvin menee! Eikoo jännä tunne, kun huomaa yllättyvän itsestään -onko se niin, että ei ole vain uskonut itseensä kun sitten pystyykin dieettiin jne. kun vain ryhtyy hommiin!? :)Vaikea sanoa miten paljon lähtee, itse olisin tyytyväinen mun 2,2kiloonkin SD:n aikana… Toki toisilla lähtee se 5kiloakin helposti :) Varmaan 3-4kg vois olla jo ihan huikea suoritus ja siihen kyllä pääsee jos kurinalaisesti tekee myös EFBW treenit :D Tsemppiä dieettiin oikein kovasti! :)

 13. Mukana ollaan! Ensimmäistä kertaa vietän minkäänlaista lakkoa eli ehkä on jo aikakin. :) Jos sillä saa painon notkahtamaan alaspäin niin jes!-Miia-

 14. Innostuin myös lähtemään mukaan herkuttomaan/sokerittomaan syyskuuhun :)Vedit niin hienosti sen toukokuun, että oikeen kateeksi kävi kun ei itse tullut oltua lakossa.. Saako light limua juoda vai lasketaanko herkuksi? Itse ajattelin, että sallin dippikastikkeen itselleni porkkanoiden ja kurkkujen kanssa, että saa jotakin napostella esim. viikonloppuna :) Hieno juttu tuo sponssi, onnea siitä! Sun blogi on niin kannustava!! Terv. alusta saakka seurannut ja myöskin laihdutellut (kesän paino junnannut samassa melkeempä)

  • En missään nimessä pystyis oleen ilman light limuja :) Mun addiktio on pahentunut vaan kun ruokien napostelu on jäänyt… Dippi myös sallitaan :)Kiva kun lähdet mukaan, jee jee! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta