Cake warning

Voi tätä kakkukuvien määrää! Juhlimme tänään (tyylikkäästi myöhässä) prinsessamme 1-vuotissyntymäpäiviä järjestämällä kakkukahvit ystäville ja perheelle, jotka eivät pääseet Kyproksen juhliin ;) Oon perinteisesti uuvuttanut itseni leipomalla joka juhliin aina viimeiset kaksi päivää pöydät täyteen notkuvia. Olen kuitenkin huomannut, että mitä enemmän tarjottavaa on, sitä enemmän sitä jää juhlien jälkeen kotiin. Ja arvaatte varmaan kuka ne tarjottavat sitten syö loppuun! No perheen roskakori eli minä -hyvä kun koirille edes jää mitään. Vahingo(i)sta viisastuneena, päätin etten leivo yhtään mitään! Ostin kakut(5kpl!) Kakkukeisarilta, Fazerilta (Frödingeltä ja Pirkaltakin) ja siinä oli tarjottavat. Oli silti aivan loistavat juhlat ja dieetti kiittää! Oon niin mestari välttämään mun sudenkuopat jo ;) Tällä kertaa sylissäni poseeraa päivänsankari Linnea <3

Jospa huomisesta taas puuro- ja paistijauhelihakuvien pariin. Mutta tätähän se elämä on: arkea ja juhlaa!

Ps. Parasta oli Pirkan prinsessakakku…

Anna

12 vastausta artikkeliin “Cake warning”

  1. Mitä tuo kakku on, jossa palaa kynttilä? Voihan noita juustokakkuja tehdä kevyitäkin eikä ne maussa jää yhtää jälkeen. Pahin lie sitten se keksipohja…Välillä pitää juhlia että jaksaa pysyä ruodussa :)t. Loimu

    • Se oli Kakkukeisarin juustokakku, päällä taisi olla mangokiille! Juustokakkuja voi kyllä tehdä kevyinäkin, tällä kertaa ehkä stressin vuoksi vaan ulkoistin koko homman!

  2. Onnea pikkuprinsessalle! On kyllä molemmat niin kauniita, äiti ja tytär! :) Onnittelut myös tähän mennessä pudotetuista kiloista, hieno saavutus! Oot jo nyt niin pikkuinen että välillä mietin mitä enää laihdutat? :D No, se on jokaisen oma asia missä painossa viihtyy…Oma pieni tyttöni täytti keväällä vuoden. On nuo tytöt vaan niin ihania <3 ja lapset yleensäkin :)Oma tavoite lähestyy, pienestä junnauksesta huolimatta. Keväästä saakka mulla on tippunu yli 8 kiloa, nyt norm.paino saavutettu ja vielä kun saa pari kiloa pois..Lämpimin terveisin Maria

    • Kiitos :)Voi olla että kuvat hämää hieman, sillä olen niin sopusuhtainen! Toistaiseksi kuitenkin vähän tasaisesti iso, kertoohan sen rasvaprosenttikin joka oli vielä toukokuussa 36,9% :/ (normaalin yläraja 28%). Eli kyllä tässä tekemistä riittää, kaikki ei vaan niin näy vaatteet päällä :)Hyvin oot tiputtanut painoa, hieno juttu!! :) Tsemppiä lopputiristelyihin! ;)

  3. Onkin unohtunut ihan täysin laittaa tulemaan tyttösen paketti! No mutta yritän tän viikon aikana muistaa niin tulee sitten jossain vaiheessa postia! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta