Uusi banneri

Olitteko jo aivan kiintyneet parsakaalibanneriin? Oon itse aivan kyllästynyt ja oon jo kauan haaveillut uudesta bannerista! Kovin on alkeelliset mun kuvankäsittelytaidot mutta sanokaas, saanko vaihtaa ulkoasua? Myös taustan vihreä väri alkaa tulemaan korvista ulos…

Muitakin pieniä muutoksia tein etusivulle. Nyt nää vihreät värit ei vaan yhtään käy uuteen kuvaan!

Anna

39 vastausta artikkeliin “Uusi banneri”

 1. Vaihtelu virkistää:) ja tuo toinen kuva on hyvin motivoiva,oot kyllä muuttunut niin hurjasti!!!ite aloitin viime maanantaina SD:n ja mahtava fiilis!!!virtaa on vaikka muille jakaa!!huomaahan sen kun täällä vielä kukun tähän aikaan:)) t.marjut

  • Ihanaa kun tykkäätte! Väsäsin tätä vaikka kuinka kauan kun en oikein osaa käyttää mitään ohjelmia…Hyvä Marjut!!! Kiva kuulla, että SD menee hyvin! Kovasti tsemppiä seuraaviin viikkoihin!

 2. Uusi on minusta kiva! Ja mukava uudistus on myös tuo etusivu -valikko ylhäällä. Samoin kuin muut valikot.

 3. Muistan kun ekan kerran kurkkasin tänne blogiin, niin sulla oli justiin ekana ruudulle tulleessa postauksessa sellanen kuva, jossa olit aurinkolasit päässä ja hoikan näkönen, ja mä mietin että tonko muka tarvii laihduttaa? Ja vanhasta bannerikuvasta sama juttu :DEli varmasti uudetkin lukijat näkee tosta kuvasta hyvin mikä sulla on tilanne, ja mikä se on ollu :) Ihana kuva! :D*Vähän oon kateellinen kun en ite keksiny* ;)Ja vaaleenpunanen…<3

 4. Hyvältä näyttää uusi banneri. Vaihtelu virkistää. Haluaisin kanssa jonkun tuon tai vanhan tyyppisen, joka on rakennettu eri paloista mutten osaa mitään tollasia kyhätä :(

 5. Hyvältä näyttää uusikin banneri, pidä se. Ainahan voi keksiä myöhemmin uutta :) Sellaita kysyisin, että aikanaan kun osallistuit gfg haasteeseen, olitko yli 20 kiloa pudottavien ryhmässä vai oliko siinä edeltäneessä edes noita jakaumia alla 10 kg, 10-20kg ja yli 20 kg.

  • Hmm… Gofatgo oli sellainen ilmainen haaste jossa oli yksi ja sama ohje kaikille. Tarkoitatko sitä? Vai maksullinen LITE jossa on 3 ryhmää..? Tai ainakin silloin kun itse olin niin mun muistaakseni siinä ei ollut kuin 1 ryhmä, vai muistanko ihan väärin? Joka tapuksessa, en oo ollut noissa ryhmissä. Kun imetin niin pientä vauvaa niin laihduin pelkällä ylläpitäjien ruokavaliolla! Olin sellaisessa ryhmässä.

 6. Aivan ihana uus ulkoasu! Käyn täällä päivittäin (joskus jopa kahdesti, kolmesti…) odottamassa uutta postausta ja melkein kiljaisin äsken, kun ulkoasu oli muuttunut! Aivan ihanaa saada motivaatiota heti, ennen kuin on edes aloittanut lukemaan! You rock, that’s all I can say!

  • Eikoo ylläripylläri! Itsekin hätkähdin kun oon aina unohtanut :) Kiitos Lura, mahtikommentteja taas teiltä <3

 7. Löysin tän blogin vasta eilen ja kun tänään tulin ehdin jo ihmetellä mihin jouduin. :) Hyvältä näyttää tämäkin! Ajattelin lueskella noita aiempia postauksia motivaation toivossa. :) Alotin kuun alussa projektin ja silloin painoa 102,4kg ja nyt 96,6kg eli aika sama kun sun lähtötilanne. Saako udella sun pituutta?

  • Saat udella, se lukee tuossa painotaulukossakin eli 172cm :) Hyvin on alkanut sun projekti, vau! Kovasti tsemppiä sinne!! =)

 8. Hyvältä näyttää. Oot oikea kaunotar. Tää oma diettaaminen on paljon helpompaa kun käy lukemassa samanlaisia ajatuksia täältä. Jos jaksat niin tee joskus postaus ”päivä Erican kanssa”, eli yhden kokonaisen päivän jutut ja kuvat. Tsemppiä tavoitteisiin. Oot super. T: Alusta asti mukana roikkunut. ;)

  • Mä luulin et mulla on aina postaus ”päivä Erican kanssa” ;) Mutta joo voin tehdä jos teille on jäänyt epäselväksi :D Kiitos vinkistä! <3

 9. Mun mielestä kans kiva tää uus! :) Tuosta kuvasta katsottuna ootkin aika tutun näköinen. Samoilla kursseilla ei kyllä välttämättä olla oltu. Mut eihän meitä elintarviketyyppejä tuolla koulussakaan NIIN paljoa ole :)

 10. Kiva uudistus. Joka kuvassa näytät aina niin hyvältä, mutta tuossa bannerissa näkyy hienosti ”muodonmuutos”. Onko muuten parsalla joku juttu sulle? Kun sulla on tuo parsa tuossa pikkukuvassakin? Välillä olen sitä miettinyt, että mikäpä mahtaa olla kuvan parsan arvoitus?Ansko

  • Mä aloin jo miettimään et onko noissa eroa, mun silmä sokeutuu mulle itselleni :DDDEi oo muutakun, että oon syönyt dieetillä ihan luvattoman paljon parsaa, söin koko talven melkein joka päivä mutta nyt se on kesätauolla tuoreiden salaattien vuoksi ;) Parsa on hyvää <3

 11. Uusi on kiva! :) Siis hurjaa! Oot niin paljon laihtunut, jee!!! Tosi iso peukku taas täältä! :) Meitsillä tullut kesän aikana painoa pari kiloa lisää, kiitos muutamien jätskien ja salilla käymättömyyden. Uus tsemppi päälle vaan! KT

  • Ihanaa! :) Iso peukku <3 Kiitos sinne!!! Tulee taas niin hyvä mieli! Onnea on blogi ja kannustavat lukijat <3Uutta syysintoa sinne ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta