Yhteenvetoa jälleen

Edellinen postaus Yhteenvetoa kuvina on kirjoitettu huhtikuussa joten on jälleen aika laittaa uusi kuva vanhojen viereen. Ero ei välttämättä ole ensisilmäyksellä kovin merkittävä mutta itse huomaan pepun alla olevan makkaran kadonneen, sekä vyötärön seudulla on pienentymistä tapahtunut. Itse on aika vaikea analysoida joten sanokaa te, huomaatteko muutosta?

UUSIN KOLLAASI
paino 77kg
HUHTIKUUN KOLLAASI
paino 83kg
83kg     /     77kg
Huhtikuu     /     Elokuu
 
Ja vertailuun koko vuosi:
 
 
punainen paita 93kg
ruskea paita 89kg
violetti paita 85kg
vihreä paita 83kg
vihreä paita 77kg

Lihakset on alkaneet hieman pyöristymään ja tulevat paremmin esiin mitä enemmän rasvaa lähtee. Olen kuitenkin vielä todella pehmeä joten pullistella saa, mikäli haluaa jotain näkyviin. Rasvaprosentti on varmaan edelleen ihan huikea, tää on hidasta työtä! Tuntuu että en malta odottaa omaa etenemistä, mä haluan olla se hehkeä fitnesstyttö! :)

hahaa, kuinka itserakas voi olla kun pahimmillaan 107-kiloinen pääsee 77-kiloon..? ;)
 
 
 
Sitten muihin juttuihin. Olin tänään siskoni kanssa syömässä Don Corleonessa ja sen jälkeen käytiin kahvilla, jonka kanssa nautin palan tummaa suklaata. Ruokakuvia syömisjärjestyksessä:
 
 
Bruschettat puoliksi
tomaatti-sipulisalaatilla
potut pois, oli niin rasvaisia
antioksidantteja!
kahvila Caffi
 
Siinäpä sellaisia tihrustettavaksi! Oikein mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! 
Anna

59 vastausta artikkeliin “Yhteenvetoa jälleen”

 1. No onhan tuossa huhtikuuhun verrattuna ihan huikea ero. Peppu on jo pepumman näköinen ja erottuu takareisistä. :) Huikea suoritus sulta kyllä, onneksi olkoon muru! <3

  • Joo mulla oli jossain vaiheessa siellä pepun alla sellainen ylimääräinen peppumakkara joka on sulamassa pois :0 Se on ollu ihan karmea!! :D Kiitos Irina <3

 2. Kyllä, ihan selkeästi muutosta on tapahtunu! Vatsan seutu on myös kaventunu ja napakoitunu huomattavasti huhtikuun kuviin verrattuna! Tsemppiä hurjasti projektiin, sinun blogia on mukava lukea ku oot niin positiivinen aina :) saa itsellekin tsemppiä ja ilosta mieltä!

  • Mittoina mahan leveimmän kohdan ero taitaa olla miltei 8cm joten hyvä jos eron näkee :)Kiitti tsempityksistä, tää blogi on mulle niin iso apu muutokseen ja teidän kommentit ihan helmiä! ;) Intoa sinunkin projektiisi!

 3. No onhan sulla tota lihasta! :) Eiköhän sun rasvaprosentti rupea olemaan ihan normiluokkaa jo? :) Ainakin oot sen näkönen :DItekin just eilen otin uusia vertailukuvia, ja ne on kyllä ihan mahottoman tärkeitä ollu mulle. En muuten varmaan edes uskois olevani pienentyny :) Perässä siis tullaan! ;)Mutta ihan mielettömän upea muodonmuutos sulla! :) Tsemiä jatkoon!

  • No ei varmaan oo vielä normaali :D Se oli toukokuussa (paino 80,5kg) vielä 36,9% Eikoo karmeeta! Ulkonäkö hämää, se on karua hommaa tuo rasva% mittaus ;) Mutta kiitos, ihana oot! :) <3Kävin tsekkaan sun kuvat, hyvältä näyttää!! :) Kivoja nuo kuvavertailut!

  • Ihan tosi? Voi kääks, ei siis vähään aikaan odotettavissa täälläkään suunnalla normiin pääsyä. Sä liikut paljon mua enemmän ja käyt salillakin :) Mä en oo ollu missään virallisissa mittauksissa, mutta kotona vaaka joka näyttää sen prosentin. Toivotaan että jos näyttää väärin niin näyttäs alakanttiin ;DNo, ehkei niistä prosenteista tarvii mun niin välittää, siinä fitness-hommassa niillä on varmaan enempi merkitystä. Mikä sulla oli alun perin? Vai olitko ihan alussa käyny mittaamassa?

 4. huh huh nainen! sä oot mahtava. oon seurannu blogia alusta lähtien ja on niin etuoikeutettu olo kun on päässy ”todistamaan” tätä muutosta. oot todella kaunis. <3 saako kysyä, miten mies on ottanu vastaan tän muutoksen ja tukeeko hän tässä dieetissä? :)

  • Mähän ihan punastun ;) Kiitos kehuista!Meillä on ollut aina tosi lämmin suhde, en oikein osaa sanoa mitä tuumaa muutoksesta?! Tietysti on mielissään mutta kun en oo aina ollut lihava niin jotenkin osaltaan hän myös osasi odottaa tätä muutosta (vanhoihin mittoihin) ja sekin vielä, että tein suunnilleen saman työn jo esikoisen raskauden jälkeen. Toki näyttäisi kyllä olevan tyytyväinen nyt näkemäänsä ;) Vitsailee ettei me olla enää kuin elokuvasta Hal ja iso rakkaus :D Jos oot nähnyt!!! :DSaan kotoa ihan älyttömästi kannustusta ja se näkyy pääasiassa siinä, että pääsen treenaamaan todella hyvin. Toisaalta viimeksi tänään joku söi tuossa sohvalla Mäkkärin ateriaa… En ees katsonut mitä mussutti, mulla oli oma PepsiMax ja iltarahka. Että näin!

  • oot kyllä kehut ansainnut! (ja oon siis sama tyyppi joka sut bongasi silloin herttoniemessä ja näytit jo silloin hoikkelilta!!!)kuulostaa kyllä tosi ihanalta ja hyvä, että kannustaa ja päästää reenailemaan<3 :) mut eikös se niin mee, että happy wife happy life?! :D oliko muuten esikoisen jälkeen helpompi karistaa kiloja kuin nyt? Hal ja iso rakkaus <3:D

  • Aijaa, oot se :)Niinhän se on, että itsessä ne suurimmat muutokset ovat. Oma mieliala ja fiilis siis! :) Ei ollut helpompaa, ihan sama tahti ja homma silloinkin.

  • juurikin ”se” :D”If you put your mind to it, you can accomplish anything.”kauniita unia! :) tää pyörii sänkyyn ja toivoo, että huomenna vaaka näyttäis pientä pudotusta!

 5. BINGO, muutosta bongattu! Kiinnitin myös huomiota erityisesti vyötärön kutistumiseen ja koko vatsan alueeseen. Hyvä sinä!! Kivasti siellä lihakset tervehtii yleisöä pullistelukuvissa, on se pullistelu kyllä kivaa… :D Parasta itserakkautta ja ihan sallittua. Haaveilen että omissa käsissä lihakset näkyis joskus pullistelematta, vähän niinkuin OHO! :) Ihanaa viikonloppua sulle myös. ;)-Tuua-

  • No sit tuli voitto kotiin! :) Hyvä minä!Mä haaveilen ihan samasta! Vielä on matkaa, että levossa näkyis päällepäin että tuo muija treenaa! Mut katotaan vuoden päästä mistä on mammat tehty ;)Hyvää yötä sinne! =)

 6. Huikea muutos kauttaaltaan tammikuisesta ja ihan selkeä muutos huhti-elokuu kuvissa. Pakaramakkarasta en osaa sanoa mutta vyötärön pieneneminen on sujunut loistavasti :D Miten sulla on pysynyt iho mukana? Oma projekti etenee hyvin, mutta välillä jään miettimään että jääkö mulle koon 44 säkki 38 kropan päälle kuinka pitkäksi aikaa… Tsemppiä treeneihin ja nythän on alkamassa ulkoilujen suhteen paras vuodenaika. Jos sattuu syksystä pitämään siis :)

  • Jaloissa iho on ihan kireä, vatsastakin on todella hyvin kiristynyt yhtä matkaa laihtumisen kanssa! Mulla kans oli suuri pelko tuo ja se on osoittautumassa turhaksi! Toki arvista näkee, että synnyttänyt on mutta toistaiseksi ei ollenkaan hullummalta näytä :)Ainoastaan nuo kainalomakkarat ei näytä kutistuvan lainkaan kun siinä oleva iho ei kiristy yhtään! Nehän on ihan karmeat joka kuvassa, en kestä!!!Kiitos kivasta huomiosta :) On kyllä hyvä mieli koko projektista! Tsemppiä sinnekin ja ihania syyslenkkejä! :)

 7. Heippa Erica!Itseäni vaivaavat myös nuo samat kainalomakkarat :/ Edellisessä FIT-lehdessä (ei siis nyt ilmestyneessä vaan aiemmmassa)oli ollut kuulemma juttua miten nuo kainaloröllykät saavat kyytiä. Itse en ole lehteä lukenut, täytyy yrittää metsästää se käsiin :)

  • Joo toivottavasti katoavat kun tiputtaa vaan tuota rasvaprosenttia ja katsoo miten aika korjaa. En oikein keksi muuta. Kerro ihmeessä vinkit jos saat lehden jostain käsiisi!! :)

 8. Hei! Olet todella kaunis! Muutos on huomattava! Minusta on niin hienoa kun teet työtä terveellisesti ja pitkäjänteisesti. Lapsesikin saa sinusta hyvän esimerkin. Omalla äitilläni oli aikonaan syömishäiriö ja se on jättänyt minuunkin jäljet. Oma syöminen on enemmän ja vähemmän kontroloitua. Siksi on hyvä muistaa, että kun on lapsia, heille kannattaa antaa terve esimerkki syömiseen suhtautumisessa, vaikka tavoitteena onkin painonpudotus. Sinä olet siinä mielestäni loistava esimerkki!

  • Onpa kurjaa tuo sinun oppimasi malli. En missään nimessä halua siirtää omia ahdistuksiani painosta eteenpäin joten kiva kuulla positiivista palautetta. Oon ollut onnekas kun mun suhde ruokaan ei ole koskaan ollut kamalan monimutkainen vaikka paino onkin vaihdellut :)

 9. Ihan mieletön erohan tuossa jo on :) Wau, mahtavaa :) Kyllä se miusta aina näkyy kun viitisen kiloa lähtee :) Kun itekin saisi ittensä rotiin kesän jäljiltä :D

  • Hihiii! Ihanaa kuulla! Oon itsekin tietysti ihan tyytyväinen, vaikka nälkä kasvaa syödessä!Tsemppiä sinne :) Nyt syksyllä pyörät pyörimään! ;)

 10. Kommentoinpa minäkin ihka ekaa kertaa vaikka blogiasi lukenut pidempään. Nyt ollaan toodella lähellä sun tavoitetta, lähempänä kun tiedätkään! Hyvähyvä, nyt malttia matkaan vaikka loppu saattaakiin olla sitkeetä työtä, nyt tarvitaan jo kurinalaisuutta ja loputonta sitkeyttä.

  • Huh, niinpä! Pitkälle on tultu mutta vielä on paljon töitä edessä. Mietiskelen jo talvea, täytän marraskuussa 30-vuotta ja uutta vuotta jolloin projektia tulee täyteen vuosi. Hienoa ja palkitsevaa aikaa on ollut tämä monessa suhteessa. Vielä tuo 7kg ja sitten mielessä siintää jo uudet tavoitteet eli vartaloa tiukemmaksi jne. Onneksi kaikki uudet opit helpottuvat päivä päivältä ja kurinalaisuuteen kasvaa kypsemmäksi. Haaveet ja unelmat antavat toivoa paremmasta huomisesta :)

 11. No huh mitä tuloksia! Oot jo puolet kapeampi niistä huhtikuun kuvista, mars kohta sinne fitnesslavoille säteilemään! :)Mä saan kanssa kohta uuden saliohjelman ja eikun rautaa nöyryttämään!Ihanaa viikonloppua!

  • Hihii :) Onhan tässä hommaa fitnesslavalle mutta nautitaan nyt matkasta täysillä :)Hyvä hyvä sinne kans, uutta puhtia taas salihommiin! :)

 12. Wau, sä hehkut varsinkin tuossa viimeisessä kuvassa. Olen lukenut blogiasi kesästä, jojoillut pari kiloa suuntaan tai toiseen, mutta nyt sä oot mennyt kiloissa ohi. Nyt mä aloitan sen ja rupean laihduttamaan kilpaa sun kilojen kanssa. Olet todella motivoiva :) T. Kesäjojo 79kg!!

  • Ainakin mun kengät ja laukku hehkuu ihan valkoisina :D Ihmeellinen valo!Mahtavaa, kilpasisko!!! Pari kiloa sinne tänne, kisa pystyyn vaan :D Kerrohan välillä miten menee ;) Tsemppiä sinne!!

 13. Hienoa! Oon kade noista käsivarsista!! Mutta kerrassaan motivoivia kuvia – toivon, että joidenkin kuukausien päästä voin omaan blogiinikin laittaa kuvia yhtä onnistuneista saavutuksista!Keep up the good work!

  • Ai mun löllyköistä?! :D Mitä ihmettä :) Ehkä siellä kaiken nahan ja rasvan alla on jotain mistä voi olla kateellinenkin mutta tosi vähän vielä! Ihana kehu ;) <3Intoa sinne! =)

 14. Vielä palasin kyselemään…pari mieltä askarruttavaa juttua, mitkä itsellä on niitä kompastuskiviä kurinalaisessa elämässä.1) juotko ollenkaan alkoholia? Varmaankin kosteat baari-illat ovat jääneet ja imetätkin, mutta miten esim. Saran häät, etelän reissut tai ihan illanistujaiset, otatko yhtäkään lasillista?2) nyt olet kotona lasten kanssa, mutta jos kuvittelet itsesi mun työelämän tilanteisiin, joihin joudun vähintään muutaman kerran kuussa, miten toimisit: juhlatilaisuus pienessä 10-15 hengen neuvotteluhuoneessa, jossa toisinaan nostetaan maljat ja joka kerran kahvit ja pöydässä kiertää suolainen piirakka ja täytekakku. Siksi siis mainitsin myös tilan, ei siis ole noutopöytätilanne vaan kakku todella laitetaan nenän eteen ja jokaisen oletetaan ottavan ja ojentavan seuraavalle. Mitä teet? TAI Juhlatilaisuus, jossa erittäin hyvä ruoka+jälkiruoat kahveineen noutopöydästä – mikään tarjottavista ei oikein kuulu laihduttajan/painontarkkailijan ym. ruokavalioon. Toisinaan myös viinit, konjakit ym. Mitä teet? 3) Kylään tulee viikonlopuksi hyvä ystäväperhe tai te menette kylään. Kun kerran on viikonloppu, lapsilla on karkkipäivä, aikuisetkin haluavat jotain hyvää…kenties tortilloja, pizzaa, viiniä, sipsejä, karkkia…laitatko sitkeästi omat ruoat vai syötkö mitä on tarjolla? Pysytkö kohtuudessa? Käsi palaa niin helposti karkkikulhoon kun on kerran sinne mennyt…Nämä ovat itselle ne kinkkisimmät tilanteet, ja toisinaan näitä kaikkia tulee useampia kuussa vastaan, joten ei todellakaan voi ajatella että tämän kerran. Enkä halua itse tehdä suurta numeroa laihduttamisesta, varsinkin kun joissakin tilanteissa on usein minua paljon isompia ihmisiä, jotka huutavat isoon ääneen mistä sinäkin laihdutat!!! Miten siis itse toimisit tai antaisit vinkiksi? Ja toki muiltakin kommentit tervetulleita! Selätetään nämä ja muut vastaavat tilanteet yhdessä!T

  • 1. En ole mikään absolutisti ja jos en ole raskaana/imetä käytän jonkun verran alkoholia. Saran häistä kurvasin autolla imettämään vielä puoli 9 illalla ja kun ajoin takaisin niin jätin auton ja otin muutaman lasillisen loppuiltana. Kovin vähäistä on alkoholin käyttö siis nyt. Mutta juon joskus ruoan kanssa punaviiniä, esim. lomalla ja hyvän ruoan kanssa kotonakin. Mutta ”tavallisesti” käyn myös ihan baarireissullakin muutaman kerran vuodessa ;)2. Nää on vaikeita mutta kuvittelisin, että ottaisin itse tarjottavaa noissa kokoustilanteissa. Ottaisin pienen palan, enkä santsaisi lisää. Kukaan ei kiinnitä huomiota jos ottaa ohuen palan tai vaikka jättää lautaselle osan kun ottaa muiden mukana. Myöskin se, että jos urheilee ja syö muuten kurinalaisesti niin ei niillä ole niin paljon merkitystä jos on vain muutama kerta kuukaudessa. Tietysti kisadieetit erikseen ja silloin kieltäytyisin kohteliaasti.3. Oon koittanut ympäröidä itseni sellaisilla ystävillä jotka kannustavat mua mun tavoitteessa. Toiseksi olen julistanut ihan koko ystäväpiirille että laihdutan ja teen sitä julkisesti (kaikki tietävät blogista jne.) joten saan aina ”erikoiskohtelua” että Erica tulee -tehdään hedelmäsalaatti tms. Oon myös ihan juhlissa lämmittänyt (vieraiden luona) mikrossa oman sapuskan ja syönyt hiljaa keittiössä, enkä ottanut kakkua kuten muut, join vain kahvin. Silloin emäntä tarjosi minulle tuoreita marjoja pelkästään, aivan ihanan huomaavaista!! Saran lasten synttäreillä maistoin ihan pienen palan kakkua, enkä enempää. Pysyn siis kohtuudessa :) Ne on niitä arjen valintoja sillä juhlia voi olla todella usein!Ymmärrän etten halua tehdä suurta numeroa mutta sitä se joskus vaatii. Voi olla, että moni kritisoi siksi kun heille tulee paha mieli jos itseään hoikempi ei syö. Se voi olla kurjaa mutta sille ei oikein voi mitään. Ei silti kannata syödä muiden mieliksi! Ne ystävät jotka eivät ymmärrä eivät niin hyviä ystäviä olekaan ja sukulaiset nyt aina moralisoivat :D Mullekin kelpaisi muiden vinkit! ;) Anyone?

  • Kiitos vastauksesta ja vinkeistä! Toi on ihan totta, ettei kannata syödä muiden mieliksi ja tosiaan sukulaiset aina moralisoi ;) Vaikeammaksi koen työelämän tilanteet, mutta yritän pysyä tuossa otan vain pienen palan-systeemissä. Ystävien kanssa se on ehkä se oma pää, joka pistää eniten vastaan ;) Siis sitä ajattelee helposti että no tämän kerran nyt herkutellaan, kun pitkästä aikaa nähdään enkä osaa pysyä kohtuudessa. Mun laihduttavalla ystävällä oli kerran illanistujaisissa oma pieni n. 100g karkkipussi mukana, eikä ottanut mitään muuta (toki ruuan söi). Sekin on siis yksi vaihtoehto, että ottaa itselleen valmiiksi pakatun herkun mukaan ja syö VAIN sen. Tai sitten niin, että ottaa pienelle lautaselle kerralla pöydästä joitakin herkkuja, eikä ota lisää vaikka kuinka tekis mieli! Sen verran oon itsestäni oppinut, että parasta olis kun ei ottais mitään, muuten homma karkaa…Ja se alkoholihan on sitten oma lukunsa…alkoholi itsessään sisältää liikaa kaloreita, ja kun ottaa sen pari lasia liikaa, elämä on mukavaa eikä herkuissa nyt oikeastaan niin paljon kaloreita ole, ei se haittaa jos tänään syö mitä sattuu…siitä se lähtee ja pieleen menee myös seuraava päivä! =DOnko kellään muulla vielä vinkkejä näihin työelämän ja vapaa-ajan sudenkuoppiin?T

 15. tää on kumma juttu , et vaik en edes tunne sua niin oon tosi iloinen sun puolesta että sulla sujuu hyvin ja susta näkee miten iloinen ja onnellinen oot saavutuksistasi. aivan huimat erot kuvissa. jatka vaan samaan malliin ja kohta se fitnestyttö sua jo katsoo takaisin peilistä.

 16. Onnittelut täältäkin hienosta suorituksesta jo tähän asti! Semmoinen hassu kysymys, että miten teet nuo kollaasit; onko Bloggerissa joku työkalu niihin?

 17. Onnittelut, huikea teko! Ero on valtava, ja katsoppa vielä leuan alle. Kasvosikin ovat kaunistuneet entisestään!

 18. Ero on aivan valtava, paljon onnea jo tähänastisista saavutuksistasi! Hyvinvointi näkyy kehossa ja kasvoissa. Mahtavaa, jatka samaa rataa! Eikös tuo tavoitepainokin jo siinnä horisontissakin?Itsehän lähinnä hienosäädän kiinteyttä ja painoa, mutta kävin reilu viikko sitten tarkistamssa taas mitä Inbody kertoi kehonkoostumuksesta. Ei katastrofia, mutta kyllä loma näkyi tuloksissa. Ihan odotetusti.| mustikkasmoothie.blogspot.com |

  • Miten sitä itse aina miettii sitä loppupuoliskoa, että kun vielä sieltä ja tuolta lähtis jne. :) On niin ihana saada teidän kannustusta!

 19. voi että kun pystyt olemaan noin kaunis! vieläkin oon sitä mieltä, tainnu kommentoida joskus aiemminkin saman ;)

 20. Saat olla kyllä ylpeä miehestäs ko se suostuu oleen lasten kans :)Pääset itte johonki muualleki ko vain lasten kans reissuun… EHKÄ se päivävielä koittaa tääläki. JA siihen asti yritän vain säädellä ruokaa ja liikumista siihen nähen mikä on mahollista!Takana viikko ja paino -3kg

  • En oikein ymmärrä miksi ei suostuisi, onko sellaisiakin miehiä? Siis jos vaan ovat kotona (eikä vaikka ylitöissä pitkälle iltaan) etteivät päästäisi vaimoa hetkeksi treenaamaan. Todella kurjaa jos joillain on niin :/Mä oikein uhosin tammikuussa, että päästätkö sitten mut treenaamaan kun aloitan dieetin niin vastaus oli, että oot saanut aina mennä, että ei se jää siitä kiinni! Pyritään siihen, että molemmat pääsevät treenaan kerran päivässä :) Aina se ei onnistu mutta usein kyllä. Ja ihan totta, oon todella ylpeä miehestä siinä suhteessa ja toivottavasti se myös minusta :) Liikkuvat vanhemmat on kaikkien etu :) Vaikka lapsiperheessä aika on usein kortilla ;)Hirmu hieno viikkotulos!!! Jei! Siitä se lähtee, vau! :) Ja nyt sanot miehelle, että 45minuuttia illassa mammalle aikaa ja meet vaikka radio taskussa sauvakävelemään. Yksin on ihanaa <3 Sit jaksaa lastenkin kanssa! Tsemppiä!

 21. Sä oot huikee tyyppi!! Täällä blogimaailman pinnallisessa ja karussa maailmassa on yks normaali äiti, normaaleissa vaatteissa ja normaaleissa jutuissa :) ihanaa, virkistävää ja sun blogi on mun lemppari!Plus että teet hienoa duunia treenaamalla ja kannustat mua mun omassa tavoitteessa joka on saada lisää lihasta ja läskiä pois! Keep up the good work! Me kannustetaan sua :)Terttu-Maaria

  • Ihanaa palautetta! <3 Ja hahhah mitä tuohon blogimaailmaan tulee, tää on ihan oma juttunsa :D *kiillottaa sädekehäänsä* ;)Tsemppiä sulle kans muskelien metsästykseen! Just hyvä homma! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta