Kosketuksissa luontoon

Eilinen lenkki koirien kanssa ei auttanut yhtään mun omankodin kaipuuseen. Oon kasvanut meren äärellä jykevässä omakotitalossa ja merenläheisyys on ehdoton ehto mun asumiselle. Nykyisestä kerrostaloasunnostamme ei ole merinäköalaa mutta ranta on muutaman minuutin päässä. Lenkkeilemme päivittäin merellisissä maisemissa mutta silti mun sydän kaipaa johonkin muualle. En vain tiedä minne. Ehkä kyse on ainoastaan asumismuodosta, kukapa ei haluaisi omakotitaloa meren ääreltä, läheltä kaupunkia.

Antton pohtii elämää…

Rakastan luonnossa liikkumista ja voisin sanoa, että ulkoilu on mun lempiharrastukseni kaikista. Mietimme kovasti onko meidän perheen paikka täällä vai jossain kauempana jossa saataisiin neliöille enemmän vastinetta. Laajasalo on kaunista kaakkois-Helsinkiä jossa meri-ilma tuntuu keuhkoissa. Vielä kun olisi tämän kerrostalon sijaan punainen tupa ja perunamaa…

Anna

4 vastausta artikkeliin “Kosketuksissa luontoon”

  1. Olipa kivoja kuvia :) Oon ite asunut aikoinaan Laajikassa ja kyllä se oli paras paikka Hesassa asua, mutta siltikään en enää sinne palaisi. Kiva oli kyllä fiilistellä ja katsella sun kuvia ja muistella kun ite tarpoi noita samoja lenkkipolkuja aikoinaan :)

  2. Ihania maisemakuvia! Osittain tutut paikat, käyn salilla Herttoniemessä ja haaveilen joskus isona muuttavani Herttoniemenrantaan :) Hesa on ihmisläheinen kaupunki monine puistoineen ja rantoineen, kaikkien kaupunkilaisten ei tarvitse änkeytyä siihen yhteen Central Parkiin :DAurinkoisin terkuinMertsi

    • Kiva kun tykkäsit :) Täällä on kyllä kauniit maisemat, metsää, kallioisia rantoja ja pieniä polkuja. Mutta on näitä muuallakin (Helsingissä) :) Täällä on paljon kauniita paikkoja. Etuovessa menee tunteja… :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta