Soutaa huopaa

Nyt tuntuu, että mun dieetti on paljon puhetta ja vähän äksöniä kun paino nousi taas. Hyvin odotettua olikin, sillä lauantain ja sunnuntain vapaampi ruokailu vei samantien toiveet hyvästä viikkopudotuksesta. Päälle vielä tiistain karkkipussi ja tässä on tulos +400g (paino 77,9kg). Sinänsä tulos ei ole mikään maailmanloppu, mutta kyllähän se kyrsii sillä yritän olla elävä esikuva siitä, että mammakilot lähtee ja tulosta tulee…

eilinen voimajuoma: mansikka-nektariinirahka
eilisen välipalaa

Todellisuudessa koko painonpudotus polkee paikallaan. Motivaatio on hetkittäin aivan huikea ja silmänräpäyksessä olen Pågen minikorvapuustipussilla! Mitä mulle oikein on tapahtumassa? Toivottavasti merkit eivät ole sitä, että mitä lähemmäs pääsee tavoitetta niin antaa itselleen oikeutuksen herkkuihin ja askel askeleelta ollaan palaamassa takaisin vanhoihin tapoihin… Joka tapauksessa mun toiminta tuntuu todella ristiriitaiselta, enkä millään meinaa saada otetta. Missä ihmeessä se mun hyvä tasainen tahti on?

tämän aamun kaurapuuro

Viime viikon menot tuntuvat ihan turhalta selittelyltä, sillä ruokailuissa pysyminen pitäisi onnistua myös kiireessä. En ole tehnyt tarvittavia esivalmisteluja huolellisesti ja siksi kitaan on päätynyt milloin leipiä ja millon bageleitä. Tämän viikon toiveenani onkin, että onnistuisin paremmin ruokailujen suunnittelussa sillä silloin toteutuskin on lastenleikkiä. Salitreeneissä en oo edelleenkään päässyt mun viikkotavoitteeseen eli 4krt/vko vaikka treenikerrat ovatkin keväästä paljon lisääntyneet.

Saran häistä saatu jättimäinen ja superkaunis kukka-asetelma pääsee
joka kuvaan. Kuvassa välipalahera.
naudanpaistijauhelihaa, valkosipulia ja persiljaa

med sallad och olivolja

Päivän lenkki koirien kanssa antoi taas aikaa pohtia asioita ja mietin, että laitan siitä vielä oman postauksen. Näpsin paljon Helsingin luontokuvia tästä meidän nurkilta :) Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! Lähtikös jotkut Fitfarmin Superdieettiin..? Itse kaipailisin siitä eniten yhteistä keskustelufoorumia vaikka en ohjelmia tarvitsekaan. Siellä ois niin hyvä notkua motivaatiota saamassa!

Anna

32 vastausta artikkeliin “Soutaa huopaa”

 1. Miulla myös tällä viikolla tai no jo perjantaista alkaen on ollut todella ristiriitaisia fiiliksiä. Olen syönyt hyvin, mutta myös ahminut kaikenlaista mitä ikinä eteen on tullut :O Tuntuu kuin olisi jotenkin herkempi ratkeamaan vanhoihin kaavoihin, pelottaa toisaalta ja että toivottavasti niin ei käy :)

  • Mikähän tässä nyt on? Pääasiassa menee hyvin mutta sit tulee just yhtäkkiä napattua suuhun jotain :D Koitetaas yhdessä tsemppaa :))

 2. Veit kuule sanat suustani. Viimeisen viikon aikana on kadonnut täälläkin ote syömisistä vaikka lenkillä on tullutkin käytyä ahkeraan. Ensin kun ottaa sokerittoman karkin niin hetken päästä huomaa syövänsä pakastimesta lasten jäätelöt ja perään mustikkapiirakkaa. Ei kai se auta kuin taas vaan päättää, että hitto vie nyt ei lipsuta. Kun alkuun taas pääsee niin hetken aikaa yleensä on ainakin helppoa.Sulla on ollut menneellä viikolla syytäkin juhlia, joten älä pode huonoa omatuntoa. Toi +400g on tosiaan vielä pientä. Mulla nousee aina 1.5kg juhlimisen jälkeen paino. :( Olit muuten häissä todella kaunis. Aivan ihana kampaus. <3 Mulla on painonpudotuksen lisäksi tavoitteena kasvattaa pitkät hiuksetkin. Tahdon ja tollaset kuin sulla. Aivan ihanat. :) Mä meinasin osallistua superdiettiin, mutta jutta neuvoi blogissaan osallistumaan liteen ja siinä shape in(?) ryhmään, koska juoksen 3 juoksulenkkiä viikossa ja tähtäimessä puolikas 22.9. Etkö sä ollut litessä? Oliko se just toi ryhmä? Jos oli niin ootko kirjoittanut siitä enemmän jossain? Tsemppiä!

  • Nyt vaan päätetään :D Ei herkkuja tällä viikolla! ;)Kiitos kampauskehuista, se oli kyllä kaunis. Oon itsekin kasvattanut hiuksia tämän vuoden, se oli mun uuden vuoden lupaus :D Hyvin on tullut pituutta taas, oon tosin aina ollut pitkähiuksinen mutta välillä leikkaan olkapäiden alle.Oon ollut alkutalvella litessä ja ne ovat nyt uudistaneet sitä. Silloin keskimmäisen ryhmän nimi oli ylläpitäjät joten niissä voi olla tehty jotain muutoksia :) 5,7kg lähti tuossakin ryhmässä! Selaat vaan tuon painotaulukon mukaisia tekstejä jolloin on ollut mun lite-aika niin siellä on jotain. Ehkä myös gfg/gofatgo tunnisteen alla on jotain.http://toobigtobeme.blogspot.fi/2012/04/yhteenvetoa-litesta-ja-vapputunnelmia.html

 3. mielestäni sulla menee kyl ihan hyvin vakka välillä tulee herkuttelupäiviä. Kiva kun laitat noita ruokakuvia, motivoi jatkamaan.mulla meni viikkopunnitus vielä huonommin + 1 kiloa!! ja minäkun liikuin paljon viime viikol..harmittaa..

  • No voi hitsi, ei silti kannata masentua. Se on laihdutuksen pahin vihollinen! Koittaa vaan unohtaa sen ja jatkaa niin ei voi tietää et ens viikolla pudotus onkin vaikka -1,5kg!! Niin se menee :) Tsemppiä!!

 4. Hei, kyllä se siitä! Otetaan viime viikonloppu tankkauspäivinä ;)Mulla meni tänään niin kuin olin suunnitellut, paljon liikuntaa ja iltapalaraejuusto vielä syömättä, juuri söin ihanan ison tonnikalasalaatin.Rullaluistelin ja keskikehotreeni päälle. Punnitus jostain syystä aina unohtuu multa..Jos sitten vaikka ensi maanantaina muistaisin. Ilmoittauduin myös juoksukouluun :DPää pystyyn ja eteenpäin kohti tavoitetta! EnergiahalauksinMertsi

  • Ihana oot <3 Sovitaan niin :)Eilen meni jo paremmin joten ehkä tää tästä jatkuu! Kiva kun oot innostunut juoksusta, kuulostaa hyvältä! Energiaa sinnekin! ;)

 5. Tota on vissiin ilmassa.. Itselläkin vähän ristitiitainen viikko takana mutta jotain olen kuitenkin oppinut eli ihan läskiksi en ole lyönyt ja heittänyt samoin tein hanskoja tiskiin. Nyt kun sulla on treeni/valmennussuhde takataskussa niin ootko miettinyt että ristiriitaiset fiilikset voisivat johtua osittain siitä? Tarkoitan tällä sitä että sun projektis on nyt astetta vakavampi. Löysin nimittäin itseni tilanteesta että olen tehnyt päätöksen, että syyskuun alussa tehot lisääntyy ja pikkuriikkinen panique meinaa nostaa päätään.. Mitä mä oikein kuvittelen, minäkö liikkuisin tehokkaasti ja tavoitteellisesti? Tuo päänuppi on meikäläisellä välillä niin veikeä kapistus että ei tiedä itkisikö vai nauraisiko :)Mukavaa viikkoa sulle :)

  • Puuh, jotain tuon suuntaistakin voi pääkoppa kehittää. Ehkä uudet tuulet toivat vähän liikaa paineita ja huomaan suoriutuvani ”fitness-ohjelmista” yllättävän surkeasti! Tahtoa on mutta se ei kyllä näy 110% panostuksena, sillä muutenhan tekisin kaikki treenit ja enemmänkin. Muutos ylipainoisesta sohvaperunasta tavoitteellisesti treenaavaksi ei onnistu aivan sormia napsauttamalla vaan se on vaikeaa..:(Mutta tsemppiä Katsukoo, kyllä sä pystyt laittamaan uuden vaihteen silmään! ;) Ja ihanaa viikko sinnekin :)

 6. Suunta on hei Erica alaspäin kuitenkin koko ajan! Oon ite aiemminkin pudottanu painoa ja jossain vaiheessa tulee sit sellanen kausi että hitaammin tippuu. Siulla on mahtava pudotus takana ja joskus pitää noita herkkuhetkiäkin sallia itselleen :) Mä en taida superdiettiin enää jaksaa lähteä, mulle kun noi tiukan tiukat listat ei oikee sovi =P

  • Ihan totta että kausia tulee, sitä vaan soimaa itseään sit joka suupalasta kun painokin junnaa. Mutta koitan pysyä positiivisena, kohta ollaan jo loppusuoralla :) Jihuu!

 7. Sinnehän se pyllöröin minäkin mukaan :) Oon ihan into pinkeenä kyllä ja suorastaan ahmin noita keskustelufoorumeita. Sain tuolla GFG-dietillä omatoimisesti pois 4,5 kg/kk. Nyt opetellaan sitten elämään noiden lisäravinteiden kanssa, uutta ja ihmeellistä :) Mä en saa kirveelläkään sitä palkkaria alas..On niin kovin öklöesanssista, tuntuu enemmänkin rankkarilta treenin jälkeen.

  • Hyvä hyvä! Ja kilot karisee :) Siinä on kyllä lisäravinteita! En tiedä mitä palkkaria siinä on nyt, voisithan kokeilla jonkun toisen merkin/maun joka vastaa samaa tuotetta jos et millään saa alas. Mutta niihin myös tottuu aika nopeasti jos sinnillä juo :D

 8. Moi!Sulla on kyllä mennyt tosi hyvin syömisten suhteen ja tämän päivän kuvien perusteella sama hyvä linja jatkuu! Kun taas mulla on mennyt usein koko viikko ihan mönkään ja ei voi haaveilla edes laihtumisesta.Mutta nyt, minä liityin Superdiettiin! Jo se, että maksoin siitä 49e, mikä tosin ei ole hirmuisesti, saa minulle olon, että pakkohan tässä on yrittää. Eka päivä ei ole mennyt ihan pilkulleen, mutta ok kuitenkin.Tsemppiä sulle! On niin kiva lukea juttujasi :)t. Manta

  • Raha on oikein hyvä motivaattori ;) Ei viitsi hukkaan heittää! Mulla toimii ihan samoin :D Tsemppiä SD:iin!

 9. Täällä on myös yks jolle on herkut maistunu :(Tuntuu että aika moni on nyt vähän höllänny ja potee siitä huonoa omaatuntoa.Mä rupeen oikeesti miettimään että ihmisillä on syysmasennusta! ;D Synkkää kun kesä alkaa olla ohi, ja sitten on menty vähän jääkaapilla käymään…? :DEn tiedä, kai näitä kausia välillä on, ja ihan normaalia. Tollasella margariinirasian suurusella painolla heität vaikka vesilintua! Aika pieni hinta kuitenkin siitä, että sait olla noin lähellä ja tukena ystävällesi häiden alla. Ja jos jossain juhlissa herkutellaan, niin se on parhaan ystävän häissä! :)Sulla on niin hyvä itsekuri että äkkiä luulis taas painon lähtevän laskuun kun vauhtiin pääset :)

  • Diagnoosi: syysmasennus. Täällähän on tosi monella samaa!Mut eiks se oo niin, et syyskuun alussa ihmiset taas tsemppaa, liittyy kuntosaleille jne. ? :) Jospa tässä ois toiveita kun syksy on uuden alkua :)Itsekuri löytyi eilen ja nyt koitan pitää hyvän vahdin koko viikon :) Tsemppiä sullekin!! Tää viikko on herkuton! Ainakin viikon osalta ;)

 10. Kylläpä kuulosti tutulta/tutuilta sinun ja muidenkin kommentit. Juuri samanmoista lipsumista on täälläkin, minulla nousi +1,5 kg ku miehen kanssa juhlistettiin elämää pizzeria+kahvilakäynnillä (lasten ollessa hoidossa, niinpä niin…). Samalta kuulosti tuo, että toisena hetkenä päättää olla ruodussa ja käsi on jo ojentumassa sinne mustikkapiirakalle/jätskeille what ever. Ei varmaan ole ihan turha pelko, että onko sitä ”toiveissa” (=kauhukuvissa) palata vanhoihin tottumuksiin koska ainakin itsellä se on aiemmin käynyt juurikin pikku hiljaa. EI, EI ja EI. Kyllä tämä taas tästä, hyvä kun pohdituttaa, silloin ollaan oikeilla raiteilla. T: Onnekas

  • Joo ei ole, ois edelleenkin ihan helppo palata vanhoihin juttuihin, tiedän sen. Toki surisin sitä mutta sen vaan työntää mielestään että ei keskitykään vartaloon ja ummistaa silmät -kun ne herkut vaan maistuu. Eli ihan hyvää on ajatustyö, kunhan se pitää myös raiteillaan :) Onneksi mulla on blogi ja teidät!!!Itsekuria siihenkin suuntaan siis ;) Nyt jätetään ne herkut muille!

 11. Mulla on ihan sama! Aina alussa mulla on motivaatio taivaissa, mutta hyvin äkkiä alkaa lipsumaan, lipsumaan lisää, kunnes ollaan taas lähes lähtöasetelmissa. Siispä aloitinkin tänään Nutrilettin valmiin 3 päivän dieetin, mulla kun motivaatio ei taida nyt muuhun riittää. Joskopa siitä jonkinlaisen kick startin kuitenkin sais, tosin ajattelin lisäksi suoda itselleni proteinipatukan treenipäivinä :) En haluais antaa periks, mutta herkut vaan välillä vie mennessään :( Eiköhän se tästä taas iloks muutu, uuteen nousuun (=laskuun)!!! :)Ps. Tosiaan kun mun motivaatio on yleensä korkealla 2 ekaa viikkoa, niin ihailen suuresti sun näinkin kauan kestänyttä motivaatiota, älä anna periksi! :)-Stella-

  • Kiitos Stella :) Iso pudotus vaatii tosiaan pitkän motivaation! Ja ylläpito myöskin sen, että opit jäävät pysyviksi ruokailutavoiksi… Tsemppiä uuteen alkuun! Nutriletit on haastavia tuon repsuilun kannalta mutta tsemppiä sinne! Siirryhän sitten ”bodyruokavalioon” niin sillä jaksaa pidempään :)

 12. Oot hyvä esimerkki että ne mammakilot kyllä karisee (ja lipsuminenhan on vaan inhimillistä :) Mulla tuli molemmista +30 kg (!!!) . Ekasta lapsesta ne kilot lähti alle vuodessa, mut sillon oli häät tulossa ja motivaatio korkealla ne pudottaa. Toisen syntymästä jäi viitisen kiloa, ja stressaamatta koitan ne pudottaa joskus :)Tsemppiä! Ps. Tykkään sun blogista,Pss. Mietin et ollaanko samassa koulussa, musta tulee kans ETM.

  • Hyvin oot sinäkin saanut pudotettua :) Ja ihana profiilikuva! :)Kiva kun tykkäät blogista! Varmasti ollaan samassa, eikai meitä muualta valmistukaan..? :) Siellä nähdään! Hih! Kovin tutulta kuulostaa elämäntilanteesi profiilista päätellen :D

  • Mun mielestä ryhmässä laihduttaminen on hauskaa ja varmasti sitä motivaatiota ainakin saa! :) Tsemppiä liteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta