Onnea Mrs. Sara

Oi miten ihana päivä eilen oli! <3 Pääsin todistamaan kun Sara liittyi rouvakerhoon eikä kyyneliltä vältytty. Luvassa ei ole siis dieettipostaus vaan jotain ihan muuta. Näitä juhlia on odotettu vuosi ja ne lunastivat kaikki odotukset! Toivottavasti pääsette tunnelmiin kuvien kautta <3

 
 
 
 
Sää oli kaunis kuin morsian ja morsian oikea suuren luokan kaunotar! Puhe meni jännityksestä ja liikutuksesta huolimatta hyvin ja ilmeisen monella muullakin kostui silmänurkka. Oli kunnia saada pitää puhe morsiusparille. Sara säteili ja heidän rakkaus tarttui muihinkin vieraisiin <3 Ilta jatkui pikkutunneille saakka ja hääpari on parhaillaan matkalla Rhodokselle Kreikkaan. Minä jään toipumaan juhlista ja miettimään että mikäs mun blogin aihe olikaan. Laihdutusruoka ei jotenkin eilisen jäljiltä oo ensimmäisenä mielessä…
Anna

38 vastausta artikkeliin “Onnea Mrs. Sara”

 1. Löysin blogisi eilen kun hain googlesta jotain ”go fat go” sanalla. Sivu kun pläjähti näytölle olin jo klikkaamassa takaisin päin koska näytöllä näkyi niin nuoren näköinen, erittäin kaunis ja hoikan näköinen nainen että oletin blogin olevan jonkun alta pari kymppisen ”teinipissiksen” ;) (siis hyvällä tavalla) kunnes luin jonkun jutun missä mainitsit että imetät tms.Siinäpä se ilta sitten menikin kun luin koko blogisi tähän asti lävitse ja koukkuun jäin :DEnsinnäkin, oot tehnyt tähän asti jo ihan mielettömän hienon suorituksen painon suhteen ja voi kuinka positiivisen ja iloisen kuvan susta saa :)Harmikseni löysin blogisi vähän liian myöhään, olen koko kevään ja kesän punninnut vaihtoehtoja lopetanko imetyksen ja rupean gfg:lle vai jatkanko imetystä ja herkkujen syömistä(olen ”kaikki tai ei mitään ihminen”). Kuopus tosin täytti jo vuoden heinäkuussa että hyvän tovin olin jo imettänyt mutta olisin halunnut jatkaa sitä edelleen ja samalla olla gfg:lla mutta jostain olin saanut päähäni v. 2010 kun edellisen kerran sillä olin että sen aikana ei saa imettää niin nyt ”vauveli” on ollut ilman tissiä kohta viikon :( ja maidontulo näin ollen jo ihan minimissä :( Oon luullut että jos imetän niin en voisi ottaa mitään lisäravinteita, dietmixiä yms. Ilmeisesti imettävä henkilö syö ne miesten ruokamäärät vai kuinka? Tosin, mulle tekee tiukkaa nää naistenkin määrät joten en olisi mitenkään saanut syötyä miesten määriä :(No mutta turha sitä enään on itkeä, lapsi on selvinnyt hyvin(paremmin kuin äiti :D ) imetyksen lopetuksesta ja äiti toivottavasti kohta hieman hoikempi ja kiinteämpi ;)Kiitoksia kivasta blogista!!Ai niin, mistä oot tilannut noita iiiiiihania a&f:n vaatteita?? :)

  • Kiva kun löysit tänne ja kommentoit :)Pitäisköhän mun vaihtaa jo tuo bannerikuva :D Joku jossa näkyis jo silmäryppyjä sen verran että tajuaa että tää on (3kk kuluttua) 3-kymppisen naisen blogi ;) Hah!Meillähän on samanikäiset ”vauvelit” sitten :) GFG on sen verran tiukka, että imettäville suositellaan miesten ruokamääriä jos mielii mukaan. Samalla kannattaa kuunnella kehoaan ja tarkkailla maidontuotantoa ja mennä myös sen mukaan. Pitkälle imetit niin ei kannata surkutella, hieno suoritus! :)Oon ostanut A&F: vaatteita sekä Madridin myymälästä, että niiden omilta nettisivuilta. Jos tilaa UK:sta ei mee tulleja ja vaatteet on hieman kalliimpia. Jenkeistä saa edullisempia mutta niistä pitää maksaa verot. Molemmat toimii, ehkä UK:sta on helpompi tilata ja tulee nopeaa! :)http://www.abercrombie-shop.uk.com/Tsemppiä projektiisi!! :) Siitä se lähtee!

 2. Aivan syötävän suloinen olit (olet) ja morsian tosi kaunis. Ihan herkistyy itsekin ;)Ei täälläkään ole laihdutus ekana mielessä, 2 päivää juhlittu synttäreitä ja tänään illalla kun pääsen Bodyattack tunnilta, mennään vielä mieheni kanssa syömään thairavintolaan. Äsken meni suklaakakun jämät, voi noloa….Ostin uuden KGlehden, siellä hyviä juttuja mm.jos repsahdus tapahtuu ja huippu-urheilijoiden tehotreeni-ja ruokavalioesimerkki kun pitää päästä nopeasti vauhtiin.Onneksi olen paljon liikkunut, mutta kalorit vain mennyt joka päivä reilusti yli 2000 :(, mikä hidastaa painon putoamista. Mutta mutta, huomenna uusi arki rahkoineen ja hiutaleineen, joten mieli ylös ja paino alas :DSadeterkuin Mertsi

  • Joo ihan maassa minäkin näiden syömisten suhteen mutta onneksi huomenna on uusi viikko ja uudet rahkat ;) Tsemppiä meille ens viikoon :)

 3. Voi että, ihana kampaus sulla! Ja morsian ihanan kauniina. Kakkukin aivan täydellinen! Voisin jatkaa kehumislistaa vaikka kuinka kauan. Kaikki vaikuttaa kuvien perusteella niin täydellisen ihanalta!:)Aiemmin en ole blogiisi vissiin kommentoinut, mutta ahkerasti seurannut! Sulla on niin ihanan positiivinen ja samalla realistinen näkökulma elämäntapamuutokseen! Go girl!!Mullakin menossa elämäntapaprokkis päällä. Voit kurkata jos kiinnostaapi. :) kilot-kuriin.blogspot.com

  • Ihana Mokkis :) Häät oli kyllä kauniit ja onnistuneet :)Oon kurkkaillut sun blogiin, hyvältä näyttää! Tsemppiä :)

 4. Häikäisevän upeita naisia ja mielettömän kaunis Sara-rouva! Sun lookki on ihanan raikas (ryöstöviljelen lettikikkarakampausta taatusti joskus omaankin päähän, hih!) Kivaa että ilmat oli kohdillaan juhlapäivänä ja miten hienoa, että puheestakin selvittiin. Ne on aina niin liikuttavia…<3 Nyt voikin sitten vaalia ihania muistoja upeasta päivästä. ;)-Tuua-

  • Ryöstä pois! ;) Mun idea oli ”Troijan Helena” puvusta inspiroituneena ja kampaaja onnistui täydellisesti. Sara on niin säteilevä että! <3 Toivottavasti päivä oli myös herran ja rouvan mieleen :)

 5. Aivan ihana tukka oli sulla ja ihanat bileet! Kaasot molemmat niin nätteinä ja pidit niin kauniin puheen Saralle. Kiitos siis kaasoillekin eilisestä (:-Ria

  • Oli kyllä mahtavat bilee! Kiitos kuuluu kaikille teille vieraille jotka teitte Saran Ja Herran päivästä ikimuistoisen <3 Ihana olet itse Ria! :)

 6. Teillä on ollut aivan ihanan kauniit häät. Olet todella kaunis kaaso. Ja morsian myös erittäin kaunis ja mikä parasta ilmakin teitä on suosinut!Olette kyllä aivan ihanat ystävättäret <3

  • Jotenkin tuntuu, että sitä on vaan saanut niin paljon siunausta osakseen! Perhe ja ystävät ovat elämän onni! <3 Kiitos ihanasta kommentista!

 7. Viitsisitkös kirjoittaa juoksemisesta? Olen ymmärtänyt, että sitä välillä ainakin harrastat. Itseä kiinnostaisi kanssa aloittaa juokseminen, mutta en tunnu pääsevän alkuun. Juoksitko aluksi vain pieniä pätkiä kerrallaan vai niin pitkään kuin jaksoit vai miten?Oot ollu nättinä :)

  • Mä mietin, juoksen sen verran vähän etten tiedä mitä kirjoittaisin :D Juoksen enemmän tyylillä niin pitkään kun jaksan. Jaksan juosta aika hyvin, oisko salibandyssa kehittynyt peruskestävyys. Tunti menee ihan hyvin jos vaan menen omaa tahtia niin en ole sillain kovemmin kasvatellut juoksukuntoa. Tosin kilometrejä ei kerry varmaan mun vauhdilla hirmuista määrää ;)Kiitos :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta