Jännittää jo!

Olin Saran ja Monnan kanssa lounastreffeillä tänään. Nyt alkaa olemaan jo jännät paikat, sillä Saran häät on lauantaina! Juteltiin paljon siis niistä ja vähän myös bloggailusta, sillä kirjotetaan kaikki blogeja -jonka varmasti tiesitte jo :D Kivaa oli höpötellä yhdessä ja purkaa paineita. Mua ainakin jännittää myös tuleva kaason tehtävä ja lupaamani puhe A-P-U-A ;) Vaikka oon kirjallisesti lahjakas ja verbaalinen tyyppi niin pelkään, että kukaan ei saa mun puheesta mitään selvää kun pillitän heti alusta lähtien!

Alla mun outfit of the day:
paita: GinaTricot
shortsit: H&M
kengät: Vagabond
 

Mun lautaselle eksyi kinkku-bagel ja ostin kylkeen side-salaatin jonka päälle lorautin oliiviöljyä, ettei jäis kasvikset vallan pois. Nuo bagelit on niin mun herkkua! Muistan että vuoden alussa pohdin ihan oikeasti, että haluanko alkaa dieetille jos enää koskaan voi syödä bageleitä :D Esim. Arnoldsissa on aikamoisia :) Onneksi tulin järkiini ja mietin, että elämässä täytyy olla muitakin nautinnonlähteitä kuin herkkuruoat eivätkä ne poissulje toisiaan jos syö pääasiallisesti terveellistä ruokaa. Toki dieetillä täytyy muistaa jäädä kaloreissa miinukselle.

 

Monna oli muuttunut taas blondiksi ja se väri sopii hänelle kyllä todella hyvin! Mulla on muutamia tummia ja vaaleita raitoja ilmestynyt illalla Erican kotisalongissa, kun en ole päässyt aikoihin mun luottokampaajalle Ouluun. Voihan folio mitä puuhaa mutta tuntien väkerrys toi onnistuneen tuloksen, eikä mun tyvikasvu erotu enää niin paljon. Olin saanut idean lähteä tummentamaan hiusten väriä enemmän maantien suuntaan niin en halunnut vetää kokoblondiksi juurta. Lauantain luxusta on ensin kampaaja ja sitten meikki -siksi nipistin värjäyskuluista. Kokemattomalle en kuitenkaan hommaa suosittele! Se on yllättävän vaikeaa.

Toivottavasti sain peittoon myös sen yhden harmaan hiuksen joka on tullut mun (taas kerran) tiukasta mekosta :D Mulla piti olla aikaa laihtua mun kaasonmekkoon sopivaksi mutta taas on vyötärön kohdalta milleistä kiinni istuuko kauniisti vai pullahtaako kapeimman kohdan alapuolelle makkaraa. Loppupäivä on mennyt siis niinkin terveellisesti kuin pihvillä, kasviksilla, yhdellä heralla ja maitorahkalla. Huomiselta jätän hiilareita myöskin vähemmälle niin saan sillä vyötärölle yhden miinussentin keveästi! Kaikki keinot käyttöön ;)

ps. EIKÄ, 299 lukijaa! Tervetuloa uusille ja halit vanhoille! Ootta ihan mahottomia! <3

Anna

21 vastausta artikkeliin “Jännittää jo!”

 1. Oi miten ihana tuo kaason mekko!! <3 Ja hyvin onnistui Erican kotisalongissa noi raidat!! pus <3 Ja tsemppiä vielä puheeseen!! Paljon haleja!

  • Kiitos murunen! Mä koitan pärjätä! Sä selvisit mun häissä laulamisesta joten mun pitäis selvitä tästä :)

 2. Tää on ihan mielettömän inspiroiva blogi! Täältä saa aina kunnon motivaatioruiskeen ja tsempin itsellekkin jatkaa eteenpäin :)

 3. Nyt mä kerrankin kommentoin jotakin! Kiitos motivoivasta blogista! Olen vuoden vaihteesta tiputtanut 15 kiloa ja aina kun motivaatio on ollut kadoksissa käyn lukemassa uusimmat tekstisi. Tai no, säännöllisesti käyn katsomassa mitä olet kirjoittanut, ehdottamasti paras blogi jota seuraan! GFG on oman painonpudotukseni kulmakivi, joten Jutan inspiroimana mennään täällä. Rahkoihin aina palataan, jos välillä on lipsunut. Jatka omaan upeaan vauhtisiisi! Ja salli niitä repsahduksia välillä, niin jaksat eteenpäin ja kuten itse huomaat, niistä huolimatta painosi tippuu koko ajan! Näytät todella upealta!Ihanaa, kun jaksat kirjoittaa! Mukavia häitä teille, pitäkäähän hauskaa! Mekko näyttää muuten tosi kauniilta!Hanna

  • Hyvä Hanna, sullakin menee lujaa painonpudotuksen suhteen!Kiitos mukavasta kommentista, todella kivasti kirjoitit! Mä jatkan täällä ;) Tsemppiä sullekin!

 4. Ihanat tytöt ja aivan upee kaasonmekko! <3 Kyllä se varmasti näyttää lauantaina hyvältä, vielä kun ne pienetkin hiilaripöhöt rutistat. Varmasti sädehdit lauantaina!P.S Multa lähteny melkein 3 kg, nyt paino 68.9 kg (vrt. että vielä reilu kk sitten se käväisi jopa 72kg!). Ekaan tavote-etappiin matkaa 4 kg! :D

  • Heippa kaunokainen!Kiva kun tykkäät postauksista :) Näytät niin kauniilta ja hoikalta kuvissa mutta tsemppiä projektiisi myös :)

 5. tosi hienot raidat. muistutit et mun pitää kans kohta laittaa uutta väriä tyvikasvua peittämään.ihana tuo leninki, toivotan onnea huomiseksi.

  • Kiitos vain! Nyt unille ja aamu on jo lähellä, ihanaa päästä juhlimaan! Näitä häitä on vuosi odotettu :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta