Nälkä kasvaa syödessä

Hmm… ensimmäinen kuva kaipaa ehkä selittelyjä? Mutta aloitetaan aamusta! :) Söin puuron ja iltapäivällä meillä oli menoa ja otin kiireessä mukaan automatkalle mun lounaan. Jossain tuolla kukkavihannesten seassa on myös yksi kanan rintafilepihvi paloiteltuna ja päällä oliiviöljyä. Päivällä välipalan virkaa pääsi toimittamaan Hesen burgeri-salaatti, josta jätin pekonisiivun syömättä. Välipalaksi aika reilu mutta oli kyllä hyvää! Pyörähdettiin kotona vajaa parituntinen ja pohdin kovasti lähdenkö käymään nopeasti salilla vai hoidanko väsymystä päiväunilla… Valitsin jälkimmäisen. Illalle odotti päivälliskutsu mun veljen luokse ja siellä söin siskonmakkarasoppaa, salaattia ja palan vaaleaa leipää.

 
Jotenkin nälkä kasvoi syödessä ja kun ajettiin kotiin niin tultiin Filmtownin kautta kun alkoi tekemään kauheesti mieli karkkia. Elokuva, kainalo ja pussi karkkia <3 Ensin vaan koirat lenkille ja lapset nukkumaan! Velvollisuudet pois alta! Miten mun hymy näyttää jo ihan siltä että odotan niitä karkkeja? ;)
 

Ostan irtokarkkia aika harvoin, ehkä muutaman kerran vuodessa leffan seuraksi. Silti omatunto kolkutteli sen verran, että söin vielä ensin mun tavallisen rahkailtapalan. Just kun edelliseen postaukseen tuli tsemppiviestejä niin hoidan mun mielialaa tällaisella ”hyvä ruoka, parempi mieli” -tyyppisellä metodilla. Vaan haittaako tuo, kun tänään on mennyt ihan normaalisti aamupuuro eikä masenna enää yhtään niin paljon? Ehkä välillä on hyvä vähän hölläillä jos tuntuu siltä.

 
Niin joo, karkkia söin n.100-150grammaa. Nyt kun luin Annan blogia niin onhan mulla matkaa vielä samanlaiseen kurinalaisuuteen. On kyllä todella hyvä postaus! Ois ehkä sittenkin pitänyt jättää karkit väliin…
Anna

22 vastausta artikkeliin “Nälkä kasvaa syödessä”

 1. Turha enää murehtia sitä mitä on jo tullut tehtyä.. Mieluummin keskittyy siihen, että pystyy jatkossa välttämään houkutukset :)Näytät kyllä hyvältä noissa kuvissa, missä olet lähdössä taluttamaan koiraa :)

 2. Hei siä, kiitos sinulle ja sinun blogillesi. Motivoit mua niin paljon että perustin oman blogini muutama viikko sitten ja painoakin on pudonnut jo 5,6kg ! http://morsiusmittoihin.blogspot.fi/ En usko että olisin saanu otettua itsestäni niskasta kiinni jos en lukisi blogiasi. On upeaa nähdä miten toinen äiti ihminen pystyy pudottamaan painoaan lapsista huolimatta.

  • Vautsi, hyvin oot päässyt alkuun! :) Ehdit oikein hyvin morsiusmittoihin! <3Suunnilleen samanlainen projekti meillä tuon painon ja pituudeen suhteen myös :) Tsemppiä sinnekin ja kiva kun tykkäät blogista! Ihana kuulla miten se inspiroi :)

 3. No takaisin ruotuun vaan. Ei yksi ilta kaikkea kaada onneksi.Mutta siis mitä ihmeen Fazerin irtokarkkeja? En ole ikinä nähnytkään. Candy kingit ja karkkikadut tulee joka puolella vastaan.Tsemppiä sinulle !

  • Filmtownin karkit oli tuollaisia ja paperipusseissa Fazerin mainos. Juu karkit jäi eiliseen, tänään normisapuskat ja lenkkeilyä! :)

 4. jos söit sen 100-150g niin ei ollut paha repsahdus! Sen verran varmaan kulutit jo iltalenkillä? Ja tosiaan joskus pitää höllätä :). Hyvältä näyttää, edelleen ;).

  • Ihan tosi kohtuullinen määrä, etkä kuitenkaan nälkään vetänyt namia kuten hyvin moni tekee (minä ainakin). Silloin ei edes 300g riitä ja itsesyytökset on melkoiset.

 5. Voi ei miten herkullisia karkkikuvia, nyt alkoi tehdä ihan kamalasti mieli irttareita!! :D Ja eihän tuommoinen 100g ole määrä eikä mikään, turha murehtia :)

 6. Mun on ainakin ollut sovittava itseni kanssa, että repsahduksia sattuu, niille ei voi mitään. Totaali sokerikieltäytyminen kun saa mussa aikaan ihan tärinöitä aiheuttavan himon. Mä muutenkin rakastan ruokaa niin, ettei musta olisi mihinkään tiukkoihin dietteihin, mitä äkkiseltään vilkaisin tuolta linkittämästäsi blogista :D. Mutta ihan hyvin tää projekti tällä hetkellä tuntuu menevän, 5.8. alko taas virallisesti raskauskilojen karistunut, sunnuntaina vaaka näyttä -600g ja nyt tänä aamuna uteliaisuudesta vilkaistuani jo toiset -600g sunnuntaista. Tuota vauhtia kun saisi sen tippumaan niin voisi kuvitella sieltä lähtevän jotain muutakin kuin nestettä :)

 7. Ah, mitä inhimillisyyttä :) Jos liian tiukkaa linjaa vetää, tulee se megarepsahdus jossain vaiheessa. Tässä ollaan kuitenkin kai elämäntapoja etsimässä loppuelämäksi, joten noista ihanista houkutuksista ei voi (eikä pidäkään) päästä eroon kokonaan. Tärkeintä on löytää kultainen keskitie ja kohtuus kaikessa- juuri niinkuin sinä oletkin löytänyt.Itse olen ihan pikkuhiljaa pudotellut huhtikuusta -4,5 kg, ja tarkoitus olisi lunastaa syntymäpäivälahja itselleni. Lupasin huhtikuussa synttäripäivänäni, että vuoden 2013 synttäripäivänä painan ainenkin 10 kiloa vähemmän. Näin ollen vauhtini saakin olla hidas. En stressaa ja syön herkkujakin silloin tällöin. Tykkään sun blogista hirveesti juuri siksi, että tämä on niiin aito kaikkine onnistumisineen ja repsahduksineen :)Sitten postausehdotus: Itse olen aloittelemassa punttisaliharrastusta ja olisi kiva, jos kertoisit hieman omasta saliharrastuksesta, mitkä oli aloitusfiilikset, millainen ohjelma, mistä saat motivaatiota salille lähtemiseen ja jääkö siihen hommaan koukkuun? Tykkäätkö käydä salilla, kuinka pitkiä treenejä vedät? Ja jos samalla kertoisit mitä lisäravinteita syöt ja kuinka paljon? Onko salitreeni näkynyt kunnossa/ kropassa? Eli sellainen alkubuustaus kaikille aloitteville salillakävijöille!T. Bossu

  • Ihana sana -megarepsahdus :D Joo sellaiset pyrin välttämään ja so far so good :) Kuntosalipostausta on toivottu aiemminkin niin voisin yrittää jotain kertoa siitä enemmän joku päivä! :)

 8. No jos kokonaan kieltää karkin syönnin niin överksi menee :D Joten minun mielestä tuo nyt ei ollu niin kamala asia, jos halusit vähän herkutella :) Sitäpaitsi, vuokraleffa ja irtokarkit kuuluu yhteen! Näytit niin nätiltä tuossa lenkille lähtö kuvassa että tulokset kyllä näkyy :) Tsemppiä! :)

 9. Sulla on upean hoikat jalat! Saanko kysyä, mitä kokoa farkkusi ovat? Itsellä jalat ovat juuri se paksuin kohta ja olisi ihanaa jos reiteni näyttäisivät yhtä kapeilta kun sun!

  • Kiitti! Oon todella pitkäsäärinen mittasuhteiltani mutta on mulla kokoa silti. Housut on kokoa 42-44, tuumista en tiedä. Nuo kuvan farkkuleggingsit on esim. kokoa 44 :) Seitsemänkympin alle kun pääsen niin housukoko alkaa olla (38-)40.

 10. Minusta kyllä on ihan normaalia että välillä syö mitä sattuu. Ei se päivä sinne tänne haittaa jos muuten syö hyvin ja liikkuu paljon. Tai ainakin näin yritän itselleni uskotella :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta