Väsyneitä kuulumisia

Oon ollut tavallista väsyneemmän oloinen koko viikon. Liekö loman jälkeistä masennusta ilmassa vai mitä, mutta oon varsinkin viikonlopun ollut ihan nuutunut. Lasten- kodin- ja koirienhoito vie kaiken ajan, vaikka eilen kyllä pääsin karkaamaan hetkeksi kuntosalille. Siellä tehty rinta-& käsitreeni ei kuitenkaan täyttänyt energiavarastoja, päinvastoin.

Kaiken kukkuraksi vietän tänään päivää ainoana vanhempana ja nyt on ollut kädet täynnä (etenkin tuon koirien ulkoilutuksen kanssa). Aamulla poika pakkasi repun ja odotti päättäväisenä eteisen oven edessä Kyprokselta ostetun lentokone-uimapatjan kanssa, että lähdetään uimaan! Eihän siinä muu auttanut kuin pakata omakin kassi ja lähteä uimahalliin :) Vedessä sain onneksi tilaisuuden venytellä mun kipeitä jalkoja ja ne tuntuvat nyt jo paljon paremmilta. Uinnin jälkeen suunnattiin kahvioon herkuttelemaan ja mulla oli oma hera shakerissa mukana.
 
 
 
Kotoa koukattiin koirat mukaan ja lähdettiin autolla koirapuistoon, sillä Linnea nukkui turvakaukalossa. Kyllä se vapaus on koirien mielestä elämää, vaikkakin näin pienessä mittakaavassa :)
 
 
 
 

Sitten koirat kotiin, haettiin marketista isot ruokaostokset, takaisin kotiin ruoanlaittoon ja kohta vielä lasten kanssa viemään koirat iltalenkille. Ei siis ihme, että väsyttää… Onneksi ruoka oli todella hyvää -currykermakastikkeesta napattu broilerin filepihvi, riisiä, tuorekasviksia ja päälle persiljaa. Huomenna palataan punnituksen merkeissä!

Illaksi on uusin Body-lehti ja pullo PepsiMaxia, on siis vielä jotain mitä odottaa :)

Anna

10 vastausta artikkeliin “Väsyneitä kuulumisia”

  1. Tuttu tunne että perhe-elämä vie kaiken ajan. Onneks saa välillä varastettua hetken itselleen, piristää kummasti :) Tosin sä se vaan jaksoit mennä salille puurtamaan, mä taas suuntasin ystävien kanssa ravintolaan syömään :D

  2. Välillä väsyttää, mutta sitten taas tulee niitä pirteempiä päiviä! Muuten, keksin tänään tosi hyvin protskuvälipalan, lasten hedelmäsosetta ja siihen herajauhetta, itellä banaanin makusta, ai että! <3

  3. kyllä sitä saa olla väsynyt kun tsemppaat niin ahkerasti ja perhettä hoidat siinä samalla.herkulliselta näyttää ruoka annokset, nam!

  4. Mitä heraa käytät? ja kuin paljo laitat annokseen? siksi kyselen, kun itsekin sitä pitäisi hankkia..ois hyvä välipala ja just tollee näppärästi mukana kulkeva :-) oon ite ihan pihalla noista jauheista :-) -hensku-

    • Riippuu onko välipala vai palautusjuoma mutta keskimäärin laitan 30g :) Mulla on Scitecin 100% whey protein professional heraa, postaus löytyy tuosta ”lisäravinteet” tunnisteesta ja siellä enemmän infoa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta