Hyvää ruokaa

Mä oon niin kipeä! Mulla on viimeksi ollut jalat näin kipeät joskus salibandyaikoina kun tehtiin juoksuharkkoja Raksilan mäellä: sprinttejä, loikkia ja mäkijuoksua kaveri sylissä. Lastensaannin jälkeen noin kovat treenit ovat päässet aivan unohtumaan mutta tämä kipu tuo paljon muistoja mieleen. Edes runsas vedenjuonti ja pienoinen venyttely eivät ole tilannetta pelastaneet :) Vielä kun oppisin yksin treenaamaan edes lähes yhtä kovaa!

Liuta kahden päivän ruokakuvia on kovin sekalaisessa järjestyksessä ja mun kurinalaisuus on ollut kovin vaihtelevaa. Tästä syyttäisin juuri käynnistynyttä hormonitoimintaa josta oon vähän järkyttynyt. Olin niin unohtanut nää naistenvaivat jo… Kaikki ruokahimot ja näpyt, täh?!
Ensimmäisenä on kuvat Ikean aamupalalta jota täydennettiin jakamalla purkki raejuustoa Saran kanssa. Leivät ja mehut oli muksuille.  Tämä oli siis torstaina jolloin olin myös äitini kanssa Stockmannilla kahvilla ja siellä söin aika maukkaan kanaleivän. Kotona eväät olikin arkisemmat. Punnittua pöperöä muovirasiasta, essu päällä sillä olin juuri perannut 10kg mansikoita pakkaseen -nyt alkaa olla talveksi varastot kohdillaan ;)

 
Iltapala
Välipala
Aamiainen
Aamukahvi
Lounas
 

Perjantai-iltana olin rakkaan ystäväni Annin luona kylässä ja Anni oli loihtinut meille ihanan broileri-pähkinäsalaatin! Oli niin kaunis koti ja kattaus että jäi kyllä mun pakasterasiaruoat eri kategoriaan. Hetki ilman lapsia, valmis ruokapöytä ja höpöttelyä <3 Virkistävää vaihtelua mun perinteiseen perjantaihin!

Oikein ihanaa ja maukasta viikonloppua! :)

Anna

7 vastausta artikkeliin “Hyvää ruokaa”

  1. Hihii.. Oot hengissä megatreenin jälkeen :D Mä kävin eilen illalla lukemassa noita sun ensimmäisiä postauksia (stalkkeri mikä stalkkeri..)ja kun vertaa tekstejä tämän hetkisiin niin muutos on niin huikea. Projekti on kyllä ollut kokonaisvaltainen :D Mä peilasin niitä itseeni ja oikeastaan vasta nyt o i k e a s t i tajusin mikä merkitys tällä projektilla on ollut paitsi fyysiseen niin myös henkiseen hyvinvointiin. Kiitos jälleen kerran kun toimit mun virtuaalitsempparina :D

    • Voi että sä osaat piristää! Olin ihan poikki ja nuutunut ja sit sä oot noin kultainen <3 Mahtavaa kuulla mitä ahaa-elämyksiä siellä on koettu :) Kauheesti virtuaalitsemppiä lisää! ;)

    • Ah, se oli Stockmannin kahvion leipä. Siinä oli jonkun paahtoleivän päällä marinoituja paprikoita, broilerin filettä, tuoreananasta, salaatinlehtiä ja coleslaw-salaattia. Päällä oli paahdettua sipulia ja bbq-kastiketta! Aikamoinen mättö ;) Oli nam mutta mulla meni maha ihan sekaisin, ahneen loppu :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta