Tampereen mekka Wolf!

Voi mahdoton mikä treeni!

Aamu alkoi aikaisin ja nukuin yön aika levottomasti Tampereen reissu mielessä. Eniten mietitytti miten saan lapset ylös ja hoitoon ajoissa. Tiesin ettei aamulla ole yhtään liikaa aikaa ja että mun pitää löytää perille suorinta tietä. Sain muksut mummolaan ja k.9.15 olin yksin matkalla kohti Tamperetta (keskustan kartta printattuna mukanani). Aamiainen shakerissa ja musat täysille =hyvä fiilis!

 
Olin Wolffilla, Manselaisten fitnessharrastajien mekassa k.10.57 ja Minna odottikin mua jo aulassa. Olin nyt ehtinyt tutustua ohjelmiini kaikessa rauhassa pari viikkoa ja sovittiin tapaaminen, sillä mulla iski kauhea epävarmuus, että teen kaiken päin ****** ja hyvä ohjelma menee ihan harakoille. Oli myös muutamia liikkeitä joihin kaipasin neuvontaa suoritustekniikkaan niin päätettiin et katsotaan ne yhdessä sillä tää ei oo mikään kirjekurssi. Treeniksi valittiin mulle kehittymisessä tärkeä lihasryhmä eli jalat!
 
Nyt en tiedä miten pukisin tän sanoiksi mutta oli todella kova jalkatreeni! Olin ihan punainen, hiki valui ja liikkeet tehtiin ihan loppuun saakka. Mun jalat oli niin puhki että en tiedä oliko lopussa kaikki pelkkiä pakkotoistoja kun en vaan meinannut saada itseäni vaikka kyykyistä ylös ilman jelppiä! Muutamat liikkeet tehtiin vielä supersarjoina eli kaksi liikettä peräjälkeen ja siinä oli kyllä taas sellainen meininki, että oksat pois. Taisinpa jossain vaiheessa sanoa bikini fitnessistä, että ”liian iso pala kakkua, unohdetaan koko homma” :D Mutta reenin jälkeen elämä voitti! :) 
 
 
Minä punainen,  Minna kaunis -ja varvistaa kun mä olin niin pitkä ;)
 
 

Sit taas autolla tuhatta ja sataa takaisin kotiin, hakemaan lapset hoidosta ja sen jälkeen olinkin niin puhki että nukuin Päiväunet! Oon enemmän kuin tyytyväinen tuohon reissuun ja kaikki epävarmuudet ja kysymykset on poissa, ainakin tänään ;) Ehdittiin käydä läpi treenin jälkeen myös muiden ohjelmien liikkeet ja puhuttiin ruokavaliosta. Se onkin ollut mulla nyt vähän vaikeaa. Oon syönyt enemmän mitä ohjeissa on ja tänäänkin on mennyt (rankkojen treenien verukkeella) ylimääräisiä hiilareita, pöh! Tuntuu että oon saanut paljon aikaiseksi ja oma asenne on innostunut mutta silti fitnessunelmien realiteetit huimaavat päätä. On niin älytön määrä työtä edessä, että jos sitä alkaa pohtimaan tulee varmasti epätoivoiseksi ja menettää uskonsa.

Vaikka oonkin blogissa paljon höpötellyt omista haaveista niin en halua, että välittyy kuva siitä että ajattelisin sen olevan aivan helppoa. Töitä on tehtävä ihan älyttömästi ja wolffilla treenaavia mimmejä katsellessa näin omat heikkouteni. En silti ole luovuttamassa, eteenpäin mennään ja asioiden pohdinta on vain hyvästä! Silti mua jopa pelottaa, että minä -ihan vasta lihava, oon tekemässä jotain näin konkreettista elämäni muuttamiseksi! Oon niin ylpeä itsestäni, että oon tässä.

valitettavan huonolaatu mun kännykkäkuvissa, mutta Minna oli aivan mahtava!
Anna

25 vastausta artikkeliin “Tampereen mekka Wolf!”

 1. voi että mä sit ihailen sua ja sun jaksamista. kyllä sul on sit sellanen tsemppi päällä.mulla etenee laihdutus etanan askelin ( vaikkei se ees ota askelii..haha). Roukailussa yritän taas tsempata ja kohta alkaa lite tai superdiettiohjeilla. seuraatko sä niitä ohjeita??liikuntaa en harrasta ja se on mulle tosi vaikee pala..en tiiä miten ja mistä sais motivaatiota..

  • En enää oo niillä ohjeilla vaan mulla on Minnan tekemä ruokavalio.Nyt Meea koita löytää se sun sisäinen into terveelliseen elämään! Silloin elämä maistuu paremmalta ja liikunnasta saa niin paljon hyvää oloa! Pienin askelin eteenpäin vaan! :) Tsemppiä!

 2. Hehheh, hei sinä punainen – ihana punainen! VAU miltä sää näytät!! Upee mimmi ja ihailtava asenne. Ei taida rakas miehesi sitä kinukkiruuan myyjää ottaa… :) Tuhatta ja sataa vaikka Tampereelle ja takaisin – oikein! Ihanaa kuulla että treenihetki on ollut hikinen ja antoisa. Parhaiden treenien jälkeen sitä toisinaan tietää jääneensä ”jyrän alle”, mut miten se voikin tuntua niin hyvältä! ;)Sinnikkyys palkitaan! Tää on sitä sun kaipaamaa fitness-elämää, sä elät jo sun unelmaa. Oon niin iloinen siitä, että oot tossa. :)-Tuua-

  • Olin kyllä tosi punainen :D Tuossa tuskin enää pahimmillaan!Ihana oot, ehkä mä kelpaan vaikka kokkaankin terveysruokia <3 :) Jos vaikka lepyttelisin sit mun piukoilla pakaroilla, hah :D Niin ihana komentti et tästä tulleella hyvällä mielellä voi mennä jo nukkumaan, öitä sinne Tuua! :)

 3. Voi että miten hyvältä näytät!!! :) Tsemppiä projketiin! Olen sun blogia jonkin aikaa seuraillut, mutta nyt vasta ekan kerran kommentoin. Oot ihan mahtava! :)

  • Kiva kun kommentoit, tuli tosi hyvä mieli kun saa noin mukavaa palautetta ja kiitos kovasti tsempityksistä -niitä tarvitaan :)

 4. Huomenta!No todellakin näyttää siltä, että on ollut kunnon treeni !! Varmasti upea olo =0) Ja kun saa kunnon ohjeita kädestäpitäen, niin tahtoa riittää kummasti. Oon ylpeä susta =0)t. HV76

 5. Hiphei mikä mimmi! :D Punanen naama on tavotteellisessa treenissä ihan positiivista, tietääpähän että treeni on mennyt perille ja kroppaa on kuormitettu. Voin niin kuvitella ton raukeen ja onnellisen fiiliksen treenin jälkeen, se on niin ihanaa – helpottavaa <3Tossa on sitä fitness asennetta! Go girl <3

  • Vielä kun oppisin treenaamaan yhtä kovaa ihan itsekseni, siinä riittää haastetta! ;) Tsemppiä sinnekin ja kiitos kehuista :)

 6. Mahtavaa, nyt on semmosia treenin jälkeisiä kuvia kuin pitääkin, tukka sekaisin, naama hiestämärkä ja punainen :D Se on treeniä se!!t.blogin ahkera seuraaja joka joskus heitti ehkä vähän liian suorasanaisen kommentin kehiin, mutta huomaan, että olet siitä vain vahvistunut! :)

  • Ihana kun oot noin rehellinen :D Joo tälläisiä settejä en oo aiemmin tehnytkään eli tässäkin on vielä paljon opittavaa mutta mähän porskutan eteenpäin! :)

  • Huomasin itsekkin vasta kun otin valmentajan, että ennen sitä, en ole kovaa treenannut lainkaan, joten tiedän tuon tunteen :) On ollu äärimmäisen vaikeaa opetella treenaamaan myös yksin yhtä kovasti, mutta yritystä löytyy, niinkuin varmasti sinultakin! :))

 7. Voi Erica, olet niin super positiivinen ja elämäniloinen, että tulen aina itekin tosi hyvälle tuulelle luettuani sun blogia!! KIITOS siis ihanasta blogistasi! Oot hurjan kaunis, ja niin paljon hoikistunut että! Tsemppiä sulle tosipaljon jatkoon ja aurinkoisia päiviä! :)

  • No voe mahdoton teidän kanssa! Ei näille voi kun hymyillä, oon niin mukava saada tunnustusta sillä onhan tässä hommia tehtykin ;) Onneksi ootte siellä lukemassa, niin mun ei tarvi yksikseen kirjoitella :)Aurinkoista elokuuta sinne! <3

 8. Heissan Erica! Mielenkiinnosta kyselen, että miten satuit ottamaan yhteyttä juuri Minnaan ja mitä kautta? Asustelen itse juurikin Tampereen suunnalla ja haaveissa olisi myös hankkia itselle PT :) Missä hinnoissa Minnan ohjaukset liikkuvat?terveisin, mammakiloja karistava kanssasisko :)

  • Moikka!Meidän keskinäin sopimus on henkilökohtainen niin en sen hintaa halua kertoa. Otin Minnaan yhteyttä sen vuoksi, että tiedän hänen valmentavan monia bikini fitness kisaajia ja hänellä on vuosien kokemus lajista. Tapasin Minnan alkuvuodesta Biancaneven avajaisissa ja olemme sen jälkeen olleet facebook-kavereita. Otin sitten sitä kautta yhteyttä. Käsittääkseni Minnan intohimo on mm. bikini fitness ja fitness-kisaajien valmentamisessa ja tietysti omassa kilpailemisessa :)Tsemppiä sulle kanssasisko projektiisi, toivottavasti löydät piiskurin itsellesi :)

 9. Samaa kyselen kun ed. kirjoittaja. Ja miten otit Minnaan yhteyttä?? Netistä vaikea löytää yhteystietoja-

 10. Moikka Erica! Löysin blogisi viikko sitten, olen nyt lukenut kaiken läpi ja jäin koukkuun! :D Sun matkasi ”paksukaisesta keijukaiseksi” todella inspiroi, olet tosi kaunis ja fiksunoloinen nuori nainen :) Aivan mahtavan suorituksen olet tehnyt, näytät upealta! Itsekin olen kahteen otteeseen laihduttanut ison kilomäärän ja edelleen kamppailen 5-7 ylikilon kanssa, paino tuppaa aina kesäisin ja jouluisin ottamaan noususuhdanteen ;) Mulla tuppaa aamupalat jäämään välistä ja syöminen muutenkin olemaan turhan iltapainotteista. Voisitko kertoa kokemuksiasi dieetin alusta; miten aineenvaihduntasi toimi/muuttui, vatsan toiminta (vetikö ummetukselle vai ripulille ehkä?), jouduitko juoksemaan enemmän pissalla? Kiinnostaisi kuulla myös vaikuttiko uusi ruokavalio nukkumiseen, ihoon, kynsiin, hiuksiin? Mulla tosiaan on se suurin ongelma kun en syö aamuisin mitään ja tykkään valvoa vähän turhan myöhään, aika huonoja elämäntapoja.. :) Jos ehdit ja viitsit, voisitko jopa tehdä oman postauksen noista uuden ruokavalion vaikutuksista näihin kyselemiini asioihin? :) Toivon saavani tästä elämänmakuisesta ihanasta blogistasi voimaa omaan elämäntaparemonttiini, kun alkaa nelikymppiset olemaan lähempänä kuin kolmikymppiset ja ”jotain tarttis tehrä” ;DKiitos sulle ja pääset varmasti vielä kaikkiin tavoitteisiisi! :)t. Salla

  • Moikka Salla!Kiitos viestistä :) Paljon kysymyksiä ja koitan vastailla nyt tähän vähän. Rehellisesti sanottuna en ole huomannut ihan kauheasti muutoksia mainitsemissasi asioissa. Vatsantoiminnassa ei mulla ole ollut esimerkiksi mitään muutoksia, en ole ”herkkämahainen” ja reagoi sillä tavalla juuri koskaan joten siinä ei ole ollut mitään erikoista. Ainoastaan jos on ollut kovin tiukalla eli hiilarit vähemmällä ja kaikki turha rasva pois (ainoastaan öljyt) niin kun syö herkkupäivänä jonkun palan kakkua ja pizzaa päälle tms. niin se tulee kyllä nopeasti ulos :/ Ei siis kannata sortua mättöilemään sillä siitä tulee vatsa kipeäksi :) En oikein osaa sanoa dieetin vaikutuksia esimerkiksi nukkumiseen, sillä elän aikaa pienen vauvan kanssa ja yöheräämiset ovat edelleen tuttu juttu tässä talossa. Kaiken kukkuraksi imetän niin en tiedä vaikuttaako myös se vaikka ihon, hiuksien ja kynsien vointiin. Mitään negatiivista en ole näissä asioissa kuitenkaan huomannut :) Hiukset ovat pitkät ja kynnet kasvaisivat myös pitkiksi :) Ensimmäiset näpyt tulivat vasta tällä viikolla ja sekin johtui käynnistyneestä hormonitoiminnasta edellisen synnytyksen jälkeen.Olo tuntuu hyvältä ja mieliala on pirteä ja iloinen, ehkäpä osa siitä on dieetin ansiota :) Olen aika maltillisella energiavajeella tiputtanut joten energiaa on tuntunut olevan ihan riittävästi.Tsemppiä sinne! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta