Selkäpäivä

Eilen oli paljon hommaa (ilmoittauduin kursseille ym.) ja aikaa omalle salitreenille oli vasta myöhään illalla. Sitä ennen Sara tuli meille hääjuttuja suunnittelemaan ja katsokaa miten suloisina mun mussukat olivat sohvalla!

 

Salille päästiin vasta yhdeksän jälkeen ja mulla oli selkäpäivä. Oli sen verran tyhjää että otettiin useampia kuvia ja pari treenivideotakin.

 
Alkuun leuanvedot 3×10… No joo, en mä tällä massalla saa yhtään vaikka joskus on 1,5 mennytkin ;) Todellisuudessa roikun matkalla alaspäin ja alla pukki. Leuanvedot voi huijata smithissä näin -> Laita tanko vielä alemmas jos pystyt, ihan alas asti ja vedä siitä kroppa suorinvartaloin ylös.
 
 
Ylätalja eteen ja taakse
 
 
Soutu käsipainoilla
T-kulmasoutu
 
 
Ylätaljan veto alas
Pullover käsipainoilla
 
 
Eikä siinä vielä kaikki…
 
 
 
Paino kahden viikon takaiseen plus/minus nolla joten oon oikein tyytyväinen verrattuna lomalla vedettyihin jääkahveihin ym. herkkuihin. Nokka kohti seuraavia viikkoja vaan! 
 
 
 
Miten muilla? Onko elokuu saanut arjen kohdilleen ja tsempin päälle? Jouluksi jotain tavoitteita asetettu kenties? Musta ainakin tuntuu, että nyt on taas helpompaa ja homma rullaa! :)
Anna

28 vastausta artikkeliin “Selkäpäivä”

 1. Heippa Erica!En olekaan vielä koskaan kommentoinut blogiasi, vaikka olen sitä tiiviisti seuraillutkin. Olet ihana ja blogisi on myös aivan ihana! Olet kuullut varmasti sata kertaa jo saman jutun, mutta blogisi inspiroi monia – myös minua. On mahtavaa huomata, että muillekin kilojen karistaminen ja herkuista erossa pysyminen on välillä hyvin vaikeaa. Kiitos siis sinulle virtuaalisesta vertaistuesta :)!Oli minulla asiaakin, nimittäin minkä rotuisia teidän hauvamussukat ovat? Ovat suloisia!Mukavaa elokuun jatkoa!terv. Janina

  • Hei vaan Janina! :)Helmi on puhdarotuinen itäsiperianlaika ja Antton on sekarotuinen (harmaa norjanhirvikoira + suomenpystykorva). Vekkuleita karvakasoja!Kiva että kommentoit ja todellakin on välillä vaikeaa mutta koitetaan vaan painaa eteenpäin, eiks jee! :)Ihanaa alkavaa syksyä!

 2. Itellä on nyt niiin hyvä tsemppi päällä salilla käymisen suhteen. Ja liikuntaan yleensä. Ihana tunne kyl! Sun blogi motivoi kyl tosi paljon, kiitos siitä. :)

 3. Ihanat reippaat tytöt salilla! Ja kunnon mussukka ilme koirilla <3Mulla meni ruokavalio nyt pakosta täysremonttiin kun vatsa ilmoitti taas olostaan turvotuksella ja epämukavalla ololla (ilmeisesti ärtyvä suoli, hiivasyndrooma tms. kaikki testit tehty ja puhtaat). nyt sitten sokeriton, hiivaton ja totaalisen valkoisista jauhoista kieltäytyminen! Ruokavaliossa nyt myös vain vähän maitotuotteita sekä mielellään gluteiiniton linja.. vähitellen voi alkaa palauttelemaan ruoka-aineita. Positiivista on, että tämän masun neutraloinnin luulisi myös keventävän ja laihduttavan, sekä pakottaa irtautumaan herkuista ;)Tsempit sinne, hyvin sä vedät!

  • No voi kurjuus! Toivottavasti oireet helpottuvat kuitenkin! Ja varmasti auttaa jos karsii ruoka-aineita noin rankalla kädellä :D Eihän siihen jää mitään namia! ;) Tsemppiä sullekin iinu!!

 4. Tsemppiä projektiin! Oot kyllä ihan upean näköinen. Sun muutos motivoi tosi kovasti omassakin urakassa.Minulle tuli yllättävä 8,5 kg:n pudotusprojekti marraskuulle. 14 viikkoa aikaa, eli yli puoli kiloa viikossa pitäisi puristaa. 8/ Mutta onneksi nyt on tsemppi kohdallaan, toivotaan, että kroppa olisi ponnistelujen kanssa samaa mieltä. Mietityttää vaan, että kun painoa on jo tippunut aika paljon, niin jaksaako kroppa vielä vetää tommosta viikotahtia eteenpäin.Ihanaa syksyn alkua!

  • No voi melkoista, nyt vaan hommiin :D Ei auta kuin onnistua ;) Kovasti tsemppiä, tuolla asenteella pääset kyllä tavoitteeseesi. Herkkupäivä sit marraskuussako?! Kääk! :)

  • Jospa sitä vois vähän syödä jätskiä tai ottaa pari siideriä silloin tällöin. Koska muuten mää en kestä. :D

 5. Tää on niin ihanaa et aina kun sulta on tullu postaus, ei sitä voi lukea hymyilemättä. Annat kyl tosi paljon energiaa minuun ja moniin muihin näin netin kautta. Ps. oot kaventunut ihan huimasti tammikuusta. WOW!!!! :D

  • Loistavaa siis molemmin puolin :) Ihanaa että tykkäilette postauksista! Ja kiitos kehuista, aika ihanan iso vau ;)

 6. Tavoitteena olisi parin viikon päästä aloittaa superdieetti! :) Toivottavasti sillä lähtisi vauhdilla kiloja. Sinähän taisit ollakin superdieetissä mukana keväällä. Miten paljon sait sillä lähtemään painoa? En oikein mistään netissä ole löytänyt keskiarvoja.

  • Okei, hyvä juttu! Tsemppiä dieettiin! Tuosta painotaulukostahan sen näkee ja näyttäis et 2,2kg lähti mulla SD:n aikana. Ihan hyvin sillä olin ollut jo dieetillä ja edelliselläkin viikolla oli pudonnut -900g eli mulla ei ollut mikään herkuttelun jälkeinen aloitus! Vähän kyllä löysäilin, etenkin treenien suhteen… Vedä sä paremmin! :)

  • Itsekin olen ollut jo kahdeksan viikkoa dieetillä ja juuri tuo pelottaakin, että ei tipukkaan niin mukavasti. No kahtellaan :D

  • Moikka! Tällä salilla missä käyn ei oo ollenkaan jumppia enkä käy muuallakaan jumpissa. Joskus mulla on ollut kortti Satsille ja oon kyllä kokeillut erilaisia jumppia mutta ei musta koskaan mikään jumppapirkko tullut! Ei oo oikein ollut mun juttu vaikka ne onkin ihan jees :) Vastaus siis että oon jonkun verran käynyt :)

 7. Moi!Eli jouluun on 5 kk aikaa, olen nyt lähes samoissa mittanauhamitoissa kun sinä. Paljons niistä vois lähteä tuossa ajassa? No kiloja saisi lähetä ainakin 5kg! Se on jopa realistista. Ja totuus on kuitenkin se, että en ole vieläkään uskaltanut vaakaan! Taidan jatkaa keventämistä vielä kuukauden ja sitten hyppään vaakaan. Pelkuri taidan olla…t. Manta

  • Kyllä siinä vaa’assakin kannattaa käydä kertaalleen vaikka sitä parjataankin, ihan vain alkupaino niin on sitten mihin verrata vaikka kuukausittain :) En osaa yhtään sanoa miten nuo sentit lähtee?! Mutta 5kg on todellakin realistinen, tsemppiä! :)

  • Joo, tosiaan kannattaa käydä vaakassa. Ehkä juuri siksi mulla on tämä karannut käsistä, kun olen vaakaa vältellyt.t. Manta

 8. Ihanat koiruudet <3 Tota leuanvetoa tarviikin koittaa kun on salilla hiljaista, en kaiken kansan edessä viitsi jos en pääsekkään ylös :D Mä olen ollut nyt vajaan kuukauden personal trainerin ohjauksessa, saliohjeet ja ruokaohjelma tehdään mun puolesta, mun pitää vaan noudattaa, kuulostaa helpolta ;) Jouluksi on kuulemma realistinen tavoite saada vyötäröltä ja lantiolta semmoiset 10 cm pois jos pysyn ruodussa. Ja mähän pysyn, haen täältä välillä vauhtia :D Ps. toi viimeinen ruokakuva, olisi voinut olla mun lautanen tänään :D :D

  • Sullahan on kans asiat reilassa, saat varmasti hyvin tuloksia kun joku valvoo :) Nää on näitä peruseväitä ;) Tsemppiä sulle omaan projektiisi!

 9. Jooooooo..!! Ruodussa ollaan, ei nimittäin lähtenyt tänään herkkuja(lue jäätelöä) kaupasta kotia kun ei vaan tehnyt mieli, vaikka olin antanut itselleni luvan.. ennenkuulumatonta :)Nuo teidän koirat ovat kyllä niin suloisia ja varsinkin tuo ensimmäinen kuva suorastaan houkuttelee rapsuttamaan joten virtuaalirapsutukset täältä :)Mistä on nuo pökät? Hienot ovat nimittäin :)

  • Go Katsukoooo, jee! Loistavaa itsekuria!Koirat ottavat virtuaalirapsutukset vastaan, mä välitän ne ;)Nää mustat jumppahousut on Brasil Sul -merkkiset, tilattu bahianetstoresta joskus 7 vuotta sitten :) Hyvin pelaa edelleen!

 10. Olisin kysynyt aiemmista laihdutuksistasi. Kerroit joskus laihduttaneesi jollain VLCD-tuotteella. Kuinka kauan olit sellaisella ja paljonko sinulla silloin lähti kiloja ?Ja toinen kysymys, oletko koskaan laihduttanut ihan tekemällä normaaleja ruokavalio-/elämäntapamuutoksia ilman mitään tarkkoja ruokavalio-ohjeita ?Kysyn ihan uteliaisuuttani. Tämä on sellainen hyvän mielen blogi, että jatkuvasti pitää käydä kurkkimassa päivityksiäsi. Tsemppi sinulle !

  • Oon syönyt nutrilett pusseja joskus ammoisina aikoina sillon tällön mutta korvannut välipalatyyppisesti vaan, mulla on aina kulkenut shakeri mukana :) Sitten ensimmäisen raskauden jälkeen olin ihan pussikuurilla muutamia kahden viikon jaksoja kokonaan ja niiden jälkeen ”osapusseilla”. Laihdutin osin niillä ja osin tällaisella ”body-ruokavaliolla” ne edelliset raskauskilot eli about 20kg. Tarkkaa lukua pussittelun aikana lähteneistä kiloista en osaa heittää, kun siitä on sen verran aikaa. Häitä varten laihdutin ilman tarkkoja ohjeita myös joten olen laihduttanut ruokavaliomuutoksilla ilman ihmedieettejä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta