Salitreeniä ja korkkarikävelyä!

 
Kävin iltapäivällä salilla tekemässä olkapäät ja vatsat ihan yksikseni. Illemmalla saatiin Saran kanssa kuitenkin järkättyä yhtä aikaa lapsivapaata joten suunnattiin salille uudestaan, mukanamme korkkarit ja videokamera :) Luvassa oli poseeraus- ja T-kävelytreenit! Miten ihanan motivoivaa!
 
 
Hauskaakin oli kuten kuvista näkyy! En taaskaan osaa valita niin pläjäytän kauhean kasan kuvamateriaalia… Anatomiset asennotkin kuvattiin. Näiden kuvien välissä on 7kk ja painoero on 15kg. Paljon on muutakin tapahtunut, kuten tottuneemmat poseeraukset sekä parantunut lihaskunto. Maha nyt on edelleen mun murheenkryyni. Valitettavan huonolaatuisia nuo tammikuun kuvat :/
 
Tällaista hauskaa siis mulla ja Saralla tänään! Treenien lopussa löydettiin sopivasti salilta Nina joka kiristyy kiristymistään ja T-kävely sen kuin paranee! Nina on aloittanut myös oman blogin jonne pääsee tästä. On se vaan huikea mimmi! Kiitos vielä vinkeistä!
 
 
 
 
Ruokapuolella söin hirven jauhelihasta tehdyn pihvin jonka pyöräytin anoppilassa appiukon kaatamasta hirvenlihasta. Päivällisellä oli edelliseen verrattuna surkeaa naudan paistijauhelihaa ei niin hääppöisillä lisukkeilla. Näillä kuitenkin mennään sillä paljon on vielä tehtävänä!
 
 
Tässä ois loppuun ihan himpun treenatumpi versio T-kävelystä kuin se ensimmäinen. Omaan silmään tuo kroppa näyttää edelleenkin ihan karmealta kun vatsa pömpöttää ja fläsä heiluu reisissä. Tää on kuitenkin tän hetken tilanne ja töitä tehdään jotta se unelmavartalo kuoriutuisi tästäkin ;) Lisää kuvia ja Saran T-kävelyn voi tsekkaa tästä postauksesta :)
Anna

26 vastausta artikkeliin “Salitreeniä ja korkkarikävelyä!”

 1. Höpö höpö tossa mitään läskejä heilu!! :)Tiedän kyllä etä sulla on tavotteena fitness-kunto, mutta sä varmasti jo käännät päitä kadulla ;D Oot kyllä huikee! Oma syömiseni on ruvennu menemään taas vähän liikaa herkkujen suuntaan. Nyt kun näki näitä sun kuvias, niin tuli taas sellanen olo että mitä mä oikeen teen kun en osaa pitää näppejä erossa tarjoiltavista :( Haluun kans tollaseen kuosiin!

  • Niin sitä itse huomaa muhkurat ihan eri tavalla kuin muut :D Ihana olet!Nyt vaan kaikki ateriat ajallaan (ei liian pitkiä välejä) ja joka aterialle proteiininlähde ja kasviksia reilusti niin mieliteot helpottuu kummasti, tsemppiä!!!

 2. Wow, oot upea säihkysääri! Uskomaton työ sulla takana ja tulokset ovat nyt jo huimaavat! Ite oon unohtanut taas punnitukset 2 viikolta, mutta jumpattu ja rullaluisteltu on hullun lailla.Viikonloppuna tuli herkuteltua kun oli vieraita ja sunnuntaina oltiin vastavierailulla, nyt sitten tänään palataan ruotuun.Multa löytyy Jutan lihaskuntoohjelma kun joskus liityin siihen,mutta jotenkin olen niin huono tekemään yksikseni mitään kuntosaliharjoituksia, siihen kaipaan tsemppiä, sillä salilla se kroppa muokkautuu.Hyvää ruoka-ja treeniviikkoa meille!Terkuin Mertsi

  • Onpas kiva kommentti, kiitos sulle :))Kyllä se siitä, hienoa et sulla on jo jumppailut hyvin vauhdissa, sitten vaan pikkuhiljaa panostamaan enemmän salitreeneihin! Tekemällä se helpottuu :DOikein muksaa treeniviikkoa sinnekin!! =)

 3. Vaikka mä olen sun blogia jo seurannut pitkään niin kylläpä herätti: Valtava muutos noissa ennen ja jälkeen -kuvissa. Ihan mielettömän työn olet tehnyt jo nyt, onnittelut! Tästä tuli mulle taas roimasti motivaatiota omaan projektiin, se on näköjään mahdollista :)

  • Voi miten kiva kuulla :) Tiedän että seuraajia on enemmän kuin kommentoijia joten on hauska kuulla välillä että teistäkin ja siitä miten joku saa itselleen inspiraation minusta, vau!

 4. Oon seurannut sun blogia jo pitkään, mutta tämä on eka kommenttini. Nyt on vaan pakko kommentoida, että oot kyllä todella upea! Ja muutenkin oot kyllä kaikin puolin niin ihqu! Toivottavasti saadaan seurailla sun bloggailua vielä piiitkään, koska tämä on todellakin hyvän mielen blogi.

 5. Miusta on ihana seurata siun blogia kun itse olen ollut samankokoinen alussa kun sinä ja nyt myös matkalla kohti hoikempaa figuuria :)

 6. Jatka samaan malliin. Varmaan taas puolen vuoden päästä on mahtavaa huomata kuinka suuri muutos on vielä mahdollista. Hyvä tsemppi päällä!

  • Just tänään mietin et miltähän sitä ens keväänä näyttää. Varmaan hymy huulilla olin pohdinnoissani :) Kärsivällisyyttä vaan ja sama linja niin mikään ei oo mahdotonta…

 7. Hyvä Erica! Sielähän on niin hot mama, että luulevat sua nuoreksi au pauriksi kun lasten kanssa liikut. ;) Kyllä inspiroi tää sun menos, viskasin itekki tekosyyt nurkkaan, ens maanantaina salille :)

  • Tänks beibe :) Mut ei nyt sentään! 30 kilahtaa vielä tän vuoden puolella, kääk!Hyvä hyvä, salille vaan! ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta