Ideasta kiinni

 
Onpa ihanaa olla kotona! En tiedä miten muilla, mutta mulla on tää projekti miltei kokoajan mielessä. Nyt kun oon takaisin täällä niin huomaan notkuvani koneella ja ajaudun lukemaan treenaavien mimmien innostavia blogeja ja katselemaan huikeita kuvia. Vain 5 päivää ennen matkaa saatu uusi ruokavalio on nyt päässyt jääkaapin oveen mutta eilenkään en ihan täysin ohjeissa pysynyt. Kaapit kaipaavat täydennystä sopivanlaiseksi, puuttuu esim. soijalesitiini, riisi ja laktoosittomat maitotuotteet. Kyllä, siinä yksi suuri paljastus mun uudesta ruokavaliosta! Minnan suunnittelemassa dieetissä kaikki maitotuotteet ovat vähälaktoosisia ja rasvattomia (niin äärimmäisyyksiin on menty, että myös maitosokeri on karsittu pois ruokavaliosta). Kuulostaa hullulta mutta ajattelin kokeilla! Tää on ilmeisesti muualla jo laajalti käytössä fitnesspiireissä joko näin tai niin, ettei maitotuotteita käytetään hyvin vähän. Nähtäväksi jää miten muutos vaikuttaa minuun!
 
 

Reissuostoksista esittelen nämä lentokentältä ja lentokoneesta löytyneet ihanuudet! Protaraksessa ei ollut mitään ostettavaa, muuta kuin rantapyyhkeitä tai sandaaleja joten kaikki matkarahat olivat taskussa vielä kotiinlähtiessä lentokentällä. Oon jo kauan himoinnut mun vanhan valkoisen kellon tilalle uutta ruusukultaista kelloa tuollaisella palahihnalla! Italiaan yhteen liikkeeseen jättämääni Michael Korsin kelloa en ole löytänyt mistään mutta nyt törmäsin samantyyliseen DKNY:n kaunokaiseen.
Elisabeth Arden summersetin sai koneesta 35 eurolla (arvo 98e) joten se oli myös pakko napata mukaan. Huulikiillon annoin Saralle tuliaiseksi.

Ruokapuolella meni eilen lounaalla anopin tekemiä kalapullia ja päivällisellä parmesankuorrutettua kanaa. Joo Minnan listassa ei oo siis kastikeita tai parmesanjuustoja joten pehmeää laskua olen tehnyt :) Muuten pysyin kiltisti ruodussa joten ehkä tänään jo onnistun paremmin!

Huomenna maanantaipunnitus pitkästä aikaa ja tiukoille menee tuleeko paljon plussaa vai mennäänkö samoissa. Ihan mukavasti on matkapöhö alkanut lähtemään! Oon taas aivan täynnä intoa, sillä matka six-packiin on pitkä mutta sitäkin ihanampi. Tätä elämää oon halunnut elää jo pitkään, enkä ymmärrä miten oon välillä kadottanut itseni niin pahasti. Vihdoin kaikki palaset tuntuvat loksahtavan kohdalleen ja huomaan miten nautin tästä työstä ja siitä, että oon nyt matkalla kohti unelmiani. Eikös tätä oo jo aika pitkään harkittu jos posettelin kotona peilin edessä tähän malliin jo huhtikuussa 2006 eli yli 6 vuotta sitten…

Anna

16 vastausta artikkeliin “Ideasta kiinni”

 1. Arki ja kotona olo on kyllä aika ihanaa, vaikka muuallakin on mukava käydä! Tulin kommentoimaan ihan sen takia, että syytän sinua ideasta/pakkomielteestä perustaa blogi :) Oma projekti on ihan alkutekijöissä, mutta käyn lukemassa näitä sun juttuja kun kaipaan tsemppausta!

  • Hahah ;) Blogien lukeminen ja kirjoittaminen on koukuttavaa hommaa! Tsemppiä projektiisi, kuulostaa hyvältä :)

 2. Oi ihanaa sä oot palannut takaisin :DTietokoneella tulee oltua kyllä ihan luvattoman paljon ja kohta asettanen itselleni rajoituksen kuinka paljon/vrk saan aikaa koneella viettää.. :DJotenkin on ihanaa kun syksy tulee (hulluko lienen) mutta jotenkin odotan että arki palaa kunnolla uomiinsa. Työvuorot palautuvat vakioihin ja jotenkin elämän rytmiikka vaan pelaa paremmin. Kello on komia :D

 3. Tuli mieleen sellanen kysymys, että onko sulla käytössä karkkipäivä, vai kieltäydytkö herkuista (lomareissuja lukuunottamatta) kokonaan? Pahoittelut, jos olet jo asiaa täällä käsitellyt, mutta ei nyt muistu ainakaan mieleen.:)

  • No mulla on ollut vähän sellaisia ei suunniteltuja herkkupäiviä joskus viikonloppuisin mutta mitään varsinaista karkkipäivää ei ole. Enemmänkin sellainen vapaasyöntipäivä ja herkut ovat ihan ”tavallista ruokaa” vaan enemmän ja aika usein jäätelöä, joskus sukaata. Karkkia tai sipsejä en kauheasti oo tän vuoden aikana syönyt. Uudessa ruokavaliossa on kerran viikossa vapaampi syöntipäivä joka ei kuitenkaan tarkoita tolkutonta tuputtamista ;)

 4. Oli pakko tulla tänne hehkuttamaan, että pääsin juuri alle 90 kilon, eli uudelle kymmenluvulle! :) Ja aloitin tämän oman projektini tosiaan melko lailla samoista lukemista kuin sinä Erica! Vähänkö tuntuu ihanalle, vaikkei nyt mistään suurista pudotuksista ole vielä kyse, mutta anyway, uus kymmenluku tuntuu aina mahtavalle! :D Perässä tullaan! Tsemppiä! :)-Mirkku-

  • Kiitos Laiskiainen! Kyllä mä siellä jälkkäreitä maistelin ja en oo tainnut niistä jääkahveista mainita vielä mitään :D

 5. Minunkin pitäisi saada ideasta kiinni. Jospa se tästä. Minäkin pystyn. Hirveästi haluan uskoa siihen, vaikka välillä meinaa motivaatio kadota.Hieno kello. Varmasti sopii sinulle!

  • Oisko sulla joku kaveri jonka kanssa yhdessä dieettailla? Se vois auttaa :) Houkuttele joku messiin! Tsemppiä sinulle, pystyt siihen kyllä :)

 6. ai siis sen valkosen kellon tilalle ostit tuon vai rinnalle? että käytät sitä valkostaki vielä? :) ihan siisti toiki mut jotenki tykkään siitä valkosesta kyllä satakertaa enemmän :P

  • Rinnalle kai jos niin sanotaan eli käytän vanhaakin :) Ovat niin eri tyylisiä että sopivat vähän eri asujen kanssa. Nyt tietysti tekee mieli käyttää tuota uutta enemmän!

 7. Mielestäni tuo uusi kello ei erotu edukseen ruskettuneesta käsivarresta. Oletko enemmän kullan kuin hopean ystävä? Mun makuuni sun blogi on menossa liikaa fitnesmaailmaan (jota en ymmärrä yhtään, koska mielestäni on aika lähellä pakkomielteisyyttä), mutta eihän mua kukaan pakota täällä enää käymään..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta