Home sweet home

 

Kotona ollaan! Näin se viikko vierähti ja ollaan päästy takaisin kotiin. Tässä vielä muutamia reissukuvia viimeisiltä päiviltä. Kainalossa sisko <3

 
mekko: H&M
kengät: Vagabond
siskon mekko: Mango
 
 
Ruokakuvissa järjestys on lounas, välipala, päivällinen, lounas. Miten mun lautaselta meinaa loppua tila kesken… Ja nämä annokset on parilta viimeiseltä päivältä kun koitin keventää!
 

Lomaltapaluupaino näytti 80.5kg näin iltapunnituksena eli noin kaksi kiloa on tullut. Viikon ulkonasyöminen tuntuu silti raskaalta ja on ihanaa palata omalle jääkaapille. Kotona huolettoman helppo itsehillintä on muisto vain kun on notkuvien noutopöytien äärellä, varsinkin muutamana ensimmäisenä päivänä mun annoskoot oli aikamoisia! Siipan kommentti mun voivotteluun herkuttelusta ”että on siellä terveellisiäkin ruokia jos vain haluaa” ei yhtään helpottanut oloa.

Onko se niin että läski on aina läski jos vain antaa sille vallan..? Ja onko normaalia maistaa buffetissa 5 jälkiruokaa? Kumpi on parempi: se että tiedostaa makeita mättäessä että vähempikin riittäisi vai se, että pystyy olemaan niin rennoncool syömisen suhteen että syö kaiken uhraamatta sille ajatusta?

Niin tai näin, mukavaa perjantai-iltaa ja viikonloppua! Olipas ihana iltarahka, I’m back!

Anna

15 vastausta artikkeliin “Home sweet home”

 1. Tervetuloa takaisin! :)Miten Superdieetti eroaa GFG:stä? Nyt olisi alkamassa uusi SD-jakso ja hieman epäröin, että liittyäkö vai ei. Keventäjät olisi toinen vaihtoehto (4kk/39€).

  • Kiitos vain :) Kivaa olla kotona!SD on kaksi kertaa pidempi 3vko/6vkoa ja SD:ssä on erilaiset ohjelmat pudotettavan painon mukaan. SD:ssä myös ruokavaliota vaihdeltiin eli oli erilaisia viikkoja. Kuntosaliohjelma oli jaettu useampiin päiviin SD:ssä. Tuntuu että en oikein muista enää! Muutkin saa kommentoida jos joku muistaa paremmin?!

  • Kiitos vastauksesta! Päätin sitten liittyä Keventäjiin. Koin, että siitä on miulle enemmän apua kuin SD:stä.

 2. Moi!Jälkimmäinen vaihtoehto, se että pystyisi olemaan rennoncool, olisi ihanteellisin tilanne. Oon sitä mieltä että välillä pitää saada ihmisen vetää överit jos siltä tuntuu. Loma on loma, kunhan vaan pian loman jälkeen palaa normirutiineihin ja ruokavalioon, ettei vaan jää loma päälle :]. Terveisin, uusi lukijasi.

  • Moikka!Tervetuloa lukemaan! :) Joo jälkimmäinen ja vielä sellaisena että paino tippuu silti :D Yksi tänne kiitos!

 3. luulenpa että painossa voi olla nyt enemmän nestettä joten saat alas aika nopsaa..Onhan nähty miten sinnikkäästi jaksat tsempata.täälläpäin pikkuhiljaa..jospa tää tästä :)

  • Vähän on vierotusoireita herkkuihin mutta kai tää tästä ;) Onneksi on blogi joka pitää mut kurissa! :D Tsemppiä Meea!

 4. Aivan ihania lomakuvia! Tsemppiä projektii, täällä pitäs ja pitäs aloittaa myös…meinaa vaan usko itseen mennä tuon puuttumisen kanssa. Minkä ikäinen sun juniori on muuten? Katselin sun ihanan pyöreitä masukuvia ja samanlainen pallo itsellekin oli viime kesänä-syksynä…nyt vain puolityhjä vararengas roikkuu josta pitäisi päästä eroon.

  • Nuorempi täytti tuolla reissulla vuoden! Mulla on kans usko ihan hukassa tuolla vieraassa ympäristössä mutta nyt tuntuu taas että palaset loksahtaa kohdilleen. Se päätös kannattaa tehdä päänsisällä jo etukäteen eikä siinä vaiheessa kun ruoka on jo esillä ;) Se helpottaa! Kyllä me päästään näistä makkaroista :))

 5. Kiva blogi ja upealta näytät jo. Tsemppiä projektin jatkolle! Buffeteissa tosiaan vaikea syödä hallitusti ja kohtuullisesti…Saanko kysellä vähän ”aiheen ulkopuolelta”. Ollaan menossa tuohon samaan hotelliin vajaan kuuden viikon päästä. Mitä tykkäsit hotellista yleensä? Ruoka oli ilmeisesti (liiankin) hyvää :) Millainen oli siisteystaso hotellissa? Tripadvisorissa joku (en muista minkä maalainen) kirjoitteli, että ei ole koskaan nähnyt missään niin likaisia uima-altaita / allasvettä. Huomasitko moista? Entä miten riittivät aurinkotuolit altaalla? Osa aurinkotuoleista ilmeisesti altaan ja rannan ”välissä”.

  • Moikka! Saa kysellä :)Hotellissa oli hyvät ja huonot puolensa josta yleisvaikutelma on kuitenkin erittäin positiivinen. Huoneisto oli tilava ja siivojat ystävällisiä :) Viikon aikana oli kaksi päivää jolloin huonetta ei siivottu mutta roskakorit tyhjennettiin. Siisteystaso oli joka paikassa kuitenkin ihan hyvä.Altaiden vesi oli jonkin verran sameaa mutta ei siellä mitään roskia lillunut tms. Me ainakin tehtiin oma osamme likaamisesta hukuttamalla sinne monta purkkia aurinkorasvaa kun rasvattiin lapsia ihan kokoajan, sillä aurinko oli todella kova joten ei ihme jos vesi ei pysy täysin kirkkaana…Aurinkotuoleja riittää kaikille, mutta parhaat paikat menevät jo aamupalan aikaan ja silloin kannattaa käydä heittämässä pyyhe tuolille jos haluaa aivan ytimeen isolle altaalle. Me oltiin aina pienemmällä uima-altaalla sillä siinä oli helpompi kontrolloida lapsia ja kun pienin saattoi nukkua vaunuissa tms. Altaalta rannalle on rinne joten aurinkotuolit eivät ole ihan biitsillä vaan ihan allasalueilla ja niiden ympäristössä ja rannalle mennään rappusia.Meillä kokonaiskuva oli erittäin positiivinen mutta en halua hehkuttaa liikaa sillä silloin voi odotukset olla niin korkealla että ”pettyy” vaikka kaikki onkin ihan hyvin :)) Miinuspuolista se, että allasalueen netti ei toiminut vaikka istui keskellä baaria ja aulan ilmainen WI-FI oli todella hidas. Muuta miinusta oli kuntosalin kehno ilmastointi ja huono maisema rakennustyömaalle meidän parvekkeelta. Ihanaa matkaa! ;) Toivottavasti teillä on yhtä onnistunut ja ihana loma kuin meilläkin!

  • Kiitokset vastauksistasi! Hyvältä vaikuttaa siis tuo hotelli. Toivottavasti ei tarvita katsella parvekkeelta tuota rakennustyömaata, kuten te. Netistä yritän aina pysytellä kaukana loman aikana, joten tuo ei ole minulle miinusta :)Kyllähän aurinkorasvaa aina kelluu allasveden pinnalla, jos valo sopivasta kulmasta sattuu. Meidän 6- ja 7-vuotiaat ovat melkoisia vesipetoja, joten ajattelin, että on harmi, jos altaat olisivat niin likaisia, että niitä ei voisi käyttää lainkaan.Mukavaa loppukesää teille. Toivottavasti täällä Suomessakin joku hellepäivä vielä olisi, kun kesäsäät on olleet aika kehnoja…

 6. Hei, haastoin sinut blogissani:)http://jelissa-everystepmatters.blogspot.fiP.S. On normaalia maistaa buffetissa 5 jälkkäriä…nimim. kokemusta on:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta