Yksi kuva kullasta

 
 
Eilen oli oikein kuuma päivä mutta tänään vaikuttaa hieman tuulisemmalta, jee! Väriä on tarttunut pintaan ihan ilman entisaikojen ihon grillausta. Lasten kanssa altaalla touhutessa tulee aimo annos aurinkoa! Sain napattua yhden ruokakuvankin blogiin kun mulla oli kerrankin laukku mukana aamiaisella.
 
luonnonjogurttia ja pähkinärouhetta
tällaisiakin löytyy. Lapsille, lapsille…
 
Maisemat on kauniit, mitä tästä hotellin pihasta on kurkkimalla päässyt näkemään. Tää on oikea kulttuuriloma… Not! Ollaan pari kertaa käyty tuossa kulmilla ostoskadulla sen verran että on ostettu ilmapatjat ja yhden uudet läpsykät. Oon jo siinä pisteessä, että himoitsen mukaan huomiselle Finmatkojen vuoristoretkelle jossa maistellaan viinejä ja nähdään upeita maisemia -mutta kaikki muut haluavat Kyproksen suurimpaan vesipuistoon. Ääk, saanko karata yksin bussiin..?
 
 
 
Mun ihana kultani joka ei tykkää valokuvauksesta suostui mun mieliksi ottamaan muutaman kuvan kun on kerrankin ihan huikeat puitteet päivän asukuville. Noissa yllä olevissa kuvissa näkyy kevyesti laitettuna mun lentokentältä ostettu uusi huulipuna, YSL Rouge Volupte, sävyssä 29 Opera Rose. Ihana! Ja niin suloinen kotelo.
 
paita: Pull&Bear
shortsit: H&M
kengät: Vagabond
 
 
 

Eilen käytiin siskon kanssa kuntosalilla ja tein jalkatreenin. Sali on pieni ja monta liikettä jäi pois mutta yritin kyykkäillä painojen kanssa ja tehdä ne mitä tuolla pystyi. Ei täällä oikein samalla tavalla tuu tehtyä kuin kotona jossa on tuttu sali, kunnon laitteet ja ilmastointi :)

kaunis, pitkä ja hoikka isosiskoni :)

Tämän illan show on sirkus ja siellä on lapsille jännittävää ohjelmaa, popkornia ym. Loma on mennyt kohta vilauksessa sillä huomenna on jo viimeinen ilta ja perjantaina on kotiinlähdön aika. On tää vaan ollut helppoa ja mutkatonta ja parvekemaisemasta huolimatta voin suositella muillekin joilla on samanikäisiä lapsia. Tärkeintähän on seura, aurinko ja hyvä uima-allas!

 
<3
 
Sokerina pohjalla on yksi kuva kullasta. Ehkä ensimmäinen ja viimeinen edestä päin. On se vaan komea, auringonlasku sekä mies! Oon varmasti maailman onnekkain tyttö :)
Anna

16 vastausta artikkeliin “Yksi kuva kullasta”

 1. Ihania kuvia! Ei kauheasti auta matkakuumeeseen… Tosin riittääpä täällä kotimaassakin tällä hetkellä asteita! Näpsäkkä mies sulla – maistuis varmaan mullekin :P

 2. Oot niin onnekas tyttönen, ja oot ansainnut kaiken tuon onnen muru <3 Jee kohta nähdään.. vaikka varmasti tylsää kun loma loppuu :/ No mutta on täälläkin kuuma, eli tervetuloa vaan kotiin <3

  • Kiitos ihanainen! Joo kiva tulla jos sielläkin on lämmin elokuu alkanut!! Pian nähdään! Oon ihan pulla jo :/

 3. On kimpale kultaa! :)Kivoja kuvia taas ja fiiliksiä. Monella tapaa olet onnekas ja ihanaa nähdä miten onni oikein sädehtii susta. <3-Tuua-

 4. Ihan Erica ja ihana blogi!!! :) Ja hyvältä näyttää mieskin ;)Sun blogia on aina yhtä ihana lukea! Täälläkin jo monta kuukautta pitänyt aloittaa herkkulakko ja pudottaa raskauskilot (7kg vielä), mutta on se vaan niin hankalaa…ja nyt kesällä ei oo saanu itseensä ees salille kuin max 1 kerran viikossa!!! Mutta nyt pakko aloittaa, ei auta muu!!! Nauti vielä loppulomasta! <3-pupu

  • Veikkaan että meillä kaikilla on helpompaa tsempata nyt syksyn ja arjen alkaessa kuin kesällä! Siks onkin kivaa että vuodenajat vaihtuu :) Tsemppiä sulle, saat varmasti kilot pois kun aloitat herkkulakon ;)

 5. Oon aivan koukussa sun blogiin!!! Löysin eilen illalla ja viime yönä unet jäi vähille kun ahmin tätä! Töissä kahvitauot kului kännykällä blogia selaten niin että kahvit jäähtyi ja heti kotiin päästyäni syöksyin koneelle ja tänne….. Jos ei kohta tää innostus laimene normaalimittoihin niin joudun ehkäpä laittaan eston sun sivuille… Todella hurjasti ja hienolla tapaa oot laihduttanut, itsellänikin pudotettavaa tavoitepainoon noin 10kg, GFG:n löysin maanantaina ja tää todella tuntuu toimivan! Mahtavan blogisi lisäksi olet todella kaunis ja häikäisevän näköinen nainen, luulin ton bannerikuvan perusteella sua 17-20 vuotiaaksi :-)Jokohan hehkutus riittää, laitat pian itse mut estoon.Tsemppiä hirveästi eteenpäin, oot mahtava!!

  • Hahah! Ihana nimimerkki sulla Anni Pulla! :)Kiitos viestistä ja mukava jos blogin jutut ja huumori uppoaa! Nyt kuule yhdessä tiputetaan tuo kymppi pois!!! :) Tsemppiä siis molemmille! We can do it!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta