Tunnelmia Protaraksesta

 
Pakko korjata viimeisin otsikko. Täällä on ollut tänäänkin 38 astetta lämmintä eli todella kuumaa. Heinä-elokuun vaihde on kuuminta aikaa Kyproksella ja sen kyllä huomaa. Onneksi mereltä tuulee hieman mutta väkisinkin ajautuu aurinkovarjon alle vaikka kuinka on suunnitellut auringonottoa :)
 
Mekko: H&M
Sandaalit: Bianco
 
Tänään vuokrattiin suuri polkuvene liukumäellä ja miehet kävivät lasten kanssa sillä polkemassa ja hyppimässä mereen. Itse jäin siskoni ja pienimmän kanssa hotellin altaalle jossa alkoi sopivasti vesijumppa. Eilen olimme myös vesijumpassa, sillä täällä hotellilla oli suuri vesijumppatapahtuma. Osallistujia taisi olla monta sataa! Me jumpatiin meressä vaikka hotellin kaikki uima-altaat olivat myöskin käytössä. Todella hauskaa oli!
 
 
 
No eihän tässä vielä bikinimalleja olla mutta, on niin hyvä fiilis että menköön! Kuvassa on vesijumppaan laitettu tuplaviritys yläosaan. Kuntosali menee täällä kiinni jo k.18 mikä on tosi harmi kun päivisin on niin kuuma (salilla myös) ettei kertakaikkisesti pysty treenaamaan. Ja koska tämä on loma niin tää mamma on nukkunut niin pitkään että aamusalit on ihan tuntematon käsite…
 
Juhlittiin tänään Linneaa vielä kakulla ja saatiin juhliin yllätysvieraaksi Bamse! Hän toi Linnealle myös syntymäpäivälahjan! Lapset olivat aivan innoissaan maailman vahvimmasta nallesta.
 
 
Ruokakuvia en oo huomannut näpsiä lainkaan. Kaikki ateriat syödään tuolta buffetista jossa on ruokaa laidasta laitaan. Ihan mukiinmenevää on mutta buffet-tyyliin on vaikea syödä ruokaa vain pieni annos. Oon herkutellut vähemmän kuin Italiassa mutta joka päivä on myös jälkiruokia maisteltu ja olo on todella turvonnut. Ikävä on kotiin herajauheiden ääreen sillä täällä huomaa miten ympäristö vaikuttaa omiin ruokavalintoihin. Kotona on niin helppoa olla dieetillä! 
 
 
Maanantaipunnitus jää tällä kertaa välistä sillä en ole nähnyt missään vaakaa. Taitaa olla mun onni ;) Vastailen kommentteihin jos löydän jonkun rakosen. Olen lukenut kaikki joten ainakin yhteisesti kiitos lomatoivotuksista! 
Ihanaa viikkoa kaikille! 
Anna

12 vastausta artikkeliin “Tunnelmia Protaraksesta”

  1. Onneksi loma on lomaa laihiksestakin! Itsellä on kyllä käynyt niin, että lomillakin annokset ovat järkeistyneet, kun tulee arkena syötyä vähemmän. Ihania lämpöjä teille!

    • Joo oon jo aika done näihin ravintolaherkkuihin..;) Maistuupahan sit rahka pitkälle syksyyn kun muistelee näitä :)

  2. Onnea suloiselle yksivuotiaalle! Oma vuosikas katseli innokkaana sylissä kuvia läpi ja hihkui innoissaan tuosta sankarittaren hakka-puuhasta. :) Kyllähän tuo bikinimalli näyttää upeelle. Vesijumppa kuulostaa hauskalta, on teillä mahtavat puitteet siellä. Nautinnollista lomaa, kyllä herat onneksi kotona odottavat! :)-Tuua-

    • Kiitos onnitteluista Tuua! :) Linnea kiittää!Ihanaa on ollut mutta onhan se kiva palata myös arkeen, ainakin näiden syömisten kannalta ;) Ei täältä kyllä dieettipäivityksiä riitäis :D

  3. onnea pikkuneidille..ihanaa kun synttäreille tulee oikea nalle.koitan niin päästää vauhtiin oman projektin kanssa, mutta sitkeetä on. onneksi voin tulla tänne katsomaan sun hyvää edistystä ja positiivisuutta.ihana blogi!

    • Kiitos onnitteluista! Kivaa kun meillä on nyt vauvan sijaan pieni taapero :)Mukava että tykkäät blogista! Täällä ulkomailla on taas dieetti vaikeaa ja on selvästi tullut plussaa mutta ehkä se kotona sitten lähtee. On vaan niin ähky olo kaikista hiilarihötöistä että ei oo toista joten mullakin on nyt hieman tahmeaa ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta