30 astetta hellettä

 
Voi pojat mikä loma! On ruokaa, juomaa, ohjelmaa ja aurinkoa! Ollaan uitu altaalla aamusta iltaan, lapsilla (5 serkkua) on ihan mahdoton meno ja me aikuiset siemaillaan drinkkejä eli koitetaan kokoajan katsoa ettei joku karkaa, huku tai muuten vaan eksy, melkein mekin siis rentoudutaan :)
 
Kiitos Finnmatkoille kauniista merinäköalasta huoneemme ikkunasta! Ehkä pienellä sponsoroinnilla blogiin olisi päätynyt kuvat vain siskoni parvekemaisemasta, joka on viereisessä huoneistossa..? ;)
 
voi surku :/
sama hinta, eri maisema…
sisko ja hänen pienin <3
punttiksen jälkeen
äidin rakas, tänään 1-vuotta! <3 <3 <3
 
Me ostettiin all inclusive paketit matkalle eli kaikki ruokailut kuuluvat hintaan. Illan dinnerillä on ohjelmaa sekä aikuisille että lapsille! On lauluja, taikureita ja tietysti Bamse ystävineen. Helppoa tämä on jos jotain! Tosin hyvin erilaista kuin omatoimimatkat Italiaan johonkin vuokrattuun huvilaan. Kiva välillä näinkin :)
 

Halleluja Bamse-kerholle taas, päivän oma parituntinen vierähti tänään bloggailuun. Illalla juhlitaan Linneaa, meidän isoa/pientä 1-vuotiasta! Onhan tää elämä aika ihanaa <3

Anna

19 vastausta artikkeliin “30 astetta hellettä”

 1. Oi, ihanaa ja etenkin rentouttavaa lomaa :) Toi bamse-kerho on ihan yliveto lasten kanssa matkustaessa. Kuten cocon showkin, tosin ne rallatukset jää soimaan päähän loppuvuodeksi. Mutta mikäs niiden tahdissa on treenata salilla :D

 2. Ihanalta kuulostaa!Täälläkin oli eilen helteisen kesäistä, nyt ukkostaa, salamoi ja sataa vettä.Kivaa lomaa teille!t. Manta

 3. meidänkin neidillä tänään synttärit, täytti jo 2wee, silti ihan äiskän vauva vielä:)ihanan näkönen paikkaa, nauttikaa:) ja onnea pikkuneidille:)

 4. Paljon onnea 1-vuotiaalle :)Sun bikinikuvaas katsoessa voi vaan haaveilla hetkestä, kun itsekin on noissa mitoissa ja voi alkaa harkita biksuja.Pisti muuten hymyilyttämään, kun olit ottanu itestäs kuvan tolleen peilaavan lasin kautta, mä nimittäin otin itsestäni samanlaisen eilen (tosin mekko päällä). Onneks en julkassu sitä, ois joku vielä aatellu että matkin sua ;DIhanaa lomareissun jatkoa! :D

  • No juu :) Onhan tässä vielä matkaa mutta se aina riippuu siitä mihin vertaa ;) Rohkeasti vaan biksut päälle! Mulla on aina, oon ollut mitä kokoa tahansa :)

 5. No höh noi maisemat. Eikös tosta voi jo valittaa? Tai vaatia parempaa huoneistoa. Maksoitteko ekstraa merinäköalasta? P.s. mua on jo jonkin aikaa kiinnostanut sanoma tuon lauseen ”Vaikeuksista huolimatta koen eläväni elämäni onnellisinta aikaa”?

  • Ois pitänyt jo eka päivää varmaan aukaista suu, mutta haluttiin olla mun siskon lähellä niin ei sanottu. On kyllä niin surkea maisema ettei olla parvekkeella istuttu ollenkaan :( Ei maksettu mitään ekstraa tästä ;)Se lause tarkoittaa niitä asioita jotka on meidän elämässä vaikeita mutta niistä en ole blogissa paljoakaan puhunut. Yksi niistä on esim. se, että kun yritettiin toista lasta niin loppuun saakka onnistunut raskaus ei tullut ihan helposti…

  • Otan osaa :( Tiedän hyvin miltä susta tuntuu, koska kärsin itse lapsettomuudesta, eikä vieläkään olla päästy finaaliin asti..

 6. Täällä Jyväskylässäkin on ollut tänään todella helteistä, noin +28 astetta varjossa. Kesän tähän mennessä lämpimin ja hiostavin päivä. Kosteusprosentti 80-90. Mutta, ei ole palmuja, eikä uima-altaita, eikä merta :)

 7. Heippa, eksyinpä sivuillesi ja tuli niin hyvä mieli kun näin miten oot edistynyt tavoitteissasi! Mahtava tahdonvoima ilmeisesti :) oot vielä onnistunut pitämään kaiken kohtuudessa ja terveellisen ruokavalion puolella ilman että menet liialllisuuksiin.. Tsemppiä sulle jatkoon!! :))

  • Ei pelkkä tahdonvoima, helppo ja terveellinen ruokavalio ja liikunta apuna joten onnistuminen ei ole tehty mahdottomaksi! Kiitos ihanasta kommentista ja tsempityksistä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta