Täältä tullaan aurinko!

Matkalaukut pakattu *check*
Koirat viety mummolaan *check*
Koti siivottu *check*
Likapyykit pesty *check*
Lakanat vaihdettu kaikille *check*
Lentoliput ja passit *check*
 
Vaikka aina on ihanaa lähteä reissuun ja koko matka on vielä edessä niin kotiinpaluu on vielä ihanampaa. Ihanuuden maksimoimiseksi on ihan parasta palata siivottuun kotiin ja puhtaisiin lakanoihin reissun jälkeen. Väsyneenä voi vain kaatua sänkyyn ja nukkua pitkälle seuraavaan päivään.
 
Kotikuvia ei oo ollut vähään aikaan kun on ollut niin suuri innostus laihduttamisessa, että on aina ollut sali- tai ruokakuvia puhelin täynnä. Tänään on päivä mennyt pakatessa ja ruokakuvat ovat vaipuneet täysin unholaan niin näpsin nämä. Linnean huoneesta ei muistaakseni ole edes vielä ollut yhtään kuvaa..? Tyttö sai oman huoneen kesän alussa ja tällainen on hänen pienenpieni valtakunta <3 
 
Lipaston päällä on Linnean ensimmäinen oma taulu, jonka ostin hänelle kun hän oli muutaman kuukauden ikäinen. Taulu on ystäväni Ville Ruson taidetta. Niitä voi ihastella Karusoman nettisivuilla. Keittiössä oleva taulu on myöskin Villen maalaustyö, se näkyy esim. tässä postauksessa
 
 
Eliel on koko päivän puhunut lentokoneesta ja nukkuu Bamse-reppu yöpöydällä. Siskoni perheineen on myös jo Helsingissä ja lapset odottavat innokkaina matkaa. Eilen oltiin Linnanmäellä joten hupi on jo alkanut! Mies on vielä kuntosalilla vaikka toiveikkaana ehdotin kainaloa ja leffailtaa sohvalla. Matkalla kuulema ehtii halimaan! Mulla painuu jo silmät kiinni, taksi tulee aamulla k.04.50. Tässä meidän aamiaiset mulle on tuo maitokahvi <3

Kyprokselta sitten seuraavan kerran! Moikka! ;)

Anna

30 vastausta artikkeliin “Täältä tullaan aurinko!”

  1. Voi, oikein ihanaa lomaa :) Mutta tiedätkös, teidän koti näyttää tosi ihanalta, olisi joskus kiva nähdä katsaus sinne kotiin, vaikka tämmönen treeni blogi sulla onkin :)

    • Alkuvuoden postauksissa näkyy kotia vähän enemmän. Nyt en oo vähään aikaa muistanut laitella kotikuvia :) Mutta koitan korjata asiaa!

  2. Nauttikaa reissusta! :)Mä oon muuten huvin vuoks vertaillu noita sun pudotettuja kiloja, ja tähän asti oon menny melko samoissa kiloissa kun sinä tossa alussa :) Nyt oon kohta kilon jäljessä, tarttis vissiin tehdä jotain? ;)

  3. Eksyin blogiisi hakiessa bikinifitness blogeja, ja täytyy sanoa, että tää vaikuttaa hyvältä. Tai siis mitä äkkiä selasin postauksia, niin tosi inspiroivaa! Mulla nyt n. 5kk synnytyksestä ja imetyksen mentyä puihin ei laihdutuksella ole esteitä. Alotus paino on suht samoja kuin sulla ja tavote ainakin sun tämän hetkiseen painoon. Itselläni nyt kuukauden päivät paino jumittanut samassa, ei ole syömiset eikä liikkumiset vaikuttaneet. Personal trainerin ottamista haaveilen, mutta täytyy vielä vähän tutkailla miten on varaa…Ehdottomasti jään lukemaan!!

    • Kiva kuulla! Tervetuloa lueskelemaan. Kyllä se paino pian taas liikahtaa, ei kannata luovuttaa :) Se menee omia käyriään mutta kun jatkaa samaan malliin niin varmasti tippuu ;)

    • No höh! Meidän K-kaupassa se on kylmähyllyssä, siellä missä tuoremehutkin ja samalla rivillä on esim. Starbucksin kahvijuomat. Tsemppiä etsintään :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta