Mittojen päivitystä!

Oon edellisen kerran päivittänyt mittojen edistymistä helmikuun lopussa, joten lienee korkea aika päivitellä uudestaan. Välissä on (muutama päivä vajaa) 5kk ja 10,1kg. Mitoissa tulos on seuraava:

 
 • Mittauspäivä 1.1.2012 / 28.2.2012 / 25.7.2012
 • Rinnanympärys 112,5cm / 108cm / 100cm
 • Vyötärönympärys 97,5cm / 89cm / 84cm
 • Mahan levein kohta 124cm / 118,5cm / 108cm
 • Lantionympärys 122,5cm/ 113,5cm / 105cm
 • Reidet oikea 71,5cm, vasen 72cm / o 67- v 67cm / o 61,5 – v 63cm
 • Käsivarsi oikea 35,5cm, vasen 38cm / o 36- v 36,5cm / o 33 – v 34,5cm
 • Paino 95,5kg / 87,8kg / 77,7kg
 
Uusin tulos enemmän kuin miellyttää! Aikaa on mennyt vasta 7kk ja joka kohdasta on lähtenyt ihan älytön määrä ympärysmittaa. Tämä jos joku motivoi jatkamaan :) Uutena vuotena tulee vuosi Erican pienennysprojektia ja olen silloin jo tavoitteessani varmaan painon suhteen. Kun pääsen mukavampiin kilolukuihin niin projekti jatkuu tietysti rasvan hävittämisellä ja lihasten kasvattamisella joten ei tässä tekeminen kesken lopu…
 
En tiedä ootteko jo kyllästyneet mun haaveiluihin mutta mitä pidemmälle pääsen niin sitä enemmän oon ihan tosissani miettinyt sitä bikini fitness kisaa. Mun uusi treeniohjelma tähtää siinä ihanteelliseen kropan malliin ja kyllä tuo vatsapussukkakin on pienentynyt lupaavasti. Ihan hiljattain huomasin, että iho ei enää mene alamahasta roikkuvalle poimulle vaan tasoittuu jo etenkin kyljistä! Jei! Ennen mun vatsaa ympäröi roikkuva röllö ihan selän puolelle saakka. Ehkä vain sellaiset ihmiset ymmärtävät selityksen jotka tietävät mistä puhun…
 
Raskausarvista on ollut aina silloin tällöin puhetta ja minä oon varmasti maailman arpisin äiti… Tuossa alemmassa kuvassa on laitettu kontrastia niin, että arvet korostuvat eivätkä ne luonnossa enää näy noin paljon. Halusin kuitenkin demonstroida, että mulla arvet ulottuvat pitkälle ylävatsaan ja kiertävät kyljet, selkään asti. Niitä löytyy myös käsistä, jaloista, reisistä ja hmm.. jäikö joku ruumiinosa vielä mainitsematta? Ne on sellainen asia jota oon surkutellut koko laihisprojektin ajan ja oon ajatellut, että ne estävät mun fitnessunelmat ikuisesti (yhdessä roikkuvan ihon kanssa). Nyt pikkuhiljaa olen alkanut ajattelemaan, että olkoon! En anna niiden olla mun unelmien tiellä! Teen vain parhaani ja jos joskus seison Kulttuuritalon lavalla fitnesskisoissa ja mun iho roikuu alavatsalla arpisena röllykkänä ja häviän niiden takia koko kisan niin so be it. Mulla on silti paras ja aidoin hymy, viehättävät kasvot ja karismaa vaikka muille jakaa ;) Jos vaikka tästä lähtien keskittyisin parhaisiin puoliini, murehtimisen sijaan!
 
Nyt sitten karmivaa materiaalia joten heikkohermoisten ei kannata rullata alaspäin…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
THIS FOR ALL U MAMAS OUT THERE!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
25.7.2012 77,7kg    /    15.1.2012, 93,8kg

 

 
 
Ja nyt mä katoan kun en kestä tätä häpeää…
Anna

93 vastausta artikkeliin “Mittojen päivitystä!”

 1. Mahtavat tulokset. :)Jospa nämä meikäläisenkin sais jo intoutumaan uudestaan. Mä vain junnaan ja junnaan samassa painossa, tosin nyt tälle viikkoa oon tullut 400g alaspäin koska oon yrittämässä ottaa itteäni niskasta kiinni, etenkin liikunnan suhteen.T. Toinen komeat tiikerinraidat masussa omaava mamma.

  • Kiitokset :) Onhan tässä töitä paiskittu, mä en vaan jaksanut enää olla läski. Ei tulis mieleenkään repsahtaa takaisin tuonne :) Laitahan seuraava vaihe silmään niin kyllä se taas lähtee tippumaan! Tsemppiä! :)

 2. Ihan mahtava tulos! Mä olen vasta aloitellut omaa projektiani ja blogisi löydettyäni oon saanut ihan hirveästi tsemppiä! Mun lajina on toistaiseksi uinti, vesijuoksu ja kävely, salille siirryn syksymmällä. Ajattelin mennä oikealle äijäsalille :)Ihan ot, mutta saisinko tässä samassa kysyä aamiaisestasi. Syöt ilmeisesti usein smoothien ja ainesten yhteydessä näkyy myös ruokavaaka. Punnitset ilmeisesti ainekset, vai? Kuinka paljon laitat mitäkin ainetta? Mun smoothie menee suht vapaalla kädellä ja jotenkin tuntuu, että annoskoko kasvaa koko ajan… Olisikin kiva saada jotain vertailukohtaa määriin.T: S-P

  • Hyvä hyvä! Äijäsalilla mekin treenataan :)Smoothiessa on 1 rahka, 100g marjoja, 100g mehukeittoa, 10g soijalesiitiniä, 10g vehnäleseitä ja 1dl vettä. Kaikki vaa’an kautta :)

 3. Jestas mikä muutos! Ei voi kun nostaa hattua ja varmasti olet niin tyytyväinen itseesi. Tuo antaa motivaatiota siitä, että kyllä minäkin pystyn pienentymään! :) Projektit jatkukoot!

 4. Upea muutos! Onneksi olkoon! :)Mulla ei valitettavasti näy kaikki kuvat, mistähän johtuu? Sivuakin koitin päivittää muttei auttanut.

 5. WOHOU, onnea ihan hillittömän paljon kaikista muutoksista! Ja kiitos rehellisestä bloggauksesta kuvineen kaikkineen, ehkä juuri siksi tätä on niin mahtava seurata ja mielettömän motivoivaa. Tuliko tarpeeksi ylistyssanoja vai jatkanko vielä? xD Oletkohan jo kirjoitellut miten vaatekoko on muuttunut matkan varrella? Onko myös tyyli muuttunut?T: Onnekas

  • Riittää riittää :DD Oiskohan vaatekoko nyt jotain 42 paikkeilla. Oon kirjoittanut ”Vaatekoko pienenee” postauksen, se löytyy toukokuulta. Tyyli on sen ansioista muuttunut, kun voi ostaa ihan normikaupoista vaatteet, ettei tarvi ”tyytyä” mihinkään ei niin kivoihin :)

 6. Oot kyllä ihana :) Tosi huikea muutos, onnittelut! Ja viis arvista, kaunis olet niiden kanssa. Eikös ne fitness-kilpailijat muuten käytä jotain rusketusväriä niissä kisoissa. Ei luulis arpien sen alta näkyvän? Tsemppiä jatkoon! Annat kyllä ihan älyttömästi motivaatiota! :)Hauskaa päivää teille.

  • Käyttäähän ne! En yhtään tiedä miten hyvin se peittää! Siis ilman sitä en ees suostuis ajattelemaan koko asiaa :DKiitos tsempistä, kyllä sitä vielä tarvitaan :) Saan ihan uutta intoa teidän ihanista kommenteista!

 7. Oot kyllä paras!! Ruudun tällä puolen niin monet muut mamat samaistuu sun fiiliksiin, lopputulos tulee olemaan jokaisen kyyneleen ja hikipisaran arvoinen! :D Go Mama Go!

  • Hyvä hyvä! Voin antaa kasvot kaikille röllykkä-äideille ja sille, että joku oikeasti tekee sen muutoksen kun kiloja tuli enemmänkin kuin se suositeltu 12… We can all do it! :)

  • Kiitos :) Aika kivaa olla idoli =) En ois sitä hetki sitten uskonut!! Näköjään se kroppa muuttuu kun vaan on pitkäjänteinen!

  • No on sulla! Mulla oli ihan kauhee pussukka!!! Veikkaan et useimmilla ei noin pahasti veny iho mitä mulla… Se kiinteytyy jos alta lähtee rasvaa :) Ihanaa että olet innostunut! Tsemppiä jatkoon :)

 8. Huh, oot kyllä rohkea nainen! :) Kuka tahansa ei kehtais laittaa tommosia vertailukuvia blogiinsa, vaikka ne on ihan valtavan inspiroivia! Mieletön muutos, onnea siitä – ja tsemppiä jatkoon!

  • Joo tässä on ylitetty oma mukavuusalue jo aikapäiviä sitten… Mitä sitä hyviä valokuvia piilottelemaan :) Mun arkistoissa on vaikka mitä ;) Jos vaikka joskus vois laittaa vatsapalat kuvan tuon toisen viereen -sit ei ehkä enää nolottaisi :) Sitä kohti tehdään töitä!

 9. Huikeaa!! Kaikki mieleeni tulevat kehusanat ja ylistykset tuntuvat ihan kovin pieneltä sen työn rinnalla mitä oot tehnyt ja saanut aikaan – ja miten nopeasti! Kaunis, rohkea, upea Erica. Rock on!!!<3 <3-Tuua- raidallinen ystäväsi ;)

  • Kyllä tää kannustus tekee tän häpeämistä arvokkaammaksi <3 <3 <3 Oon itsekin hurjan ylpeä musta :D Haleja sinne! <3

 10. Blogisi on ollut kirjanmerkeissä jo tovin, mutta nyt on pakko kommentoida; uskomatonta! Nostan hattua niin korkealle, ettei oma käsi riitä (olipahan vertaus :D). Sun kautta olen inspiroitunut aloittamaan myös oman projektini! Kiitos siitä ja tsemppiä tulevaan <3Kesäterkuin,Nonna

 11. Hei, uusi lukija ilmoittautuu :)Mahtavat noi viimeiset kuvat, niistä tosiaan näkee että duunia oot tehnyt!Mulla on itse asiassa aika samat mitat nyt kuin sullakin, tosin sillä erotuksella että omassa vatsassa on enemmän löysää nahkaa jäljellä :P Jännä että ikäkin on sama, ainoastaan mulla ei ole vielä lapsia.Jään seuraamaan sun kehitystä, kovasti tsemppiä jatkoon!

 12. Hei Erica!täällä yksi lukija myöskin, olen jo blogiasi ahminut säännöllisesti pitkään mutta vihdoin rohkaistuin itsekkin yrittämään elämäntaparemppaa :) +10 kg tullut vuodessa röllöä, noh ihan rehellisesti iltamässyttämällä. Nyt takana ensimmäinen viikko GFG-ohjelmalla ja stunning -3kg painoa (nesteitä) poissa.Ajattelin kuitenkin kysyä vähän ohjenuoraa, juoksen ahkerasti noin 4 krt viikossa aika vaativiakin lenkkejä n.5-11 km pituudeltaan. Nyt pari päivää ollut kuvotusta ruokaa kohtaan, väsymystä, yöllä nälkää ja non stop jano. Riittääkö tässä GFG- ruokavaliossa hiilarit juoksuun vai onko nuo oireet alkukankeutta vaiko merkki että hiilareiden määrää pitäisi hallitusti nostaa? Kuitenkin itsekkin treenaat kovaa ja ahkerasti, oliko sinulla vastaavia kokemuksia alkuajoilta?Sitten vielä hehkustusosastoa, olet tyrmäävän luonnonkaunis ja näytät todella hehkeältä tiputuksen jälkeen :) GO Erica Go!!!- Heidi

  • Hieno alku! Jatka samaan malliin! GFG on tiukka kolmen viikon dieetti, joka ei ole suunniteltu kestävyysjuoksijalle tai pitkäaikaiseen käyttöön. Voisit ottaa kovien juoksulenkkien jälkeen palautusjuomaksi tuhdimman juoman jossa on proteiinien lisäksi hiilihydraatteja (esim. Fast Reco2 /tai vastaava). Kokeile sillä ensin! Kroppa aina kapinoi uutta vastaan joten muuten oireesi ovat tavallisia, GFG on suhteellisen tiukka dieetti mutta sellainen joka pitäisi pystyä tekemään jos on perusterve eikä liiku joka päivä useita tunteja. :)Kiitos ihanasta kommentista :) On niin mukavaa saada kannustusta!

 13. Upee tulos! Sulla ei oo mitään hävettävää noissa kuvissa! Pistät ittes upeesti likoon ja valat muihinkin tsemppiä ja tietoisuutta/uskoa siitä, että onnistuminen on mahdollista!

  • Hih <3 No ei kai sitten! Vaan ei tuosta raskauden jälkeisestä mahasta voi kauheen ylpeäkään olla… Mutta eipä sille voi enää mitään, uutta parempaa masua kohti vain! :)

  • Siis mulla jos jollain oli ihan karmee kengurupussi :D Jännää et juuri enää pussita kun sieltä on niin paljon läskiä lähtenyt. En ois uskonut itsekään :) Vaikka ei tuo vielä mikään missimaha oo, mutta eteenpäin mennään! Toivon kovasti, että tää valaa uskoa muihin pussieläimiin ;) Tsemppiä siis sinne <3

 14. WAU! Ihan huippua! Onnitteluni, olet saavuttanut paljon! Unelmoi paljon, se auttaa jaksamaan. :) Tsemppiä hurjasti sinne!Ostin itselleni lenkkarit, toivottavasti ne eivät jää kaapin perälle, vaan tulevat käyttöön.. ;) Sää motivoit kyllä niin paljon, oon ihan fiiliksissä sun puolesta :)

  • Kiitos =) Tulee kyllä niin hyvä mieli teidän kommenteista, että ette arvaakaan!Ja lenkkarit käyttöön vaikka heti tänään :) Mulla ainaskin uudet urheilukamat motivoi, ne on niin kivoja !

 15. Upea muutos. Onnea!Itsellänikin on todella rajut arvet tulleet kolmesta raskaudesta sekä pussi, joten tiedän mistä puhut. Oma tilanne on edistynyt ja olen energisempi, mutta olen kärsinyt nyt selkä-/jalkakivuista ja juokseminen on nyt kielletty. Eilinen menikin harmitellessa, juokseminen on se mun innostus. :/

  • Ah, kohtalotoveri! Kaikille ei ilmeisesti tuu niin kauheeta pussukkaa synnytyksen jälkeen ja oon aina kadehtinut heitä :) Mutta on meitä joilla se iho venyy ja paukkuu… Onneksi aika korjaa ja laihdutus auttaa :)Pöh kivuille :( Ota vaan rauhallisesti niin paranet pikemmin! Jos voisit vaikka ihan kävelyä kokeilla..? :)

  • Kävely on maailman tylsintä silloin kun on kipinä juoksuun. Mutta kyllä se tietysti hyvää tekee selälle. Onhan tässä lisäksi pyöräily ja ratsastus innostamassa. :)

 16. moikka ja onnittelut ihan käsittämättömän mahtavasta tuloksesta! Eilen kävin mäkkärin luukulla ja koti sohvalla mässätessäni havahduin. Aamulla puntarille, alusvaatteissa peilin eteen ja ilman itkua siitä ei selvitty… Kuinka se päässä oleva omakuva voi ihan oikeesti olla niin vääristynyt? Haluan lopettaa tämän itselleni valehtelun nyt ja olla onnellinen. Sitten sainkin päähäni, että koska olet noin mahtavan aikaansaava niin riittäisikö sulla energiaa vielä yhteen juttuun? tuolla aiemmassa postaksessahan moni toivoi sinusta omaa personal traineria, niin ehkä sä voisit olla sellainen? Mulla on mielessä fb:hen laihdutustukiryhmä, jonka johtohahmona olisit loistava! En tarkoita, että joka pulmaan ja saavutukseen kommentoisit vaam että välillä voisit käydä huutelemassa ja tsemppaamassa meitä taistelijoita. Voisin vaikka toimia yhtenä ylläpitäjistä, vaikka atk-taitoni ovatkin melko olemattomat :D tällainen ryhmä voisi olla ainakin minun pelastus, kun tietää olevansa se tilivelvollinen. Miltäs kuullostaa? T. Tuulinen (159cm/76kg)

  • Oih Tuulinen, tiedän tuon tunteen kun tulee havahtuminen. Se sattuu ja itkettää mutta siitä se muutos lähtee. Ei itku silmässä vaan innolla ja iloisin mielin. Mieti sitä niin, että nyt pääsen toteuttamaan muutosta -sillä ansaitsen sen ja sellaisen kropan jossa on hyvä olla!Ideasi kuulostaa ihan mukavalta mutta pitäisikö FB:ssä olla kokonaisella nimellä..? Sitä en halua ja toiseksi blogi vie multa niin paljon aikaa päivässä, että mulla ei ole yhtään enempää aikaa koneella kun tämän hoitaminen :/ Voisiko tuota ideaa jotenkin jalostaa..? :)

 17. Nainen sä oot ihan huippu! :D Huikee, mahtava, kunnioitettava, kadehdittava suoritus ;) <3 Sieltä kuoren alta paljastuu kokoajan vaan hotimpi bella!Mä keräsin myös eilen kaiken rohkeuteni ja pyysin miestä ottamaan musta starttikuvat..alusvaatteissa… Ja kameran linssin läpi sitä näyttää vieläkin paksummmalta! Tästä matka alaspäin, ja hyviällä mielin elämästä kuitenkin nauttien, kuten säkin! :)

  • Hihii, jee jee! Olo on huomattavasti hotimpi jo ;) Hah :D Eiks oo kamalaa olla kameran edessä alusvaatteissa!!! Mutta onpahan sit jälkeenpäin kuvia mille itkeä tai naureskella ;) Tsemppiä!

 18. Tiedätkö, mulle tuli ihan kyyneleet silmiin tuosta viimeisestä kuvasta. Kiitos, kun olet niin rehellinen blogissasi. Oma vatsani näyttää aika lailla samalta arpineen päivineen kuin tuossa ekassa kuvassasi. Ehkä sitten vuodenvaihteessa muistuttaa enemmän tuota nykyistä kuvaasi :)Kamalasti tsemppiä treeniin. Tulet näyttämään UPEALTA siellä kisoissa.Terkuin, Sari

  • Ihana oot! Liikutun ihan… Kannatti siis laittaa. Me ollaan kaikki kauniita ja ihan todellisia mahoinemme päivinemme vaikka media antaa hyvin vääränlaista kuvaa raskaudesta palautumisen suhteen vaikka julkkiksista kertovissa jutuissa. Tässä on sitä arkipäivän realismia. Parasta on ehkä kuitenkin se, että rakastan ja tulen rakastetuksi, tuolla mahalla ei ole sen kanssa mitään tekemistä. <3 <3 <3Kiitos kannustuksesta, se tuli niin sydämestä! Kauheasti tsemppiä sulle jatkoon, ihan varmasti saat yhtä hienoja tuloksia :)!! :)

 19. Mieletöntä Erica! Oot kyllä mun idoli number 1 :D Tsemppiä ja älä vaan lopeta koskaan tätä blogia. Tästä saa ihan mielettömästi tsemppistä omaankin projektiin.

 20. Upea muutos :) ja kiiiiiitos kun julkaisit nuo kuvat raskauden jälkeen. Et arvaa kuinka pitkään mä itkin tuota roikkuvaa vatsaröllykkää kun olin niin satavarma että oon ainoa kelle on suotu se + ihanat raskausarvet. Ite oon löytänyt avun Flow kosmetiikan sheavoista ja Lushin selluliittikuorinnasta, ne on saanu kuukaudessa ihan ihmeitä aikaan tuolle vatsan iholle :)

  • :D Et kyllä oo! Ja veikkaan että meitä on paljon muitakin mutta kuka nyt noita haluaisi julkisesti esitellä :D Mä en oo rasvaillut enää raskauden jälkeen, pitäisköhän aloittaa uudelleen..? Arvet on suurin osa siis jo pian 5 vuotta vanhoja eli ensimmäisestä raskaudesta. Mitä nyt toisessa tuli loppuväleihin joissa ei vielä ollut :/ Mutta joo, en oo siis rasvaillut kovinkaan paljoa. Mulla on ollut Body Shopin joku Shea body butter tms. :) mut se on jo loppu.

 21. Kantsii kantsii :) Koko ajanhan se iho elää ja sitä sheavoita ainakin mainostetaan että korjaa ihon vaurioita ja jo syntyneitä raskausarpia :) Tää sun blogi on kyllä mahtava, oot niin rehellinen :) Uskaltauduin itekin räpeltämään laihdutusblogia, josko auttais tässä omassakin urakassa. Mukavaa päivän jatkoa!

 22. Toi vika kuva on inspiroiva ja antaa potkua. Tosi hieno saavutus! Ite yritän kans pudottaa mammakiloja, joita on kyl vaan 5, mutta silti.-Aneliini

  • Jokaisella on omat kilonsa ja silti hyvinvointi voi tuntua paremmalta vaikka pudotettavaa ois vaan 5! :) Vähän kun karsit ruokavaliota niin ei aikaakaan niin se on poissa :)

 23. Mahtavaa! Onnea Erica! Olet päässyt pitkälle ja tuolla innolla, asenteella ja apujoukoilla pääset varmasti vaikka kuuhun, jos sinne haluat ;) Vilpitön kiitos rohkeudestasi tältä äidiltä (ja selvästi monelta muultakin). Oot kunkku! Tai kuningatar! ;) Nyt jaksaa taas itsekin jatkaa.

  • Ole hyvä! :) Tuntuu todella hyvältä teidän kannustus ja se, että minä onnistun! Mammakilot on jo pois, nyt vaan sitäkin parempiin mittoihin :)

 24. Mulle on nyt tehty kaks kertaa raskausarpiin, tai no mulla venymäjälkiin ;) valoimpulssihoitoa ja kyllä, eroa on huomattavissa. Mulle alettiin tekemään sitä kainalokarvoihin kunnes kerran jouduin ottamaan paidan pois ja hoitaja kysyi, että olenko tietoinen, että sitä voi tehdä eri hoitopäällä raskausarpiinkin. Ajattelin, että tuskin siitä mitään hyötyä on, mutta kokeillaan yhteen ja niin vaan vaaleni ja viimeksi tehtiin kaikkiin vatsanalueen ja eilen niitä miehen kanssa ihmeteltiin, että kyllä vaalenneet ovat! Bloggailen aiheesta parin viikon kuluttua lisää ja kuvamateriaalin kera.

  • Okei, mielenkiintoista! Mullahan arvet on jo aivan vaaleat, siis mun ihonväriä vaaleammat ja varsinkin nyt ruskettuneena hohtavat. Eikä mua arvet itsessään edes haittaa vaan se, että arpikudos ei ole kimmoisaa ja laihtuessa pelkään että tuo iho jää röpelölle.Tuun kyllä katsomaan sun postauksen :)

 25. Hei! Olet ihanan motivoiva ja innostava bloggaaja! Löysin blogiisi muutama päivä sitten ja sait minusta uuden vakiolukijan. :) Oiken paljon onnea hienosta onnistumisestasi ja tsemppiä jatkoon! Itsellä kuntoremontti myös käynnissä kahden lapsen ja passiivisemman elämänvaiheen jälkeen.

 26. WOW, ihan mieletön muutos kyllä ja näinkin lyhyessä ajassa. Ihaltavaa tuo siun motivaatio, kumpa itsekin nyt jostain löytyisi. Itselläkin on noita raskausarpia, vaikkakaan en ole koskaan synnyttänyt. Nuorempana ne häiritsi ihan hirveästi, mutta nykyään niiden kanssa on oppinut elämään. Apteekissa törmäsin sellaiseen voiteeseen mikä on tarkoitettu juuri arville (mm.raskausarvet) sitähän kannattaisi kokeilla jos siulla on pelko että iho jää roikkumaan. Mutta en kyllä usko että jää, kyllä se varmasti vielä nuorena kiinteytyy :P

 27. Kiitos Erica tosta viimeisestä kuvasta! Muistuttaa siitä että kaikki on mahdollista <3Oot kyllä niin mahtava, ja saanu niin upean muutoksen aikaan! Mieti kun sitten niiden ekojen kisojen jälkeen katselet noita vanhoja kuvia ja muistelet millaisen työn oletkaan tehnyt, ja nyt olet siinä mihin tähtäsit :) Wau!

 28. Erica kiitos tästä postauksesta! Et tiedäkkään miten paljon se vaikutti muhun. Tuo viimeinen kuva sai mut uskomaan että kovalla työllä mäkin voin päästä mun vararenkaasta eroon. Ja uudella tsempillä jatkoin taas mun muutaman viikon retuperällä ollutta projektia. Joten kiitos tästä:) ehkä mäkin pääsen kohta liittymään teidän seiskakerhoon:)

  • niin tää on nyt tää missä nyt mennään ja toivottavasti voi joskus verrata tuota vielä rasvattomampaan ja lihaksikkaampaan vatsaan ;)Tsemppiä sulle sinne! :) Seiskakerhoon vaan!

 29. Upea muutos!Mulla nyt lähes samat mitat; mulla vaan käynyt niin, että 5kk sitten oli joka kohta n. 3cm pienempi.Mutta nyt tästä pienempiin lukemiin. En päästä sua karkuun ;) Eli muutaman kuukauden päästä uudet mitat?t. Manta

 30. Ihanan rehellinen blogi sulla! Mä oon ite joku ikuinen laihduttaja mutta tää sun blogi antaa motivaatiota :) Hienoja tuloksia ja ihanaa että myös kuvina näkee tulokset eikä vain tekstinä! Kiitos sinulle :)

  • Ai jaa, hauskaa :)) Muitakin röllyköitä :D Mutta kyllä se lähtee jos vaan muuttaa ne elämäntavat, oon itse ottanut niin missioksi tuon hävittämisen!! :)

 31. Kertakaikkisen ihana olet! Ja uskomattomia muutoksia oot saanu aikaan!Tekis mieli lähettää sulle kuva mun tiikerimahasta. Arvet oli se asia josta näin painajaisia kun maha kasvo- ja mullehan niitä sitten ammennettiin runsaammalla kauhalla! Alamahasta roikkuu semmosta arpista höttöä joka ei lie ikinä katoa. Kenellekään kaverille niitä ei oo tullu. Reilu peli. Mutta mä pikkuhiljaa rupeen hyväksymään ne, ja jos oon ens kesänä bikinikunnossa ni meen rinta rottingilla rannalle kaikkine arpineni ja oon ylpeä että oon saanu jotain niin ihanaa aikaseks ku pienen lapsen! :)Tsemppiä sinne jatkoon!T: arpimaha ja kuusi jäljellä olevaa (ja hyvää vauhtia katoavaa) raskauskiloa.

  • Niin kaikille ei tosiaan jaeta arpi tasaisesti, I know :/ Mulla on kans ihan höttöä tuolla alavatsalla, ihan kauhee ryppymaha. Mut ei auta, tekee sen mitä itse voi ja lopettaa murehtimisen :)Halit sulle ja tsemppiä loppurutistukseen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta