Uusia tuulia!

Iltaa ja uutta viikkoa! Mulla on ollut hyvä päivä, oon saanut tänään uuden ruokavalion ja treeniohjelman! Oon aivan innoissani niistä ja nyt on paljon opittavaa! Ruokavalioon tuli jonkun verran muutoksia ja treeniohjelma vaikuttaa todella hyvältä. Nyt otetaan asiaksi saada tasaisesti lihasta yläkroppaan ja peppuun puuttuva kaari eli paljon pakarajumppaa :) Minnan kanssa yhteistyötä on tällä sopimuksella vuoden loppuun. En malta odottaa itsekään, että pääsen tekemään meikäläisen kropalle suunniteltuja treenejä. Kyllä tästä lähtee ihan uusi vaihe koko dieetissä!

 
Tässä eilisen eli sunnuntain herkkuaamiaista. Rahkaa, nektariinia ja ruisleipä kaikilla herkuilla, kahvin kera. Tällaisia saan nauttia jatkossa yhtenä päivänä viikossa :)
Alla tänään tehty nektariini-rahka-smoothie jossa oli lesitiinin sijaan vehnänalkioita. Se sisältää myöskin hyvää rasvaa! 
 
Paino tippui viime viikolla -500g joka on plussaviikon jälkeen ihan mukavaa. Maltillisilla pudotuksillahan tässä on menty jo aikaa, oikeastaan alle kilon sisällä jo viimeisen kuukauden eli ihan hyvään saumaan tulee nämä uudistukset. Sitä en tiedä onko lisääntyneellä kuntosaliharjoittelulla vaikutusta, vaiko kenties joku painon tasaantumisvaihe vai olenko sittenkin syönyt ylläpitokaloreita.
 
 
 
 
En muista oonko maininnut mutta meillä on kausikortti HopLoppiin! Superseikkalijapassi ja sitä pitää tietysti käyttää koko rahan edestä. Oltiin tänään siellä sadepäivää paossa lasten kanssa. Lähtiessä mulla oli hiukset vielä kosteat joten sujautin päähän mun uuden mustan HeVi-pipon. Näitä voi tilata Saran kautta, sillä pipoja tekee ystävämme Hele! Tässä postauksessa on ohjeet.
 
Tänään olen saanut myös mansikoita pakkaseen ensimmäisen satsin! Eikai nuo riitä mihinkään. Ja mustikkaankin pitäisi ehtiä mutta tää viikko alkaa olla jo aika buukattu, sillä perjantaiaamuna kone Larnakaan lähtee k.7.20. Näillä säillä, can’t wait! 
 
Muksaa treeniviikkoa murut! <3
Anna

23 vastausta artikkeliin “Uusia tuulia!”

  • Kiitos! Asu on Pull&Bear-voittoinen joka muistaakseni on sunkin mielimerkkejä! Nyt tutustumaan uuteen neiböhuudiin vaan! :)

  • Aterioita on 5 päivässä ja hyvin samantyyppisesti kuin aiemminkin. Nyt vain kaikki ”turhat” herkut kuten fetajuustot tai salaatinkastikkeet pois :) Puuro myös palaa aamiaiselle tai ainakin kaurahiutaleet jos ei puuroksi keitä. En sen tarkempia grammamääriä jaa, kyllä kuvista näkee ajan kanssa :) Otan myös jotain uusia lisäravinteita ja vitamiineja käyttöön kuten erilaisia aminohappoja (eli ihan proteiineja, ei sen kummempaa). Yhtenä päivänä viikossa voi syödä vapaammin :)

 1. Oi että! Ihana juttu ja varmasti motivaatio tosiaan ihan huipussa nyt uusien tuulien myötä!! :) <3 Jutskataan muru uusista jutuista ja kaikesta ens viikolla kun palaan Nurmeksesta!Ihanaa treenailua ja kaikkea muutakin ihanaa sulle! <3

  • Kiitos muru! <3 Tää antaa kyllä kummasti uutta buustia, pitää panostaa koko rahan edestä ;) :) Sehän se hyvä puoli onkin, kun on jollekin vähän tilivelvollinen :)Palataan sit! Myös meidän matkan jälkeen :) Haleja! <3

 2. Heips! Mahtavat uudet tuulet; niitä saa puhaltaa oikein kovaa tännekin päin – ihanasti tsemppi sieltä välittyykin! Uudet ohjeet tulee tosiaan hyvään saumaan. :) BTW kyllä mä sanoisin, että kuvista huomaa kuinka pinnan alla kuohuu. Lihakset ne siellä menee tiiviimpään pakettiin. Tässä lomareissulta palanneena kuului ISO JESTAS! kun katselin läpi tuoreet pullistelukuvat. Näkee että töitä on tehty. Melkoinen terminaattoribabe siellä teilläpäin skoolailee uuden vuoden aattona… ;) Tsemppiterveisin ja kannustusjoukoissa hölkäten,-Tuua-ps. Tänään parhaassa lenkki-ilmassa matkaa taitettiin 50 min ja puolessa välissä seuraan liittyi runner’s high! ;) JEE!pps. Jos naapurini lukee tätä (tietysti lukee), niin ei. Minä en synnyttänyt autotallissa, vaan tein reippaana tyttönä lihaskuntoa (hyttysiltä suojassa), puhisten ja karjuen. :D

  • Puuh Puuh, puhaltaa!!! :DVai tarvitko edes, siellähän on käyty lenkillä ja treenattu oikein olan takaa! ;) Loistavaa! BTW tosi kiva kommentti taas :) Oisin mielelläni muskelimimmi jo jouluna :) Jeejee! Sitä kohden!Kiva kun oot taas maisemissa! :)

 3. Kuulostaa hyvältä!Mistähän tuon tyyppistä palvelua saisi ja paljonhan sellainen maksaa? Mua varmaan auttaisi, että ”joutuisin” jonkin edessä käymään vaakassa kerran viikossa ja muutenkin kertomaan, mitä suuhun on laitettu jne.Hyvää matkaa!t. Manta

  • =) Tsekkaa esim. mun ystävän Monnan personal trainer -palvelut! Laita vaan rohkeasti sähköpostia jos haluat tehdä muutoksen. Siitä se lähtee! :)http://www.mtpersonaltraining.fi/

 4. Ihan huipun kuulosta! Tollanen ammatilaisen suunnittelema treeni ja ruokavalio olis kyllä ihanaa! Odotan jo ihan tohkeissani sun uusia tuulia ;) Täälläkin kunnon tsemppi päällä, kiitos sinun <3Ja toi Hevi pipo on kyllä makee! Oon noita katellu jo pidempään ja suunnitellut, josko pitäis Saran kautta sellanen itelle tilata ;)BTW oon niin kade teiän treenityttöpoppoosta! <3 Mahtava tukiverkko! Mun rakas treenimurunen on kaukana Austraaliasta, eikä sitä Suomeen saa vielä pitkään aikaan :( Uusien treenikavereiden värvääminen on kyllä ihan muksaa puuhaa :D

  • Hyvä Iinu, mukava kuulla että blogi pitää vireen yllä ;) Oman ja muiden :)Tukiverkko on kyllä tärkeä ja mulla taitaa olla poikkeuksellisen hyvä sellainen! Saa olla kiitollinen, koska ystävien tuesta on todenteolla apua! Yksin ois varmasti tosi vaikeaa :/ Mutta hyvä että sullakin on värväystalkoot onnistuneet :) <3

 5. Erica! Kiitos upeasta blogista! Löysin sen parisen viikkoa sitten ja sen jälkeen illat on mennyt tekstejäsi ahmiessa. Nyt kun olen lukenut kaiken vanhan, odotan innolla uutta, uusia tuuliasi ja jokaista postaustasi. :)Olen saanut innoitusta elämäntapamuutokseen sinulta, syön nyt paremmin ja jatkoin kolmatta vuotta lapsensaannin vuoksi hyllyllä ollutta juoksuharrastustani. Kilot karisee vähitellen ja mieli sen kun kohoaa!Paljon kiitoksia ja terveisiä täältä sinun kotikulmiltasi pohjoisesta ;)t. MarnaPs. Oletko lukenut tätä, ajattelin että saattaisit tykätä: http://www.lily.fi/juttu/milloin-syominen-elamasta-nauttimista-milloin-jotain-ihan-muuta

  • Moikka! Kiva kun löysit tänne! Tervetuloa innostumaan laihduttamisesta :) Hienoa että oot päässyt jo alkuun!! Siitä se lähtee ja kokoajan helpottuu.Terveisiä pohjoiseen! *ikävä sinne*-Hauska tuo juttu ja ihan tottakin!

  • Ai niin, piti myös sanoa, kun joskus aiemmin olit pohdiskellut olisiko sinulle PT:nä asiakkaita, että ihan varmasti olisi! Minä haluaisin juuri sinunlaisen tsempparin ja opastajan – positiivisen, kannustavan ja omista kokemuksistaan ammentavan. Oot huippu! :)

  • Niin mähän olen jo liikunnanohjaaja mutta opiskelen vielä päälle tuota yliopistotutkintoa josta valmistun elintarviketieteiden maisteriksi :) Eli tällä alalla liikun tulevaisuudessa, se on mun intohimo ja kiinnostus ollut aina. Haluan vain olla itse myös esimerkillinen ja se on tässä lastensaannin aikana ollut koetuksella, mutta suosta noustaan ja sitten olen entistä parempi auttamaan myös muita :) Ei siis ollenkaan hullu ajatus, oon miettinyt alkaisinko ohjaamaan jo opiskelujen ohella mutta toistaiseksi oon keskittynyt vain itseeni :) Ehkä jossain vaiheessa… =)

 6. Iik, sulla on Origo-muki petroolinvärisenä! Jos ikinä milloinkaan luovut siitä, niin ilmoita, tuo väri puuttuumun kokoelmasta :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta