Punttista ja purilaisia

Eilisestä hiilaripiikistä on riittänyt energiaa tälle päivälle saakka! Aamulla tein mustikkasmoothien, pakkasin treenikassin ja vein lapset mummolaan kuntosalireissun ajaksi. Tää viikko on jäänyt vajaaksi treenikertojen suhteen ja on enää huominen aikaa korjata virhe. Tänään tein selkä-hauis ja takareisitreenin. Tää ohje on edelleen Firfarmilta saadusta treeniohjelmasta. Mummolassa mua odotti grillattua lihaa, perunoita ja mozzarellasalaattia. Jälkiruoaksi nautiskelin Vanilla macchiaton.

on siellä sitä makkaraa!

Sara mainitsi eilen jotain kotitekoisista hampurilaista ja niitä oli tänään saatava.

JAUHELIHAPIHVIT

400g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
suolaa
reilusti mustapippuria
paprikajauhetta
(yrttimaustetta)

Pihvien lisäksi paistettiin uunissa lohkoperunoita mutta mun lautasella oli kurkku- ja porkkanatikkuja. Purilaisten väliin sopii salaatti, tomaattisiivut, juustosiivut, punasipuli, ketsuppi ja vaikka kevyt hampurilaiskastike. Oman pihvin sujautin ruisleipien väliin. Silti oli kyllä nannaa! Ihanaa lauantairuokaa.

joo
ei
Kotona pullistelin teille pari poseerauskuvaa. Kai tuolla kerroksen alla jotain on, massa on voimaa vai miten se meni :) Nyt iltalenkille koirien kanssa ja sit sohva & telkkaria. Siinähän se lauantai-illan äksöni onkin…

Anna

34 vastausta artikkeliin “Punttista ja purilaisia”

 1. Itse teen samalla ohjeella jauhelihapihvejä! Paitsi lisään sekaan tietysti pienen sipulin paloiteltuna. ;) Niin nopeeta ja vaivatonta, kun uunissakin niiden tarvii majailla vain n. 15min. :)

  • Jos oisin vaan itselle tehnyt niin oisin kans laittanut sipulin ja vielä valkosipulirouhetta, nam! :) Tää onkin helppo ohje, mä paistoin pannulla. Vielä ois sämpylöitä ja pihvi”taikinaa” joten pitää tänään paistaa lisää ;)

 2. Voi Erica, mun täytyy todeta, että sä olet ihan älyttömän luonnonkaunis- tarkoitan sitä todella! Kauneutesi lisäksi oot niin uskomattoman symppis tyyppi, ihanan maanläheinen. Löysin tän sun elämäntaparemppa blogin oman remppani kannustukseksi, ja tällä hetkellä ollaan päästy 87->64-66kg (pari kiloo on tullu kesän kunniaks takas.. se on se pirun jäätelö, hups!). Tätä on aina ihana lukea, ja mä tiedän sun pääsevän tavoitteeseesi!We can do it!!-Jessi

  • Moikka Jessi!En muista että oisit tällä nimellä aikaisemmin kommentoinutkaan niin kiva että rohkaistut kirjoittamaan :) Mun siskot ja äiti kiusaa mua kaikkea muuta kuin maanläheiseksi kun kirjoitan näin paljon itsestäni :D siksi mua huvitti tuo kommentti kun just sanoin heille että kun haluaisin että ihmiset ajattelis että oon kuitenkin maanläheinen jne. vaikka blogissa onkin täysin egoistisesti juttua :) Mutta ymmärsit varmaan pointin! Sulla on ihan tosi hyvin tippunut paino!!! Vautsi vau! Mullakin on siis toivoa päästä tuonne 65kilon hujakoille :D Ihanaa että uskot muhun, taidan itsekin uskoa ;) Tsemppiä sulle terveysprojektiin!

  • Oon innoisani kun jotain näkyy myös olkapäissä ja selässä, olin jopa itsekin yllättynyt että tuonkin verran näkyy :) Harvoin tulee tarkasteltua pullisteluja kuvista. Kyllä ne sullakin kehittyy jos vaan nostelet painoja :) Pidä myös sarjat suht lyhyinä ja ota astetta isompi paino :)

 3. Hei tyttö, sinä olet tähti! Inhoan iteäsni ja kammoan kameraa ja peiliä. Mielessä on ollut päätös mutta… Josko nyt riittäisi tätä lajia tähän palaan ja kilot alkaisi nyt tippua! Olen lukenut blogisi kaikki kirjoitukset vuorokauden aikana ja oi miksi, oi miksi en ole löytänyt tätä aikaisemmin :D Tsemppiä jatkossa! T. Loimu

  • Heheh, parempi myöhään kun ei milloinkaan! :) Lämpimästi tervetuloa, täällä on tekemisen meininki. Aikoa voi aina, mutta jostain syystä käytännön toteutus mättää. Eli reippaasti vaan lenkille ja tekemään herkullisia terveysannoksia niin matka alkaa. Tsemppiä sinulle, älä turhaan itseäsi inhoa kun et voi olla kukaan muu. Liimaat jääkaapin oveen sen lapun Rakastan itseäni ja kohtelet kroppaasi kuten se ansaitsee niin tunnet sen sisälläsi ja pikkuhiljaa näet sen myös peilistä :) <3Tsempataan yhdessä! :)

 4. Heippa Erica!Mulla alkoi loma, joten mua ei täällä näy huomisesta lähtien ainakaan ennen torstaita. Me lähdetään huomenna mökille! Ihanaa päästä uimaan =0)Hyvät habakuvat, selkeästi edistystä *tapu tapu* !!! Mä tein juuri tänään jauhelihapihvejä, kylläkin sipulikeittopussi mausteen antajana. Mut tuli herkullisia !Nappaan lenkkitossut ja ämpärin mukaan mökille; menen siis aamulenkille JOKA päivä ja mustikkametsään ;0)!!!!!!<3 HV76

 5. Hei, huomasin että olet osallistunut superdiettiin. Voisitko kertoa jotain kokemuksia ja miten se eroaa gofatgo:sta? Innokkaana haluaisin sen elokuussa aloitta:>

  • Superdieetissä oli kolme eri ryhmää: alle 10kg tiputtavat, 10-20kg ja yli 20kg tiputtavat. Ruokaohjelmaa päivitettiin joka viikko eli viikot olivat erilaisia. Treeniohjelmissa GFG oli kaksijakoinen, kun taas superdieetin treeniohjelma taisi olla 4-jakoinen. Superdieetissä oli myös EFBW eli extra fatburning workout ohjelma kotitreeniksi. SD:ssä treeneihin otettiin myös lataus- ja treenijuoma, koska treenit ovat todella kovia. Dieetin kesto on myös kaksi kertaa pidempi (3vkoa-6vkoa). Mitäs muuta? :) Itse tykkäsin molemmista! Sinne vaan :)

 6. No jo vain tokkiinsa. Tuollahan pullistelee mahottomat olkapään möhkäleet ja selkäpalatkin on oivasti edustettuina. Hauiksen kohdalla on joitain epämääräisiä kumpuja todistamassa, että sielläkin lihasta on. Mut olkapäät on mahottomat. Aamen. ;)

 7. Lisäsinkin siut miun luettavien listaan ku bongasin siun blogis taas :) Ite täs viel rimpuilen omien kilojen kaa SD extrassa :) Ihana tuo siun ”makkara-kuva” :D Ja pose kuvatkin näyttää hyviltä :) pitäs itekki uskaltautuu tääl kodin 4seinän sisällä ottaa habakuvia et näkis sit onko kehitystä ollu :)

  • No niin, hyvällä mallilla sielläkin :) Itse odottelen ihka omaa ohjelmaa nyt :) Kyllä sitä kannattaa välillä kuvia napsia -huonot tuo motivaatiota ruodussa pysymiseen ja hyvät tsemppaa jatkamaan! :) Kävin vastavierailulla! :)

 8. Hei Erica!Olet menossa hyvää vauhtia kohti tulosta ja hyvältä näytät!Lupasin laittaa painoni tänne, tänä aamuna se oli 67,6 Ihan hyvä sinänsä, koska luulin sen olevan yli 69. Se on aina pelko pers**** kun pitää astua vaaálle, viimeinen punnitus olikin mulla näköjään huhtikuussa. Mutta nyt tietää totuuden ja kohti tuloksia pienenpienien alamäkien kautta, niitäkin tulee elämässä.Viikonloppuna olin matkoilla ja odotin jo, että pääsen kotiin lukemaan blogiasi :)Ei muuta kun hyvää treenitäyteistä viikkoa meille!Mertsi

  • Vautsi, ihana paino! Hyvin menee siis! Tuonne kun itsekin pääsis, tuntuu niin kaukaiselta vaikka varmaan nuo lukemat näkyy kohta omassakin puntarissa :) Jos vaikka jo ennen joulua!Kiitos terveisistä ja yhtä hienoa treeniviikkoa sinne!!! :)

 9. Sun innostamana aloin syömään ja liikkumaan gofatgo:n ohjeilla! :) Viikko takana(-1,3kg) ja monta edessä! Kiitos tsemppaavasta ja pirteästä blogista!:)-H

 10. Hienolta näyttää!Muuten, mun 6 v tyttö totesi tuossa taannoin, kun selasin sun blogia: ”äiti ihan kun sä, samanlainen maha…” kuva, jota tuolloin katoin tais olla sun ”lähtötilanne”… No, eipä siinä mitään, kaunis olet tuolloinkin ollut :)Mä en ole vieläkään uskaltautunut vaakaan, ja luulen, että painan n. 71kg, viimeksi 2kk sitten 67kg. Pituutta 160cm. (Ja kun painoin 58kg, mun oli ”pakko” muka saada vielä 4kg pois.) Paljon sulla olikaan pituutta?t. MantaNo, nyt lähen raastamaan kaalia salaattiin, jumpassa käyty :)

  • Kiitos vain :)Oon 172cm pitkä :) Kyllä sulla on varmaan pienempi maha ollut! Lapset on kyllä ihania ;) Pisteet reippailusta! Hyvä sinä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta