Hiekkalaatikkoa ja päiväunia

Tänään on ollut sellainen päivä, joita useimmat päivistäni ovat. Roikun netissä, lapset riehuvat ja koti on sotkuinen… Eli menimme hiekkalaatikolle, pieni nukkui päiväunet vaunuissa ja minä reippaana työnsin keinussa vauhtia pojalle! Totuus on ehkä jossain noiden välissä… -tänään olin hyvä äiti :)

Oli ihanan aurinkoista ja tuulista. Kuvissa mun hiukset hulmuaa, aivan kuten Tyra Banksin huippiksen tytöillä on kuvauksissa usein wind machine. Sopii mulle kun oon tällainen oman elämäni huippumalli! Montako omakuvaa postaus kestää ilman muuta asiaa?

Selvästi aika monta! Oon ladannut blogiin yli 1500 valokuvaa ja se on ihan sama mitä googleen kirjoittaa niin mun naama tulee joka tapauksessa jossain vaiheessa vastaan. En tiedä onko se osasyy siihen että tuutte tänne vai joillekin syy, etteivät enää toiste eksy! Ruokakuvia niistä on noin puolet, osa ulkoilukuvia ja loput sekalaisia. Oiskohan mun aika ostaa ihan oikea kamera? Nyt lähtis helpolla hehkutuspostaus jos tännepäin tulee Canon tai Nikon kaikilla herkuilla! ;)

Oli mulla oikeesti asiaakin… Oon palkannut Minna Pajulahden (muistatteko postauksen?) tekemään mulle ruokavalio- ja treeniohjelmat! Askel lähemmäksi unelmaa otettu, tai melkeinpä harppaus. Näin se ympyrä sulkeutuu!

Anna

32 vastausta artikkeliin “Hiekkalaatikkoa ja päiväunia”

 1. Hei Erica,hyvä äitihän sinä olet jo senkin vuoksi, että olet huolehtimassa omastakunnostasi. Onnellisen lapsuuden takaa varmimmin onnellinen äiti. Jausein sellainen äiti pitää miehenkin tyytyväisenä. Onneaanhan suomalaisetmiehet harvemmin hehkuttavat. Kannustavan esimerkkisi vuoksi sainitseni tänään mustikkametsään ja marjat olivat jo niin suuria, että tunsinolevani Pikku Putte pellavapää. Ja niin paljon marjoja jäi vielä metsään!

  • Aivan! Kyllä se tyytymättömyys vaan näkyy naamasta ja vaikuttaa koko perheeseen. Silti se Subin uus ohjelma vaikuttaa ihan kamalalta :D Kiva jos inspiroin sua mustikkaan, eiks ookkin koukuttavaa se poiminta :)

 2. Päivä kuulostaa samalta kun meillä. Ollaan maailman parhaita äitejä. Ikävä kyllä mä en pidä itsestäni vielä ihan yhtä hyvää huolta kun sä, mutta pikku hiljaa sinne päin ollaan menossa.

 3. Sun päivä kuulostaa just siltä kuin munkin. Tai ainakin sen yliviivattu osio. :D Välillä sitä tuntee itsensä niiin täydelliseksi äidiksi että. ;) Ja kyllä sun postaukset kestää monen monta omakuvaa. Oot meinaan todella kaunis nainen. :) Jos ehdit ja jaksat niin mun parissa viimeisessä postauksessa mun blogissa on kysymyksiä jotka liittyy GFG:n. Sulla on siitä niin paljon kokemusta, että ois kiva jos pystyisit auttamaan. Öitä!

  • No ainakin näin yömyöhään lapset nukkuvat kiltisti ja äidit saavat hetken omaa aikaa koneella, ennen unille menoa :)Kävin katsomassa niitä ja oon tosi huono vastaamaan. Oon imettänyt koko vuoden niin en oo itse syönyt burnereita lainkaan ja samaan (teko)syyhyn vedoten olen syönyt tuhdimpaa palautusjuomaa joka siis maistuu myös paremmalle :DDD Toisaalta olen sitä mieltä, että jos et ole moisiin jauheisiin tottunut niin kaikki maistuvat ensin ihan kuralle, mutta kun niitä alkaa käyttämään makuihin tottuu. Kokeile vaikka maustamatonta heraa niin sen jälkeen kaikki muut maistuu ihan hyville ;) Tsemppiä! :)

 4. Hirveesti onnea matkaan!! Pystyt sun asenteella kyllä ihan mihin vaan :) Ja ei me äiditkään olla aina täydellisiä, mut hei kuka ees haluu olla, hirveen tylsää mun mielestä :D :D

  • Kiitos Sara! Oonkin lueskellut sun blogia! Oon myös miettinyt, että onko se totta et ollaan itse pahimpia vastustajiamme. Eli onko meistä kaikista siihen jos vain tarpeeksi halutaan ja tehdään töitä? Kun joku ääni sanoo sisällä, että on sitä ja sitä vikaa, ei ne unelmat onnistu. Mutta nyt teen töitä ja aika näyttää mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ilman treenejä on vaan turha odotella sitä unelmakroppaa! Oon ihan innoissani! :) Sähän oot hyvä esimerkki itse :) <3

  • Mun mielestä me todellaki ollaan, mulla on ittellä kauhee homma poistaa oma sisänen ääni tai lähinnä muuttaa mitä se sanoo. Helposti sitä on ittelleen aina tosi negatiivinen ja kriittinen ja huomaa vaan virheet ja viat. Ainaki minä. Niin moni voi olla sua vastaan, nii eiks pitäs itte olla aina omalla puolellaan?? Siihen mä pyrin, vahvistamaan mua enkä hajottamaan.Itekki oot älyttömän hieno esimerkki, ja mieti miten monia inspiroit ja kannustat! Vau :)

 5. Vau! Jännää, oikeen itselle suunniteltu treeniohjelma ja ruokavalio! Ja vielä Minna Pajulahdelta, mä oon kade :D Täytys varmaan kans nyt ruveta ettimään tosissaan niitä töitä et vois itsekin toteuttaa joskus jotain yhtä upeeta :)

  • No eiks oo! Ihan mulle tehty, jee jee :) Onhan tässä menty jo tovi ihan yleispätevillä ohjeilla niin on kiva saada jotain kustomoitua ;) Terkkuja sinne! <3

 6. Arkisenakin päivänä näytät kyllä aika tyrmäävän hyvältä! :DJa vaikka omin avuinkin oot päässyt mielettömän pitkälle, luulen että Minnan kanssa lähtee hommat oikein nousukiidolla eteenpäin. Tsemppiä matkaan!

  • No mä kyllä katoin et kauhee tyvikasvu ja punainen näppy keskellä nenää :DD Eli kiitos ;)Oon samaa mieltä, hyvin on mennyt mutta uskon että tästä lähtee ihan uus syke ja muutos, oon enemmän kuin innoissani! :)

  • Niin on! Ihan meikäläiselle suunniteltu, jee jee! :) Kyl tää mamma pienenee tästä! En voi itsekään uskoa miten hyvässä vauhdissa oon :)

 7. Kuinka mä luulin että sulla on personal trainer? Katsos minä olen etsiskellyt ja nyt sopinutkin erään kaiman kanssa jo vähän asiasta että syksyllä aloitettaisiin yhteistyö. Motivaatiota siis on. Mahtaisko sitä saada vähän alennusta jos pistäis tämmöisen kuntoilu/elämäntapamuutosblogin pystyyn ja siellä sitten kirjoittaisi (=mainostaisi) sitä traineria? On meinaan kallista puuhaa syksyllä kotihoidontuelle jäävälle…

  • Ai luulit? Ei oo ollut :) Oon ollut noissa Fitfarmin yleisissä valmennuksissa välillä, joissa ohjeet on kaikille samat (tai no sukupuoli ja painoerojen mukaan jaetut). Eli treenit ei oo olleet juuri mulle suunniteltuja. Nyt saan sellaisen :)En osaa sanoa, sun pitää ehdottaa sun PT:lle! :)) Tsemppiä sinnekin! =)

 8. Saako kysyä vähän tarkemmin tosta pt-jutusta? Onko hän siis nyt sun pt eli treenaatteko yhdessä vai tekeekö vain ne sali- ja ruokaohjelmat? Mitä kustansi?Sillä vaan kyselen koska itsellä sama haave. Kovasti tsemppiä sulle ja hyvää kesää!

  • Asutaan eri kaupungeissa joten pääsääntöisesti treenaan ihan itsekseni, vaikka varmasti tavataankin. Kaikki on vielä ihan alussa niin en osaa oikein enempää kertoa :) Hintatietoja en halua blogissa kertoa. Kannattaa ottaa yhteyttä ja kysellä jos itseä kiinnostaa :)Kiitos kovasti tsempistä! Kyllä me kuntoon päästään, vai mitä! :)

 9. Kaks kysymystä: 1. Onko teillä Saran kanssa ennen ollut tapana syödä ja herkutella yhdessä? Herkutella munkkeja kahvien kanssa? Tuli vaan tänään yhtäkkii mieleen näinkin tyhmä asia. :)2. Tietääkseni ilmottauduit superdieettiin? Extraankin? Ootko kokeillut sitä EFBW treeniä? suosittelen edes kerran testaamaan!

  • 1. Mä en kauheesti pidä munkeista joten ei kyllä syöty munkkeja :D Mutta lasketaanko vaikka kahvilan kana-bagel herkuksi? Tai jos syötiin vaikka leivos puoliksi ”suolaisten” jälkeen..? :D Eli joo, kai me enemmän herkuteltiin kun nyt! (vaikka oltiinkin aina ”dieetillä”, buahhahah) :)Mulla on ollut myös tapana hamstrata hulluilta päiviltä kaikkia ihania keltaisia leivoksia, nams!2. Olin mukana superdieetissä ja tein EFBW treeniä, ihan mahtava! Oon tehnyt sitä nyt myös mökillä! Teen sitä esim. kesäkuun Erica Nicole Lee postauksessa. Extrassa en tosin enää ollut mukana.

 10. Kysymys ruokavaliostasi. Kun noudatit Fit Farmin ohjeita, oliko sinulla nälkä? Alussa tai missään välissä? Vain tuntuiko, että syömistä oli riittävästi? Kuinka kestit ilman leipää? Olen itse ruisleipäaddikti.

  • Hmm.. oli kai mulla joskus? En muista enää tarkkaan. Gofatgo:llahan söin miesten ohjeilla koska imetin niin pientä vauvaa. LITE ohjelmassa olin ylläpitäjien ryhmässä (taas enemmän ruokaa) sen imetyksen vuoksi ja silti mulla on tippunut noin hyvin paino. Veikkaan että se imetys on kuluttanut vielä eksra-kaloreita plus koitin jo alusta lenkkeillä aktiivisesti niin ei haitannut että ruokaa oli vähän enemmän. Jos olin kauhean nälkäinen niin söin kyllä vaikka leivän, jogurtin tai banaanin, ettei vaan vaikuttais maidontuloon :D En siis ollut sillä tiukimmalla dieetillä kuten LITE laihduttajat.Mä vähensin leivänsyöntiä varmaan 90&:sesti :/ Eli söin kans tosi paljon leipiä ennen… Jos haluat välttämättä leipää niin päivällisen hiilihydraatit (noin 50g pastaa tai riisiä/kuivapaino) voi korvata kahdella viipaleella real-leipää :)

 11. Voi vitsi,olis unelma olla Minnan ”suojatti” :) Hän on yks miun ”unelmakropan” omaava idoli ja kuvakin löytyy keittiön kaapinovesta :D Tosin,kunhan täs ny sais muuten vaan ihteään niskasta kiinni :) Ehkä sit armeijan jälkeen voi harkita jonkinlaista pt-valmennusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta