Jos ei jotain huonoa, niin hyvääkin

Aamu alkoi vadelma-persikka rahkajuomalla. Juuri kun täydensin jääkaappiin mehukeittoa ja marjoja, huomasin syöneeni sekä vehnä- että kauraleseet loppuun. Smoothieen laitoin desilitran kaurahiutaleita, sillä jostain syystä mulle ei oo nyt kesällä maistunut ollenkaan puuro. Oon täysin addiktoitunut mun aamusurinaan -Kenwoodin hiljaiseen surrutukseen siis.

Päivän piristys oli ihana lukija, joka tarjosi minulle varapuhelintaan lainaksi jotta blogipäivitykset onnistuvat entiseen malliin :) Hurautin autolla hänen luokse kahville ja sain samalla HTC:n puhelimen lainaan nykyisen luurin korjauksen ajaksi! Aika hauskaa! :) Kiitos Lotta, kun en vaikuta ”kovinkaan epärehelliseltä tyypiltä” :D Hah! Taas palasi usko ihmiskunnan hyvyyteen, mun lukijat on selvästi ihan helmiä <3 Oispa hauska tavata teitä lisääkin.
peukku lukijalle! 

Ohjelmassa oli myös päiväreissu mökille poimimaan mustikoita ja reipas tyttö kotiutui monen litran kanssa. Kannatti odottaa viikko, sillä marjat olivat nyt niin pulleita ja varvut notkuivat mustikoiden painosta! Ois pitänyt ottaa koko 10l ämpäri mukaan!!! Poimimisvimmaa lisäsi se, että torilla mustikoiden hinta kieppuu 5 eurossa litra, kun tuolla on niin paljon ilmaiseksi kun viitsii kerätä. Tuohon isoon tupperwaren kulhoon ei mennyt kun ehkä kolme varttia.

Juoksukuvat on sunnuntain lenkiltä, jotka sain nyt vasta ladattua koneelle. Tässä myös meidän tyttöjen juhlapäivän lookia lasten synttärikemuista.
Oon taas ihan ällistynyt teidän mukavista kommenteista! Kuka ois arvannut, että bloggaaminen on näin hauskaa? Oon ihan fiiliksissä! Ja sen ansiosta en ajanut tänään Mäkin kautta kotiin. Oishan se noloo jos luukulla ois vaikka Tuua tai HV76 ja mä tilaisin McFeast-aterian extra majolla…

rakkaus
Anna

23 vastausta artikkeliin “Jos ei jotain huonoa, niin hyvääkin”

 1. Sekä vanhemmat, että pienin tyttö on olleet nätteinä… :) muistasin, että oon blogissa nähnyt ennenkin sulla tuon mekon, ois hauska nähä vertailukuvia, että samat vaatteet, mutta eri vaiheessa projektia. Varmaan vanhat housut on jo valtavia. Ai niin joo ja oon päässy niin hyvin käyntiin, että parin viikon päästä pitäis olla seiskabileet tuloillaan, sit kun ollaan turvallisesti seiskoissa niin kamut lupasi sen kunniaksi ihan oikeet juhlat, haha… :)

  • Kiitoksia kohteliaisuudesta <3Oiskohan mulla ollut toukokuun puolessa välissä ainakin tää mekko, juhlittiin hääpäivää ja mahduin tähän silloin ekaa kertaa kahteen vuoteen :) Siitä on joku päivitys! Housut on oikeastaan kaikki jotain mammahousuja joita käytin myös raskauden jälkeen mahdollisimman pitkään. En halunnut ostaa yhtään ”ylimääräisiä” isoja vaatteita :) Nyt oon sitten hankkinut jo pienempiä, sillä ihan kaikkiin entisiin en edelleenkään mahdu. Mutta onhan se kivaa huomata vaatteista, että mahtuu taas joku lempimekko jne. :)Hyvä hyvä Maikhi!! Mähän oon laittanut ihan jumin päälle, selvästi odottelen sua mukaan ;) Mulla ei paino tipu sit millään enää. Tänäänkin 79.1kg! Kunhan ei tulis taas plussaviikkoa, puh! Älä sit juhli kakulla ja siiderillä ;)

 2. Huomenta!Oi, mikä mustikkasaalis =0p Toivottavasti mä saan itseni myös metsään raahattua, sillä metsämustikat, juuri ne itsepoimimat on parempia, kuin saadut tai ostetut ;0) Mulla on vielä litran verran viimevuotisia Turun saaristosta kerättyjä jättikokoisia mustikoita. Mansikat on ihan pakko tällä viikolla käydä ostamassa. Piti mennä itsepoimimaan kerrankin, mutta taidan kuitenkin ostaa poimittuina…Onpa lukija-Lotta ollut ystävällinen, tarjotessaan puhelintaan sulle =0) Elämä yllättää välillä positiivisesti ystävällisillä ihmisillä !Ja mä muka Mäkkärin tiskillä ;0D Mä asun täällä Pirkanmaan ja Satakunnan rajalla, joten ihan kauhean usein mua ei ainakaan siellä Mäkkärin jonossa näy. Mutta hyvä kun käy pelotteesta ;0)Mun yks aika vakkari aamiainen on turkkilainen jogurtti (partaäijä) , kauraleseet ja sokeroimaton mehukeitto. Se on mun mielestä niin hyvää! Partaäijä on jäänyt ruokavalioon karppausajalta ja tungen sitä nykyään vähän jokapaikkaan. Kauraleseet on ihan superhyviä ja voisin mussuttaa niitä ihan sinälläänkin…Mulla sattuu oleen kaapissa just tota samaa mehukeittoo kun sulla kuvassa. Mut mun mielestä paras maku tai oikeastaan parhaat maut noista valmiskeitoista on mustaherukka, raparperi-viinimarja ja karviais-boysenmarja. <3 HV76ps.Muistathan kuumentaa ulkomaiset pakastevadelmat hyvin ennen syöntiä =0)

  • Ai etsä ookkaan Helsingissä Mäkissä töissä..?! :DDD Katos eihän sitä tiedä mitä ihmiset huijaa netissä! Jos säkin oot parrakas mies niinkuin Partaäijästä..? :) Meillä on sukulaisia Porissa ja käydään siellä pari kertaa vuodessa, vähän samalla suunnalla siis :)Tuu HV76 meille sitten kahville, kun oot tulossa pääkaupunkiseudulle päin! :)

  • xD parrakas äijä !! Niinpä, netissä voi olla mikä haluaa… Mut mä en ole mikään feikki vaan ihan real ;0)Ja kiitos ”päiväkahvi” kutsusta ;0) Mahtaisko sitä kehdata pöllähtää tein oven taakse jonain kauniina päivänä ..?!?! Let’s see!HV76

  • Niinhän te sanotte mutta ei tää oo ihan tasapeli, kun mä en tiedä lukijoista mitään! Mutta uskon sua ;) :) Kutsu on voimassa :D

 3. Oon taas täällä hakemassa innostusta. Oikeastaan tämä blogi toimii minulla tsemppaajana niin laihdutukseen, mutta olen niin sohvaperuna että ja haluaisin hieman tästä virkistyä liikkumaan. Oot niin reippaan ja hyvinvoivan näköinen urheilutamineissa, että tekee itsekin mieli lenkille :D

  • Kiva kun oot kans saanut hyvän tsempin ja innostuksen päälle! Sillon kannattaa just ruokkia sitä lukemalla blogeja, lehtiä jne. jotka liittyy aiheeseen! Mulla ainakin toimii.Nyt vaan tossut jalkaan ja kokeilemaan, siitä tulee niin tyytyväinen olo ja hymy huulille loppupäiväksi! :)

  • Mekko on ostettu Seppälästä :) Mutta kesä oli 2010 niin en tiedä saako niitä mistään enää.Kiitos ja aurinkoista kesää myös sulle! :)

 4. Ole hyvä vaan. Olihan mulla oma lehmä ojassa sikäli, että tahdoin blogipäivitysten jatkuvan entiseen tahtiin, vaikka puhelin onkin huollossa :). Pirteitä kuvia taas ja hienosti löytynyt mustikkaa. Itse keräämät maistuu kyllä aina parhaimmilta! Joko ilmoittauduit midnightiin? ;)

  • Kiitos vielä ja ollaan yhteyksissä siitä :) Mustikkakuvat on jo sun puhelimella otettu :) Taisin olla liian innoissani kun tuo polvi vaivaa sen verran, että poksahtais varmaan kesken juoksun :/ Kauheesti tekis mieli, kun se kuulostaa niin mukavalta! :)

 5. Hei ihan mahtavaa Lotta-lukija! Tuommoisesta eleestä tuli hurjan hyvä mieli ja ihan meidän kaikkien puolesta. :)No järkätään bileet, niin voidaan esittäytyä… :D Siellä me kaikki partaäijät sitten voidaan pöydillä jorata ja vääntää kättä. ;) Kivaa että Tuuallekin tuli näin tilastomerkintä, kun sain olla myös vähän pelotteena tossa Case Mäkkärissä. Siinä ois kuitenkin käynyt niin että oisin jossain nurkkapöydässä naama punaisena istunut ja käräyttänyt itseni… :D Mustikan poiminta on täälläkin mielessä! Mansikkaa on pakastettu 10 kg ja lisää varmaan laitetaan. Viime kesäisistä (viimeisistä) marjoista oon nyt keitellyt soppaa, niin ei tarvii aina kaupasta kantaa litratolkulla. :)Mistä muuten on tuo kiva urheilutakki? Se on kovin pirteen näköinen, itse vähän uuden perään haikailen… Kohta sujahtaa lenkkarit jalkaan; saan tänään ystävänikin mukaan liikuntaseuraksi ja laitamme vielä lenkin ratoksi pystyyn kunnon kahvakuulashown. Love it! <3-Tuua-

  • Heheh, mä naureskelen täällä tuolle Mac-mielikuvalle ja samoin sille, että oottekin jotain ihme heeboja :DDMua ärsyttää, että just kun pitäis pakastaa marjat niin meidän pakastimen ovi oli jäänyt yks ilta auki ja herättiin yöllä siihen kun se päästi jotain varoituspiippauksia. Lämpötila ehti kuitenkin sen verran laskea, että se keräsi huurretta jonkun verran. Nyt en tiiä mitä teen kun haluaisin sen sulattaa vielä ennen marjojen pakastamista mutta se on aika täynnä *kääk*. Mansikoita on kans saatava :))) Se on mun lempimarja smoothiessa.Juoksutakki on Karhun, ostin sen InterSportin alesta nyt keväällä, oisko maaliskuussa jo?! On ihan kelpo takki halvaksi löydöksi :) Se on ihan ohutta yksinkertaista kangasta vaan eli kevään ja alkusyksyn takki. Toivottavasti löydät jonkun! :)

 6. Mä oon myös alkanut tekemään noita aamupala-smoothieita! Tai no lähinnä viikonloppusin ja arkisin välipalana, kun arkisin syön asmupalan töissä pyöräilyn jälkeen. On hyvää ja kauraleseetkin herkkua! Mä käytän vaan normisokeroitua, kun vierastan nykyään aspartaamia :PHerkkumustikoita! Täällä kotkan saaren mökillä oon rahkaan jo poiminut mutta pitää varmaan vielä pari viikkoa antaa kypsyä ennen kotiin poimimista, sen verran kirpsakoita osa..

  • Mulla nuo smoothiet on vienyt ihan kielen mennessään. Mulla ei oikein rahka maistu aamuisin muuten, se on niin hapanta!! Illalla menee jonkun Piltin kanssa mutta aamuisin tuo on hyvä. Saa piilotettua ne leseetkin :) Vehnälesehän maistuu ihan puulta verrattuna makoisaan kauraleseeseen :D

 7. Anteeks Erica, mut mun on pakko vähän viisastella ;) Jos noi on pakastevadelmia, niin elähän syö niitä kuumentamatta jos ei oo suomalaisia. Niistä voi saada salmonellaa. Mä oon jo useammassa kaupassa nähny pakastevattujen kohdalla varotuskyltin, jossa tästä mainitaan. Jos tiesit jo asiasta, niin ei sitten mitään, mutta mä niin kovasti huolestuin :(Sitten toisiin juttuihin :)Meillä on kans lähimetsä pullollaan mustikkaa, ja meinaan ens viikolla vetää kumpparit jalkaan ja läksiä poimimaan. Viime mustikkareissusta onkin jo 15 vuotta aikaa! Mietin vaan sitä keräämistapaa, että menikö se kolme varttia käsin poimien vai sellasella laitteella? Ajattelin vaan että tietää vähän kauanko siellä menee. Lapset kun nukkuu vaan rajallisen ajan, ja vauvaa ei ainakaan voi sylissä pitää samalla kun poimii :D

  • No mä viisastelen takaisin :) Opiskelen elintarviketieteitä ja niissä saattaa olla myös listeriaa ja norovirusta. Eli kyllä, 2min kuumennus yli 90 asteessa tappaa virukset. Meillä ne kiehuu mikrossa, laitan vaan syvään kippoon. Siksi teenkin todella harvoin kaupan vadelmista kun inhoan sitä, että ne vadelmat lämmittää sen maitorahkan kun ei jaksa odottaa :/ Ihanaa kun olit huolissasi musta :)Käsin poimittiin mutta mun äiti auttoi :D Eli todella harhaanjohtava mun aikamääre! Riippuu kauheesti millainen poimintapaikka on. Kyllähän siellä yleensä tunteja menee, jos ensin etsii sopivan paikan jne. :) Kivaa että pääset mustikkaan!! Mä haluaisin mennä vielä uudestaan mutta on tuo sama lastenhoitojärjestely-asia…

  • Hahaa, pääsit näpäyttämään ;D Kyllähän mä ton sun profiilikuvauksen oonkin lukenu, mutta ei taas blondilla leikkaa :D Aika montaa pöpöä niissä siis saattaa piileskellä, hui!Mulla ei onneks tosiaan matkaa juurikaan tohon mustikka-apajille, joten mahis käydä useamminkin. Mutta tietää vähän millasen astian varaa mukaan.

  • :DD Herätit mun sisäisen besserwisserin hetkessä ;)Ota iso sankko vaan! :) Sit on pakko poimia kun haluaa ettei oo pelkkä pohjanpeitto! Aurinkoisilla paikoilla mustikat on jo tosi isoja ja niitä keräämällä kyllä kertyy nopeasti. Metsiköissä voi olla vähän pienempiä…

 8. Suppervanha postaus,mutta haulla vanhat kumisaappaat kuvasi vihreissä kumppare7ssa ponnahti pintaan.
  Asiaan ! Möisitkö vihret kontiot? Tarve juuri tuollaisille hqrrastetoiminnan puitteissa,kkerron lisää jos kiinnostuit! Vastaisitko tähän,ja miten saisin henk.koht kiinni?
  Mari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta