Blue Village Nausicaa Beach -odottaa

kuva: Finnmatkat

13 päivää niin meidän perhe lähtee Kyprokselle. Tää matka oli mun siskon ja hänen perheensä idea! Mun sisko on mua kaksi vuotta vanhempi ja hänellä 3 lasta. Matka on valittu tällä kertaa lasten ehdoilla ja luvassa on löhöilyä altaalla, hotelliruokaa All Inclusivena ja Bamse-klubia noille meidän vintiöille. Ihanaa kun serkukset pääsevät leikkimään keskenään <3 Miehillä on seuraa toisistaan ja tietysti me siskokset viihdytään toistemme seurassa erinomaisesti :)
En tiedä kehtaanko tunnustaa mutta kysyin jopa Finnmatkoilta yhteistyötä mun blogin kanssa mutta sieltä toivoteltiin vain hyvää kesää, koska mun blogi ei oo tarpeeksi matkailuaiheinen! Te ette ilmeisesti kelvanneet kohderyhmäksi :) Tiedän että raha ei kasva puissa joten tätä loman aiheuttamaan lovea korjataan budjetissa jonkun aikaa. Äiti on kuitenkin opettanut, että aina kannattaa hakea -muuten ei voi voittaa. Eli sattuneesta syystä ei tee mieli ihan kauheesti hehkuttaa sillä joka penni on itse maksettu mutta toisaalta olen edelleen oman blogini herra! :) Itse asiassa tää homma jopa maksaa mulle pari dollaria kuukaudessa, sillä olen käyttänyt googlen ilmaisen kuvien tallennustilan jo aika päiviä sitten! :D Se siitä taloudellisesta hyödystä! Onneksi se ei ole ollut mun motiivi bloggaamiseen missään vaiheessa.

kuva
kuva

Lennot ovat Helsingistä Larnakaan ja sieltä sitten bussilla Protarakseen. Se on Kyproksen kreikkalaista osaa, eikä me olla käyty siellä koskaan aikaisemmin. Jihaa, halloumit ja feta -here I come! Kaksi viikkoa aikaa kiristellä, että mahdun narubikineihin :) Mitenhän mulle käy ilmaisten jäätelöiden, noutopöytien ja baarin äärellä. Toivotaan että siellä on myös terveysruokaa… Sen verran tsekkasin, että hotellista löytyy sekä kuntosali, että ilmainen netti!

Anna

13 vastausta artikkeliin “Blue Village Nausicaa Beach -odottaa”

 1. Me oltiin viime kesänä koko perhe juuri samaisessa paikassa. Hyvä paikka perheen kanssa lomailla, ja meidän Aatu poika (tuolloin 4-vee) tykkäsi Bamse-klubista ja ilta ohjelmista ihan hirveesti, vaik mitään ei ymmärtänytkään :D

  • Eikä! Elielkin on just 4.v ja siskon lapset samaa ikäluokkaa joten tää on täysin heidän ehdoilla valkattu paikka :) Toivottavasti lapset tykkää =)

  • Ainiin, se feta juusto oli ihan huikeen hyvää kyl siel :D Ja aina oli ihan huippui salaattei + muuta hyvää ruokaa, ja löytyi pelkkää lihaakin. Joka päivä vaihtui aina ruoka-teema, vaikkakin mun mielestä aina tietyt jutut pysyi samana. Lapsille löytyi myös omia ruokia, mut ne oli lähinnä sit nakkia-lihapullaa-ranskalaisia -linjaa :( Joten meidän lapset söi samaa kuin me. Sisu (tuolloin 7 kk) pärjäsi myös hyvin niillä ruuilla :) Jos tulee jotain kysyttävää mieleen niin kysy vaan :D Vaipat kannattaa ottaa suomesta, hurjaa hintaa piti lähikauppa. Ja maitohan sulla vielä taitaa hyvin kulkea mukana.

  • Ah, oon nyt ihan helpottunut jos sieltä löytyy lihaa ja salaatteja :D Vaikka varmasti mussutan muutakin… Juu, onneksi on maidot mukana ja Linnea syökin jo kaikkea -täyttää matkalla 1-vuotta :) Kiitos vinkeistä! Jei jei!

 2. Eivät tainneet Finnmatkoilla ajatella, että lukijoistasi varmaan aika moni on perheellinen, ja varmasti myös matkustelee lastensa kanssa jossain vaiheessa!Ihanaa matkaa teille, kyttäilen itsekin äkkilähtöjä elokuun alkupuolelle :)

  • Sitä mäkin ajattelin! Yleensähän me perheen mammat päätetään mihin mennään joten ois voinut olla ihan hyvä postaus teille ;) Mutta mitäs tuosta! Eipähän tarvi enempiä mainostella nyt :)Toivottavasti löydette kivan loman! Mun mielestä äkkilähtöjä on nyt jonkin verran! :)

  • Pakko kommentoida tähän väliin… ;) Voi Finnmatkat sentään! Ihan oikein oli ainakin yrittää (hyvä äiti ja äidin opit!!) ja kyllä olis taatusti kohderyhmää löytynyt… Mut näillä mennään ja ehkäpä jatkossa löytyy joku taho, joka ymmärtää että yhteistyö ei olis hullumpi homma. Mutta matkasta tulee kyllä kiva (ilman mainospestiäkin)! :)-Tuua-

  • No näinpä, mutta onhan se kiva että ei oo nyt kellekään velkaa yhtään postausta tms. :) Ja kuule on tullut ihme tarjouksia sieltä sun täältä mutta Too big to be me ei lähde mukaan mihin tahansa humpuukiin :) Nim. *nettipelien mainostaminen ei ehkä oo mun juttu* :D

  • Bloggerilla bloggaaminen ei maksa mitään, mutta jos lataa kuvia (siis kuten mulla on kuvia enemmän kuukaudessa kuin toislla vaikka vuodessa) niin kuvien tallennustilasta voi joutua maksamaan. Toki vanhat kuvat voi poistaa mutta sitten ne poistuu myös blogista :/Eli harmi kyllä, mitään ei saa täysin ilmaiseksi niin paljon kuin haluaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta