Ketkä on vielä messissä?!

Vein lapset mummolaan puolenpäivän aikaan jotta pääsin Saran kanssa salille. Tehtiin yhdessä selkä-hauis-treeni ja päälle vatsalihaksia. Nyt tuntuu että oon saanut tuosta salikipinästä kiinni mikä oli koko kevään kadoksissa. Muutenkin mun projekti on niin hyvällä mallilla että oon ihan todella tyytyväinen itseeni. Oon saanut muutamia kommentteja ja sähköposteja teiltä ihanilta lukijoilta ja oon kuullut että kaikilla ei ole oma projekti yhtä hyvässä vauhdissa vaikka halua olisi. Mua ihan surettaa kun mietin sitä fiilistä mikä mullakin oli kun kaikki oli toisin. Haluaisin jakaa tätä mun fiilistä ihan jokaiselle teistä, myös niille jotka eivät ole päässeet vielä sieltä sudenkuopasta ylös! Älkää missään nimessä ajatelko, että se Erican-juna meni jo. Kaikki ehtivät vielä mukaan, oli lähtöpaino 60kg tai 120kg. Jokaisella meistä on omat tavoitteet eikä hyvänolon etsintä katso sitä.

 
 
 
 

Kävin kotona suihkussa ja haettiin miehen kanssa lapset hoidosta. Sitten ruokakaupan kautta kotiin ja loppupäivä olikin yhtä syömistä. Pikaiset kanaburgerit kahden täysjyväpaahtoleivän väliin ja päivälliseksi lohisoppaa koko poppoolle. Ihan ensimmäisenä aamiaiskuva, mökin marjoilla *nam*.

Lohikeitto
 
1,5kg jauhoista perunaa
1,2kg lohta
4 kevätsipulia varsineen
5 porkkanaa
(1pss keittojuureksia)
6-8 laakerinlehteä
mustapippureita
maustepippureita
suolaa
2dl kuohukermaa
nokare koskenlaskijaa
 
kuutioi perunat ja viipaloi porkkanat, laita kiehumaan
viipaloi sipulit ja jonkin verran varsia, voit lisätä myös keittojuureksia -ei välttämättä tarvi
laita laakerinlehdet ja pippurit liemeen, suolaa maun mukaan
anna kiehua hiljaa n.10min
lisää lohikuutiot (mulla medaljongit koska ne olivat tarjouksessa), anna kiehua pari minuuttia kalan kanssa
lisää sipulinvarsia päälle, ovat ihana rapeita ja makeita tähän aikaan vuodesta!
äidin keitto
 
Linnean ja Elielin keitto
isin omituinen ”iskender-keitto” eli tuunattu leipäpaloilla
ja näitä sit vain jos olette käyneet lenkillä! :)
Ketkä on vielä mukana dieetissä? Miten muilla menee ja missä vaiheessa olette? Osa lukijoista on lähteneet mukaan jo tammikuussa, toiset matkan varrella. Ois kiva kuulla!
 
Ihanaa viikonloppua vaan <3 ja loppuun vielä treenivideo mun sutjakoituneista keppivatsoista, tuossa ensimmäinen video. Alkaa jo kulkemaan! :) 
Anna

55 vastausta artikkeliin “Ketkä on vielä messissä?!”

 1. Mä ole tollasta keppivatsaliikettä nähnytkään. Täytyykin huomenna heti kokeilla. :) Mä en tiedä minkälainen porukka teillä on ollut ja millaisella periaatteella, mutta mä ainakin seuraan sun edistymistä ja tosiaan aloitin juuri oman projektini. Tsemppiä! :)

  • Ei ole sen kummempaa porukkaa, kuin että saa just tänne kommentteihin kertoa omista haaveista ja tavoitteista ja sitten päivitellä välillä miten etenee :) Sellainen yhteistsemppi vaan! :) Onnea sun projektiin siis myös! Kerro välillä kuulumisia!Kiitti tsempistä! :)

 2. Tosi kiva tämä sun blogi ! Tulee heti semmonen tsemppiolo päälle ja tekee mieli ulos lenkkeilemään. Itsellä tosiaan on aina ollut sellainen vähän ikuisuusprojekti tämä ns. laihtuminen. Aina vois olla pikkusen hoikemmassa kunnossa. Kyllä se siiitä! Tsempppia sulle vielä, ihan mahtavia tuloksia sulle on jo kyllä tullutkin :-)

  • Kiitos ja kiva kun tykkäilet :) Mukava kuulla myöskin että täältä saa tsemppiä lenkille! Kyllä me kaikki päästään siihen omaan unelmakuntoon jos vain tehdään vähän töitä :)

 3. Heippa! Oon sun blogia käyny kyllä lukemas päivittäin (okei, myönnän, joskus pariki kertaa päiväs;)), mutta en oo muistanu yhtään päivitellä, että missä ite meen. Eli löysin kuin löysinkin sen laihdutuskärpäsen jostain piilosta ja tänään vaaka näytti 78.2 eli aika tasasta on tää meidän pudotus. :)T.Miia

 4. Uutena lukijana joukossa. Positiivista tsemppihenkeä on kiva lukea, innostavaa. Itselläni on kolmen lapsen jälkeiset tilat päällä ja nyt riitti. Peilissä oleva kuva ei vastaa itseä ja matka alussa… Tiputettavaa on kymppi.

  • Jee, muitakin mammoja! Tervetuloa :)Mulla on just omat mammakilot pois ja nää loput on ihan omasta takaa ;) Mulla kans ois suunnilleen kymppi pudotettavaa vielä :) Tsemppiä!!

 5. Minä puolestani voisin taas liittyä joukkoon. Tavoitteena saada poi 5 kiloa. Ei suuria aikarajoja (no joo, joulu olisi kiva). Keinona kohtuu syöminen ja kohtuu liikunta.Sinun blogisi on tosi kiva ja kannustava.Miia V.

 6. Minä käyn kans parhaimmillaan aamuin illoin (näin lomaillessa) katsomassa mitä sinulle kuuluu. Aivan ihana blogi!! Ite aloitin SD:ssä lukemasta 111 kg ja nyt ollaan 97 kg:ssa menossa. Matkaa on vielä, mutta siksipä tässä haetaan muidenkin tsempeistä lisämotivaatiota :). T: Onnekas

  • Vautsi vau! Hyvä Onnekas!!! :) Mullahan on kans vaaka käynyt pahimmillaan 107 kilossa kun olen odottanut joten tiedän miltä tuntuu olla isoissakin kiloissa. Ei ollu mun juttu :D Oot hurjan hyvin aloittanut joten uskon että pystyt ihan mihin vaan!! Nuo SD ohjeet on aivan loistavat ja niillä onkin terveellistä pudottaa painoa. Ajan kanssa vaan :)

 7. Heippa! Oon joskus aiemminkin kommentoinut, että samaan aikaan aloitettiin tammikuussa GFG. No, vedin myös SD;n ja sen jälkeen jatkanut omaan tahtiin. Suunnitelmissa siis mennä omillaan heinä-elokuu ja sitten syksyllä vielä rutistella, ehkä GFG:n parissa. Paino oli alussa siis 92 kg ja tänään tuli täyteen se mitä täs oon odotellu kieli pitkällä; -20kg!! Vielä olisi kuitenkin matkaa tavoitepainoon, joka on 65 kg.. ja suunnitelmissa myös alkaa treenaileen jossain vaiheessa kuntosalilla, että sais hiukan muotojakin :) Mutta nyt on niin mahtava fiilis!! Sun blogia on niin kiva seurata, täällä ei mennä otsa otsa rypyssä ja iloinen mieli on matkassa kokoajan :) Kivaa viikonloppua!

  • Moikka!Kiva kuulla teikäläisestäkin! Muistan monia jotka aloittivat GFG:n ja SD:n, LITE:läisiä myös! Oot ihan huikeaa vauhtia tiputtanut, sillä mullakin on vielä -3,1kg ennen kuin tulee oma 20kg täyteen. Onnittelut siis siitä!!! :) Nyt kun oot saanut ruokapuolen jo noin hyvin rullaamaan niin sitten vaan lisäilemään kuntosalitreeniä niin lopputuloksesta tulee tiukka :) Onnea vielä isosta muutoksesta! Sietääkin olla hyvä fiilis ;)Mukavaa viikonloppua!

 8. Alkuun jotain epäoleellista: ihanat nuo sun vasemman nimettömän sormukset! Voisit kertoo niistä lissää, vaikka jonkin ”rakkat esineet” päivityksen mukana. Niin nätisti sointuvat yhteen… :)Sairastan nyt flunssaa eli pari viikkoa sitten alkanut uusi into on katkennut taas, mutta kuitenki oon päässy taas vauhtiin. Perässä tuun, hitaasti ja varmasti. :D Oottelen muuten innolla millaista tekstiä ja pohdintaa sulta on syksyllä tulossa, sillä opintopaineiden ja laihdutuksen yhdistäminen on munkin raskaan arjen osa ja aiemmin en oo blogeista löytänyt sellaista, jossa tätä käsitellään.

  • Juu ne on kyllä rakkaat :) <3 Selvästi olet oikeilla jäljillä, kuka muuten jaksaisi lukea laihdutusblogia :) Omassa tahdissa vaan!Mua oikein kauhistuttaa tuo tuleva talvi kun en itsekään tiedä miten tää yhtälö onnistuu kun tulee muutakin ajateltavaa. Toivottavasti en ala sit mussuttamaan koulukirjojen ääressä, pimeinä talvi-iltoina suklaalevyjä toisensa perään :D

 9. Kiva tuo keppivatsajumppa! Täytyykin kokeilla sitä.Mukana ollaan. Muutama kesälomakilo pitäs pudotella ja sitten pitäs aloittaa operaatio kiinteytyminen. Kiitos ihanan pirteästä ja tsemppaavasta blogista!!!!!

  • Kannattaa kokeilla! Tuo notkeutta ja treenaa myös syviä vatsalihaksia :)Kiva kuulla että intoa taas piisaa, siinä kiinteytymisessä onkin omat haasteensa. Musta tuntuu että painonpudotus on ollut helppoa mutta se, että sais jotain kiristymistä normaalipainossa niin se on vielä vaikeampaa. Mulla siihen on vielä vähän matkaa mutta edessä odottaa. Kauheesti tsemppiä siis, ei luovuteta! :)

 10. Moikka,Ajattelin mäkin kommentoida vihdoin. Ollaan itsesiassa samassa koulussakin :D ehkä syksyllä nähdään siellä. Oon kanssa seurannu alusta asti ja omakin projekti alko tossa vuoden vaihteessa. nyt 10 kk tyttö tossa vieressä leikkii ja paino tippunu tammikuun 89 kilosta eiliseen 74 kiloon :) vielä ois sellanen vähän yli kymppi edessä, mutta ehkä pikku hiljaa. Hyvät tsempit saan aika täältä sun blogista ja kiva nähdä kuinka hoikistut!

  • Moikka!Kiva kuulla, meillähän on paljon yhteistä -koulu, suunnilleen saman ikäiset tytöt, painokin 5 kilon erotuksella :) Varmasti törmätään, ainoastaan mä en tiedä ketkä on lukijoita, hah :D Aika hassua!Tosi hyvin oot pudottanut, kyllä se kymppikin vielä lähtee kun antaa aikaa ja jatkaa samaan malliin vaan! :)

 11. Haha mun oli pakko kokeilla noita keppivatsoja salilla ja arvaas monta sain!! YHDEN :DDDD Ne on sairaan tehokkaita ja mun on pakko alkaa tekee niitä nyt :) Mutta hyvällä mallilla on sun projektis, tsemppiä jatkoon :) Kesä on kuitenkin ehkä sitä vaikeinta aikaaa diettailla ;)

 12. Mukana ollaan, vaikka ”dieetti” eli elämäntapamuutos onkin vähän erilainen :) Tammikuun alusta -8 kg ja -71cm, kiloja pudotettavana vielä 40.

  • Kiitos :)) Karppaamisella on nuo lähtenyt, toki oon liikkunutkin, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Joskus lipsutaan vähän ruokavaliosta, yleensä ei. Monta kuukautta merkkailin Kiloklubiin syömisiäni, täytyisi se aloittaa uudestaan kun näin kesällä tuntuu nuo sentit ja kilot pysyvän hanakammin kropassa :/ Esim. navan kohdalta on vuoden alusta lähtenyt 18cm, kyllä se tuntuu henkisestikin oikein mukavalta :)Mutta minä oon aika hyvä esimerkki siinä, että vaakaa ei aina kannata tuijottaa niin orjallisesti, mittanauha on itselläni ollut paljon parempi väline laihduttamisen seuraamiseen :)Tsemppiä muillekin!

 13. Maaliskuussa taisin aloittaa tän sun blogin seuraamisen tai peräti ”stalkkaamisen” kun niin monesti käyn lukemassa päivityksiä ja kommentteja :D Painoa on tippunut n.12kg mutta ehkä vielä tärkeämpänä pidän kuitenkin sitä että liikun nykyään säännöllisesti 4-6x/vko ja nautin siitä. Kävelyä, sauvakävelyä ja salia. Sulla on niin tervehenkinen tää sun blogisi eli olen oppinut sulta paljon. Projekti ei kaadu vaikka välillä on pientä takkuamista vaan sitten jatketaan eteenpäin eikä heitetä läskiksi koko juttua. Syöminen ja ruoka on ollut mulle aika ongelmallista ja olen reagoinut asioihin ahmimalla mutta pikkuhiljaa olen oppinut siihen että ei se syöminen mun ongelmia tai murheita poista. Kilojen taakse on vaan niin helppoa ja t u r v a l l i s t a piiloutua.Mukana jatkan siis edelleen, yritäkin potkia mut pihalle :DDDD

  • Hihii, saa stalkata, en mä täällä halua ihan yksikseni olla :DD Ois tosi tylsää!Hyvin menee myös sun projekti kun olt ymmärtänyt koko homman ydin ajatuksen eli muun elämän ohella tätä muutosta tehdään :) Kyllä se sunkin projekti etenee siis! =)

 14. Sä oot kyllä niin kaunis ja näytät niin hoikalta ette mun mielestä sun edes tarvitsisi laihduttaa enää :) oon ihan koukussa tähän blogiin vaikka itsellä ei pudotettavaa olekaan. Täältä saa hyvää reenitsemppiä ja vinkkejä oikeanlaiseen ruokailuun. Toivottavasti jatkat bloggaamista vielä pitkään! :)

  • Periaatteessa ei tässäkään olomuodossa ole mitään vikaa! Vaatteet päällä näyttää jo ihan mukiinmenevältä ja olokin on aurinkoisempi! Kiitos kehuista <3 Mutta kyllähän mä vielä haluan tuota rasva% Paaaljon pienemmäksi mitä se nyt on mutta tottahan se on että jossain vaiheessa laihdutus loppuu. Sitten vaan muokataan vartalon sisältöä niin, että näky ois myös nakuna/bikineissä yhtä upea :DDD Siihen on tosi matkaa vielä ;) Eli bloggaaminen jatkuu näillä näkymin hamaan tulevaisuuteen :D Vaikka nakukuvia en ajatellut "lopussa" julkaistakaan, hehee! :)Kiitos kommentista vielä, ihanaa kesää sulle! <3 :)

 15. Minäkin ahkeraan käynyt katselemassa,että joka olisit päivittänyt. Kertaakaan en ole kommentoinut, ennenkuin nyt. Minulla kolme lasta ja viimeisestä synnytyksestä pari kuukautta. 5kg olisi tiputettavaa ja jos vanhat merkit pitää paikkaansa niin se vaatii kovaa työtä. Hyvältä näytät!Taikkuu

  • Kiitos :) Siellähän ollaan reippaana liikenteessä kuopuksen jälkeen! Onnittelut vauvasta! <3 Tsemppiä kilojen karistamiseen! :)

 16. Minä myös huomaan stalkkaavani, koska aina nuorimmaista nukuttaessa vilkuilen kännykällä sun blogin läpi. Oot kyllä tosi energinen ja upeasti jaksat treenata kahden pienen lapsen äitinä. Mulla edelleen nää raskauskilot on ja pysyy, vaikka vauva synty jo 9kk sitten. Ja aina kun käsi käy namipussilla, niin märehdin että eihän sitä muuten jaksa, kun on kolme pientä lasta hoidettavana. Vaikka varmasti jaksaisi paremmin, jos panostaisi terveellisempiin syömisiin. Lenkkeilyn onneksi oon saanut aktiiviseksi taas, kun ilmoittauduin midnight runiin 1.9. Tarkoitus oli juosta se 10km 10kg hoikempana, mutta taitaapi jäädä haaveeksi kiitos tän herkkuperseilyn…

  • :DD Ihanaa kun on stalkkaajia, niin en turhaan kirjoittele :)Nyt sitä kunnon ruokaa suuhun niin sit herkkuhimotkin helpottuu :) Liian pitkät ruokailuvälit indikoi heti herkkuja, eli siitä alkuun :) Reipas oot kun oon lenkkeillyt joten pisteet siitä! =) Tsemppiä nyt sinne myös!

 17. Moi! Edelleen mukana vaikka kommentteja olen vähemmän laittanut nyt paino 89.8 mutta elämäntapaa tässä ollaan muuttamassa.. Painoa siis lähtenyt tammikuusta se kymmenisen kiloa.. :) isäntäkin innostunut liikkumaan niin mukava koko perheellä liikkua.. <3 Eija

 18. Voi että sua pukee toi pinkki väri =0)!! Ja matkaa taas pukkaa, näyttää hyvätä kuvissa =0) Mäkin varasin lennot Barcelonaan; mennään miehen kanssa kaksin viettämään 16 vuotista taivalta <3. Italia sai siis väistyä Espanjan tieltä tällä kertaa ;0)( sun Italia-postusten yhteydessä kerroin sulle et pakko päästä taas Italiaan ;0)Mun kuntoilu on vähän ”kesäteloilla”. Normaalisti mulla on 3-5 kertaa viikossa combatia, jamia, cx:ää, s’habam:ia, juoksua, kotikuntoilua tms, mutta nyt kesällä siis noi jumpat on 1-2 kertaa viikossa. Eilen oltiin miehen kanssa 7.5km juoksulla. Olipa mukava juosta pitkästä aikaa ( en ole moneen viikkoon käyny lenkillä). Painoa ei ole tullut, mutta en ota paineita vaikka hiukan tuliskin. syksyllä sit taas kun jumpat on takaisin ohjelmistossa, niin sitten taas mennään!!! HV76

  • Oih, ihana Barcelona!!! <3 Oikein mukavaa matkaa teille sitten kun lähdette! :)Sä oot kyllä reipas liikkuja! Se on hyvä juttu, sillä pysyy paino kurissa! Sattuipa tuo, kun kävin itsekin tänään juoksemassa! Kiitos kuvakehuista, mähän oon ihan pikkutyttö, koska rakastan pinkkiä ;) =)

 19. Aluksi kyllä täytyy sanoa, että näytät Erica aivan uskomattoman hyvältä! Sun blogi on kyllä antanut uskoa siihen että terveellisillä elämäntavoilla VOI laihtua. Ja ennen kaikkea se kropassa tapahtuva muutos kun painonpudotukseen liittää liikunnan.Sun blogia olen tiiviisti lukenut ja tämä on kyllä mainio hyvänmielenblogi, sinuun voi niin hyvin samaistua, auttaa asiaa. Blogsi on kyllä antanut uskomattoman paljon intoa omaan elämäntapa remonttiini, kiitos siitä!Tsemppiä jatkoon!Lisa82

  • Onpas ihania sanoja <3 Kiitos niistä! :) Tulee tosi hyvä mieli saada noin mukavaa palautetta! Erityisesti se, että tämä tsemppaa teitä siellä ruudun takanakin :)Kiitos tsempistä ja sitä samaa sinulle!

 20. Hei! Ensin onnea mahtavista saavutuksista!!! Olet niin aurinkoinen ja säteilevä, että laitoin blogisi suosikkilistaan! Tulee usein vierailtua, on sen verran tsemppaava ja positiivisesti kirjoitettu! Ennen kaikkea tykkään siitä, että käytät ihan kunnon perusruokaa, ei mitään pussikeittohömppää sun muuta.Mulla itsellä projekti menossa ja kesken, toki olen ollut normaalipainon rajoissa mutta itselleni parhaiten sopisi se lähempänä alarajaa. Liikun paljon erilaisissa jumpissa, erityisesti Les Mills jumpat ovat lähellä sydäntäni. Nyt en vähään aikaan ole vaaálle uskaltanut, lupaan huomenna mennä..;) ja kertoa sen tänne, kääk…Hyvää ensi viikkoa kaikille ja yhdessä me pärjätään! Alan pakata treenikamoja taas lisäinspistä saaneena! Keep going Erica! Ps. Sulla on ihanan sävyinen toi tukka!

  • Pitkälllä tähtäimellä ei mikään pussiruokailu ole oikea vaihtoehto eli ihan totta, että kannattaa heti alkaa opettelemaan sitä terveellistä elämäntapaa ihan tavallisella ruoalla! Tai ainakin mulle tää on sopinut näin :)Mä odotelen sun huomista painoa ;) Sit nähdään minkä verran sun kannattaa siitä nipistää =) Jumpat on tosi hyvä apu eli saat varmasti sen verran pois kun haluat jos vaan ryhdyt hommiin! Tsemppii meille! :)

 21. Heips!Ensinnäkin kiitos kivasta ja motivoivasta blogista! Minäkin aloittelin tämän uuden vuoden ja terveellisen elämän GFG:n avulla, siihen LITE perään. Ne meni hyvin, mutta sitten SD meni aika penkin alle. Ei vaan enää motivaatio riittäny ja on ollu kadonnu LITEN jälkeen. Perusruokailut mulla on ok, en ihan listojen mukaan syö, mutta en haluakaan koska ei ole aikomus syödä niin ”tylsästi” koko loppuelämää :) Herkut vaan on nyt pahe… Jäätelö vaan kuuluu kesään! Mutta ihan liikaa minun kohalla :/ 8kg on lähtenyt painosta ja senttejäkin oikein mukavasti kevään aikana ja sapettaa ihteeni kun en saa itteeni niskasta kiinni. Salilla ja lenkillä käyn jonkun kerran viikossa, vaikka oikeasti ei nekään asiat taas jostain syystä kiinnostaisi. Ihmeellistä tämä mielen muuttuminen! miksi se kova motivaatio, mikä oli keväällä, ei voi pysyä?! Nyt mulla on kolme viikkoa aikaa ennen Kroatian reissua päästä mahd. hyvään kuntoon ja aion laittaa itseni kuriin! Luen sun blogia about joka päivä ihan vaan saadakseni tsemppiä. Tosi kivoja juttuja kirjottelet ja kuvat on aina ihan parhaita! Ne kertoo niin paljon. Tsemppiä projektiin ja ihanaa kesää! Kyllä me vielä kumpikin saavutetaan tavoitteemme!-Chiarane-

  • Moikka! Kiva kuulla, että joku on mennyt samaa tietä koko kevään :) 8kg on oikein hieno suoritus! Hyvä!Mutta harmi jos into on nyt kadoksissa :/ Oisko se että siitä on tullut sellainen kierre..? Kun vähän antaa periksi niin se masentaa ja sit kun masentaa niin antaa vähän periksi..? :D Eli ei muuta kun onnistunut päivä alle niin seuraava on jo taas helpompi :) Ja yks päivähän menee vaikka päällään seisten!Tsemppiä innon löytämiseen ja kiitos ihanasta kommentista!! <3

 22. (uusi yritys) Olipa ihanaa löytää tälläinen blogi ja toinenkin ihminen kelle on raskauskilot jääneet roikkumaan :) Oot tehnyt ihan mahtavaa työtä! :) Yleensä kun porukka vaan puhuu niistä ”sain 8 kg raskaudessa ja niistäkin 6 jäi laitokselle”. Iteki olin SD:ssä mukana, mut en jotenki jaksanu ”kituuttaa” sitä loppuun saakka. Ite painon lapsen syntymän jälkeen 103,g kg (yäk, en koskaa ikinä ole ollut niin suuri) ja tänään aamupaino oli 84,8, mut matkaa ois vielä aika lailla, kun pitäis päästä sinne 65 tienoille, 75 kg mahtuu vasta vanhat vaatteet päälle =/ Kuukauden verran on ollu into kadoksissa, mutta siun blogi sai taas puhkumaan intoa! :) (voikun muakin puris salikärpänen mut arastelen niitä ukkoi siel jostai syystä :D)

  • Joo et oo yksin, kolminumeroinen näkyi täälläkin vaa’assa, jaiks! :/ Mut hienostihan sulla on lähtenyt, joten uskon että niin lähtee loputkin :) Mulla on sama, et vielä ei meinaa vanhat vaatteet mennä päälle, mulla on jopa jossain 28″ farkut odottamassa mutta silloin painoa oli n.63kg… Sinne kun pääsis vielä <3 :)Onneksi aina voi aloittaa uudelleen ja oot löytänyt tänne blogiin :) Toivon kovasti sulle tsemppiä ja intoa lisää, niin voidaan yhtämatkaa pudottaa! :D Äläkä aristele niitä ukkoja! Mullahan on tapana valkata aina parhaimmannäkönen jos tarvin apua/neuvoja, tulee salillakäynnistäkin jännittävää, hahaa :DDD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta