Fitnesskis(s)at 201X *videoita*

Heippa! Tultiin tänään mökiltä kotiin kun oli pilvinen päivä ja aika kävi pitkäksi. Viikonloppu ollaan kotona ja ensi viikolla mennään uudestaan, tarkoituksena poimia niitä mustikoita pakkaseen. Tänäänkin poimittiin vähäsen.

Mutta asiaan, kun pääsin kaupunkiin halusin heti kuntosalille ja Sara sattuikin olemaan töissä. Join aulassa kupin kahvia ja eikun treenaamaan. Tein rinta-olkapäät-ojentajat treenin ja sitten Saralla loppuikin työvuoro. Meille jäi yhteinen parikyt-minuuttinen, kun mun treeni loppui ja Sara oli aloittamassa omaansa. Mentiin sitten nyrkkeilysaliin jossa tehdään posetreenejä ja otetaan joskus kuvia. Tässä amatöörimateriaalia otoksista ja nää on sit ekalla purkkiin ja olkoon hyvä :)

kivat nuo selluliitit kirkkaissa valoissa…

:) Toivottavasti teillä oli yhtä hauskaa kuin meillä!

PS. Tuolta voi käydä katsomassa lisää Saran polttarikuvia! Huom. minä tangossa ylösalaisin!

Anna

21 vastausta artikkeliin “Fitnesskis(s)at 201X *videoita*”

 1. JOO SIIS AIVANNN KAMALAAAAAAA xD siisi eikä! noooo, onpahan jotain mihin verrata sit vuosien päästä ;) ps. mahaan sattuu ku naurattaa niin paljon ja mitkä ihmeen nytkähdykset mäki teen aina ennen posee xD hei voi nouuuu :) kikakika xD

 2. =D !! Hauskaa näyttää olevan=0)Kun kuvailette salilla, niin sattuuko paikalla olemaan muita salinkäyttäjiä; millai tein pokka pitää/kestää yleisön? Ootte meinaan aika rohkeita, mä en pystyis ;0p T-kävelystä tuli ensin mieleen, että kävelettekö kädet sivuille ojennettuina T-kirjaimen malliin ;0DDDD Mutta ei sitten kuitenkaan =0) Ois se ollu näky; kumpikin patsastelis kädet tikkusuorina sivuilla pitkin lavaa…:0D! Nää poset on mulle sillai ihan outoja, en siis tienny T-kävelystä mitään.HV76

  • :DDDD Melkein yhtä outoa on mulla nuo T-kävelyt sun muut joten oltais saatettu kävelläkin noin ;) Mutta jostain on lähdettävä ja ajateltiin nyt ilahduttaa teitäkin :) Kato YouTubesta niitä oikeita videoita niin et saa ihan väärää kuvaa koko lajista! Hah!Ja joo, kuvataan pokkana vaan mutta yleensä nurkassa jossa ei oo just muita ja niin et ei jonkun naama on ihan taustalla. Jotkut kattoo mutta useimmat ei.

 3. Hei,Löysin blogisi ihan vastikään. Mikä sulla on tavoitepaino? Olen itse suurinpiirtein saman pituinen kuin sinä. Painoa on tällä hetkellä 73kg ja kovasti tsemppaan että saisin siitä 3-5 kg pois. Nuoruudessani laihdutin 88kg -> 70kg. Siitä on nyt jo yli 10 vuotta aikaa ja paino pysynyt hyvin alhaalla. Nyt kuitenkin kahden lapsen jälkeen paino on salakavalasti karannut pari kiloa ylemmäksi. Ajattelin että koitan saada sen hinattua äkkiä takaisin että se ei vaan karkais huomaamatta liian ylös. Pienten lasten äitinä ja työssäkäyvänä, se oman ajan löytäminen on vaan niin vaikeaa. Kiitos kivasta blogista, tuolla tsempillä onnistut varmasti! Täytyy koittaa imeä tuota tsemppiä itseenikin että saan taas kunnon takaisin ja nuo ylimääräset kilot vyötäröltä pois.Hyvää kesää!

  • Laitoin tammikuussa tavoitteeksi tuon 70kg mutta onhan sekin vähän liikaa. Siitä ois tarkoitus vielä tiputella rasvan määrää mutta mitään erikoisempaa painotavoitetta en oo asettanut. Varmaan 65kilon kieppeillä ois hyvä, riippuu ihan miltä kroppa näyttää silloin :) Ennen lapsia kun painoin 62kg olin omasta mielestäni jo aika hoikka, ainoastaan jenkkakahvojen kohdalla oli enää ylimääräistä.Ihanaa kesää sulle myös ja tsemppiä viimeisen vitosen karistamiseen! :)

 4. Ootte te kyllä parivaljakko :DDD Samaa mietin kun HV76 eli tuota yleisön määrää ja ei, ei tarvitse edes miettiä kestäisikö oma pokka moista :DJäätelöasiaa näin laihdutusblogissa.. Oletko muuten maistanut sen Ciao Caffen sellaista makua kuin Amalfi(?)tjsp? Siis voi luoja, lurpsis.. Suomeksi käännettynä se sisältää sitruunapiirakkaa ja lorauksen sitruunalikööriä. Suosittelen!! :DMukavaa viikonloppua!!

  • Ollaankohan me ihan pimahtaneita kun meitä ei nolota xDEn oo maistanut ja äläpäs houkuttele :D Oon sellainen jätskihirmu!! ;) Kuulostaa niin namilta!Aurinkoista viikonloppua!!!

 5. Voi nami mitä marjoja! Mun on varmaan pakko käydä huomenna torilta hakemassa kanssa :D Yleensä mulla on pakkanen täynnä marjoja, mutta nyt se on kiitettävästi tyhjennetty ennen muuttoa…

  • Marjat on kyllä tosi nam ja vielä niin terveellisiä. Toivottavasti ehdit saada uuden asunnon ja pakastimen ennen kuin marjakausi on ohi niin saat evästä talven varalle! :)

 6. Näitä lisää! Aivan huippua! Hyvä tytöt, teillä on huumorintajua kun osaatte nauraa itsellenne, ettekä ota kaikkea niin vakavasti! :DK

  • Me ollaan kyllä keskenään hihitetty näille :D En tiedä oliko tää noiden meidän miesten mielestä lainkaan niin hauskaa, hah! ;)

 7. Oikein! :DAina näyttää hyvältä kun on hauskaa, hyvä tytöt!! Ja jaettu ilohan tavallaan moninkertaistuu, joten kiitos näistä! :)-Tuua-Ps. Mun on pakko toteuttaa huomenna pihamaalla HV76:n ehdottama superhyväversio T-kävelystä, se kuulostaa niin omalta… :D :D

  • Kiva Tuua jos viihdyit :D :) Kokeile ihmeessä, ois kiva saada siitä videoa myös! :) Pyydäppä joku kuvaamaan ja laita mulle sähköpostia XD Heheeee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta